Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 24 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch PVS775FC5E op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**u@g**l.com 09-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hou je van gemak, mooi, chique? Kies dan deze Bosch!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

10,0
Overgeschakeld van electrisch naar inducte,. WAUW!!! wat ben ik hier blij mee.
Na 22 jaar niet meer op gas koken nu wel weer dat gevoel terug, temperatuur zacht is zacht en hard is hard! Enige kleine vergissing af en toe is dat je bij temperatuur wisseling even moet aanklikken welke pit je bedoelt.
Maar ik ben zo ontzettend super tevreden met deze makkelijke, mooie met chique uitstraling, inductie plaat!

Pluspunten

  • makkelijk
  • mooi
  • chique uitstraling
  • mooie overlapping aan de zijkanten

Minpunten

  • voor grote ronde pan toch nog iets te klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wieser 27-04-2022

Geweldige kookplaat

Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

10,0
De bezetten makkelijk in gebruik. Werkt snel zoals beloofd. Makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Kortom een top product'
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 01-04-2022

vooral de braad functie is fijn

Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Sinds enkele weken ben ik overgestapt op inductue koken.
Schoonmaken is heel gemakkelijk.
Met de booster functie is alles snel aan de kook.
de braad funcite gebruik ik regelmatig de pan blijft op de juiste temperatuur.
Suddervlees maken gaat ook prima.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Harry 31-01-2022

Bosch Inductieplaat

Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het inbouwen ging zonder enig probleem, paste perfect in inbouwplaat. Alles functir werken goed, we waren erg positief over snelheid van koken en opwarmen. super. Een kleinpunt dat nog niet werkt is het testen van pannen of ze geschikt zijn met c 1/2. Dit lukt niet.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

n**r@g**l.com 09-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima product ik beveel het aan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteitverhouding is prima, de kookplaat voldoet aan onze verwachtingen.
We zijn erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

GWEN 08-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader qua prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving en gebruiksvriendelijk. Kan overal aangesloten worden. Goede warmte frequentie.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Ruim voor al je pannen
  • Goede warmte
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gwen 05-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

10,0
Ik heb het product gekocht vanwege de aansluit mogelijkheid, de ruimte op het kookgebied en algehele uitstraling van het product in mijn keuken.

Pluspunten

  • formaat
  • energielabel
  • aansluitmogelijkheid

Minpunten

  • nog niet ervaren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

dedy en jaap 05-01-2022

groots en gemakkelijk in bediening

Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We zijn zeer tevreden met de aanschaf van deze inductiekookplaat. Het apparaat past prima in de oude uitsparing.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

MarRoe 05-01-2022

Super blij

Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hiervoor kookte ik nog op gas. Ik was bang dat ik zou inleveren op gebruiksgemak en snelheid. Niets is minder waar. De snelheid waarmee de pan wordt verwarmd is enorm. De pan met aardappelen of water voor pasta kookt sneller dan op gas. Meerdere extra mogelijkheden en toch eenvoudige bediening.
Conclusie: ik had dit eerder moeten doen :)
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

j***10@gmail.com 22-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

9,0
Fijne kookplaat, werkt goed. Heel fijn dat je pan alleen op het kruisje hoeft te staan.

Pluspunten

  • Goede warmtebron
  • Samenvoegen twee kookpunten

Minpunten

  • passen met meerdere grote pannen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

apple tree 20-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

nice, convenient and recommend.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

9,0
Very nice product. Easy to clean, automatically turn off/on when you move/put on the pan on it. Different power choice and timer setting.Very quite while the induction working. The only one is not very convenient for me is no +_ button. I need to check and press the number to change the power.

Pluspunten

  • easy to clean
  • nice looking
  • easy to control

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ben van der Veen hobby kok 19-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt zeer goed is over na gedacht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

9,0
oude inductieplaat gaf de geest moest een nieuwe keuze ivm. afmeting 10 cm groter als de oude hier viel onze op.
geplaatst goede veerpakking en keurige afwerking.
heden voor het eerst gebruikt, eenvoudige bediening en perfecte werking.
perfect app. een aanrader in gebruik en afmetingen, blij mee

Pluspunten

  • dubb kookplek voor grote braadpan.
  • mooie glasplaat met afgeronde voorkant
  • eenvoudige montage met duidelijke instructie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

marroel 19-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

10,0
Super mooie kookplaat om te zien. Ik ben heel erg verrast hoe ontzettend snel het koken en bakken gaat en dan heb ik nog niet eens de boosterfunctie gebruikt. Ik had nog geen ervaring met inductie.

Pluspunten

  • Erg mooi en strakke kookplaat
  • Super snel verhitten
  • Makkelijke bediening
  • Veel extra functies waaronder inzicht in verbruik

Minpunten

  • Elektricien nodig voor installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Breedveld 17-12-2021

Zeer goed

Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Overgegaan van gas naar inductie zeer goed bevallen en we helpen mee gas re besparen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

j**3@g**l.com 14-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastisch kookproduct

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

9,0
een fantastische kookplaat waar mijn vrouw en ik allebei werkelijk van genieten. Een aanrader

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • gemakkelijk in bediening
  • geen gedoe over instellingen
  • mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

BOSCH is de beste. 02-12-2021

Super gaffe kookplaat

Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben zeer blij met mij kookplaat. Het is erg mooi, maakelijk schoonmaaken. Ik raad deze apparaat. BOSCH is de beste
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Olga V. 02-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eerste keer koken op inductie: zeer goed bevallen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

9,0
We wilden eigenlijk een 5-pits inductiekookplaat, maar die was te groot voor de beschikbare ruimte in onze keuken. Als alternatief hebben we dit model gekozen vanwege de combi-zone en de goede naamsbekendheid van Bosch. De kookplaat bevalt ons uitstekend. Gemakkelijk te bedienen, ofschoon de handleiding niet echt makkelijk te lezen is.
Prijs-kwaliteit is uitstekend. Voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • mooi design
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • handleiding niet makkelijk te lezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**5@h**e.nl 25-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

9,0
De inductie kookplaat is een snelle manier van koken en eenvoudig te bedienen.
De vorige kookplaat was keramisch en natuurlijk ook van Bosch maar deze overtreft al onze verwachtingen en mede door het uitstekende advies van Maasduin witgoed
Service zijn we tot deze keuze gekomen.

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r.aengenend@ziggo.nl 18-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed en degelijk. Belangrijk bij inbouw is ventilatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

8,0
De vorige kookplaat was ook van Bosch en heb ik 15 jaar gehad. Tussendoor 1 pit vervangen. Geen poespas. Gewoon goed.
1 tip. Belangrijk dat er voldoende ventilatie ruimte is zodat er beter afgekoeld kan worden aan de onderkant van de plaat. Dus ergens een roostertje of iets dergelijks.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • zone gebruik

Minpunten

  • bij onjuiste inbouw minder koeling lange termijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

k**r@h**e.nl 17-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

superdeal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PVS775FC5E

Algemene score

10,0
de inductiekookplaat heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Is breder en iets dieper dan onze oude Bosch.
Erg praktisch is de dubbele plaat en er is geen randje meer, waardoor pannen scheef staan.
Hopelijk gaat deze ook weer 25 jaar (!!!!!) mee.

Pluspunten

  • breed
  • betrouwbaar
  • goede prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews