Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KGG860ZTA op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 08-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

9,0
Gaskookplaat voldoet aan al onze verwachtingen voor wat betreft de kwaliteit en het gebruiksgemak.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • gebruiksgemak
  • goed te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-06-2022

Beste Jan,

Hartelijk dank voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat de kookplaat voldoet aan je verwachtingen betreffende de kwaliteit en het gebruiksgemak.
Wij wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

P.Ebeltjes 28-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gaskookplaat ETNA KGG860ZTA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

9,0
Voor mij persoonlijk, is het de beste gaskookplaat die ooit heb gehad. Hij is makelijk schoon te maken.
De zwarte glasplaat is een beetje moeilijk streep zuiver te houden. Pannen staan stevig en de branders zijn werken perfect.

Pluspunten

  • branders
  • pannen houders

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 29-03-2022

Beste heer / mevrouw Ebeltjes,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de gaskookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Nero 24-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

7,0
Deze gekozen omdat het mooi uitziet en compact is. was ook de enige die voldeen aan mijn nis maat. Het aansluiten van de slang was niet eenvoudig, dit kosten nogaal wat tijd om dat een back niet tussen pasten. De aansluit buis mag wel wat langer uitsteken.

Pluspunten

  • Mooi
  • Compact
  • Makkelijk schoon maken

Minpunten

  • Aansluit stang voor gas veel te kort.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-02-2022

Beste Nero,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat deze gaskookplaat past in de huidige nismaat en u zo tevreden bent over het design. Uw feedback nemen wij mee om de kookplaat te blijven verbeteren. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Marjolijne 31-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een topkeuze voor koken met gas op glas!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

10,0
Mooi design. Goede verdeling van de gaspitten. Goed schoon te maken. Ook rondom de gaspitten zelf. Is nml afgesloten waardoor er geen etensresten tussen kunnen vallen.
Erf blij mee....

Pluspunten

  • Goede verdeling van de gaspitten
  • Goed schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-02-2022

Beste Marjolijne,

Hartelijk dank voor deze enthousiaste feedback met mooie review score. Een 10, daar doen wij het voor! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het design en het gebruiksgemak.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

b**p@g**l.com 30-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

9,0
Nieuwe keuken via de woningbouw,kookplaat die je bij hen kon aanschaffen vond ik niet mooi.Dezevan Etna zag er TOP uit dus (mooi zwart glas ,robuuste look van de panendragers ,helemaal geweldig .(en niet onbelangrijk ook nog een stuk goedkoper)! Nu is de keuken geplaatst en moet er waarschijnlijk weer van alles gesloopt worden . (Tegelwerk en vensterbanken eruit door asbest ,dit hoor ik na het weekend) Maar na een week "kramperen in eigen" huis kon ik gisteren na installatie weer heerlijk koken echt een heerlijk gevoel.En het was ook net of het sneller aan de kook kwam .Ik ben Superblij ondanks alle tegenslag !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft en u ondanks de tegenslagen fijn gebruik kunt maken van uw gaskookplaat.
​Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

h**l@z**o.nl 22-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aan raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

9,0
Ik heb dit gasstel gekocht ten eerste omdat ik op gas wil blijven koken ik ben 81jaar kook zelf nog past goed bij mijn aanrecht blad ook met de knopen aan de voorkant zijn erg makkelijk, ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Pannen staan stevig op de branders
  • Mooie gasvlam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review en top cijfer. Wat fijn dat u tevreden bent met de werking van de kookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Ivan 15-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

10,0
Wat een mooi kookplaat! Past prima bij onze zwarte marmer blad in de keuken. Makkelijk en veilig te gebruiken, nog makkelijker te onderhouden! Ben echt blij mee!

Pluspunten

  • mooi
  • vertrouwbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-12-2021

Beste Ivan,

Bedankt voor je enthousiaste review.
Wat leuk om te lezen dat deze kookplaat goed in je keuken past en dat je blij bent met je aankoop.

Heel veel kookplezier.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Martijn 02-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Etna gaskookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

8,0
Product aangeschaft via bol.com. Het design van de kookplaat is erg mooi. De pitten werken goed en de plaat is zeer gemakkelijk schoon te houden.
Wat voor ons wennen is, is dat als je het gas dichtdraait de pit uitgaat maar je binnen een x aantal seconden weer kan opendraaien en hij dan gas geeft. Het duurt een seconden of 3 voordat dit wordt uitgeschakeld met een ‘tik’, dat als je het gas opendraait er niets gebeurd.
Wel een puntje is dat de gasaansluiting links zit van de plaat. Heb je deze rechts zitten moet je dus een langere gasslang hebben. Daarnaast is er geen gastape meegeleverd.

Pluspunten

  • Design
  • Makkelijk schoon te maken
  • Pitten makkelijk te verwijderen

Minpunten

  • Gasaansluiting aan de andere kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 03-11-2021

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dan voor het schrijven van deze review. Fijn te lezen dat u het design van deze kookplaat erg mooi vindt en de branders goed werken. Het zal zeker wennen zijn een nieuw product te gebruiken. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

g**l@h**l.com 31-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

10,0
een gas stel van grooten klasse is 5 sterren kook snel top ETNA een merk al uit de tijt van onsemoeder.
Officiele reactie van Atag 01-11-2021

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gaskookplaat.
Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop.

​Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Joop en Hennie 10-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed en een aanrader .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

10,0
Echt heel mooi en makkelijk schoon te maken een aanwinst in de keuken en mooie knoppen om het te regelen dus zeer tevreden over deze aankoop.

Pluspunten

  • Staat ook nog mooi
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-10-2021

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat uw zo tevreden bent met de gaskookplaat. Wij wensen u nog veel jaren met kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

k**k@h**l.com 22-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super mooie aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

10,0
super mooie kookplaat makkelijk schoonhouden zeer goede krachtige gas branders bediening zeer makkelijk en soepel en de kooktijd gaat zeer snel pannen kunnen er ruim opstaan en stevig voor ons een top aankoop

Pluspunten

  • alles werkt zeer goed
  • mooie aankoop
  • meer als tevreden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-09-2021

Beste heer/mevrouw,
Wat een mooie reviewscore hebt u gegeven. Daar zijn wij erg blij mee. Goed om te lezen dat u meer dan tevreden bent.
Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

d**e@g**l.com 12-08-2021
  • Product gekocht

Goede gaskookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

10,0
Prima kookplaat
Makkelijk te reinigen
Glas is echt mooi om op te werken.
Bediening perfect
Officiele reactie van Atag 13-08-2021

Beste heer/mevrouw,

Vriendelijke bedankt voor deze mooie beoordeling en wat fijn om te lezen dat deze kookplaat zo goed bevalt. Wij wensen u nog vele jaren kookplezier van deze aankoop!

Met vriendelijke groet,
Claudia. Webcareteam ETNA.

Reageer

Steven 02-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

9,0
Het is een prachtige gaskookplaat!
- makkelijk schoon te maken
- pannen staan stevig op het fornuis
- ruime pitten
- goede prijs kwaliteit / verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-02-2021

Beste Steven,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Op alle fronten helemaal naar je wens.
Dat lezen we graag en daar doen we het voor, tevreden klanten!

We wensen je heel veel kookplezier toe.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Paul van Grevenhof 02-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig mooie gaskookplaat.

Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

9,0
Geweldig mooie gaskookplaat, met een stoere branders, veel ruimte en een glazen onderplaat die super mooi oogt en makkelijk is schoon te maken. Al ruim dertig jaar een tevreden Etna klant! De prijs kwaliteit verhouding is onverslaanbaar bij Etna.

Pluspunten

  • Mooi.
  • Ruim.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-09-2020

Beste Paul,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen met het plaatsen van deze fantastische review en voor het vertrouwen die je laat blijken door wederom te kiezen voor ETNA apparatuur. We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Wij wensen je veel kookplezier toe.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Huib 12-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

vervanging oude ATAG

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

7,0
De keuze heb ik gemaakt aan de hand van een geprint overzicht dat ATAG van vijf modellen, in mijn aanrecht passende alternatieve kookplaten, stuurde. Waarschuwing: uit deze informatie had ik niet gezien dat het een kookplaat met hoge pandragers betrof. Verrassing bij het uitpakken, wij waren vlakke pandragers gewend. Het koken gaat echter goed alleen 'tikken' de pitten alvorens het ontsteken enige seconden.

Pluspunten

  • maten identiek met oude kookplaat

Minpunten

  • gasaansluiting zit anders dan op de oude kookplaat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-08-2020

Beste Huib,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen voor deze beoordeling en feedback is altijd welkom. Fijn dat in de basis de kookplaat goed bevalt en wij wensen je nog veel kookplezier met deze aankoop. Mochten er vragen zijn of onduidelijkheden mag je uiteraard altijd even contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Claudia
Webcare ETNA.

Reageer

Lodewijk 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie praktische kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

9,0
De branders van de kookplaat zitten goed verdeeld zodat je prima twee koekenpannen tegelijk naast elkaar kan gebruiken. Ook zijn de pannenhouders lekker robuust van gietijzer zodat ook de zwaardere pan prima neergezet kunnen worden. De glasplaat is makkelijk schoon te houden en de bedieningsknoppen zitten vooraan zodat ze eenvoudig te bereiken zijn. Al om al een prima kookplaat!

Pluspunten

  • Afstand tussen de branders
  • Stevige pannenhouders

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-10-2019

Beste Lodewijk,
Wat leuk dat je de moeite neemt om deze review te plaatsen, dankjewel!
Wij wensen je veel kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Alice Webcareteam ETNA

Reageer