ETNA KGG860ZTA

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KGG860ZTA op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

k**k@h**l.com 22-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super mooie aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

10,0
super mooie kookplaat makkelijk schoonhouden zeer goede krachtige gas branders bediening zeer makkelijk en soepel en de kooktijd gaat zeer snel pannen kunnen er ruim opstaan en stevig voor ons een top aankoop

Pluspunten

  • alles werkt zeer goed
  • mooie aankoop
  • meer als tevreden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-09-2021

Beste heer/mevrouw,
Wat een mooie reviewscore hebt u gegeven. Daar zijn wij erg blij mee. Goed om te lezen dat u meer dan tevreden bent.
Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

d**e@g**l.com 12-08-2021
  • Product gekocht

Goede gaskookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

10,0
Prima kookplaat
Makkelijk te reinigen
Glas is echt mooi om op te werken.
Bediening perfect
Officiele reactie van Atag 13-08-2021

Beste heer/mevrouw,

Vriendelijke bedankt voor deze mooie beoordeling en wat fijn om te lezen dat deze kookplaat zo goed bevalt. Wij wensen u nog vele jaren kookplezier van deze aankoop!

Met vriendelijke groet,
Claudia. Webcareteam ETNA.

Reageer

Steven 02-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

9,0
Het is een prachtige gaskookplaat!
- makkelijk schoon te maken
- pannen staan stevig op het fornuis
- ruime pitten
- goede prijs kwaliteit / verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-02-2021

Beste Steven,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Op alle fronten helemaal naar je wens.
Dat lezen we graag en daar doen we het voor, tevreden klanten!

We wensen je heel veel kookplezier toe.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Paul van Grevenhof 02-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig mooie gaskookplaat.

Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

9,0
Geweldig mooie gaskookplaat, met een stoere branders, veel ruimte en een glazen onderplaat die super mooi oogt en makkelijk is schoon te maken. Al ruim dertig jaar een tevreden Etna klant! De prijs kwaliteit verhouding is onverslaanbaar bij Etna.

Pluspunten

  • Mooi.
  • Ruim.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-09-2020

Beste Paul,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen met het plaatsen van deze fantastische review en voor het vertrouwen die je laat blijken door wederom te kiezen voor ETNA apparatuur. We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Wij wensen je veel kookplezier toe.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Huib 12-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

vervanging oude ATAG

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

7,0
De keuze heb ik gemaakt aan de hand van een geprint overzicht dat ATAG van vijf modellen, in mijn aanrecht passende alternatieve kookplaten, stuurde. Waarschuwing: uit deze informatie had ik niet gezien dat het een kookplaat met hoge pandragers betrof. Verrassing bij het uitpakken, wij waren vlakke pandragers gewend. Het koken gaat echter goed alleen 'tikken' de pitten alvorens het ontsteken enige seconden.

Pluspunten

  • maten identiek met oude kookplaat

Minpunten

  • gasaansluiting zit anders dan op de oude kookplaat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-08-2020

Beste Huib,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen voor deze beoordeling en feedback is altijd welkom. Fijn dat in de basis de kookplaat goed bevalt en wij wensen je nog veel kookplezier met deze aankoop. Mochten er vragen zijn of onduidelijkheden mag je uiteraard altijd even contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Claudia
Webcare ETNA.

Reageer

Lodewijk 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie praktische kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGG860ZTA

Algemene score

9,0
De branders van de kookplaat zitten goed verdeeld zodat je prima twee koekenpannen tegelijk naast elkaar kan gebruiken. Ook zijn de pannenhouders lekker robuust van gietijzer zodat ook de zwaardere pan prima neergezet kunnen worden. De glasplaat is makkelijk schoon te houden en de bedieningsknoppen zitten vooraan zodat ze eenvoudig te bereiken zijn. Al om al een prima kookplaat!

Pluspunten

  • Afstand tussen de branders
  • Stevige pannenhouders

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-10-2019

Beste Lodewijk,
Wat leuk dat je de moeite neemt om deze review te plaatsen, dankjewel!
Wij wensen je veel kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Alice Webcareteam ETNA

Reageer