Inventum IKG6023GRVS

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKG6023GRVS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Emmely 24-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

gaskookplaat IKG6023GRVS & oven IOC6070GK aangekocht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKG6023GRVS

Algemene score

10,0
Inbouw gaskookplaat IKG6023GRVS & Inbouw conventionele oven IOC6070GK aangekocht.
De keuken word nu druk bezocht.
Er word gekookt met veel hartstocht.
Want wat heeft Inventum ons een een top product verkocht.
We zijn hier helemaal aan verknocht.
Het zal ons een raadsel zijn waarom het nog niet is uitverkocht.

Pluspunten

  • Goede warmte verdeling pitten
  • Makkelijke plaatsing
  • Stevige pannenhouders
  • mooi design
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 09-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

inventum gaskookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKG6023GRVS

Algemene score

10,0
De inventum gaskookplaat is voorzien van een extra sterke gietijzeren pannendrager. makkelijk in onderhoud , met grote knoppen. super handig.

Pluspunten

  • grote knoppepn
  • gietijzer
  • geen apparte ontsteking

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit 21-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteit verhouding en eenvoudige montage.

Geschreven voor: Inventum IKG6023GRVS

Algemene score

10,0
Mooi design, goede prijs-kwaliteit verhouding, eenvoudige montage en handige bediening door knoppen aan de voorzijde.

Pluspunten

  • Mooi design
  • eenvoudige montage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.Bouwer 18-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig maar voldoende

Geschreven voor: Inventum IKG6023GRVS

Algemene score

7,0
omdat onze inbouwoven stuk was en de originele niet meer te koop was, moesten we een nieuwe inbouwoven en daardoor ook een nieuwe gaskookplaat. handig in gebruik met het vonksysteem, maar je moet wel de bedieningsknop een poosje ingedrukt houden als het vuur aangesprongen is, anders gaat het vuur gelijk weer uit. Ook oppassen dat je het materiaal niet krast, het rvs is wel erg gevoelig. Maar verder wel goed schoon te maken met een sopje en een doekje. de gietijzeren pannendrager is degelijk en mooi hoog. dat ziet er mooi strak uit.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Monique 28-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig in gebruik. Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKG6023GRVS

Algemene score

9,0
Overgestapt van een 5 pits naar een 4 pits gaskookplaat.
Eindelijk kunnen mijn pannen weer ruim naast elkaar gebruikt worden.
Mooie uitstraling, prettig in gebruik en goed schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Femke 26-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strakke robuuste veilige gaskookplaat

Geschreven voor: Inventum IKG6023GRVS

Algemene score

9,0
Een nette kookplaat, met goed werkende vlambeveiliging (wat voor ons een must was want onze vorige kookplaat viel wel eens uit, zelf getest en na een paar seconden ging de gastoevoer dicht). De pandragers zijn robuust en de pannen hebben een goed oppervlakte om stabiel op te staan. Het Rvs oogt mooi en strak, ik vind het persoonlijk lastiger om mooi schoon te maken door de 'vegen' maar wellicht nog even een handigheidje daarin vinden. Kortom; voor deze prijs een zeer mooie robuuste en veilige gaskookplaat.

Pluspunten

  • veilig
  • robuust
  • mooi design

Minpunten

  • lastiger schoonmaken voor het oog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leemkuil 05-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gastoestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKG6023GRVS

Algemene score

9,0
wij waren toe aan een andere gastoestel en wij kwamen bij deze uit qua uitstraling en gemak en prijs verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjanie Spronkers 19-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

IKG6023GRV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKG6023GRVS

Algemene score

9,0
Ik zocht een stoer model gaskookplaat bij mijn nieuwe betonlook KEUKEN. In het gebruik ook prettig om te koken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer