Siemens EH675FEC1E - Reviews

9,0 Lees 8 reviews
Specificaties
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mark 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima Inductie kookplaat. Werkt zeer snel. Wij zijn erg tevreden over deze inductiekookplaat. een minpuntje is dat in onze donkere keuken de bedieningstoetsen moeilijk zijn te vinden. Was mooi geweest als deze ook verlicht waren.

Pluspunten

  • Doet zijn werk zeer goed

Minpunten

  • bediengstoetsen slecht zichtbaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Dekker 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne bediening, mooi en strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg fijn apparaat met mooi en strak design door de rvs afwerking. Bediening werkt zeer prettig met touch knoppen.

Pluspunten

  • Bediening
  • Design

Minpunten

  • Glas kleurt rood door verlichting erboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
aklok 04-11-2016 Product paar weken in bezit

inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooi design, handig in gebruik,
moest er even aan wennen, maar heb er nu heel veel plezier van. ook is de plaat erg snel weer afgekoeld, zodat je niet snel je handen verbrand.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rob 04-11-2016 Product paar weken in bezit

supersnel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb gekozen voor dit produkt met 4 zones omdat 5 zones voor mijn keuken teveel is. De inductie kookplaat is zeer makkelijk te reinigen. Op alle zones zit een boost, wat inhoudt dat het water of gerechten met een druk op de knop B van boost op vol vermogen verwarmen. En dit is razendsnel. Veeeel sneller dan een waterkoker en gas. Door de schuif heel makkelijk te bedienen door licht aan te raken. Tevens een indicatie van de rest warmte en een kookwekker die de zone laat afslaan als de tijd is afgelopen.
Al met al een echte aanrader. Ben echt tevreden dat ik de stap van gas naar inductie heb genomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MMTBS 02-10-2016 Product paar weken in bezit

goede functionaliteit, mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie kookplaat, die gemakkelijk is in het gebruik. heldere bediening, alleen het instellingschermpje is een beetje klein

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • goede functionaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
inductie koken 24-08-2016 Product paar dagen in bezit

Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kookplaat is makkelijk in gebruik en de bediening is duidelijk. Ook het gebruik is eenvoudig. Alle 4 de kookzones zijn voor verschillende maten van de pan te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Lesley 17-08-2016 Product paar maanden in bezit

Prachtig discreet en minimalistisch design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele dunne plaat waardoor hij heel strak en minimalistisch oogt. Makkelijk in gebruik en kookplaten worden snel warm en hebben voldoende vermogen om echt te kunnen koken (zoals op gas).

Pluspunten

  • Goed vermogen
  • Design
  • formaat kookplaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Paula 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig strak product

Algemene score

9,0
Eenvoudig en goed te bedienen strak van design. Kwaliteit en kookgemak. Een product om aan te bevelen eenvoudig te installeren en in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend