Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKI9035 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RobH 22-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader voor een zeer goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9035

Algemene score

9,0
Mooie inductiekookplaat. Luxe uitstraling. Werkt zeer snel. De prijs was zodanig dat we ook nog nieuwe pannen konden kopen. Eenvoudig te installeren op een kookgroep.

Pluspunten

  • Ruimte en luxe uitstraling
  • Prijs
  • Installatiegemak
  • Snelle werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan B. 09-09-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kookplaat onbruikbaar door interne kortsluitingen.

Geschreven voor: Inventum IKI9035

Algemene score

1,0
Deze inductiekookplaat is op 6 weken tijd 4 maal in kortsluiting gegaan waardoor ze volledig onbruikbaar was tot de volgende tussenkomst van een technicus. Deze heeft defecte componenten losgekoppeld, printplaat vervangen maar de kookplaat bleef in kortsluiting gaan. We hebben ze dus op deze 6 weken slechts een 10-tal dagen effectief kunnen gebruiken. Uiteindelijk is de kookplaat vervangen door een model van een ander merk.

Minpunten

  • Werkt niet
  • Slechte kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

W de Ridder 02-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9035

Algemene score

10,0
zeer strakke kookplaat, waarbij de bediening zeer makkelijk is en vanzelf gaat

Pluspunten

  • strak model
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**t@k**l.nl 06-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9035

Algemene score

10,0
Fijne kookplaat, makkelijk in gebruik, voor een goei prijs, ik zou hem niet meer willen missen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goeie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**r@g**l.com 31-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een absolute aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9035

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat we bekend met het merk zijn en omdat het een Nederlands product is. Hebben al een combi/magnetron van Inventum. en zijn hier super tevreden mee.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Nederlands product
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Goede beveiligd dmv hitte-indicator

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**s@h**l.com 21-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed. Niet te duur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9035

Algemene score

9,0
Een goed product voor een aangename prijs.
En mits geregistreerd 5 jaar garantie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

g**g@h**l.com 09-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9035

Algemene score

10,0
Ivm met stijgende gasprijzen toch gekozen voor inductie. We zochten een plaat van 90 cm breed en kwamen uit bij Inventum. Geen spijt van, prijs/kwaliteit verhouding prima en zeer gebruiksvriendelijk. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**s@k**t.nl 21-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9035

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een 90 cm brede inductie kookplaat met 5 kookzones, geschikt voor 2 fase aansluiting. Eerst een ander merk gezien maar die was voorlopig niet te leveren. De Inventum IKI9035 gevonden die aan deze wensen voldeed. 2 fase, 5 kookzones en 90 cm breed. Bovendien nog eens honderden euro's goedkoper.
Geen spijt van. Het is een mooi design en werkt geweldig. Simpele bediening met een goede handleiding. Bovendien een puur Hollands product met 5 jaar garantie. Zeer aan te bevelen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Simpele bediening
  • Goede werking
  • Kinderslotfunctie
  • Panherkenning en ingebouwde veiligheidsfuncties

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b**k@g**l.com 24-02-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9035

Algemene score

9,0
Mooie plaat, staat ook chique, 5 pitten en toch 2 fases aansluiting. Eenvoudige montage en bediening. Ook nog 5 jaar garantie. Ned. product.

Reageer

peter 08-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9035

Algemene score

9,0
al een paar keer met deze kookplaat gekookt hij ga als een speer
ben er zeer tevreden over moest er wel aan wennen maar dat gaat goed komen

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • simpel te bedienen

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hamers 06-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en eenvoudig te bedienen inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9035

Algemene score

9,0
Mooie kookplaat, eenvoudig intuïtief te bedienen (kookgroep aantippen, vermogen met slider instellen en/of de timer en klaar). vanwege de grote breedte heb ik geen last meer van pannen die tegen elkaar aan staan en dus net niet boven de pit passen.
Ik mis wel een facetrand aan de zijkanten en achterkant.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Intuïtieve bediening
  • Duidelijke symbolen
  • Eenvoudig te installeren

Minpunten

  • Mis de facetrand aan zij- en achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**s@p**t.nl 09-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9035

Algemene score

10,0
Lang gezocht naar vervanging 5 pits gastoestel. Super tevreden over deze mega grote kookplaat. Kunnen echt niks negatiefs vinden. Wat een ruimte! Heel goede prijs/prestatie verhouding. Kan het zeker aanraden.

Pluspunten

  • design
  • prijs/prestatie verhouding
  • functionaliteit
  • oppervlakte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree 18-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9035

Algemene score

10,0
Top kookplaat en gemakkelijk in gebruik. Van 60 cm naar 90cm gegaan blij met de ruimte op de kookplaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.W 03-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9035

Algemene score

8,0
Mooie grote plaat, veel ruimte. Was wel na een week kapot, stoppen sloegen er steeds van door. Bleek dat we inductie pannen gebruikten met te weinig ijzer? Bijzonder, maar goed. Snelle reparatie service.

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Gevoelig voor goedkope pannen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Roos 08-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum inductiekookplaat 90 cm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9035

Algemene score

10,0
We wilde 2 fasen stroom en geen krachtstroom (3 fasen)!
De inventum inductiekookplaat IKI9035 is de enige 90 cm. die op 2 fasen kan, zeer goede keus en dik tevreden!

Pluspunten

  • Makkelijke bediening!
  • Warmhoudfunctie!

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P de Regt 24-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat, deze Inventum IKI9035

Geschreven voor: Inventum IKI9035

Algemene score

10,0
Hele fijne kookplaat deze Inventum IKI9035.
Mooie afwerking, goede instructies voor aansluiten en heldere handleiding. Veel ruimte om te koken, simpele bediening. En dat voor dat geld. Top. Aanrader.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie 08-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer overzichtelijke plaat en bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9035

Algemene score

10,0
Het is een super eenvoudige bediening. Echt voor mij de beste koop....
Niet meer twijfelen , gewoon doen !

Pluspunten

  • glad
  • eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer