Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKI6035 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**t@h**e.nl 24-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum sets mooi design betaalbare prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6035

Algemene score

9,0
Van Gas naar Elektra, i.v.m. keukenrenovatie hebben wij de Inventum set IKI6035 inductiekookplaat en de IMC6035BT oven met magnetron met de IMK 601ZWA keukenkraan aangeschaft, het is een mooie bijpassende set voor een betaalbare prijs en met duidelijke gebruiksaanwijzing, we zijn er zeer tevreden mee, super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

e**s@g**l.com 21-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6035

Algemene score

9,0
Ben heel tevreden over dit product .Gemakkelijk in gebruik goed schoon te maken en het oogt ook nog eens mooi in onze keuken

Pluspunten

  • werkt goed
  • Degelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

annie peters 08-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6035

Algemene score

10,0
ik heb bij de witte hal in Venlo de inductiekookplaat van inventum gekocht. ik had nog nooit op inductie gekookt maar kan dit iedereen aanraden. ik ben blij dat ik van het gas af ben.
super fijn het eten is zeer snel klaar zeer gebruiksvriendelijk en heel makkelijk schoon te krijgen .chapeau voor inventum met betrekking tot het ontwikkelen van dit mooi apparaat . ook is het onzin dat mijn pannen niet meer te gebruiken zijn het merendeel is hier op te gebruiken dit kan men uit testen met een magneet blijft deze hier aan zitten dan kan je de pan gebruiken zo niet geeft het apparaat het zelf aan

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • makkelijk schoon te maken
  • snel warm
  • geeft aan als er nog rest warmte is
  • koelt super snel af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko van Basten 31-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6035

Algemene score

9,0
Uitstekende koop.
Heldere bediening.
Extra dubbele kookzone.
Geweldig apparaat.

Reageer

Sylvia 09-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevald goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6035

Algemene score

9,0
Goede prijs - kwaliteit verhouding, zeer makkelijk in gebruik.
Wat ik ook erg fijn vind is dat alle " pitten" een booster hebben.
Alles kookt lekker snel.

Pluspunten

  • booster
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • maak wel wat lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h**o@g**l.com 03-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6035

Algemene score

9,0
Prima apparaat en werkt goed ben zeer tevreden. been een hele snelle levering en ik ben nu wat koken betreft van het gas af.

Pluspunten

  • werkt goed

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Kuiper 07-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

mooi van uiterlijk handig te bedienen gaat lang mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6035

Algemene score

10,0
Zeer handig in gebruik beschrijving goed mooi afgewerkt ende service is ook zeer goed gaat lang mee overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aussie 26-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische inductieplaat voor de kleinere keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6035

Algemene score

8,0
Strak, eenvoudig en ideaal zonder randen waardoor met grotere pannen ook ruimte gecreëerd kan worden. Bovendien kun je secties koppelen voor bijv. een slede. Eenvoudige bediening en niet te duur. Heel blij mee!

Pluspunten

  • geen randen
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Corry 21-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne inbouw inductie kookplaat,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6035

Algemene score

9,0
Makkelijk in bediening en een boost functie behoren tot deze inductiekookplaat, werkelijk een best apparaat.

Minpunten

  • Geen
  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 26-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super goede keuze!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6035

Algemene score

9,0
Na wat onderzoek gekozen voor de Inventum, qua prijs/kwaliteit verhouding een goede keuze geweest.
De slidebar, brugfunctie (2 zone's kunnen koppelen) en de warmhoudplaatje functie werken super.
Strak design en goede gebruikersgemak maakt dit voor ons de juiste keuze.

Pluspunten

  • slidebar
  • koppelen van zone's
  • warmhoud functie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. Klein Schaarsberg 10-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime kookplaat, makkelijk te bedienen.

Geschreven voor: Inventum IKI6035

Algemene score

9,0
Grote kookplaat, pannen passen makkelijk naast of achter elkaar. Gemakkelijk schoon te houden. Bedieningsknoppen zijn duidelijk zichtbaar. Flexibele kookzone, de Bridge functie, erg handig wanneer men grote ovale pannen moet gebruiken

Pluspunten

  • mooi design
  • Makkelijk schoon te houden
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer