Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 82 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank M uit Amsterdam 08-11-2018
  • Product gekocht

Fijn apparaat, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

8,0
Net gekocht, de eerste koffie gezet en gedronken. Goed warm, lekkere smaak. Russell Hobbs Colour Plus+ smaakt naar meer!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AlexP 29-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi, handig, snel koffiezetapparaat, maar te heet

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

7,0
Ik vind het persoonlijk een mooi apparaat om te zien. Niet heel erg fan van het spiegelende randje onder het filter, maar die komt wel overeen met het randje op de grondplaat van de waterkoker. Daar valt die echter minder op.

Ik wilde een simpel koffiezetapparaat voor slobberkoffie. Dat is op zich wel gelukt met dit apparaat. Wat ik vooral fijn vind is dat hij automatisch uitschakelt, je hem automatisch aan kunt laten gaan op een aangegeven tijd en dat die ook nog eens de tijd aangeeft blijkt heel makkelijk te zijn. Normaal kijk ik naar de oven, maar als die aanstaat heb ik een extra klok haha.

Wat me tegenvalt is dat de machine na 40 minuten uitschakelt. Dat leek ruim voldoende, maar vaak blijkt dat niet zo te zijn. Natuurlijk wordt koffie minder lekker als die langer staat, maar ik zou het fijn gevonden hebben als deze tijd verlengd zou worden tot een uur. Waar ik echt het minst over te spreken ben is dat het koffieplaatje de koffie niet alleen op temperatuur houdt, maar volgens mij ook opwarmt. Als ik na 20 minuten het tweede kopje kopje koffie neem is die heter dan het eerste kopje. Ik hou van warme koffie, begrijp me niet verkeerd, maar dit beïnvloedt de smaak. Nu een week in gebruik,maar hij ruikt nog steeds naar warm plastic als ik de koffie een tijdje laat staan. Dit duidt misschien ook wel op dat hij wel erg warm is.

Maar ja, gekocht voor 32 euro en 10 euro cashback. Voor 22 euro vind ik het een prima aanschaf.

Pluspunten

  • Design
  • Klok
  • Timer / startuitstel
  • Druppelstop
  • Kleur

Minpunten

  • 40 minuten warmhouden te kort
  • Koffie te heet na verloop van tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cori 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product voor prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

8,0
Prima prijs voor een modern apparaat. Zelfs een timer. Onze gasten zullen er blij mee zijn.
Logeerboerderijtje De Rietkap

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

tomdoelie 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, makkelijk te bedienen, zet lekkere koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

9,0
deze koffiezetter heeft een mooi design, is makkelijk te in gebruik, de timer die er op zit is ook fijn, want als s"morgens opstaat
heb je een heerlijk kopje koffie, het klokje wat er op zit is ook handig, je altijd zien hoe laat het is, het maatschepje aan de zijkant, geïntrigeerd van het apparaat, en ook handig het snoer is aan de onderkant, makkelijk in te korten, ik ben er heel blij mee, en kan het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • design
  • makkelijk in gebruik
  • klokje
  • het maatschepje aan de zijkant
  • het snoer in te korten aan de onderkant

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pierre 05-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie warme koffie

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

8,0
goed koffiezetapparaat voor een mooie prijs. de koffie is lekker warm en goed van smaak. en wat ook heel fijn is dat er een timer opzit. kan ik hem 's avonds mooi klaar zetten, en als ik uit bed kom! dan is de koffie gereed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

SvD 05-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp....

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

7,0
Mooi ontwerp en handig in gebruik. Zet de koffie zoals het hoort!
Nadeel vind ik de tijd van afslaan tekort. 40 minuten bij een volle pot is niet voldoende en als je er geen erg in heb kom je met lauwe koffie te zitten. Dit vinden we het enige minpuntje....

Pluspunten

  • Mooi
  • Timer
  • Zet goede koffie

Minpunten

  • Afslag na 40 minuten is tekort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sonya-anne 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

9,0
Mijn oude koffiezetter weggegeven en ik wilde weer een nieuwe Russel Hobbs omdat de vorige goed beviel en door de goede service van de fabrikant toen mijn kan kapot was gevallen. Mooie moderne vormgeving en goede koffie.

Pluspunten

  • Koffie is goed
  • Service van Russel Hobbs
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

10,0
Koffiezetter nodig op de bouwplaats. Dan is het fijn als de koffie snel klaar is. En ook voor veel personen tegelijkertijd. Loopt snel door. Pittig van smaak, goede sterke koffie. Straf bakkie. Mooi apparaat om te zien ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liliane decloedt 27-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

10,0
prijs kwaliteit is super, mooi design en eenvoudig om mee te werken, de koffie heeft tevens een heerlijk aroma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mari 09-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi model en prachtige rode kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

10,0
Zeker een mooi koffiezetapparaat! Het werkt goed zoals het hoort, de koffie is lekker heet. De uitschakel functie na 40 minuten is handig. Duurzaamheid goed omdat ik het apparaat pas twee weken heb.. time will tell...

Pluspunten

  • de koffie is lekker heet
  • mooi om te zien

Minpunten

  • tot nu toe geen min punten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden gebruiker 08-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

10,0
Blij met deze aankoop. Apparaat zet heerlijke warme koffie en daarnaast ook nog een mooie vormgeving!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M A 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good Product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

10,0
It is a good product with whirltech brew just like you brew with a dripper. I recommend this product for all of you who drink coffee every day.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ar de R 06-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk zet goede koffie fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

10,0
Veel koffieapparaat voor weinig geld mooi uiterlijk gemakkelijk schoon te maken noem maar op een en al roem voor dit apparaat.

Pluspunten

  • Zet goede koffie
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Ouwerkerk 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design - heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

9,0
Qua design een toegevoegde waarde in onze keuken en niet te vergeten ook een apparaat dat heerlijke koffie geeft.
Al met al een aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • mooi design
  • heerlijke koffie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffiezetter 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetter colours plus flame red

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

9,0
Omdat ik opzoek was naar een andere koffiezetter. Aangezien een eerder product van Russell Hobbs mij zeer goed was bevallen ook daar nu een koffiezetter hier van. Het product sprak mij aan qua uiterlijk, opties en goede reviews.

Pluspunten

  • Timer
  • Snelheid
  • Warmhoudfunctie
  • Design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Beetje lastig water te vullen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Vera Claessen 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

8,0
Prima koffiezetapparaat, vlotte doorloop, lekker aroma. Keuze bepaald op verzoek zonder speciaal aromadeksel. Kerstgeschenk, gunstige prijs.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eki 02-01-2021
  • Product gekocht

Groot apparat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

7,0
It's a bit too big for my taste, but it works fine. The coffee is super hot and very quick. The outer part is just plastic but it looks ok.

Pluspunten

  • coffee is made fast and hot
  • Not too noisy

Minpunten

  • too big
  • the quality: The outer part is just plastic

Reageer

ilja 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

7,0
Heel makkelijk in gebruik, Ziet er heel mooi uit. Praktische timer en natuurlijk lekkere en hete koffie, veilig voor kids.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BartenHenny 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

8,0
Mooi oogend toestel met gebruiksgemak. Koffie is Lekker van smaak en de warmhoudfunctie zorgt voor een extra veiliggevoel.

Pluspunten

  • Snelle werking
  • Timer

Minpunten

  • Vullen van water door kleine opening

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Fl 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiezet, waar voor zijn geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

10,0
Ik had een volautomatische koffiezet gekocht van een ander merk en ik had er constant problemen mee. Toen heb ik besloten om terug een simpel en gemakkelijk koffiezetapparaat te kopen. Ik heb veel tijd besteed aan het uitzoeken welke ik wil (goede prijs/kwaliteit) en ik kwam bij deze uit. Hij doet wat hij moet doen, is gemakkelijk, de drupstop werkt perfect , je hebt lekkere, warme koffie, duidelijke maataanduiding, handig lepeltje voor de koffie af te meten, handige timer, Vor mij perfect!

Pluspunten

  • Warme koffie
  • Gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews