Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème

Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 82 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anzjeliekje 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat en maakt heerlijke koffie

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème

Algemene score

10,0
Super apparaat. Maakt lekkere koffie. De timer is perfect om wakker te worden met de lekkere geur van koffie. Het is een compact apparaat en stil. Het ziet er mooi uit. Het schepje is wel een beetje groot voor 1 kop koffie.

Pluspunten

  • Mooi en stil en lekkere koffie
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Groot maat schepje
  • verder niks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikos 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk, overzichtelijk en mooi.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème

Algemene score

10,0
Mooie retro look, mooi ontwerp en makkelijk te bedienen. De 10€ cashback actie tm 06-01-2019 is ook leuk.

Pluspunten

  • Goede prijs (cashback)
  • Mooi uiterlijk
  • Doet wat hij moet doen. Zet goede koffie

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelique 27-04-2021
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème

Algemene score

8,0
Op de eerste plaats eindelijk weer lekkere pure koffie. De geur van vroeger. Zorg wel dat je een goede kwaliteit snelfilterkoffie koopt.
De timer is heel prettig waardoor je wakker wordt met de geur van koffie.
1 minpunt is dat je door de zwarte kleur niet ziet of er water in het reservoir zit en hoeveel. Er zou dus eigenlijk verlichting in het waterreservoir moeten zitten. Water afmeten doe je dus met de koffiekan.
Ik ben helemaal blij. Als je schuim wilt, kan je er een handmixer bij kopen om de melk op te schuimen.

Pluspunten

  • Timer
  • Mooi apparaat met maatschep geïntegreerd
  • Lekkere koffie
  • Prijs
  • Tijd wordt aangegeven

Minpunten

  • Te donker waterreservoir..
  • Verder niks

Reageer

idurmus 27-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great Coffee Machine!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème

Algemene score

9,0
The coffee machine came exactly as described. It was really well-packed and the delivery was so fast. Comparing to other coffee machines this one has a hard to find price/quality range.

Pluspunten

  • Timer
  • High Capacity

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Sluiter 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème

Algemene score

8,0
Ik vind de vormgeving erg mooi. Fijn dat de buitenkant niet heet wordt. Uitschuifbaar kruimellaatje is erg handig

Pluspunten

  • Mooi bruin brood
  • Uitschuifbaar kruimellaatje

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yannick 21-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

meer model kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème

Algemene score

7,0
Prijs is prefect, precies goed voor het product.
Veder niet veel op aan te merken , alleen mogen wel wat meer model kleurtjes.

Pluspunten

  • Mooie kleur

Minpunten

  • Onstabiel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kelly 11-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffiezetapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème

Algemene score

10,0
Ziet er mooi uit. Het apparaat past goed in mijn keuken.
Het apparaat is niet te groot
Zet goede koffie en timer werkt goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jos 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème

Algemene score

8,0
mooi product. Lekkere hete koffie . Eenvoudig te bedienen en veilig want schakelt na 40 minuten zich zelf uit

Pluspunten

  • warme koffie
  • veilig
  • mooi design

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tirza 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De perfecte broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème

Algemene score

9,0
Ik zocht al een langere tijd naar een broodrooster waar je een boterham niet in hoeft om te draaien. Na een lange zoektocht heb ik deze gevonden. Naast dat hij er prachtig uit ziet, roostert hij het brood ook perfect. Goed verdeelt geroosterd en lekker krokant. Wat ook erg handig is is dat je het snoer onder de broodrooster kunt vastklikken zodat hij er aan de achterkant uit komt. Zo is het snoer niet zo aanwezig. Het snoer is wel een tikkeltje kort maar voor bij mij is het de perfecte lengte.

Jammer genoeg waren niet alle kleuren meer aanwezig, dit is alleen niet de schuld van Russel Hobbs. Dit ligt aan de webshop.

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Snoer is weg te werken
  • Roosterd goed
  • Goede opties zoals ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en compact aparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème

Algemene score

8,0
Een makkelijk te bedienen apparaat dat snel werkt en met een ingebouwde timerfunctie. 's Morgens ruik je de koffie al als je opstaat. Héérlijk.

Pluspunten

  • Compact
  • Mooi design
  • Werkt snel
  • Timerfunctie kan handig zijn

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

alain 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiezetter

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème

Algemene score

8,0
product nog maar aangekocht - voor appreciatie ervan is het nog te vroeg om oordeel te geven - blijkt volledig aan onze eisen te beantwoorden en is uiterlijk mooi en handig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre´ 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat er een display op zit waarin je in kunt stellen wanneer je de koffie klaar wilt hebben.Hij houd de koffie goed warm en hij smaakt heerlijk.Ik vindt het ontwerp ook mooi,eens een keer wat anders dan de standaard apparaten.Neemt weinig ruimte in beslag.
Kortom een fantastisch apparaat .

Pluspunten

  • Instelbare tijd
  • Lekker warme koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dineke 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème

Algemene score

8,0
Het is een goed en mooi uitziend apparaat voor weinig geld, dat heerlijke koffie maakt die goed warm is.
Een eyecatcher in de keuken. Kortom; een aanrader voor iedereen

Pluspunten

  • heerlijke warme koffie
  • mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème

Algemene score

8,0
Ik zocht een nieuwe simpele koffiezetter. Deze voldoet aan alle wensen. Een nadeel: als de klok is ingesteld en je haalt de stekker uit het stopcontact, dan moet je de klok opnieuw instellen.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Leuk design
  • Timerfunctie
  • Lekkere, warme koffie

Minpunten

  • Stekker eruit, klok opnieuw instellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank M uit Amsterdam 08-11-2018
  • Product gekocht

Fijn apparaat, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

8,0
Net gekocht, de eerste koffie gezet en gedronken. Goed warm, lekkere smaak. Russell Hobbs Colour Plus+ smaakt naar meer!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AlexP 29-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi, handig, snel koffiezetapparaat, maar te heet

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

7,0
Ik vind het persoonlijk een mooi apparaat om te zien. Niet heel erg fan van het spiegelende randje onder het filter, maar die komt wel overeen met het randje op de grondplaat van de waterkoker. Daar valt die echter minder op.

Ik wilde een simpel koffiezetapparaat voor slobberkoffie. Dat is op zich wel gelukt met dit apparaat. Wat ik vooral fijn vind is dat hij automatisch uitschakelt, je hem automatisch aan kunt laten gaan op een aangegeven tijd en dat die ook nog eens de tijd aangeeft blijkt heel makkelijk te zijn. Normaal kijk ik naar de oven, maar als die aanstaat heb ik een extra klok haha.

Wat me tegenvalt is dat de machine na 40 minuten uitschakelt. Dat leek ruim voldoende, maar vaak blijkt dat niet zo te zijn. Natuurlijk wordt koffie minder lekker als die langer staat, maar ik zou het fijn gevonden hebben als deze tijd verlengd zou worden tot een uur. Waar ik echt het minst over te spreken ben is dat het koffieplaatje de koffie niet alleen op temperatuur houdt, maar volgens mij ook opwarmt. Als ik na 20 minuten het tweede kopje kopje koffie neem is die heter dan het eerste kopje. Ik hou van warme koffie, begrijp me niet verkeerd, maar dit beïnvloedt de smaak. Nu een week in gebruik,maar hij ruikt nog steeds naar warm plastic als ik de koffie een tijdje laat staan. Dit duidt misschien ook wel op dat hij wel erg warm is.

Maar ja, gekocht voor 32 euro en 10 euro cashback. Voor 22 euro vind ik het een prima aanschaf.

Pluspunten

  • Design
  • Klok
  • Timer / startuitstel
  • Druppelstop
  • Kleur

Minpunten

  • 40 minuten warmhouden te kort
  • Koffie te heet na verloop van tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cori 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product voor prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

8,0
Prima prijs voor een modern apparaat. Zelfs een timer. Onze gasten zullen er blij mee zijn.
Logeerboerderijtje De Rietkap

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

tomdoelie 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, makkelijk te bedienen, zet lekkere koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

9,0
deze koffiezetter heeft een mooi design, is makkelijk te in gebruik, de timer die er op zit is ook fijn, want als s"morgens opstaat
heb je een heerlijk kopje koffie, het klokje wat er op zit is ook handig, je altijd zien hoe laat het is, het maatschepje aan de zijkant, geïntrigeerd van het apparaat, en ook handig het snoer is aan de onderkant, makkelijk in te korten, ik ben er heel blij mee, en kan het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • design
  • makkelijk in gebruik
  • klokje
  • het maatschepje aan de zijkant
  • het snoer in te korten aan de onderkant

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pierre 05-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie warme koffie

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

8,0
goed koffiezetapparaat voor een mooie prijs. de koffie is lekker warm en goed van smaak. en wat ook heel fijn is dat er een timer opzit. kan ik hem 's avonds mooi klaar zetten, en als ik uit bed kom! dan is de koffie gereed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

SvD 05-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp....

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Algemene score

7,0
Mooi ontwerp en handig in gebruik. Zet de koffie zoals het hoort!
Nadeel vind ik de tijd van afslaan tekort. 40 minuten bij een volle pot is niet voldoende en als je er geen erg in heb kom je met lauwe koffie te zitten. Dit vinden we het enige minpuntje....

Pluspunten

  • Mooi
  • Timer
  • Zet goede koffie

Minpunten

  • Afslag na 40 minuten is tekort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews