Russell Hobbs Colours Plus+

Best Reviewed dec 2019 Russell Hobbs Colours Plus+
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Soorten koffie
koffie
Ingebouwd display
Ja
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus+ op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SvD 05-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp....

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

7,0
Mooi ontwerp en handig in gebruik. Zet de koffie zoals het hoort!
Nadeel vind ik de tijd van afslaan tekort. 40 minuten bij een volle pot is niet voldoende en als je er geen erg in heb kom je met lauwe koffie te zitten. Dit vinden we het enige minpuntje....

Pluspunten

  • Mooi
  • Timer
  • Zet goede koffie

Minpunten

  • Afslag na 40 minuten is tekort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sonya-anne 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

9,0
Mijn oude koffiezetter weggegeven en ik wilde weer een nieuwe Russel Hobbs omdat de vorige goed beviel en door de goede service van de fabrikant toen mijn kan kapot was gevallen. Mooie moderne vormgeving en goede koffie.

Pluspunten

  • Koffie is goed
  • Service van Russel Hobbs
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikos 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk, overzichtelijk en mooi.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

10,0
Mooie retro look, mooi ontwerp en makkelijk te bedienen. De 10€ cashback actie tm 06-01-2019 is ook leuk.

Pluspunten

  • Goede prijs (cashback)
  • Mooi uiterlijk
  • Doet wat hij moet doen. Zet goede koffie

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

10,0
Koffiezetter nodig op de bouwplaats. Dan is het fijn als de koffie snel klaar is. En ook voor veel personen tegelijkertijd. Loopt snel door. Pittig van smaak, goede sterke koffie. Straf bakkie. Mooi apparaat om te zien ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank M uit Amsterdam 08-11-2018
  • Product gekocht

Fijn apparaat, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

8,0
Net gekocht, de eerste koffie gezet en gedronken. Goed warm, lekkere smaak. Russell Hobbs Colour Plus+ smaakt naar meer!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jos 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

8,0
mooi product. Lekkere hete koffie . Eenvoudig te bedienen en veilig want schakelt na 40 minuten zich zelf uit

Pluspunten

  • warme koffie
  • veilig
  • mooi design

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kamiel 10-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

10,0
is mooi en gemakkelijk te bedienen super staat mooi in de keuken heb nog al aankopen gedaan van russell hobbs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angèle Kuijper 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs Colours Plus+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

9,0
Titel: RUSSELL HOBBS 24031-56CO;OURSPLUS
Cijfer: 9

OMDAT IK HET EEN HEEL AANTREKKELIJK KOFFIEZETMACHINE VIND MEDE DOOR ZIJN KLEUR ROOD EN GEEFT HEERLIJKE KOFFIE EN JE KAN JE KOFFIE PROGRAMEREN,
DUS EEN SIERAAD VOOR HET OOG EN JE KEUKEN

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanna 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

10,0
Ik vind het een fijn apparaat en het zet heerlijke koffie en ziet er ook gaaf uit, een mooie uitstraling

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Russel Hobbs gebruiker 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

trendy koffiezet !

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

9,0
Zeer mooie trendy koffiezet , leuke kleur en eenvoudig in gebruik . In dezelfde rode kleur zijn ook de waterkoker en de broodrooster verkrijgbaar , een mooi set !

Pluspunten

  • programmeerbaar start moment
  • tot 3 jaar garantie
  • veel verkoop punten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tirza 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De perfecte broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

9,0
Ik zocht al een langere tijd naar een broodrooster waar je een boterham niet in hoeft om te draaien. Na een lange zoektocht heb ik deze gevonden. Naast dat hij er prachtig uit ziet, roostert hij het brood ook perfect. Goed verdeelt geroosterd en lekker krokant. Wat ook erg handig is is dat je het snoer onder de broodrooster kunt vastklikken zodat hij er aan de achterkant uit komt. Zo is het snoer niet zo aanwezig. Het snoer is wel een tikkeltje kort maar voor bij mij is het de perfecte lengte.

Jammer genoeg waren niet alle kleuren meer aanwezig, dit is alleen niet de schuld van Russel Hobbs. Dit ligt aan de webshop.

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Snoer is weg te werken
  • Roosterd goed
  • Goede opties zoals ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrik 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handige koffiezet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

9,0
de prijs kwaliteitsverhouding zeker met de cashback is een aankoopreden. de estetische vormgeving en het zeer eenvoudige gebruik zijn de voormaamste pluspunten alsook het automatisch stoppen met verwarmen na 40 minuten.

Pluspunten

  • waterverdeling over de koffie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

OBM 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

9,0
Het is een prima koffiezetapparaat. Ik heb meerdere Russel & Hobbs apparaten in de zelfde rode kleur. Koffie smaakt goed en het loopt lekker snel door.

Pluspunten

  • snel
  • mooie kleur
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • tot nu toe geen minpunt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

renske 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

9,0
gekocht vanwege de mooie kleur, en relatief simpele vormgeving, maar maakt ook prima koffie! eenvoudig, zonder toeters en bellen.

Pluspunten

  • kleur
  • vorm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LFT 31-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

9,0
Goede bak koffie, redelijk snel en geluidsloos, en echt goed warm. Om dan toch een nadeel te noemen: Het klepje bovenop waar je koffie en water moet bijvullen gaat wat moeizaam open. Wij zijn er zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Schenkt fijn uit
  • Goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

viviana 28-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

10,0
gezocht naar een goed en goedkoop apparaat wat er ook goed uit ziet
wij zijn geslaagd op alle fronten.
de koffie was sneller klaar dan we gedacht hadden en goed warm.
zeker een aanrader

Pluspunten

  • zeer snel
  • lekkere koffie
  • makelijk in gebruik
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans de Wit 21-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat met een mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

9,0
Een mooie uitstraling qua kleur en design en heb van anderen begrepen dat het apparaat kwalitatief zeer goed is, dit moet ik zelf nog ervaren aangezien ik dit apparaat vandaag pas heb aangeschaft en nog niet heb gebruikt.

Pluspunten

  • kleur
  • design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

visser 15-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, snel een lekker heet bakje koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

9,0
Jarenlang een pruttel daalderop koffiekan gehad. Helaas ging deze kapot. Nu gekozen voor de Russel Hobbs koffiezetapparaat. Geweldig lekkere koffie omdat het water op verschillende puntjes in de koffiefilter komt. Snel gezet. Alleen daarvoor al hadden we veel eerder dit koffiezetapparaat moeten kopen. Blijft goed heet. Gemakkelijk te bedienen. Zelfs de volgende ochtend staat de koffie voor je klaar als je beneden komt. Geweldig!

Pluspunten

  • snel, hete koffie
  • mooi design
  • niet duur

Minpunten

  • kan niets bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 07-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

10,0
lekker hete koffie en zeer makkelijke bediening ziet er erg retro uit past precies bij mijn interieur zou er zo weer een kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 17-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, handig, timer werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

8,0
Gekozen voor het uiterlijk en de prijs, prijs-kwaliteitverhouding uitstekend, werkt prima (ook de timer), lekkere koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews