Russell Hobbs 24010-56 zwart

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs 24010-56 zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LievenD 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie betaalbare koffiezet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

9,0
Mooi design, betaalbare prijs, zeker met de cashback. Eerste keren koffie gezet en uiterst tevreden.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • mooi design

Minpunten

  • wat lawaaierig
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita De poorter 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat hobbs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Super fyne koffiezetter voor mooi prysje. Warme koffie en snel klaar. Goed schoon te maken, raad hem dan ook iedereen aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

michel 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiezet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

9,0
mooi uiterlijk en regendouche voor de koffie
koffie smaakt heerlijk en is goed warm.
koffie loopt snel door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bep 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Dit merk voor het eerst gekocht, ook vanwege de lage prijs, maar het is een zeer goed apparaat, er zijn geen minpunten, koffie blijft lang warm en even lekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Demeulemeester 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

9,0
Lang gezocht tussen massale aanbod; uiteindelijk gekozen voor dit mooie design; maakt heerlijke koffie; zeer goede verhouding kwaliteit/prijs

Pluspunten

  • Mooi design
  • Heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Door het watersysteem is de koffie snel klaar, maar hij is nog lekker ook! En goed warm.
Ook neemt hij niet veel plek in beslag op het aanrecht.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Design
  • Smaak

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Merie 18-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Hartstikke goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

9,0
Ook na een half jaar gebruik, nog steeds erg tevreden over dit koffiezetapparaat. Lekkere, hete koffie en lekker eenvoudig in bediening. Geen fratsen die je toch niet gebruikt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maori108 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

9,0
Ik heb meerdere Russel Hobbs apparaten in gebruik. Steeds tevreden. De prijs en vormgeving en de belofte dat de koffie heet (en met de optimale waterverdeling op de koffie) aromavol zou zijn, maakten de keuze voor dit apparaat eenvoudig.
Zeer tevreden. De verwachting is uitgekomen.

Pluspunten

  • Snel
  • Heet
  • Mooi
  • Geen overbodige toeters en bellen
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Druppelstop kan robuuster

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerda 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en uitstekend koffiezetapparaat voor filterkoffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Buiten verwachting een mooi en degelijk koffiezetapparaat, en ook nog voor een prima prijs!
Pluspunten: mooie, strakke vormgeving met roestvrij stalen onderdelen / het apparaat schakelt na 40 minuten vanzelf uit / speciaal sproeisysteem voor het water / goed en duidelijk waterniveau indicator / het klepje bovenop gaat goed naar achteren dus je kunt het water gemakkelijk bijvullen

Pluspunten

  • mooie strakke vormgeving
  • waterreservoir goed vulbaar
  • goede prijs / kwaliteit
  • maakt weinig geluid en geen stoom uit de bovenkant
  • apparaat schakelt na 40 minuten vanzelf uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sintos 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige mooie koffiezet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

9,0
Eenvoudig in gebruik; koffie is snel gemaakt en lekker, ingebouwde koffielepel was een leuke verrassing bij de eerste ingebruikname van het toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

9,0
heerlijke koffie, voor een mooie prijs. apparaat ziet er mooi uit. Na aanleiding van de andere reviews heb ik dit apparaat online gekocht

Pluspunten

  • prijs
  • smaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fons 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

10,0
Prima koffiezetter die zorgt voor een lekker warm bakje koffie. Met een smakelijke aroma. Ook de snelheid van het koffiezetten is erg goed. Bakje koffie is zo klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josephine 16-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, goede temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving , lekkere/hete koffie, loopt snel door, eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te maken .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Merie 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Lekkere, goed warme koffie.
Mooi, eenvoudig apparaat.
Aan/uit-lampje is wat moeilijk te zien, je moet vanuit een bepaalde hoek kijken. Dat is natuurlijk geen belemmering

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miranda 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker koffie

Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

9,0
lekkere koffie maakt dit apparaat het water wordt goed verdeelt over de hele gemalen koffie,koffie blijft goed warm.apparaat is snel klaar

Pluspunten

  • verdeelt het water
  • warme koffie
  • snel klaar

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janny 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Mooi apparaat! Ziet er gelikt uit , alleen jammer dat het tegenwoordig verplicht is dat het na 40 minuten al uitgaat. De vorige ging pas na 2 uur uit!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dikke deur 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en functioneel

Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Deze koffiezetter aangeschaft als vervanger van een defecte voorganger. Wij zochten een simpel en functioneel apparaat om minimaal 10 á 14 koppen filterkoffie te kunnen zetten op een makkelijke manier.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch apparaat, doet wat het zou moeten doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

9,0
Voorheen altijd Senseo gedronken.

Ik was op zoek naar een filterapparaat, deze werk snel en eenvoudig.

Kan binnen enkele minuten genieten van een lekker vers bakkie koffie!

Pluspunten

  • Gemakkelijk in genruik
  • Duidelijke handleiding
  • Niet duur

Minpunten

  • Kende het merk nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kristiecyrilla 12-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn koffizetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Fijn koffiezet apparaat voor filter koffie, doet wat het moet doen en voor een goede prijs. Makkelijk in het gebruik en schoon te maken.

Pluspunten

  • Niet duur
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennie 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn koffie apparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Fijn voor niet veel geld zet ook nog eens heerlijke koffie handig altijd een maatschepje bij de hand

Pluspunten

  • maatschepje
  • schakelt vanzelf uit na 40 min

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews