Braun KF 7125 zwart, roestvrijstaal

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun KF 7125 zwart, roestvrijstaal op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

2,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joop Jansen 09-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slechte koop.

Geschreven voor: Braun KF 7125 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

2,0
De vormgeving is het enige wat positief is, voor de rest is het een ergelijk apparaat. Om te weten hoeveel water je er in doet kun je er het beste een maatbeker gebruiken. Dit is namelijk bijna niet te zien. De deksel is echt onhandig en koffie inschenken zonder te knoeien lukt niet met deze koffiezetter. Ook met de deksel eraf lukt het niet om niet te knoeien. Dat zoiets nog verkocht wordt. Gekocht bij Expert, verkoper heeft hierover geen enkele informatie gegeven. Volgende keer online kopen, kun je hem zo terugsturen. Slechtste koop in jaren.

Pluspunten

  • Vormgeving

Minpunten

  • Aflezen waterniveau.
  • Knoeien bij inschenken
  • Deksel

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

monica elsinghorst 21-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

grote kan

Geschreven voor: Braun KF 7125 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

3,0
Ik heb dit product gekozen omdat het een grote kan heeft.
Echter heeft dit apparaat rededelijk wat nadelen.
Het waterreservoir vullen is onhandig omdat de klep in de weg zit. je kunt de kan niet leegschenken.
Je ziet aan de buitenkant niet hoeveel kopjes je zet hiervoor moet je in het reservoir kijken wat moeilijk en slecht te zien is.
En ergernis top 1 is dat de kan niet goed schenkt het is een geknoei om de koffie in je kopje te krijgen.
Dit apparaat is echt geen aanrader

Pluspunten

  • koffie is goed warm

Minpunten

  • hoeveelheid kopjes aanduiding
  • vullen van waterreservoir
  • kan schenkt slecht

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

valliage 30-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heb spijt dat ik hem gekocht heb !!!!

Geschreven voor: Braun KF 7125 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

3,0
één grote mors boel tijdens het inschenken, slecht zicht met water vullen en de hoeveelheid, je krijgt automatisch een signaal als de koffie klaar is .d.w.z enorme herrie aan geluid water pruttelen. Neen al met al jammer van dit type apparaat want hij ziet er leuk en mooi uit !!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Braun 09-04-2019

Beste,

Hartelijk dank voor uw reactie op Kieskeurig.nl.
Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent met uw Braun KF 7125 koffiezetter.
Graag komen wij met u in contact hierover. U kunt via de volgende link met ons in contact komen:

https://www2.braunhousehold.com/nl-nl/klantenservice/contact

Met vriendelijke groet,

serviceteam Braun huishoudelijk

Reageer

Fam. de Beer 16-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design maar niet gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Braun KF 7125 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

5,0
Apparaat gekocht nav positieve recensie in het AD. Mooi design maar niet echt gebruiksvriendelijk. Water in het apparaat gieten is bijna niet te doen met de grote kan. Moeilijk om vast te stellen hoeveel water voor hoeveel kopjes. Binnenin het waterreservoir zitten groene blokjes, die geven het waterpeil aan. Je moet wel goed kijken om het te zien. Inschenken van de koffie lukt nooit zonder knoeien, erg vervelend. We hebben het apparaat nog niet zo lang en nu al brand het ontkalken lampje. Al met al een tegenvaller.

Pluspunten

  • Design
  • Koffie blijft lang warm

Minpunten

  • Knoeikan
  • Waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 03-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

KF1725 - Nooit en nooit meer

Geschreven voor: Braun KF 7125 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

1,0
Het zet koffie zoals het moet, maar je moet een andere kan gebruiken om het apparaat met water te vullen (wij gebruiken de oude glazen koffiekan). Vergeet dan niet om de oude koffie uit de thermoskan weg te gooien, anders kan je opnieuw beginnen. Schenken kan de thermoskan niet. Je loopt er standaard achteraan met een doekje voor het lekken. Super onhandig. Voor ons een dagelijkse herinnering hoe slecht een product van Braun kan zijn. Braun doe hier iets aan.

Pluspunten

  • Er komt koffie uit

Minpunten

  • Thermoskan kan niet schenken.
  • Extra kan nodig voor vullen met water
  • Doekjes nodig voor het lekken
  • Gaat voor einde levensduur de prullenbak in

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Toin Mimpen 17-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slecht gebruikers gemak

Geschreven voor: Braun KF 7125 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

3,0
Product online gekocht i.v.m.corona vanwege uiterlijk en warmhoudfunctie. Vullen van water is ongemakkelijk je moet de kan op zij kop houden wil je er alles uit kunnen schenken en komt van tegen de deksel het apparaat aan. Kunt aan de buitenzijde niet aflezen hoeveel water er in zit en aan de binnenzijde is het lastig af te lezen. Het inschenken van koffie is bijna onmogelijk zonder knoeien.

Pluspunten

  • Mooi van buiten

Minpunten

  • Vullen water
  • Aflezen waterniveau
  • Knoeien bij uitschenken

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Braun 19-05-2021

Beste,

Hartelijk dank voor uw reactie op Kieskeurig.nl.
Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent met uw Braun KF 7125 koffiezetter.
Graag komen wij met u in contact hierover. U kunt via de volgende link met ons in contact komen:

https://www2.braunhousehold.com/nl-nl/klantenservice/contact

Met vriendelijke groet,

serviceteam Braun huishoudelijk

Reageer