• Best Reviewed jan 2022
Bekijk 3 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 38 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips CSA240 zwart op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

1985bob 23-06-2022

gewoon weer goed

Geschreven voor: Philips CSA240 zwart

Algemene score

10,0
het is weer gewoon goed ,en de koffie is weer lekker .
Ik heb van de 1e beging al een senseo en het blijf lekker en makelijk in gebruik.
NU nog één GROTERE water voorraad kan van achteren,die had ik bij de anderen
3 ook......BOB
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

w**3@h**l.com 19-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips CSA240 zwart

Algemene score

10,0
Vind het een ideaal apparaat en zou hem niet willen missen want sterkte instellen is helemaal perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 15-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede machine met een klein gebrek.

Geschreven voor: Philips CSA240 zwart

Algemene score

7,0
Het is een fijne koffie machine handig in gebruik
Maar er is 1 ding waar niet goed over nagedacht is dat is het waterreservoir als je eruit wil halen of met watergevuld heb is hij moeilijk terug te zetten want het materiaal is veel te glad glijd zo uit je handen gevolg is het aanrecht is nat van dat water.
Tip maak het reservoir van ruw plastic heb je meer grip.

Pluspunten

  • Zet goed koffie
  • Temperatuur is goed

Minpunten

  • Waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Job 10-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips CSA240 zwart

Algemene score

9,0
Dit is onze vierde Senseo machine sinds de introductie en die bevalt ons erg goed. Het was wel even wennen wat betreft de lichte materialen en sowieso de gladde achterkant van het waterreservoir! Misschien dat Philips daar iets aan kan veranderen door de achterkant bijvoorbeeld iets grover af te werken zodat men een beter houvast heeft.

Pluspunten

  • gemak
  • smaak
  • keuzemogelijkheid

Minpunten

  • gladde waterreservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**n@g**l.com 21-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips CSA240 zwart

Algemene score

9,0
Heerlijk handig koffiezetapparaat. Werkt naar volle tevredenheid. Makkelijk te ontkalken. En een prima prijs/kwaliteitverbouding. Kortom, een fijne aankoop!

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding

Minpunten

  • N.v.t

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**2@g**l.com 03-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanpassing constructie waterreservoir

Geschreven voor: Philips CSA240 zwart

Algemene score

6,0
degelijk product, mooi afgewerkt, beperkte keuze. Veel voorkomende klacht is het waterreservoir.
De constructie laat wat te wensen over en hierdoor ontstaat er lekwater. Oorzaak: Doordat je een beetje gedraaid het reservoir terugplaatst lekt hij al wat water uit de invoer. Je zou hem recht boven de invoer moeten plaatsen om dit te voorkomen maar er is geen ruimte. Oplossing: meer ruimte aan de bovenzijde maken, een glijgleuf voor de speling en een goed handvat! Dan zou het een top apparaat zijn.
Tip: 1. bij het terug plaatsten van het reservoir eerst licht het tutje in invoer zetten (niet induwen)
2. dan recht er boven plaatsten 3. dan pas naar beneden duwen.

Minpunten

  • waterreservoir

Reageer

claudia 24-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt me goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips CSA240 beige, grijs

Algemene score

9,0
Mooi apparaat en energie zuinig gaat na elk kopje koffie uit.
Zou het een aanrader willen noemen.

Pluspunten

  • energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan & Tiny 23-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi en goed Senseo-apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips CSA240 zwart

Algemene score

9,0
mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over dit Senseoapparaat, goed te regelen van de sterkte van de koffie en mooi van uiterlijk en eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • goede afstelmogelijkheid

Minpunten

  • watertank wat klein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**6@g**l.com 17-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips CSA240 zwart

Algemene score

9,0
Goede koffie, waterdicht, perfect apparaat, ondanks negatieve reacties gekocht. Geen spijt van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

k**5@t**t.nl 14-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips CSA240 zwart

Algemene score

9,0
Prima koffieapparaat. Koffie is goed warm, en een heerlijke schuimlaag. Perfect kopje koffie. Mooie uitstraling. Goed apparaat voor een prima prijs.

Pluspunten

  • Vormgeving.
  • Warme koffie.
  • Stevige schuimlaag.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

g**n@g**l.com 12-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ideaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips CSA240 beige, grijs

Algemene score

8,0
De nieuwere vormgeving oogt goed. Strak en modern..
Schakelt automatisch uit na elk gezet kopje/koppen koffie.
Ook ideaal de keuze van koffiesterkte.

Reageer

Chris-64 04-04-2022

Koffie is lekker, waterreservoir een drama

Geschreven voor: Philips CSA240 zwart

Algemene score

2,0
Watertank lekt bij afnemen,

Na meer dan 10 jaar met onze oude Senseo gedaan te hebben is deze 5 weken geleden helaas gestopt. We hebben toen voor deze Senseo gekozen en helaas na een week of 4 problemen met de watertank. Als we deze afnemen om de tank weer te vullen blijft het ventiel in de bodem open staan, het laatste beetje water trekt nu een spoor door je keuken, idem als je het reservoir weer vult. Door nu voor het vullen het ventiel enkele keren op en neer te bewegen blijft het water in de tank zitten, helaas telkens bij het afnemen van de watertank blijft het bodemventiel openstaan, en vanmorgen was ik dit weer even vergeten. Als ik deze Senseo vergelijk met mijn 10 jaar oude Senseo dan is de kwaliteit en degelijkheid toch behoorlijk terug gelopen, ben dit toch niet gewend van Philips.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Koffie leutje 29-03-2022

Mooi apparaat

Geschreven voor: Philips CSA240 zwart

Algemene score

10,0
Mooie vorm. Even wennen dat hij na het opwarmen gelijk door de koffie zet. Wel fijn dat hij dan gelijk weer uitschakeld
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

m de vries 29-03-2022

hij is super goed

Geschreven voor: Philips CSA240 zwart

Algemene score

8,0
we al generaties maar ze blijven goed. alleen ze had er wel een vilter in mogen maken tegen kalk net zo als bij de duurste koffiemachine. want die ontkalker van werk niet goed dat is erg jammer
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

i**s@z**o.nl 26-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer mooi en lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips CSA240 zwart

Algemene score

10,0
mijn oude senseo ging stuk en was altijd goed bevallen, dus deze uitgezocht vanwege de mooie uitstraling en eenmaal in bezit blijkt hij ook nog is lekkere koffie te zetten en handig in gebruik te zijn.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • handig in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet 04-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktische,mooi vormgegeven Senseo!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips CSA240 beige, grijs

Algemene score

9,0
Wat een heerlijk praktisch apparaat voor het zetten van Senseokoffie. Het is een lust voor het oog op mijn aanrecht naast de bijpassende waterkoker van Philips. Her is makkelijk in gebruik en je kunt voor meerdere variaties koffie kiezen.

Pluspunten

  • Mooi
  • Praktisch
  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi in aanzien
  • Prachtige kleur

Minpunten

  • Waterreservoir is niet zo groot

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nieuwe Senseo 02-03-2022

lekkage en moelijk ........

Geschreven voor: Philips CSA240 zwart

Algemene score

2,0
Gelijk na de ingebruikname (doorspoelen) bij het uitnemen van het water reservoir, loopt er water uit het reservoir en machine. Waterreservoir is ook moeilijk te hanteren. Glad oppervlak. Komt ook kwalitatief minder over in vergelijking met mijn eerdere SENSEO® Viva Café Koffiezetapparaat HD7829/60 Ben benieuwd hoe lang we van deze plezier zullen hebben........heb er een hard hoofd in.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

r**0@k**l.nl 01-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips CSA240 beige, grijs

Algemene score

9,0
Deze Senseo koffiemachine voldoet echt aan alle wensen die ik er van verwachte. Deze machine zet expresso, wat sterke koffie en hij kan ook gewone heerlijke senseo zetten. Wat me opvalt bij deze machine is dat er bij elke selectie alsnog zo heerlijke cremelaag op je koffie zit. Verder wat ik ook als voordeel zie, is dat je maar 1 keer op de knop hoeft te drukken en hij verwarmd meteen het water en daarna zet ie ook nog de koffie. De koffie is ook goed warm.
Tevens is deze machine makkelijk in gebruik en in onderhoud, want je kan alle componenten los halen en schoonmaken onder de waterkraan.

Dus in het kort, een fijne koffiemachine om mee te werken.

Pluspunten

  • mogelijkheden verschillende koffiesterktes
  • snel warm/heet
  • 1 druk op de knop

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

judex 01-03-2022

excellent café

Geschreven voor: Philips CSA240 zwart

Algemene score

10,0
très bonne machine à café, fait des petits café bien crémeux, et bien chaud, un super rapport/qualité, je le recommande.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Joan van Beelen 28-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips CSA240 grijs, rood

Algemene score

9,0
Werkt uitstekend. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Aandachtpuntje is de aansluiting van het waterreservoir, lekt snel.

Pluspunten

  • Handig in gebruik.
  • Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Minpunten

  • Aansluiting waterreservoir. Kan lekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews