LG GBB61PZGFN

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
234 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de LG GBB61PZGFN op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kamran 28-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

LG GBB61PZGFN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBB61PZGFN

Algemene score

8,0
Wij hebben deze koelkast nu een aantal weken in gebruik, en zijn erg tevreden over de constante temperatuur van zowel de koelkast als vriezer.

Nadat de koelkast werd aangesloten door de koerier viel direct het mooie design op. Heel strak, en tevens is er een heldere LED lamp in de koelkast aanwezig om alles makkelijk te kunnen vinden. Iets waar wij minder blij mee zijn is het feit dat vingerafdrukken heel snel zichtbaar zijn op de deur waardoor de koelkast vies en vettig lijkt. Dat is zeker een verbeterpunt.

De lades zijn heel ruim, en voor 2 personen is dit meer dan voldoende. Wat we wel missen is nog een extra vak in de deur. De vorige koelkast had er 4.

De temperatuur instellen gebeurt d.m.v. knoppen, en alles is digitaal leesbaar. Dus geen onduidelijke draaiknoppen meer waarmee je meestal moet gokken of het koel genoeg is.

Al met al zeer tevreden, en we hopen de koelkast nog vele jaren te kunnen gebruiken.

Pluspunten

  • Door cooling
  • Design
  • Digitale temperatuurregeling

Minpunten

  • Vingerafdrukken
  • Net te weinig deurvakken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vinn 27-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ruime design koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBB61PZGFN

Algemene score

9,0
Laat ik beginnen met dat deze koelkast er heel strak uitziet. De koelkast is strak en past perfect bij onze zojuist gerenoveerde keuken die rvs-elementen heeft. En koelen, dat doet ie goed. Leuk is dat je met de app de temperatuur kunt instellen. Je hoeft dit natuurlijk niet vaak te veranderen, maar het is wel een leuke toevoeging.
Dan nog even over de ruimte; de binnenkant is zeer ruim en zonder tetris te hoeven spelen kan ik mijn boodschappen kwijt. Een verademing ten opzichte van mijn oude koelkast. Deze is trouwens ook veel stiller, als in: je hoort hem eigenlijk niet. Ik ben er zeer tevreden mee en zou deze koelkast zeker aanraden aan iedereen die zoekt naar een design koelkast voor in de keuken

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • ruim
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimTinne 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie LG koel-vriescombinatie

Geschreven voor: LG GBB61PZGFN

Algemene score

9,0
Wij werden geselecteerd om deze koelkast te mogen testen. We hebben ze nu ongeveer 3 weken in gebruik. Ik was aangenaam verrast, zowel door de buitenkant als de binnenkant. De inox buitenkant laat geen vingersporen na. De ruime binnenkant is praktisch ingedeeld met grote lades.
De LG koelkast is een stille koelkast, je hebt geen last van lawaai, enkel wanner de motor aanslaat.
Je merkt echt dat de producten langer vers blijven, waardoor het uiterlijk en de smaak van verse groenten en fruit langen behouden blijven.
Ik ben super tevreden!
Wanneer je de koelkast lange tijd open laat, geeft hij een signaal waardoor je weet dat hij nog open staat.

Pluspunten

  • ruime koelkast
  • mooi design
  • no frost

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goudzwaard4592 22-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie vrijstaande koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBB61PZGFN

Algemene score

9,0
We mochten deze koelkast testen. We hebben in onze huidige woning een inbouwkoelkast en in onze nieuwe woning gaan we waarschijnlijk over op een vrijstaande koelkast, maar vinden deze vaak gehorig en niet mooi. Deze koelkast heeft ons erg verrast. Heeft echt enorm veel ruimte en een mooi design. Het enige wat wat deze koelkast nog zou verbeteren is dat hij als je de deur een klein zetje geeft hij dicht zou gaan.

Pluspunten

  • grote planken en lades koelkast
  • grote lades vriezer (diep+ruim) geen ijsvorming
  • mooi design ook van de zijkanten
  • vingerafdruk proof
  • groente en fruit blijft langer vers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rebbel 18-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie LG Koel-vriescombinatie

Geschreven voor: LG GBB61PZGFN

Algemene score

10,0
De LG Koel-vriescombinatie heeft een mooi designe zo wel van binnen als buiten heeft veel ruimte is hoog de vriezer heeft diepe lade ook heel fijn

Pluspunten

  • Veel inhoud in koel gedeelte
  • Grote groente lades
  • Vrieslades zijn mooi ruim en diep

Minpunten

  • Ik heb zeker geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kamal 14-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooie designe eowel buiten als binnen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBB61PZGFN

Algemene score

9,0
Ik ben aangenaam verrast door het mooie uiterlijk zowel binnen als buiten, de inox buitenkant blijft glanzen en er blijven geen vingersporen aan .ook de snelle koel en vriesfunctie is een groot pluspunt.
De indeling binnen is heel.praktisch .

Pluspunten

  • Design
  • Heel stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MamaB 14-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBB61PZGFN

Algemene score

9,0
Ik heb deze koelkast nu bijna een maand ,en mijn eerste reactie was dat hij een mooi uiterlijk heeft.
hij heeft grote lades met een koel-vries combinatie (no frost system ) en u kunt hem makkelijk met wifi bedienen bijv. Om de temp° te veranderen.
Hij is een stille koelkast en maakt bijna geen lawaai je hoort hem niet.
Ik merk dat hij mijn voedsel langer vers en vocht netjes houdt .
Als je hem open laat, geeft hij een geluid dan weet je dat je koelkast open staat en dat vind ik fijn vooral als je een kleine thuis heb.
De enige nadeel is dat hij vinger afdrukken achterlaat , verder ben ik zeer te Vreden.
Ik zou hem aanraden.

Pluspunten

  • No frost
  • Hij ziet mooi uit
  • Hij is zuinig
  • Geluid als hij open staat

Minpunten

  • Vinger afdrukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Milamaxi 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi design, perfect koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBB61PZGFN

Algemene score

9,0
Ik heb de ijskast met vriezer getest en moet eerlijk zeggen dat ik heel tevreden ben. Zelf hadden we nooit een LG gekozen uit onszelf maar we stellen vast dat dit een goed merk is. Mijn echtgenoot is iemand die enkel heel koud drinken wil, liefst bijna bevroren en geen enkele keer heeft hij laten horen dat het niet koud genoeg is, wat hij wel soms zegt bij onze ijskast. Super tevreden zijn we, dat we dit mochten testen!!

Pluspunten

  • Mooi design, koelt super

Minpunten

  • De deur gaat niet vanzelf dicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion Beumer 30-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne, ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBB61PZGFN

Algemene score

9,0
Momenteel mag ik deze koel-vriescombinatie testen. Wat een ontzettend fijne, ruime koel-vriescombinatie is dit! De lades zijn mooi diep en je merkt dat de producten langer vers blijven.
En een heel prettig voordeel vind ik het no-frost systeem van de vriezer, wat betekent dat je de vriezer nooit hoeft te ontdooien. Ik ben erg blij met deze mooie koel-vriescombinatie! Een aanrader! Het enige kleine nadeel wat ik kan bedenken is dat je vingerafdrukken op de deur ziet.

Pluspunten

  • Design
  • No-frost
  • Ruimte

Minpunten

  • Vingerafdrukken zichtbaar op de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemieke 22-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Lg koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GBB61PZGFN

Algemene score

8,0
Deze lg koelkast heeft een erg mooi design en heeft veel ruimte en 2 groente lades.
Met de Wi-Fi op afstand te bedienen.
De koelkast maakt alleen een luid geluid wanneer de motor aanslaat voor de rest hoor je hem niet.
Een door cooling is erg fijn de voelt dat de kou binnen blijft en de produckten langer vers.
Dus een fijne koelkast in gebruik.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Koelt fantastisch
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Maakt soms veel lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer