Inventum SKV0178B zwart

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum SKV0178B zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maroula 22-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wat een ruimte!

Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Omdat ik altijd plaats tekort kom in mij inbouwijskast en vriescombi, nu deze Amerikaanse koelkast gekocht. Wat een ruime, alles is overzichtelijk en netjes te overzien, top!

Pluspunten

  • ruimte
  • overzicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 05-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed hoeft niet duur te zijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekozen omdat het niet duur is en precies hetzelfde doet als mijn vorige koelkast welke veel duurder is.
De garantie is ook heel goed geregeld.

Pluspunten

  • mooi design
  • Niet duur
  • Kan alles wat andere Amerikaanse koelkasten kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Smaling 31-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design Amerikaanse koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Mooi design veel ruimte ideaal voor de open keuken door de matzwarte voorkant is hij een must voor het oog. Je zou denken dat er een gewone kast staat.

Pluspunten

  • Mooie matzwarte kleur
  • Veel ruimte
  • Ijsblokjes in vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves 24-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en praktisch model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

8,0
Het is een mooi instapmodel amerikaanse koelkast/diepvries met een goede verhouding prijs / kwaliteit. Strak, zwart design en zeer praktisch in gebruik.

Pluspunten

  • Mooi en praktisch
  • Scherm met temperatuursinstellingen

Minpunten

  • Geluid bij openen
  • Wielen beschadigen de vloer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Joop Kruithof Kremer 23-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, mooi design, en mooie prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Konden deze Amerikaanse koel-vriescombinatie voor deze scherpe prijs niet laten lopen.
Strak design (zwart) en veel ruimte.

Zeer blij mee.

Pluspunten

  • Grote
  • Design
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 23-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie zwarte koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

10,0
Mooie ruime koelvriescombinatie. Staat mooi in de keuken en maakt weinig geluid.Echt een aanrader. Ook handig dat er wieltjes onder de koelkast zitten. Handige display waarop de temperatuur te zien en te regelen is. Ook deuralarm te horen als de deur te lang open staat. Echt een sieraad in de keuken.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • ruim en overzichtelijk
  • mooi uiterlijk
  • wieltjes onder koelkast

Minpunten

  • vingerafdrukken deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brigitte 20-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelvriescombinatie

Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit produsct gekozen omdat de amerikaanse goed bevalt, qua groote, je kan er veel in kwijt, makkelijk te verplaatsen ivm wieltjes die eronder zitten, mooie led verlichting in de koelkast, de temperatuur word aan gegeven, ook wel goed om te weten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marijt 28-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege de zwarte kleur en ruimte die deze koel/vries combinatie bied, en de automatische ontdooien is erg praktisch

Pluspunten

  • Ruim
  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Mooie kleur

Minpunten

  • Nog geen min punten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans van der Klis 08-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Amerikaanse koelkast Inventum SK0178B,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

10,0
Niet te lomp, super makkelijk te plaatsen, stil,
Geleverd en binnen een klein half uurtje geplaatst, hoop plaats en toch niet te lomp. Heel blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EJansen 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een vervangend apparaat voor de 2 koelkasten en tafelmodel diepvries die we voorheen hadden en uitgekomen op deze koel- vriescombinatie.
Mooie ruime koelkast met voldoende mogelijkheden.
Het vak in de deur dat hoog genoeg is voor 1,5L flessen is wat te breed zodat het mogelijk is dat flessen omvallen bij het openen of sluiten van de deur.
Dit is dan ook het enige minpunt dat ik heb.

Pluspunten

  • Ruim
  • Energiezuinig
  • Wielentjes
  • 5 Jaar garantie van Inventum

Minpunten

  • Flessenrek in de deur te diep, breder dan fles

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 01-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Super fijne koel/ vries combinatie, goede prijs en kwaliteit. De koelkast is zeer stil en heeft voldoende ruimte om jou spullen koel/ gevroren te behouden.

Je kan er makkelijk ijsblokjes mee maken aan de binnenkant van de vriezer.

Zijn uitstraling is super!

Pluspunten

  • stil
  • veel ruimte

Minpunten

  • maak een geluidje als je de deur open doet.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

BD 12-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

8,0
Prima apparaat met een heel mooi, strak, zwart design waardoor deze mooi past in een moderne keuken. Handige indeling. Goede garantievoorwaarden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JM 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot en zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

8,0
Mooie koel/vriescombinatie. Erg groot en zwart. Hou hier rekening mee. De voorkant vlekt snel. De digitale temperatuurinstelling is nauwkeurig. Gemeten met een digitale thermometer in een glas water (12 uur laten staan dat glas water).

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Redelijk stil

Minpunten

  • vlekt snel
  • afwerking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard Franquinet 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruim, zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Grote, mooie, zuinige, stille koelvriescombinatie.
Oude gisteren kapot gegaan en vandaag al een nieuwe geleverd, helemaal geweldig, hele gezin blij.

Pluspunten

  • Ruim
  • Zuinig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Mulder 31-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

10,0
Topper van een Koelkast, veel ruimte en niet duur. Mooi uiterlijk matzwart past mooi in onze matzwarte keuken.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Is stil
  • Matzwart

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer