Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 28 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KK550 wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

c**s@h**l.com 30-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
We hebben voor deze koelkast gekozen omdat we wat extra koelruimte wouden en geen extra vriesruimte nodig hadden. Daar voldoet deze koelkast prima aan. Hij koelt ook al heel goed als hij op een lage stand staat, bij ons staat hij in de garage. We zijn er tot nu toe zeer tevreden over. Neemt niet veel plaats in beslag en geeft toch flink wat extra ruimte om koelkast producten te bewaren, erg handig nu de kinderen groter worden en meer voorraad nodig is.

Pluspunten

  • compact
  • koelt goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

h**k@z**o.nl 23-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum koeler K550

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Prima vervanger van ons oude apparaat, ook een Inventum overigens. Deze was 15 jaar oud en de thermostaat was defect vandaar dat we een vervangend apparaat hebben gekocht.

Ook deze voldoet uitstekend, iets groter als vorige. Koelt uitstekend en is ook redelijk energie zuinig.

Aanrader.

Pluspunten

  • Grote
  • Koeling
  • Energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wa.matthijssen@kpnmail.nl 05-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

helemaal top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
ik ben tevreden over de aankoop van dit apparaat,mijn wensen zijn hieraan voldaan
de prijs kwaliteit en de werking zijn naar verhouding in orde,
kortom ben zeer tevreden

Pluspunten

  • ruisloos
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**0@l**e.be 29-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top ijskast voor scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Koos voor deze ijskast owv de prijs en positieve reviews. En ook ik moet zeggen dat de verwachtingen ingelost worden. Ook vind ik dat de koelkast heel gelijkmatig koelt. Van bovenste rek tot het onderste.

Pluspunten

  • Verbruik
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

s**1@h**l.com 16-02-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit prima. Helemaal tevreden met deze koelkast. Fijne indeling en heel veel plaats voor je spullen.

Reageer

w**g@p**t.nl 07-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
een zeer goed product , modern , doet wat hij moet doen en erg stil dus gewoon een goede koop

Pluspunten

  • prijs
  • vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**n@h**l.com 13-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Prima koelkast met veel ruimte, ben er blij mee. Prijs/kwaliteit uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r**n@g**l.com 14-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Het is een makkelijke koelkast die ook op kleine ruimtes past, zeer goede prijs kwaliteit verhouding, ben goed geïnformeerd over het product, ik hoop er nog heel lang plezier van te hebben, ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • makkelijk
  • zeer compact

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M.Schijf 20-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

fijne en mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik in 2020 een zelfde koelkast heb gekocht en deze prima voldoet. Omdat ik 2 koelkasten naast elkaar heb staan, wou ik weer zo'n zelfde model. Mooi model, variabele indeling is ideaal, goed te reinigen, mede door de glazen plateau's. is fluister stil

Pluspunten

  • mooi model
  • goed schoon te maken door glazen plateau's
  • variabele indeling
  • led verlichting binnen in
  • fluisterstil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 19-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleine Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
Omdat ik een kleine keuken hebt past deze extra koelkast uitstekend elders in huis als voorraad kast, en nog mooi en geruisloos ook voor een scherpe prijs!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 27-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mijn redder in nood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
aangeschaft voor in de voortent van toercaravan. De caravankoelkast begaf het in ene. Dus snel deze aangeschaft
Je hoort niet dat hij aanstaat, lekker ruim zonder poespas

Minpunten

  • stelpootjes hadden steviger gemogen
  • openmaken even wennen. geen greep

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dave 24-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

8,0
Voor ons een extra koelkast voor de warme dagen. Hij staat in de schuur, dus hoeft er niet mooi uit te zien. Hij ziet er nogal standaard uit en heeft geen opgezet handvat. Was snel koel en doet wat hij moet doen. Hij is natuurlijk niet heel groot, dus voor een klein gezin of als extra koelkast aan te raden. Bovendien schijnt hij relatief zuinig te zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

herman 10-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelt goed

Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
het is een goede koel kast voor een goede prijs er zit veel ruimte in en hij koelt goed en maakt weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno50 06-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super prijs/kwaliteit

Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
Een fijne tafelmodel koelkast met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Erg stil en superzuinig. Een topper!

Pluspunten

  • prijs
  • A++
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne, niet te dure koelkast

Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Fijne koelkast met goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat je er zo'n lange garantie op krijgt is ook super! Hij koelt snel als je hem voor de eerste keer in gebruik neemt en blijft goed koel. Maakt amper geluid.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede prijs-kwaliteit

Minpunten

  • Simpel uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koeler van Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
Omdat we al een vriezer hadden van inventum, waar we zeer tevreden over zijn wilden we graag een koeler die erbij past. Deze koeler ziet er exact hetzelfde uit en werkt super goed en is heel fijn in het gebruik evenals de vriezer die het ook perfect doet en waar we zeer tevreden over zijn.
De prijs-kwaliteit verhouding is bovengemiddeld.

Pluspunten

  • Werkt perfect
  • Ziet er strak uit en past precies bij de vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Hakvoort 07-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

inventum kk550. Energie zuinig

Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Fijne koelkast, we horen hem niet, en is energie zuinig.
We gebruiken hem als 2de koelkast.
Zijn tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • is erg stil

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

William 26-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne en kleine Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Fijne koelkast met alles wat je nodig hebt als extra ruimte.
We gebruiken de KK550 koelkast op de benedenverdieping en hebben geen vriesvak nodig.
vandaar een goede oplossing en ook nog energiezuinig.

Pluspunten

  • afmeting
  • energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rita 19-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker voordelige A++

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Heb gekozen voor een energie zuinige A++
voldoet aan mijn verwachtingen
lijkt klein maar is van binnen lekker ruim en overzichtelijk

Pluspunten

  • ruim

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Jetten 08-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

8,0
Gewoon een prima koelkast zonder toeters en bellen. Goed koelen dat is wat ie moet doen en dat doet ie ook.

Pluspunten

  • Overzichtelijke indeling
  • Stevig gebouwd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews