Inventum KK550

Specificaties
Uitvoering
tafelmodel koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
133 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KK550 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W.P. Ringnalda 08-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Werkt uitstekend en gemakkelijk in gebruik.
Ben gelukkig met deze aankoop en hoop dat hij het langer volhoud dan de vorige koeler, dit was drie jaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 27-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mijn redder in nood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550

Algemene score

9,0
aangeschaft voor in de voortent van toercaravan. De caravankoelkast begaf het in ene. Dus snel deze aangeschaft
Je hoort niet dat hij aanstaat, lekker ruim zonder poespas

Minpunten

  • stelpootjes hadden steviger gemogen
  • openmaken even wennen. geen greep

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dave 24-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550

Algemene score

8,0
Voor ons een extra koelkast voor de warme dagen. Hij staat in de schuur, dus hoeft er niet mooi uit te zien. Hij ziet er nogal standaard uit en heeft geen opgezet handvat. Was snel koel en doet wat hij moet doen. Hij is natuurlijk niet heel groot, dus voor een klein gezin of als extra koelkast aan te raden. Bovendien schijnt hij relatief zuinig te zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

herman 10-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelt goed

Geschreven voor: Inventum KK550

Algemene score

10,0
het is een goede koel kast voor een goede prijs er zit veel ruimte in en hij koelt goed en maakt weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno50 06-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super prijs/kwaliteit

Geschreven voor: Inventum KK550

Algemene score

10,0
Een fijne tafelmodel koelkast met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Erg stil en superzuinig. Een topper!

Pluspunten

  • prijs
  • A++
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne, niet te dure koelkast

Geschreven voor: Inventum KK550

Algemene score

9,0
Fijne koelkast met goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat je er zo'n lange garantie op krijgt is ook super! Hij koelt snel als je hem voor de eerste keer in gebruik neemt en blijft goed koel. Maakt amper geluid.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede prijs-kwaliteit

Minpunten

  • Simpel uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koeler van Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550

Algemene score

10,0
Omdat we al een vriezer hadden van inventum, waar we zeer tevreden over zijn wilden we graag een koeler die erbij past. Deze koeler ziet er exact hetzelfde uit en werkt super goed en is heel fijn in het gebruik evenals de vriezer die het ook perfect doet en waar we zeer tevreden over zijn.
De prijs-kwaliteit verhouding is bovengemiddeld.

Pluspunten

  • Werkt perfect
  • Ziet er strak uit en past precies bij de vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Hakvoort 07-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

inventum kk550. Energie zuinig

Geschreven voor: Inventum KK550

Algemene score

9,0
Fijne koelkast, we horen hem niet, en is energie zuinig.
We gebruiken hem als 2de koelkast.
Zijn tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • is erg stil

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

William 26-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne en kleine Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550

Algemene score

9,0
Fijne koelkast met alles wat je nodig hebt als extra ruimte.
We gebruiken de KK550 koelkast op de benedenverdieping en hebben geen vriesvak nodig.
vandaar een goede oplossing en ook nog energiezuinig.

Pluspunten

  • afmeting
  • energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rita 19-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker voordelige A++

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550

Algemene score

9,0
Heb gekozen voor een energie zuinige A++
voldoet aan mijn verwachtingen
lijkt klein maar is van binnen lekker ruim en overzichtelijk

Pluspunten

  • ruim

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Jetten 08-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550

Algemene score

8,0
Gewoon een prima koelkast zonder toeters en bellen. Goed koelen dat is wat ie moet doen en dat doet ie ook.

Pluspunten

  • Overzichtelijke indeling
  • Stevig gebouwd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel degelijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550

Algemene score

8,0
na afscheid genomen te hebben van mijn oude koelkast .heb ik deze mooie kast gekocht Is heel stil. werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mrs koffiepot 18-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550

Algemene score

9,0
Deze koeler koelt prima, is makkelijk schoon te maken, heeft in de afvoer een handig dingetje om deze verstoppingsvrij te houden en genoeg ruimte voor alle levensmiddelen.
ook de deur blijft mooi recht en zakt niet door bij het gebruik van het flessenrek in de deur en de koeler is zeer geluidsarm.
Ik kan geen enkel minpunt vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed Blok 22-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Qua grootte precies in te passen in de vrije ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteits verhouding. eerdere goede ervaringen met Inventum apparatuur. Qua grootte paste hij precies in de beschikbare ruimte

Pluspunten

  • goede indeling ruimte
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Santvoort 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betaalbaar en energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550

Algemene score

8,0
Sinds kort hebben we deze koelkast (KK550) in ons bezit. De keuze is op deze koelkast gevallen door betaalbaarheid en garantie termijn van 5 Jaar. Daarnaast is hij ook energie zuinig.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Betaalbaar
  • garantie periode

Minpunten

  • zou met minder plastic verpakt kunnen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J. Driessen 22-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Uiterst tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550

Algemene score

10,0
we kopen al sinds mensenheugenis bij Tummers-Creemers, ook nu ze zich hebben aangesloten als EP partner heeft ons dat er niet van weerhouden om ook deze aankoop weer bij hen te doen. Ze begeleiden je goed en vooral geduldig bij je aankoop, geven goede tips waar je zelf niet aan gedacht zou hebben en na de aankoop is het natraject ook heel attent. In een woord super!

Pluspunten

  • Goede informatie
  • Veel keuze
  • In goed overleg bezorgmoment bepalen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 13-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

helder en cleane koeler, een super stil

Geschreven voor: Inventum KK550

Algemene score

10,0
De ruime koeler, is perfect in te delen zeker door de heldere transparante plateaus dit voor ons zeer belangrijk door de verschillende gebruikers, wij zijn studentes en vooral stil en een perfecte koeling, beide zijn zeer belangrijk en zuinig in het energie gebruik, het is een fijne aankoop geweest

Pluspunten

  • superstil
  • goede helerde inndeling
  • perfecte koelijng
  • en het energie gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank Claessens 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Ruim, zuinig en stil . Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550

Algemene score

8,0
Ruime koelkast die ook nog eens erg zuinig is. De koelkast heeft een praktische indeling . Het enige nadeeltje is dat de rekjes in de deur een fragiele indruk maken. Wij gebruiken hem als 2e koelkast en in die rol voldoet hij prima. Overigens krijg je kosteloos 5 jaar garantie op het apparaat als je deze registreert via de inventum site

Pluspunten

  • Ruim
  • Zuinig
  • Stil
  • Deur zowel links als rechts te plaatsen
  • Extra garantie

Minpunten

  • Rekjes in de deur zijn fragiel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer