Bosch KGN36VICT

Bosch KGN36VICT

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 799,00Bekijk alle aanbieders
w*******@g********03-11-2022
9.0

Energie zuinige en ruime koel vries combinatie.

9.0
Wat een mooi apparaat. Matte afwerking en de achterkant mooi recht zodat hij goed tegen de muur past. De deur draait voor mij de juiste kant op maar is aan te passen mocht je dit nodig hebben. Zodra de deur open gaat zit er veel verlichting in en in tijden van dure energie gelukkig led verlichting. En hij verbruikt 159kWh per jaar en dit is een hele vooruitgang dan mijn huidige tafelmodel vriezer. De koelkast is handig ingericht. Een flessenrek is ideaal. De wijnflessen liggen er dan ook stevig in en je hebt er onder nog ruimte voor kleine andere dingen. De twee laden zijn ook handig. Ik gebruik er 1 voor fruit en de andere groente en vlees. En een hele bloemkool past makkelijk in de onderste lade. Die laden zijn ook extra koud en hierdoor blijft alles langer houdbaar. In de deur is een grote plek voor flessen en pakken en nog 2 rekken voor kleine dingen zoals saus flesjes, boter en eieren. De vriezer heeft 3 laden 2 grote en 1 kleine. Drie brooden passen prima naast elkaar in 1 laden en de rest is voor mij vlees, groente en ijs en dat past ook prima. En dan de nofrost, ideaal.. Nooit meer ontdooien en ijs schrapen. En mocht je de deur per ongeluk open laten staan dan gaat er een mooi piepje af. Je kan de temperatuur instellen van de vriezer en de koelkast. - 24 en +2 als maximaal en dat is helemaal goed en koud. De supervries stand is handig als je snel iets kleins wil invriezen. Of zoals ik zelf ijsmaak en het snel wil laten vriezen zodat het ijs steviger is. In totaal een mooie koelvries combinatie die energie zuinig is en veel ruimte heeft.
Pluspunten
  • Energie zuinig
  • Veel ruimte
  • 0 graden lade
  • Vlakke achterkant