• Test panel 8,8 jun 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 24 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG GSJV91MCAE zwart op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Inge036 09-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Dubbeldeurs koelkast LG, door-in-door, type GSJV91MCAE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

8,0
Wij hebben voor deze koelkast gekozen omdat we een zwarte koelkast wilden, met een door-in-door-systeem en ijsblokjes/gekoeld watermogelijkheid. De zijkanten van de koelkast zijn diepzwart, de voorkant is meer antractietgrijs glanzend, dan echt zwart. Ik had persoonlijk liever mat zwart gezien, maar overall is het zeker een mooie koelkast. Hij is ruim genoeg voor een vijf-persoonshuishouden, is qua indeling prima, het flessenrek en de vershoudlades voor groentes vind ik zelf echt een plus. De binnenkant heeft aan de achterzijde RVS platen, in plaats van gewoon wit kunststof. Dit geeft de koelkast wel een mooie afwerking, ook aan de binnenzijde. Werking van de koelkast is goed.

Pluspunten

  • goede indeling
  • door-in-door
  • mooie uitstraling
  • goed afgewerkte binnenkant

Minpunten

  • voorkant glanzend antraciet ipv zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Solidx 06-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeker het aanraden waard!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

9,0
Het was een genoegen om deze Amerikaanse Koelkast te mogen testen, zo moeilijk om strak weer afscheid te moeten nemen.
In één woord, compleet! Een koelkast die is ontworpen voor het gemak zonder moeilijke digitale schermen maat heel netjes een start display in de binnenkant van het koeldeel. Bij de eerste start stel je hier de temperaturen vast van vries- en koelgedeelte, verbinding met wifi en app, kun je tijdelijk de temperaturen met een druk op de knop verhogen voor bijvoorbeeld het snel koelen bij nieuw boodschappen of met hogere temp invriezen bij grote partijen in te vriezen voedsel zodat alles snel is ingevroren zonder te veel temperatuurschommelingen. Een fijne indeling van het koelgedeelte, geheel te openen of alleen het bovendeel om zoveel mogelijk kou door de deurkoeling vast te houden binnen de koel, open je de minder grote bovendeur dan heb je makkelijk toegang tot je drankjes in de deur of alles wat je graag snel toegankelijk wil maken. Veel ruimte in het koeldeel door vele leggers en aparte laden voor kaas en gebak maar ook voor groente en fruit, zelf in het midden een flessenrek.
Het diepvries deel kent ook vele leggers maar ook 2 laden speciaal voor vis en vlees. In de binnendeur van de vriesdeur zit de werking van het maken van de ijsblokjes netjes maar toegankelijk weggewerkt. Aan de buitenkant van de vriesdeur zit natuurlijk de unit voor het aftappen van koud water, ijsblokjes of crushed ijs, het water hiervoor komt uit de watertank in het koelgedeelte en moet regelmatig worden aangevuld zodat alles voorhanden blijft, ik gebruik gefilterd water maar volgens de gebruikshandleiding mag dat ook met gewoon drinkwater uit de kraan, de watertank kan niet worden aangesloten op de waterleiding. Werkt allemaal prima en veel genoten van deze mogelijkheden, één minpuntje vond ik wel dat het gekoelde water voor mij kouder mag, maar met een beetje crushed ijs erbij snel koud genoeg. De koelkast maakt weinig geluid tenzij hij water moet oppompen voor de ijsblokjes, dan natuurlijk wel even wat geluid. Deze koelkast is echt heel fijn en het aanraden waard.

Pluspunten

  • goede indeling
  • veel ruimte
  • unit voor koel water, ijsblokjes en crashend ijs
  • dubbele koeldeur

Minpunten

  • water niet heel koel, voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 04-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kwaliteitsvolle koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

10,0
Zeer praktische koelkast met voldoende ruimte voor een gezin van 4. Mooie afwerking zowel aan de binnen kant als aan de buitenkant. De lades voor groenten en fruit gaan heel aangenaam open en dicht.
Voor grote flessen in de deur is een verkleinend bakje voorzien zodat de flessen niet omvallen wanneer je de deur opent of sluit.
De door-in-door is een leuke en handige extra.
Geen condensatie of ijsvorming! Dus hoeft niet ontvrozen te worden.
Er is een kleine lade voorzien voor charcuterie en zulke dingen. Deze had misschien een centimetertje of 2 hoger mogen zijn. Sommige potjes passen er niet in. Het zou naar mijn idee ook handig zijn als het iets makkelijker uitneembaar zou zijn. Je moet de lade wat bewegen vooralleer ze er uit te halen is. Maar het is zeker wel een handig feature.
Geen geluid te horen behalve - even kort en niet luid - wanneer er ijsblokjes worden bijgemaakt.
Wanneer je je glas goed hoog houd om ijsblokjes te nemen vallen ze mooi in het glas. Anders gaan ze er gemakkelijk naast.
De watertank is gemakkelijk uit te nemen om bij te vullen en is ook voldoende qua volume.
Mooie , handige en kwaliteitsvolle uitvoering.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Uitvoering
  • Handig
  • Geen ijsvorming

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**t@g**l.com 25-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ruime koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

8,0
Het allergrootste voordeel van deze koelvriescombinatie is de enorme hoeveelheid ruimte van binnen. Vanwege het feit dat de ijsblokjes in de deur van de vriezer worden gemaakt en bewaard, heb je veel ruimte beschikbaar om producten in te vriezen. Op de bovenste plank vriezen nieuwe producten het snelste in.
De koelkast heeft een door-in-door systeem waardoor je je meest gebruikte producten in de bovenste drie schappen van de deur kunnen zetten en dan met het kleine deurtje niet onnodige koelte verliest bij het openen.
Het is zowel een voor- als een nadeel dat de dit apparaat niet is aangesloten op de waterleiding. Hierdoor kun je het plaatsen waar je wilt, krijg je nooit lekkage (zoals bij mijn vorige cool vriescombinatie), maar moet je wel regelmatig de waterbak vullen. Een nadeel is dat de planken niet verstelbaar zijn. Er zitten geen handgrepen op de deur wat wel even wennen is. Hierdoor heb ik al twee keer mijn vingers tussen de deur gehad.
Handig is ook het alarm dat vrij snel klinkt als de deur te lang open is. De koelkast heeft ook een flessenrek en een laatje voor kleine producten.
Het geluid dat de koelkast produceert is vergelijkbaar met de vorige koelvriescombinatie die ik had, en valt heel erg mee. Alleen wanneer je de waterbak in de koelkast terugzetten naar het vullen volgt er even een hard geluid.
In het koelgedeelte kun je met behulp van een schuifje in de onderste lade aangeven of je daar groente of fruit in bewaart, zodat de omstandigheden ideaal zijn voor deze soort.
Een koelvriescombinatie, en helemaal een Amerikaans model, is natuurlijk nooit milieuvriendelijk, maar de verpakking waarin deze arriveerde bevatten echt enorm veel stickers, plastic en karton. De gebruiksaanwijzing is eenvoudig, en eigenlijk kan het lezen daarvan worden overgeslagen, zo vanzelfsprekend is de werking, en zijn de onderdelen van deze koelkast.
Het matgrijze uiterlijk van de koelkast is magnetisch, dus ruimte zat voor eventuele herinneringen of schema’s die op de koelkast gehangen kunnen worden.
De greep van de bakken in de koelkast en de vriezer zitten onder aan in tegenstelling tot mijn vorige apparaat die ze boven aan had, wat even een paar weken binnen is en er voor zorgt dat je dieper moet bukken.

Pluspunten

  • zeer ruim
  • waterreservoir

Minpunten

  • lage/geen handgreep
  • waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

g**e@p**s.be 24-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Reuze-koelkast: letterlijk en figuurlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

9,0
Bij de levering begint het al goed: wat een mega toestel: de eerste indruk is overweldigend! Het toestel is niet alleen groot, het is ook mooi. Kwalitatieve afwerking zowel aan buiten-als aan binnenkant. En wat een ruimte! Alles heeft zijn plaats: fruit & groenten, er is een handig flessenrek en met het door-in-door systeem kun je gemakkelijk en snel een fles uithalen zonder dat je de hele koelkast hoeft te openen.
Ook het diepvriesgedeelte is ruim met plaats voor meer dan voldoende voorraad.
Een speciale vermelding voor de ijs- en waterdispenser: een hele fijne feature die hier dagelijks werd gebruikt!

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Ijs- en waterdispenser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SuusB 23-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie stijlvolle en vooral goedwerkende koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

8,0
Deze LG koelkast ziet er niet alleen mooi uit maar is ook echt een top koelkast.
De koelkast heeft 3 deuren, 1 grote vriesdeur en het koelgedeelte heeft 2 deuren(Door-in-Door). Je kan het bovenste gedeelte apart open doen. De andere optie is de lange deur waardoor je het gehele koelgedeelte opent.
De spullen die we het meeste gebruiken staan in het bovenste gedeelte van de koelkast, zodat je energie bespaart.

Zelf hebben we geen wateraansluiting waar de koelkast staat. Daarom is het fijn dat er een waterreservoir in zit. Wij zijn met zijn tweeën en hoeven hem niet heel vaak bij te vullen er kan 4 liter water in. Het erin en eruit halen van het reservoir gaat zeer eenvoudig. Bij het vullen ervan moet je hem wel goed vast houden aan de onderkant, aan de bovenkant zit namelijk geen handvat of iets dergelijks waardoor je hem makkelijk laat vallen.
De koelkast maakt zelf ijsblokjes aan daar hoef je niks voor te doen en vult ze bij als dit nodig is.
Let wel op dat je je glas er goed onder houdt want zeker het gecrushte ijs spat makkelijk langs je glas op de grond.

Pluspunten

  • Door-in-Door
  • Ruimte
  • Waterreservoir voor ijsblokjes
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Duur in aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tilburg 22-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

9,0
Via Review.nl hebben we deze koelkast al een paar weken getest.

Dit is een hele fijne gebruiksvriendelijke koelkast met een mooi strak design.

Door de praktische indeling kunnen we veel kwijt. Het door in door systeem zorgt ervoor dat we makkelijk alleen even een pak drinken pakken zonder de hele deur te moeten openen. Zorg er wel voor de deur goed dicht te doen.

De schappen in de deur zijn zeer ruim en door de speciale deurkoeling blijft alles lekker koud. De lades voor het groente en fruit zijn heel ruim en de “freshbalancer” zorgt ervoor dat ze ook langer vers blijven. Echt goed voor de hygiëne.

De vriezer is ruim van opzet en overzichtelijk en door het ingebouwde no frost systeem geen sneeuw meer op de achterwand.

De koelkast beschikt over een waterreservoir waardoor aansluiten op de waterleiding niet nodig is. Deze moet je wel regelmatig verversen zodat het water fris blijft.

Een grote koelkast die er mooi uitziet, een “eyecatcher” is en echt tot zijn recht komt in een middelgrote to grote keuken.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Hygiene
  • Praktisch
  • Design

Minpunten

  • Deur sluiten
  • Alarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soena 19-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

8,0
Ik was uitgekozen via Review.nl, om deze koelkast een paar weken te testen. Ik kan je zeggen, wat een geweldig mooi apparaat. Uiterlijk zit hij er strak uit en de kleur is mooi. Over de afwerking is goed nagedacht, het is een groot robuust apparaat.

De pluspunten van hat apparaat is dat hij stil is, behalve als de ijsblokjes in de houder vallen, dan hoor je een paar seconde een zacht geluid uit de koelkast komen. Je hebt zowel voor het vriesgedeelte en de koelkast zelf echt voldoende ruimte om je spullen in op te bergen. Er zit zelf een "verborgen" laadje in de koelkast waar je kleine pakjes in op kunt bergen. De in-door-deur is ideaal en heeft genoeg ruimte om pakken frisdrank en kannen limonade in te zetten. Let alleen wel op dat je deze in-door-deur goed dicht duwt, anders blijft hij op een klein kiertje openstaan. De ijsblokjes maker is ideaal. Je kunt kiezen voor koud water, ijsblokjes of ijsschaafsel en het vullen van het watercompartiment gaat heel gemakkelijk.

Er zijn uiteraard ook een paar kleine minpunten. Als de deur volgens de koelkast te lang openstaat, dan gaat er een piepje af, deze tijd kun je helaas niet langer zetten. Het is gelukkig geen irritant piepje, hij laat zich horen en stopt dan weer even en laat zich vervolgens weer horen, etc. Daarnaast moet je de koelkastdeur met beleid dicht doen, laat hem dichtvallen, dan wipt de deur van het vriesgedeelte ook even open (wat wellicht van invloed is op het energie verbruik). Pas ook op met het dichtdoen van de deur voor de vingers, als je de deur aan de zijkant dicht duwt, dan zitten ze er namelijk tussen :(.

Er zijn uiteraard nog meer voor- en nadelen te noemen, maar helaas heb ik daarvoor te weinig tijd gehad om alles goed te testen.

Pluspunten

  • genoeg ruimte voor je spullen
  • het apparaat is redelijk stil
  • ijsblokjesmaker is ideaal
  • heeft een mooi en strak uiterlijk

Minpunten

  • in-door-deur goed dicht duwen
  • prijs is aan de hoge kant
  • alarm gaat snel af als de deur geopend is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

c**e@z**t.nl 16-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Praktische design koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

9,0
Amerikaanse koelkast met strak design. Kleur mat zwart, heel stijlvol.
Vriesgedeelte is heel handig ingedeeld. Niet alleen maar lades zoals bij een reguliere vrieskist. Maar 2 lades voor vlees en vis en verder glazen plateaus. Ik vind het super en overzichtelijk. Je trekt de vriezer open en ziet in 1 oogopslag wat erin staat. Het vriesgedeelte is kleiner dan het koelgedeelte.
Het koelgedeelte is groot, koelkast is lekker diep. Plateaus zijn goed ingedeeld. Op de bovenste plateua, kun je kg verpakkingen kwark met gemak,op elkaar zetten.
Door in door deur vind ik geweldig. Hardlopers staan hier in de deur zodat niet steeds de gehele deur open hoeft, energie besparend!
Handig flessenrek en vlees/kaas lade. Fresh groente en fruitlades. Ditt zijn lades waar je groente /fruit langer vers in blijven.
Het meest toffe is natuurlijk de ijsblokjes maker. Werkt perfect, wel je glas er goed tegen houden anders vliegen de blokjes overal. Keuze uit crushed ice, ijsblokjes of koud water. Geen wateraanssluiting nodig. Reservoir is voldoende voor een dag.
Apparaat is super stil.
Enige nadeel is dat hij niet zo energiezuinig is (klasse E).

Pluspunten

  • Ijsblokjes zonder wateraansluiting
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Niet zuinig
  • Erggroot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

c**n@h**l.com 16-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

8,0
2 weken het product mogen testen. De indeling vindt ik erg fijn. Links vriezer, rechts koelkast. Beide zijn ruim genoeg om alle producten in te bewaren. Wat ik minder aan het design vindt met kinderen, is dat het onderste glazen schapje in de vriezer op de schuifbak aangezien wordt om omhoog te trekken en niet vast genoeg geklikt kan worden zoals de andere schappen, waardoor kids vaak het schapje in de handen hebben gehad.. Ijsdispencer is erg handig, wel moet het glas goed eronder gehouden worden, anders valt het op de grond.
Aan de binnenkant zit het display, beetje onhandig als je hem in wilt stellen en de deur lang open moet houden.
Wifi is mij niet gelukt om aan te krijgen. Er wordt een wachtwoord gevraagd dat ik niet heb. Verder blijven groente langer vers,

Pluspunten

  • Indeling vriezer en koelkast
  • Ijsblokjesmachine
  • Waterreservoir

Minpunten

  • Schapje werkt verwarrend op onderste diepvrieslade
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

CreaBea 16-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooie overzichtelijke ruime Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

8,0
Wat een te gekke koelkast met vries gedeelte.

Ben enorm verrast door de grote inhoud. Echt perfect voor ons gezin met 4 gezinsleden. Groot voordeel de deuren. Zodat je niet te veel kou verliest wanneer je iets uit de koelkast haalt.

Het vries gedeelte is ook mooi overzichtelijk met planken en lades. Van mij had de water tank wel groter mogen zijn. Wij moeten heb vaak bijvullen.

De buitenkant van de koelkast is mooi strak. En goed schoon te houden.

Al met al ben ik zeer tevreden over deze koelkast.

Ik had eerst 2 koelkasten maar gebruik nu alleen deze koelkast genoeg ruimte. En had ook nog een losse vriezer. Nu dus alles in 1. Hij is dan wel energie E. Maar nu gebruik ik maar 1 stekker en anders 3. Heb nu ruimte over in de schuur. Erg fijn.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Deuren

Minpunten

  • Water tank

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

f**k@h**l.com 16-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Wat een ruimte!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

9,0
Wauw! Wat een ruimte!
En mooie, stoere koel/vries combinatie waar wij met ons gezin meer dan genoeg ruimte aan hebben.
Ruime vakken, handig flessenrek en met een handige door in door, waardoor je energie bespaart door niet de hele koelkast te openen als je producten pakt dat je veel gebruikt.
Als de deur per ongeluk eens open blijft staan, geeft hij een piepje, zodat je er aan denkt deze weer te sluiten.
De koelkast heeft handige laden voor groente en fruit, dat zo langer vers blijft en een kleinere lade voor vleeswaren en andere kleine producten.
Maar ook een no-frost systeem, waardoor je nooit een aangeslagen achterkant hebt!
Wat ik voor al handig vind is dat je geen wateraansluiting nodig hebt om gebruik te willen maken van het ijsblokjes-systeem(die overigens flink z'n best doet, waardoor er wel eens wat naast je glas beland) dit systeem geeft koud water, cruched ijs en ijsblokjes.
De planken zijn zowel in het vries gedeelte als in het koelgedeelte niet verstelbaar maar de ruimtes zijn goed ingedeeld.

Ook kun je de combinatie aan een app koppelen maar dat hebben wij (nog) niet gedaan.

Pluspunten

  • Ruim en overzichtelijk
  • door in door systeem
  • geen waterleiding nodig

Minpunten

  • maakt af en toe lawaai bij het koelen
  • ijsblokjes komen en wat hard uit
  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Myrthe de Graaf 13-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top koelkast met crushed ice functie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een Amerikaanse koelkast die goed past in onze zwarte keuken. Deze koelkast heeft een ijsblokjesmachine met crushed ice-functie. Ook hoef je voor deze koelkast niet per se een wateraansluiting te hebben door de watertank die er in zit. Je kan deze vullen tot 4 liter en gaat bij ons zeker een hele week mee. De koelkast maakt af en toe wel wat lawaai als het water gepompt wordt naar de ijsblokjesmachine, maar dit duurt vaak niet lang. Echt een top apparaat, die het geld zeker waard is.

Pluspunten

  • Crushed ice
  • Past perfect bij een zwarte keuken
  • Veel ruimte voor boodschappen
  • Veel ruimte in vriezer
  • Deur voor drankjes kan apart open

Minpunten

  • Maakt lawaai bij maken ijsblokjes
  • Is erg groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

c**n@g**l.com 08-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldige koelkast & Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

9,0
Door-in-Door is zeer handig
Veel ruimte , een goede overzicht ; uitstekende verlichting.
Een erg grote koel-vriescombinatie.
Door-in-door opening
Ruimte
Design
Gebruiksgemak en functionaliteiten
No Frost
Zeer zuinig en stil nauwelijks hoorbaar

Pluspunten

  • Ruimte
  • Design
  • Zeer zuinig en stil nauwelijks hoorbaa

Minpunten

  • best prijzig
  • gevoelige en kwetsbaar deurrand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pashco 21-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Tevreden tester

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

8,0
We waren uitgekozen om deze koelkast een paar weken te testen. Toen de bezorgers kwamen, schrok ik toch wel van de grootte , maar met vereende krachten van de bezorgers was het gelukt. De pootjes voor werden nog aangedraaid zodat deze goed stond . Wat een service!. Wat een mooi design en zwart ( mijn kleur) De koelkast moest 4 uur " met rust gelaten worden. Daarna nog 4 uur voordat deze gevuld mocht worden
De volgende dag de koel- en vrieskast gevuld.
Heel handig " door to door zodat de koelkastdeur niet helemaal open hoeft zodat alles koel blijft . Handig om, bijvoorbeeld , melkproducten die je vaak gebruikt daar te plaatsen.
Handig zijn de 2 laden met schuifjes zodat groente en fruit langer vers blijven
Er is ruimte genoeg in de koelkast. Wat ook handig is, is het rek voor flessen drinken en de lade voor vleeswaren .
De vriezer heeft ook 2 laden voor vis en vlees. Voor de rest zijn het planken . Deze zijn niet verstelbaar. Er kunnen 2 broden op 1 plank. Let wel op dat het niet uitsteekt zodat de deur niet dicht kan
Wat super is, is de ijsblokjesmachine.
Het was even uitzoeken hoe het moest,maar stond duidelijk in de gebruiksaanwijzing. Ik vind het fijn dat deze niet op de waterleiding aangesloten hoeft te worden zodat de koelkast overal kan staan.
In de koelkast is een bakje waar water in gaat die in verbinding met de vriezer is. Het water komt in het ijsblokbakje . Is deze vol dan vallen de ijsblokjes eruit. Het was even uitzoeken hoe de ijsblokjes eruit kwamen ,maar het is gelukt. Je houdt glas ( let op geen dun glas) het tegen de rand aan. Doe dit wel hoog genoeg anders vliegen de blokjes alle kanten op. Je kunt ook crushed ijs en ijskoud water selecteren. Het led lichtje ( in de ring) gaat aan als het donker is . Wat soms gebeurde is dat de ijsblokjes vast zaten . Voorzichtig met een houten lepel ( niet met je vingers omdat er een mes in zit) losgemaakt.
Ik heb de LG app ook geïnstalleerd. Heel handig om verschillende instellingen te regelen door je telefoon met de koelkast via WIFI te verbinden. ( bijvoorbeeld led verlichting feller of minder fel in de koelkast, temperatuur maken en uitzetten ijsblokjes
,) dit kun je ook in de deur doen.
Wat ik jammer vond is dat de deur van de vriezer niet open blijft .Kan ook aan mijn vloer liggen?
Conclusie: een super mooie ( design en kleur) koelkast. Je moet er wel de ruimte voor hebben. Wel prijzig, maar je krijgt er veel voor terug. Het is een " slimme koelkast . Er zijn handige instellingen . De ijsblokjes zijn super !
De door to door is een super uitvinding . Tevens no frost. Ideaal
Ik raad deze aan. Handig voor een 1 persoons huishouden ( zoals ik) maar ook voor een gezin. Ik zou er dan wel een vriezer bij aanschaffen want de vriezer is kleiner dan de koelkast
EEN TOP APPARAAT!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Saskia M 10-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Bevalt goed, veel ruimte.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

8,0
Wij hebben deze koel/vries combinatie nu een aantal weken in bezit.
Het is een grote ruime koelkast met een strak design en makkelijk in gebruik.

De koelkast heeft een grote inhoud en je kunt alles met gemak kwijt. De schappen in de deur zijn erg ruim en hier passen met gemak 2 flessen naast elkaar. Door het speciale door in door systeem hoef je niet altijd de hele koelkast te openen en dit bespaard energie. De speciale doorcooling houd al je drankjes lekker koud.
De koelkast heeft ruime schappen en twee ruime lades voor groente en fruit welke beschikken over freshbalancer technologie waardoor je producten langer vers blijven.

Door het waterreservoir hoeft de koelkast niet aangesloten te worden op de waterleiding en is lekker koud water altijd binnen handbereik.

De vriezer is ruim en beschikt over schappen waardoor je hem overzichtelijk in kunt delen.
Het no frost systeem zorgt ervoor dat een besneeuwde achterwand verleden tijd is.
Ook de lades speciaal voor vlees en vis vind ik handig.

Er zit een ijsblokjesmachine in, deze vergt wel wat oefening. De ijsblokjes komen er vrij wild uit waardoor er nog wel eens wat naast het glas vliegt.
Dit vinden wij wel een minpunt .
Ook is de koelkast vrij groot, hier moet je keuken wel voor geschikt zijn.

Pluspunten

  • Indeling
  • no frost
  • Freshbalancer
  • Door in door systeem
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Grootte
  • Ijsblokjes komen er lomp uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

SabineVisser 08-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Luxe toevoeging aan onze keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

8,0
De koelkast van LG is een lust voor het oog. De kleur is prachtig en hij staat werkelijk fantastisch bij onze donkere moderne keuken. Het formaat van de koelkast bevalt ons heel goed en dan met name de diepte. In de deur kun je op 1 plankje bijvoorbeeld al twee rijen met flessen drinken achter elkaar zetten. Nog iets wat wij geweldig vinden is de ijsblokjesmachine. Deze zit in de deur van de vries-kant (die ook heerlijk groot is en fijn ingedeeld) Hier kun je klontjes, crushed ice of ijskoud water uit halen. Het is echt een luxe en we gebruiken het iedere dag. Enorm voordeel: Bij deze koelkast is geen wateraansluiting nodig. Hij maakt gebruik van een reservoir binnenin dat je zelf moet bijvullen. De koelkast heeft de mogelijkheid om een halve deur open te doen wanneer je snel iets moet pakken, wat zorgt voor minder verlies van kou. Een verbeterpunt is dat de pootjes aan de onderkant makkelijker in te stellen moeten zijn. Dit is haast niet te doen. De prijs van de koelkast is ook aan de hoge kant.

Pluspunten

  • Diepte
  • Uitstraling
  • Ijsblokjesmachine

Minpunten

  • Verstelpootjes
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Stijn Gr 12-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Bevalt goed, een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

8,0
We hebben deze ijskast 2 maanden mogen testen. De ijskast geeft een robuuste indruk en past met zijn zwarte kleur mooi in onze strakke keuken. Ze is ons zeer goed bevallen. Dit is voor ons de eerste ijskast met drink en ijsdispenser en we willen nooit nog een ijskast zonder.

De voordelen:

Zeer ruim, geschikt voor een gezin van 4 personen en meer.
Overzichtelijk display en gemakkelijk om instellingen aan te passen.
Handige Door-in-Door voor het nemen van drinken
Handige schuiven.
Veel ruimte en een goed overzicht
Handige schuiven
Ijsmachine & waterdispenser

De minpunten:

Legplanken zijn niet verstelbaar in hoogte
Toestel is niet aan te sluiten op de waterleiding
Pomp waterdispenser is soms wat luidruchtig.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • overzichtelijk
  • Door-In-Door
  • Goede verlichting
  • Ijsmachine

Minpunten

  • Niet op de waterleiding aan te sluiten
  • Legplanken niet verstelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Christel1975 07-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer ruime en gebruiksvriendelijke koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een koel-vriescombinatie die vrijstaand in onze woning komt te staan.
Vooral belangrijk voor mij is het design en meer nog de beschikbare ruimte in het koel- en vriesgedeelte. Deze LG bevalt me enorm.
Zowel het koel- als diepvriesgedeelte zijn enorm ruim en praktisch ingericht. De draaideuren bevatten zeer ruime opbergvakken, groter dan bij andere vergelijkbare toestellen. Daarbij is het door-in-door systeem handig om snel iets uit de koelkast te nemen, zonder daarvoor de ganse deur te moeten openen (energiebesparend).
De schuiven in het koelgedeelte zijn een surplus, groenten en fruit zijn opmerkelijk langer houdbaar dan bij mijn huidige koelkast.
Het flessenrek is zeer geschikt voor grotere flessen. De dispenser voor water, ijsblokjes en crushed ice wordt veel gebruikt. Wel goed opletten met het nemen van ijs dat je glas goed onder de opening is geplaatst, anders vliegt het ijs wat in het rond. Gemakkelijk is dat deze dispenser niet op de waterleiding moet aangesloten worden en kan gevuld worden via een reservoir in het koelgedeelte van de koelkast.
In het diepvriesgedeelte is meer dan voldoende ruimte om eten netjes in te vriezen en zonder ijsvorming. Extra lades onderaan.
Wat ons opvalt is dat deze koelkast die momenteel in de woonruimte staat zeer stil werkt, enkel af en toe geluid wanneer de waterfilter zijn werk doet voor enkele seconden of wanneer er ijsblokjes gemaakt worden hoor je af en toe iets.
Enige – punt wat design betreft vinden wij het zij-aanzicht minder mooi, de bovenkant van de koelkast had vlak afgewerkt mogen zijn, het lijkt of ze nog ingebouwd kan worden.
Kortom een zeer praktische, ruime en degelijke koelkast.

Pluspunten

  • grote, ruime koelkast met diepe legvlakken
  • door-in-door met grote opbergvakken
  • maakt weinig geluid - geluidsstil
  • water- en icedispenser met reservoir
  • geen ijsvorming in het vriesgedeelte

Minpunten

  • afwerking bovenkant
  • opening voor ijsblokjes te dicht bij de rand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjanpl 02-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Enorm veel koel en vries ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG GSJV91MCAE zwart

Algemene score

7,0
Daar was hij dan hoor de nieuwe koel-vriescombinatie. Wat een groot apparaat!

Echt een verademing binnen ons 7 persoonshuishouden.

De koelkast is echt ruim. Op de diepe planken kunnen we met gemak onze verse boodschappen voor een hele week kwijt.

De vers lades werken verrassend goed. Wij hebben het idee dat fruit en groenten echt langer goed blijven.

Handig is ook de door-in-door is handig als je even snel iets pakken wil. Het scheelt heel veel in koude verlies.

De no-frost in de vriezer werkt ook goed. Geen aangekoekt ijs aan de achterwand.

Verder is het een fijn idee dat je nieteer hoeft te ontdooien wat bij onze oude vriezer wel het geval was.

Een paar kleine nadelen;

Ik vind geen water aansluiting op de koel-vriescombinatie onhandiger dan vooraf gedacht. Steeds dat reservoir vullen is onhandig. Gebruik je te weinig water dan gaat het echt een beetje stinken.

En wat ik persoonlijk ook niet goed vind werken is de ijsblokjesmachine. Wil je ijsklontjes of gecrushed ijs dan vliegt het ijs door de keuken. En daar zit ik soort niet op te wachten.

Over het geheel gezien een fijne koel-vriescombinatie met een paar kleine minpuntjes.

Pluspunten

  • Diepe planken
  • Grote inhoud
  • Door-in-door
  • No frost
  • Zuinig

Minpunten

  • Ijsblokjes die door de keuken vliegen
  • Geen wateraansluiting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews