Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV178N rvs op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FamSlomp 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uitziende koel en vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

8,0
Het is een mooi uitziende koelkast. Het oog wil ook wat.
Ook stil in gebruik en makkelijk in te stellen.
Wel erg fijn dat er een waterdispenser in zit.
Meer dan genoeg ruimte in de koelkast voor ons gezin. (3 personen)
Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

Pluspunten

  • Waterdispenser
  • strak en mooi design

Minpunten

  • energieklasse

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-06-2022

Beste heer / mevrouw Slomp,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Ontzettend leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en de ruimte van de koel- vriescombinatie.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e**g@c**a.nl 11-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

8,0
Deze koel-vriescombinatie vind ik een mooie uitstraling hebben en ook was een vereiste dat mijn nieuwe

koel- vriescombinatie no frost moest zijn en dat was deze. Ik ben er blij mee in iedergeval.

Pluspunten

  • Mooie kleur
  • No - frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 12-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat fijn dat het design en de No-Frost functie zo goed bevallen.

Wij wensen jou nog heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

s**6@h**l.com 09-05-2022
  • Product gekocht

Me and Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

9,0
Mooie koelkast met genoeg inhoud en waterdispenser. Koelt beter dan onze vorige koelkast. Temperatuur ook makkelijk aan te passen. Hoeft als het goed is niet te worden ontdooid, tot nu toe idd geen last van ijsvorming. Geluid niet storend. een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-05-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat de koel/vries combinatie zo goed bevalt.

Veel plezier met de aankoop!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Ing 22-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi maar niet stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

8,0
Ontzettend mooie koelkast. Indeling is prima, in de deur mis je iets aan ruimte door het waterreservoir, maar in de koelkast heb je een legplank voor flessen.
De vriezer is qua ruimte net te doen voor 4 personen. In de onderste la passen met moeite 2 broden.

Minpunt vind ik het geluid. Hij zoemt en piept met regelmaat. Wij hebben een open keuken dus dat hoor je goed
Officiele reactie van Atag 25-04-2022

Beste Ing,

Hartelijk dank voor je review. Wat fijn dat je de uitstraling van de koelkast zo mooi vindt en de indeling prima is.
In de koelkast of diepvries zijn twee geluidsbronnen: de compressor en het circuleren van de koelvloeistof of het koelgas. Hierbij horen geluiden zoals: brommen, zoemen, suizen, piepen of fluiten. Dit is de normale werking van de koel- of vrieskast.

Wij wensen je veel (koel)plezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

b**a@h**l.nl 11-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooi aparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

10,0
Het een geweldog mooi en groot apparaat veel inhoud en makkelijk in gebruik te nemen

Pluspunten

  • Veel opberg ruimte
  • Veel inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor de review. Wat een geweldig cijfer heeft u gegeven voor de koel/vriescombinatie. Daar zijn wij blij mee. Wij wensen u veel plezier met dit apparaat!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

l**r@h**l.com 25-02-2022
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

9,0
We wilden een kleinere koelvries combinatie.
Is erg stil en hij werkt prima koelt goed.
Ben er erg tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de koelkast.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

n**t@h**e.nl 23-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erna koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

9,0
Mooi compact koelvriescombinatie werkt perfect en simpel te bedienen goede verdeling in de koelkast en ruime lades voor de vriesgedeelte met een woord goede koelvriescombinatie

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Goede verlichting
  • Makkelijk te bedienen
  • Ruime vriesvakken
  • Goede verdeling koelkast

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel dat u de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Fijn dat de koel/vriescombinatie simpel te bedienen is en een goede verdeling heeft. Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

WeltSe 21-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast ETNA, verschrikkelijke levering MediaMarkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

9,0
Fantastisch mooie koelkast. Robuust en voorzien van waterdispenser. Echter moet ETNA heroverwegen om deze te laten leveren door MediaMarkt. Bedroevende service van deze dozenschuiver. Ik moet echt moeite doen, om de negatieve MediaMarkt ervaringen te vergeten en te genieten van deze mooie koelkast. (ETNA mag contact met me opnemen om de vreselijke klantreis met MM van me te horen)

Pluspunten

  • Mooi design
  • Praktisch ingericht

Minpunten

  • Bestelling Mediamarkt
  • Levering Dynalogic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-02-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de review. Allereerst vinden wij het vervelend om te lezen dat jouw negatieve ervaring met Mediamarkt het enthousiasme over de koelkast zo overschaduwd. Wij hechten veel waarde aan onze service en gaan ervan uit dat onze dealers dit ook doen. Wij zullen de feedback van deze review meenemen. Daarnaast is het erg fijn om te lezen dat je zo blij bent met de koelkast en hij aan al je wensen voldoet.

Wij wensen je veel koelplezier toe!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Said 26-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

10,0
top koelkast lekker koude watertappen en nooit meer ondooien handmatig dankzij no frost

Pluspunten

  • toppie
  • toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-01-2022

Beste Said,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de koelkast! Dat jij tevreden bent is waar wij het allemaal voor doen.
​We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer