Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 61 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV178N rvs op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Giovanna 16-02-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

10,0
Mooie koelkast! Ruim en toch compact, erg handig dat de water dispenser niet hoeft aangesloten te worden op een waterleiding.

Pluspunten

  • Zwart
  • Water dispenser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 19-02-2024

Beste Giovanna,

Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Goed om te lezen dat dat je blij bent met het design en de inhoud. Het water dispenser is ook erg handig, en fijn dat hij niet aangesloten hoefde te worden.
We wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

l***********@g******** 28-01-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

9,0
Een uitstekende aankoop, ziet er perfect uit en werkt uitstekend voor een schappelijke prijs. Voor ons is het een top aankoop
webcare-7 29-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met deze koelkast. Fijn dat het design bevalt en dat hij uitstekend werkt.
We wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

San 15-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

10,0
Hele mooie koelkast! Handig met water dispenser voor heerlijk koud water! Hoeft niet aangesloten te worden aan de leiding. Het was even puzzelen met het deurtje om om te draaien maar is uiteindelijk gelukt!

Pluspunten

  • Water dispenser
  • Mooi
  • Extra garantie

Minpunten

  • Lastig om de draairichting van deur te veranderen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
webcare-7 18-12-2023

Beste San,

Bedankt voor de mooie review met dit fantastische cijfer, een 10! Goed om te lezen dat het gelukt is met het veranderen van de draairichting. Fijn ook dat het design bevalt. Nog een pluspunt is de extra garantie en het koele water voor in de zomer!
We wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Perfecte koelvriescombinatie 26-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

10,0
Koelt en vriest goed. Erg veel ruimte heeft deze koelvriescombinatie. Heel erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Vriest goed
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
webcare-7 28-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Wat fijn om te lezen dat jouw nieuwe koel-/vriescombinatie helemaal naar wens is!

Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling en heel veel plezier gewenst met het toestel!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Turkijeganger 14-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

8,0
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, mooi design met koud water dispenser

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Mooi design
  • Koud water dispenser

Minpunten

  • Door zwart gladde deur zie snel vingers erop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

d**y@i**d.com 04-10-2023
  • Product gekocht

Fantastische koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

10,0
Echt een geweldige koelkast. Doet precies wat het moet doen en staat echt prachtig! Ik heb hier heel veel plezier van!

Pluspunten

  • Ruim
  • Waterdispenser
  • Compact

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 28-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Wat leuk om te lezen dat je zoveel plezier hebt van jouw koel-/vriescombinatie!
Het ziet er mooi uit en ook de waterdispenser bevalt gelukkig goed.

We willen je bedanken voor jouw mooie beoordeling en wensen je heel veel plezier toe van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

c**p@g**l.com 15-09-2023
  • Product gekregen

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

10,0
Mooie koel/vrieskast, mooi design.
Water dispenser, dus altijd lekker cooooool drankje.

Veel ruimte in de koelkast.

Zeker een aanrader voor andere mensen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goedkope goede koel/vrieskast

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
webcare-7 28-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Wat goed om te lezen dat je helemaal tevreden bent over jouw koel-/vriescombinatie en je het een aanrader vindt!

Bedankt voor jouw mooie beoordeling en heel veel plezier van het toestel gewenst!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

w**r@g**l.com 14-09-2023
  • Product gekocht

Ik ben Nederlander, dus hoge kwaliteit voor weinig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

10,0
Het was even zoeken, maar een met een waterkoeler ingebouwd is nogal uniek. Een binnenreservoir in de deur ingebouwd, van 3 Liter is zeer innovatief te noemen. geen aansluiting op waterleiding noodzakelijk. gewoon vullen via de vulopening. Niet geschikt voor koolzuurhoudend water ( dit ook even getest) dat leidt tot lekkage.

Tevens een handige indeling, zeker de groentela, ruim bemeten en doorzichtig. Koelzones werken fantastisch, op de ingestelde stand. Geen condensvorming of vochtigheid. De vriezer is ook ruim genoeg en werkt naar behoren. geen zacht ijs, maar keihard (-15 gr C). Makkelijk te reinigen! De verlichting is helder en belicht het product zo dat je goed kan zien of het vers is of verouderd.

Geen spijt van de aankoop! De pootjes aan de onderzijde zijn verstelbaar zodat wiebelen kan worden opgeheven. Uitstekend product, modern design en natuurlijk de waterkoeler is een reden geweest om dit model uit te kiezen.
tevens is de prijs niet hoog maar wel scherp te noemen :-).

Ik ben Nederlander, dus hoge kwaliteit voor weinig!

Pluspunten

  • waterdispenser
  • goede verlichting
  • stabiel vriesgedeelte
  • verstelbare pootjes onderzijde

Minpunten

  • nog niets ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 28-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Wat leuk om te lezen dat de koel-/vriescombinatie van ETNA je zo goed bevalt!
Naast de handige indeling is ook de waterkoeler echt een pluspunt voor jou.

We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel plezier toe van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

w**r@g**l.com 12-09-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

9,0
Ik vind het super vooral met dat gekoelde water zo uit de deur kan inschenken zonder de deur van de koelkast open te doen,, ben er super blij mee.
Ik zou hem zo aanraden aan andere mensen.
webcare-7 12-09-2023

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je zo super blij bent met de KCV178N. Bedankt voor de mooie beoordeling er reviewscore.

Wij wensen jou veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA



Reageer

p**9@h**l.com 05-09-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden precies hoe wij hem wouden hebben fijn met die water bak heel fijne uitkomst mooi de led verlichting erin de kleur grijs is mooi al mee al wij zijn zeer tevreden echt een aanrader is nergens anders te krijgen met een waterreservoir ook mijn complimenten voor expert met de snelle en goede service.👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 12-09-2023

Beste heer / mevrouw,

Een reviewscore van een 10! Daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee. Dit betekent een tevreden klant en dat is waar wij het allemaal voor doen. Hartelijk dank voor de mooie feedback.

Wij wensen jou veel koelplezier!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA


webcare-7 21-09-2023

Beste heer/mevrouw Wijnnobel,

Hartelijk dank voor de mooie review en reviewscore. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het geluid, de indeling, verlichting en diepe groente lade.

Wij wensen jou veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

g**********@g******** 03-09-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

9,0
Mooi design geruisloos werkt perfect en het water reservoir is prima dik tevreden met deze combinatie

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 05-09-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak, de duurzaamheid en, niet te vergeten, het prachtige design!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Mike B 29-07-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

9,0
Een mooie koelkast om te zien met een zeer praktische indeling. Zowel het koel als het vriesgedeelte is zeer ruim. Het watercompartiment wordt door onze kinderen veelvuldig gebruikt. Ze hebben nog nooit zoveel (gekoeld) water gedronken. De koelkast maakt bijna geen geluid, wat erg prettig is, want wij hebben een open keuken. We zijn erg blij met deze aanschaf. Een echte blikvanger met een zee aan ruimte.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Stil
  • Ruime indeling
  • Koelreservoire voor water is erg fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-07-2023

Beste Mike,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de Werking en geluidsniveau van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

k********@g******** 10-07-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

10,0
Bijzondere goede aankoop zeer tevreden geen geluid overlast prima indeling en behouden van ingestelde temperatuur handig water tap zeker geen spijt van deze aankoop

Pluspunten

  • Geluid
  • Water tap
  • Vakantie stand
  • Led verlichting
Officiele reactie van Atag 11-07-2023

Beste heer/mevrouw,

Een review score van een 10! Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent over het geluid, tap en de verlichting. Klant blij, wij blij!


Wij wensen jou veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Rissa10 20-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke stijlvolle koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

10,0
Ik heb deze koelkast gekocht omdat mijn Amerikaanse koelkast er na 2,5 jaar mee ophield en ik goede ervaringen heb met ETNA mijn ouders hebben al vanaf het begin van hun trouwen een goed werkend fornuis die is nu dus al ruim 50 jaar oud van het merk ETNA.
De koelkast is mooi, stijlvol en neemt ook minder plek in beslag. Hoop hiermee veel plezier te hebben.

Pluspunten

  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-06-2023

Beste Rissa,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Wat leuk dat jouw ouders al bijna 50 jaar in het bezit zijn van een ETNA fornuis!

Natuurlijk hopen wij dat je ook lang mag genieten van jouw nieuwe ETNA koelkast.
Het design bevalt je in ieder geval al goed 😊

We wensen je heel veel plezier van je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Corne vd ven 14-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

8,0
Naar mij weten een goed en mooi
Product de water dispenser is makelijk te gebruiken
Ruim vandaag en stond naar +_ 5 uur
Voor hij op temperatuur was
Met een buiten temperatuur van 35 graden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 15-06-2023

Beste Corne,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak, lage geluidsniveau en natuurlijk het mooie design. Heerlijk om met dit weer lekker te genieten van gekoeld water.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p********@h********** 05-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

9,0
Koelkast is fijn in te richten en voor een goed prijs aangeschaft. Bezorger zeer vriendelijk en op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-06-2023

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de koelkast zo goed bevalt.

We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

D. 02-05-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime en stille koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

10,0
Mooie ruime en stille koelkast. De koelkast beschikt over een waterreservoir, dus er is geen aansluiting op de waterleiding nodig! Het mooie zwarte design van de koelkast zorgt dat 'ie perfect bij de keuken past.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruime indeling
  • Waterreservoir
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-05-2023

Beste heer / mevrouw,

Een 10😊 Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de mogelijkheden en design van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

y*************@h********** 28-04-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sieraad voor je keuken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

9,0
Door de mooie, zilvergrijze kleur is het een sieraad in mijn keuken. Door mijn verhuizing naar een appartement, dus kleiner wonen, heb ik gekozen voor deze mooie koel/ vriescombinatie. Hij heeft veel koel en vriesruimte dus ik kan alles makkelijk opbergen.
Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel bergruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-05-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA hebt gekozen en je tevreden bent met jouw keuze. Dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Luc 18-04-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super koolkast, echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

10,0
Wij zijn heel blij met de koelkast. Hij koelt goed en is lekker ruim. Daarnaast is hij ook muisstil.

De watertap is echt ideaal en ook nog eens makkelijk bij te vullen.

We raden deze koolkast daarom aan iedereen aan.

Pluspunten

  • Ruim
  • watertap
  • muisstil
  • veel opberg mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-04-2023

Beste Luc,

Wow, een topscore! Daar worden wij natuurlijk blij van. Het doet ons goed dat jij ook blij wordt van de koelkast. Het mooie design is natuurlijk een plaatje in jouw keuken en de ruimte en het lage geluidsniveau bevallen jou ook goed.

Wij willen jou bedanken voor het schrijven van deze leuke review en wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Alissa 23-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een rust in huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

8,0
Na 15 jaar was het echt hoog tijd voor een nieuwe koelkast. En wat zijn we er blij mee. Eindelijk geen herrie meer, maar een rust in huis. Een ruime koelkast, met niet te veel poespas. Koelt en vriest snel en je kunt er heerlijk koud water mee tappen! Ik hoop hier ook weer 15 van te kunnen genieten.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Koud water tappen

Minpunten

  • Wit plastic afdek stukje rondom scharnier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-03-2023

Beste Alissa,

Leuk om te lezen dat jij gekozen hebt voor ETNA! Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent over de ruimte, het gebruiksgemak en het lage geluidsniveau. Op naar de komende 15 jaar!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m****************@h********** 22-03-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

8,0
Mooi robuuste koelkast met als leuke toevoeging een watertap. Zwart is mooi van tint en de binnenkant is goed verlicht. De lases rollen fijn. Goed dat er 5 jaar garantie op zit!
Officiele reactie van Atag 23-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design, de handige indeling en de goede verlichting. Ook de verlengde garantie is natuurlijk mooi meegenomen.

Wij wensen jou heel veel plezier van de koelkast!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Yel 05-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

6,0
Het product doet wat het moet doen. Mooie kleur en de waterdispenser is ook een aangename toevoeging. Mocht je een groter gezin hebben, is het advies om te kijken naar een grotere koelkasg

Pluspunten

  • Mooi design
  • Waterdispender

Minpunten

  • Klein
  • Kort

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 06-03-2023

Beste Yel,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden met het design en waterdispenser van deze koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Daphne 01-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast met waterreservoir

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

8,0
Fijne koel-vriescombinatie, koelt en vriest goed. Maakt weinig geluid.
Indeling was wel even wennen door de waterbak in de deur maar dat is een kwestie van tijd.
Ik raad de koelkast aan.

Pluspunten

  • Ruime koel gedeelte
  • Handig waterreservoir

Minpunten

  • Indeling is wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 02-03-2023

Beste Daphne,

Wat leuk om te lezen dat jouw nieuwe koel-vriescombinatie van ETNA zo goed bevalt en je het een aanrader vindt! Het waterreservoir en het geluidsniveau bevallen jou goed.

Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling.
We wensen je veel plezier toe van je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

l************@g******** 25-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie koelkast erg stul

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N rvs

Algemene score

9,0
Ik hed mijn nieuwe koelkast nu 2 weken in zeer the vreden hij is heel stul in de waterreservoir is heel makkelijk the vullen in de vriezer groot genoeg

Pluspunten

  • mooie in stul

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-02-2023

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze leuke review.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design, het lage geluidsniveau en het gebruiksgemak.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**********@t********* 08-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supercool (koel) in het zwart, waterreservoir is top.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV178N

Algemene score

10,0
Top koelkast, is op de laagste stand al enorm koud. Supercool in het zwart.

Pluspunten

  • Koelt als de beste
  • Heldere frisse indruk door ledverlichting
  • Ideaal met 3 liter watereservoir
  • Zwart geeft voor mij toch wel een luxe uitstraling

Minpunten

  • De vrieslades hadden iets groter gemogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Een 10😊 Dank je wel voor deze mooie review. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de werking en uitstraling van de nieuwe koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews