• Best Reviewed 2 keer apr 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 20 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV578 rvs op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karin 01-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ruim apparaat met strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

8,0
We hebben de koelkast nu een paar dagen in gebruik. Mooi strak design. Het apparaat is gemakkelijk te verplaatsen door de wieltjes aan de onderkant. Handig dat het koelgedeelte los uit te schakelen is. Er is veel ruimte, zowel in de lades en de deur als op de planken. Het apparaat maakt wel wat geluid, maar niet constant. Bij ons staat hij los in de keuken. Tot nu toe zijn we erg tevreden!

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Strak design
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Koelgedeelte apart uit te schakelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

g**n@i**d.com 20-06-2022
  • Product gekocht

Zeer fijn

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
Hij bevalt prima,groot genoeg en overzichtelijk en ben blij met deze keuze.

Pluspunten

  • Ruim
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Hartelijk dank daarvoor. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de inhoud en gebruiksgemak.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Martin & Yvon 17-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
gekozen voor deze SBS om de vele positieve reviews, snel geleverd na bestelling online voor een nette prijs. meteen aangemeld voor de extra garantie ! en na een middag uit staan de stekker erin, heel stil met soms wat geborrel maar dat hoort zo. bij ons staat hij los dus niet in een nis ofzo en dan zie je de zijkanten ook, jammer dat deze niet in RVS zijn uitgevoerd maar alleen de deuren dus. gaaf ook de ijsblokjes maker, na een aantal keer vullen met water heb je een flinke lade met (kleine) ijsblokjes. tot nu dus heel blij mee,

Pluspunten

  • verborgen handgreep
  • stil
  • ruimte

Minpunten

  • zijkanten niet in RVS uitgevoerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste Martin en Yvon,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn over het gebruiksgemak en geluidsniveau van de sie-by-side.
Natuurlijk ook ideaal is de ijsblokjesmaker, zeker met dit mooie weer!

Wij wensen jullie heel veel plezier van deze aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**n@i**d.com 11-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
Het is een goed product overzichtelijk ruim en makkelijk te onderhouden en door mijn zoon aanbevolen.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze review. Leuk om te lezen dat je de koelkast hebt aangeschaft op aanraden van jouw zoon en je tevreden bent met de ruimte van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

s**s@h**l.com 10-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
Het is een hele mooie en fijne koel-vrieskast we zijn er erg blij mee, ook de service van Etna is top een vraag wordt altijd netjes behandeld een hele vette duim

Pluspunten

  • heel stil
  • mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de koelkast. Dat jij tevreden bent met je aankoop, is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Dennis 10-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
Enige minpuntje vind ik dat de isolatie/piepschuim zichtbaar is binnenkant.
Verder een prima produkt. Net in gebruik sinds vandaag dus heel veel meer nog niet te melden.
Service van etna is goed.
Na registratie van het toestel nog eens 3 extra jaren garantie er boven op.

Pluspunten

  • Koelt snel
  • Genoeg ruimte
  • Extra garantie
  • Mooi design

Minpunten

  • Beetje Piepschuim zichtbaar
  • Verder nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste Dennis,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

roos 31-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

best buy 2022

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

10,0
we waren al enige tijd opzoek percies wat we zochten een goeie amerikaan zonder poespas

geweldige koelkast super

Pluspunten

  • mooi en strak
  • groot
  • geruisloos
  • netjes verpakt
  • makkelijk overzichtelijk display

Minpunten

  • geen tevinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-06-2022

Beste Roos,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Wat leuk om te lezen dat u oog is gevallen op ETNA AKV578RVS en dat u er zo tevreden over bent!
Wij wensen u nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Jenny 30-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelvriescombinatie. Ik was al een tijdje op zoek naar een Amerikaanse koelkast waar je de lades en glasplaatjes uit kon halen als de deuren gewoon recht vooruit stonden, dus niet helemaal naar de zijkant opengeklapt. Bij deze kan dat dus en ook bij de iets kleinere variant van Etna. Voor mij was dit noodzaak omdat ik anders geen plek zou hebben voor zo’n mooie grote koelkast. Ziet er verder mooi uit, oogt niet goedkoop. Temperatuur is afzonderlijk in te stellen. De koelkast heeft geen 0-graden zone, dat had ik nog mooier gevonden. Er is wel een vakantie-modus waarbij de vriezer gewoon blijft vriezen en het koelgedeelte automatisch op 15 graden wordt ingesteld.

Pluspunten

  • Lades verwijderbaarheid
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Geen O graden zone

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 31-05-2022

Beste Jenny,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze uitgebreide review te plaatsen. Fijn om te lezen dat de koel-vriescombinatie zo goed bevalt.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Corrina 29-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
Geweldige Amerikaanse koel- vrieskast, lekker groot, overzichtelijk en je hoort de koelkast niet.
Ik kan deze zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Stil
  • Mooie koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-05-2022

Beste Corrina,

Bedank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je onze koelkast aanbeveelt en je tevreden bent met de ruimte en uitstraling van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a**1@g**l.com 28-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
Aanwinst voor keuken ,geluidloos ,veel instel mogelijkheden via menu ,overzichtelijk veel ruimte geweldig afgewerkt.
Kort gezegd een echte aanrader.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Afwerking perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank u voor deze review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de koelkast, dat u tevreden bent met uw aankoop is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

r**n@g**l.com 28-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie Amerikaanse koelkast met handige indeling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

8,0
Mooie Amerikaanse koelkast met handige indeling.
Vele opruim mogelijkheden en overzichtelijke indeling.
Super zuinige inverter motor.
Makkelijk in te stellen koel en vries gedeeltes.
Nofrost en airflow zijn standaard aanwezig.

Pluspunten

  • Handige indeling
  • Superzuinige inverter motor
  • Goed overzicht

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-04-2022

Geachte heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de indeling en gebruiksgemak van de koelkast.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Richard Hilberts 06-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

10,0
Mooie koelvries combinatie met veel opbergruimte.
Aangezien onze keuken niet zo groot is, paste deze koelvriescombinatie wel, met slechts een diepte van 64 cm...
Maakt bijna geen geluid, wij zijn er heel blij mee 👌👌👌
Ik kan deze koelvriescombinatie aanraden 👍👍👍

Pluspunten

  • Veel opbergruimte
  • Niet zo diep als andere Amerikaanse koelkasten
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-04-2022

Beste Richard,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie review. Fijn dat je er zo blij mee bent. Dat vinden wij leuk om te lezen. Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

m**1@z**o.nl 23-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader voor iedere keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

10,0
We zijn heel blij met de koelvrieskast
mooie koelkast met veel ruimte en niks geen onzin aan de voorkant.
Is een sierraad in de keuken en geruisloos.Super tevreden mee

Pluspunten

  • Erg stil
  • Goed afgewerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat de side-by-side koelkast veel ruimte heeft en een sieraad is in uw keuken. Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

s**1@k**t.nl 06-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Als je veel wilt koelen moet je deze nemen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
Mooi ,groot en superstille koelkast,5 JAAR GARANTIE !!!!!!
Tot op de plaats geleverd, en ook nog ijsklontjes supersimpel maken, geweldig !!!!

Pluspunten

  • groot
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor deze review. Wat fijn dat u zo tevreden bent over deze Amerikaanse koelkast met de ice-twister, heel erg handig inderdaad. Op naar een mooie warme zomer ;-) Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Jules 26-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zwart, mooi en groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
Mooie grote koelkast met eindelijk heel veel ruimte. Heel stil en past perfect in onze nieuwe keuken

Pluspunten

  • groot
  • stil
  • mooi zwart

Minpunten

  • nog niks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-01-2022

Beste Jules,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met de koelkast en deze perfect past in u keuken.
Wij wensen u vele koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

LupeFiasMo 09-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

10,0
Gekocht vanwege de looks en vele positieve reviews online heb de koelkast nu zelf iets meer dan een week thuis. Wat een prachtding, mooie indeling vanbinnen, en heerlijk stil. Super tevreden!

Pluspunten

  • Strak design
  • Ruim
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review Wat een top cijfer😊 Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent met de uitstraling en werking van de koelkast. Dat u blij wordt van uw aankoop, is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u nog veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

j**l@h**l.com 08-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
Het produkt is mooi van design, ideaal dat de vriezer geen ijs vormt. Helaas wat de isblokjesmaker die erbij zat stk dus waar moet ik een nieuwe voor regelen. Verder werkt het apparaat perfect en is ruim.

Pluspunten

  • design
  • ruimte
  • hoeft niet te worden ontdooid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer. Vervelend om te lezen dat de ijsblokjesmaker defect is. Indien je nog geen contact hebt gehad met onze klantenservice, ontvangen wij graag jou NAW-gegevens plus een kopie van deze review zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons deze gegevens toesturen per e-mail naar webcare@atagbenelux.com

Wij wensen u nog veel plezier met uw koelkast.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Meindert 18-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie handige Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

8,0
Wij kwamen op het idee om een Amerikaanse koelkast te kopen. En hadden gehoord en gelezen dat Etna goede en betaalbare prijzen hanteert. En dat je zo op deze manier toch kunt genieten van het Amerikaanse gevoel. En dat in Nederland een fijne Amerikaanse koelkast beschikbaar is.

Pluspunten: Alles op 1plek; Geen 2 apparaten meer nodig .Deze koelkast is gemakkelijk in gebruik. En heeft een mooie vormgeving. Niet te groot en niet te klein. En kunt alles mooi kwijt

Pluspunten

  • Handig in gebruik comfort
  • Ipv 2 apparaten nog maar 1 nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 23-12-2021

Beste Meindert,

Dank je wel voor deze mooie en uitgebreide beoordeling! Wij wensen je nog vele jaren plezier toe van deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

t**k@h**l.com 12-10-2021
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Mooi design en speciaal gekocht om zijn diepte.De meeste Amerikaanse koelkasten hebben best een diepe diepte bij de ETNA was dat niet zo heel veel,mooi zo nu past de koelkast tussen mijn keukenkasten en steekt niet veel uit.
Officiele reactie van Atag 13-10-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat deze Amerikaanse koelkast van ETNA ook wat betreft de maatvoering zo mooi past in uw keuken!
Wij wensen u nog velen jaren plezier van deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

PebZwl 04-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
Top apparaat. Mooie/goede verdeling binnenin de koelkast/vriezer. Nette afwerking. Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-10-2021

Beste heer/mevrouw,

Leuk dat je de moeite neemt om deze enthousiaste review te plaatsen. Hartelijk dank hiervoor.
“Een top apparaat”, kijk dat lezen wij graag.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer