[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Vroeger had je een telefoon als koelkast, nu heb je een koelkast als telefoon;-)
Deze koelkast is zo vernuftig dat het bijna te gek voor woorden is. Een kleine opsomming: je kan ermee bellen, je kan er televisie op kijken zodat je in de keuken je programma verder kan kijken wat je op je tv aan het kijken was, je kan er Spotify op afspelen (en het geluid is best wel goed), je kan je agenda met de koelkast delen zodat je een gezamenlijke agenda/kalender hebt, je kan er een leuke foto collage opzetten (van je eigen foto's), je kan ermee op internet surfen (handig, want zelfs de kinderen gebruiken nu de koelkast om er snappet op te doen), er is een whiteboard waar je een (leuke) boodschap op kan schrijven voor 1 van je gezinsleden zodat die de dag goed beginnen, je kan daarin ook een gesproken boodschap verwerken, de kinderen kunnen er creatief op tekenen en kleuren (wel digitaal te verstaan;-)) en nog heel wat dingen meer maar ik heb nog niet alles ontdekt. Handig is ook de camera in de deur zodat je de deur niet open hoeft te doen om te zien wat erin zit en als je de koelkast met de app hebt gekoppeld kan je op afstand ook zien wat er in de koelkast zit. Een verbeterpunt hiervoor is dat je niet de hele inhoud van de koelkast ziet. Het mooie van de app is dat je via de app de temperatuur van het koel- en vriesgedeelte kan veranderen. Daarnaast krijg je via de app een melding als de deur van de koelkast te lang openstaat. Altijd handig!
Ook de ijsblokjes maker werkt erg goed en is ontzettend fijn in gebruik. Verder is de koelkast ook lekker stil. Ondanks dat deze koelkast iets kleiner is dan onze vorige amerikaanse koelkast, hebben we als gezin met 4 personen voldoende ruimte om onze boodschappen kwijt te kunnen.
Verder is het een mooie strak design dat goed in onze keuken past.
Oorspronkelijk gepost op The Insiders