Bosch KGE49AICA aluminium

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 49 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE49AICA aluminium op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

El faddali 04-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

WasDroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

9,0
Ik heb in 2003 bosch wasdroger gekocht, de wasdroger werk nog steeds perfect. De wasdroger wordt minimaal 3 keer per week gebruikt. Het heeft het nooit opgegeven, het is een perfect apparaat, aan de buiten kant zijn er gebruik sporen en de binnen kant is nog nieuw, daar ben ik erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Emiel 24-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne indeling vries en koel gedeelte.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht door de grote / energieklasse. Verder heeft de koelkast een strakke uitstraling wat ons ook aansprak.

Pluspunten

  • Groot
  • Stil

Minpunten

  • Indeling beperkt te verdelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

k**0@g**l.com 18-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Verbruikt zeer weinig stroom!
Zeer groot volume!
Ik ben erg tevreden.
Ik zou het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Laag elektriciteitsverbruik
  • Makkelijk te gebruiken

Minpunten

  • condensatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Puneet 17-09-2021

Meer als verwacht

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is inderdaad XXL.
Super groot overzichtelijk handig met extra lades en licht is ook goed.
Kortom heel tevreden met de aankoop.
En vertrouwd Bosch 'altijd goed'.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Els de Ridder 09-09-2021

Blij met mijn koelvriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Ik kan niet anders zeggen dat ik erg blij met deze koelvriescombinatie ben,hij doet wat beloofd is had in het verleden ook een bosch die was al 12 jaar oud maar die ging kuren vertonen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

M de Jongh 05-09-2021

Top koel-vriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Reeds 1 maand geleden in gebruik, hij is erg stil en vooral erg ruim. Een beetje te groot voor een tweepersoons huishouden, ben er wel heel blij mee!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ivan 05-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Een mooie fancy koelkast voor een betaalbare prijs. Hij is goed gekoeld, veel ruimte en eenvoudig schoon te maken.

Pluspunten

  • Goed gekoeld
  • Ruim
  • Uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**4@g**l.com 03-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg goeie kast ,een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Het is n mooie combi,ruim,breed,geen geluid,kortom een top combi.Blij mee!!

Pluspunten

  • Ruim
  • Breed
  • Geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.seistani@hotmail.com 31-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met onze nieuwe aankoop.
Onze vorige koelkast was minder luxueus.
Deze Bosch KGE49AICA is niet alleen een stuk luxer maar ook ruimer.
Het valt me op met het verschil van de vorige dat je niets meer hoort qua geluid.
En ook is het een stuk zuiniger.
Het led verlichting v.d. koelkast is ook heel mooi afgewerkt.
Extra lades onderin voor je verse groente.
Kortom een compleet pakket en een zeer tevreden klant. Een aanrader en waar voor je geld.

Pluspunten

  • Ruim
  • Zuinig
  • Stil
  • Gaat Lang mee
  • Lux

Minpunten

  • Eigenlijk geen alleen dat het lang mee gaat😃

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colinda 30-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super brede en ruime koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

9,0
Wij gaan hier echt geen spijt van krijgen en ik raadt m zeker aan iedereen aan.

Pluspunten

  • Veel koelkast ruimte met flessenrek
  • 0 zone vlees en vis en grote groente-fruit lade
  • grote diepvries
  • koelt/vriest geweldig
  • exacte temperatuur die je instelt

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 29-08-2021

Super koel-vrieskast!

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze koelkast nu een kleine maand in gebruik en ik ben er heel blij mee. Fijn groot met een heel fijne ruime indeling. En de 0 graden lades maken echt verschil, veel langer supervers en dus houdbaar. Het vriesgedeelte met de extra grote lade is ook zoveel praktischer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

s**o@g**l.com 28-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast 60 cm ipv 70 cm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Hiervoor had ik van deze koelkast de 60 cm brede variant. Over deze koelkast was ik zeer tevreden. Nu deze koelkast van 70 cm breedte gekocht. 10 cm lijkt niet veel maar heb nu zo veel meer ruimte. Super blij mee!

Pluspunten

  • Zeer veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

o**n@g**l.com 26-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Top product pijs kwaliteit verhouding goed voldoet aam verwachting grootte ook goed

Reageer

M.R. Plaisier 10-08-2021

Geweldige koelkast

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Lekker ruime koelvriescombinatie, met veel indelings ruimte.
Fijne heldere led verlichting.
Ruime vriesladen.
En perfect afgewerkt in RVS
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

F. Vogel 09-08-2021

Bisch koelvriezer

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie koelvriezer, zowel uiterlijk als van binnen. Goede indeling en afwerking. Handgrepen niet handig.
Helaas maakt de koelvriezer veel geluid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arno 02-08-2021

Geweldig goed!

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De koel-vriescombinatie voldoet op alle fronten; hij koelt prima, is geruisloos en hij is gróóóót.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

b**z@g**l.com 01-08-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Ik vind dit product heel goed koelkast combinatie met de vries, want ik vind grootste dan de mijn ss oude koelkast. Ik vind het goedkoopste met de aanbieding.
Mijn kinderen en ik zijn erg blij van.

Reageer

Mr K 23-07-2021

Top koelkast

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ruime en grote koelkast voor een mooie prijs.
Geluid stil en idiaal voor een groot gezin.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Felix Ton 16-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische koel vriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Werkelijk een perfecte ijskast. Alles netjes in orde en werkt super zoals alles van Bosch. Registratie werkt perfect. Fantastisch, helemaal blij mee.

Pluspunten

  • Groot/ veel ruimte
  • Duidelijke omschrijving
  • Ziet er mooi uit.
  • Makkelijk in gebruik
  • Erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K**2@g**l.com 12-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede koelkast!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Echt blij mee ,goede kwaliteit,mooi ruim .Goede prijs voor zo groot koelkast.

Pluspunten

  • Ruim
  • Goede kwaliteit
  • Zuinig

Minpunten

  • Plastic van de landen kan stevige zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews