Beste deals -2% prijsdaling
  • Best Reviewed sep 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 52 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE49AICA aluminium op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**p@g**l.com 30-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een KANJER van een koel/vries combinatie helemaalTop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Prima product mooier strak afgewerkt past in elke keuken zit kwalitatief goed in elkaar prima prijs kwaliteit verhouding sluit goed af prima rubbers en erg zuinig en erg ruim koelt en vriest zoals het hoort kan hen zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Koelen vriezen en ruimte
  • Doet wat hij moet doen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colinda 26-06-2022

Super grote koel-vries combi

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Vorig jaar trotse eigenaren geworden van deze super grote koel-vries combi. Geen moment spijt van gehad. Producten blijven langer vers zeker groente en vlees waren. Veel bergruimte . Alleen jammer dat de pankjes net iets te laag zijn en je dus niet overal hogere dingen kwijt kan.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mohammed 10-05-2022

Super tevreden

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het doet de trucs, houdt het eten vers en lekker
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Samantha- Joan 20-03-2022

Mega grote koel-/ vriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Extra ruime en brede koel- / vriescombinatie met een zee van ruimte om je voedsel in op te bergen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Joop 15-02-2022

Koelkast vriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne ruime koelkast en diepvries combinatie die geen lawaai maakten erg prachtig uitziet.
Vingerafdrukken zijn nauwelijks te zien en hij is erg beschaafd qua design
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Pieterjan 04-01-2022

Riante strakke koelkast voor het hele gezin

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Met deze koelkast haal je ongekende luxe in huis. De extra ruimte door het brede ontwerp zorgen ervoor dat de boodschappen voor het gezin niet meer opgestapeld en gepropt hoeven te worden. De extra ruimte voelt als echte luxe.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Pieterjan 04-01-2022

Riante strakke koelkast voor het hele gezin

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Met deze koelkast haal je ongekende luxe in huis. De extra ruimte door het brede ontwerp zorgen ervoor dat de boodschappen voor het gezin niet meer opgestapeld en gepropt hoeven te worden. De extra ruimte voelt als echte luxe.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mustafa 24-11-2021

Het was erg goed en geweldig. Het was groot van f

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Binnen is de sneeuw erg goed en er is voldoende ruimte binnen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

LekS 03-11-2021

Echte topper

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Zeer ruime en stille koelkast die doet wat hij moet doen, waar ik meer dan tevreden mee ben. Deze koelkast zou ik dan ook iedereen aanraden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Drost G.R. 01-11-2021

Perfectie koel/vries combinatie

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Koeler ruim en logisch van opzet. Hebben de extra koeler nog niet nodig gehad. Vriezer is ruim voldoende.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bianca 01-11-2021

Superblij met deze mooie koel-vriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie koelkast. Super veel ruimte. Alles heerlijk koel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 31-10-2021

Kwaliteit

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede ijskast. Kan veel kwijt is zuinig en stil. Enigste nadeel is dat er geen verlichting in het diepvriesgedeelte zit
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch KGE49AICA 28-10-2021

Koel diepvries combinatie KGE49AICA

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fantastische koel diepvries combinatie met erg veel ruimte, 2 ruime laden met speciale koel zones voor groente en fruit en één voor kaas en vleeswaren etc waardoor de producten langer vers blijven
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Christel 20-10-2021

Mooie ruime koelkast

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ben heel enthousiast over deze koelkast. Lekker ruim, aparte lades voor vis en groente.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 14-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelvriescombinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Hele mooie koelvriescombinatie werkt heel goed en snel.
Heb hem gekocht voor extra koeling. Maar staat in de garage.
Eigenlijk zonde dat die in de garage staat.
Veel te mooi.

Pluspunten

  • Koelvriescombinatie koelt heel goed
  • Ziet er goed uit.

Minpunten

  • Heb ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerty 11-10-2021

Geweldige ijskast

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij zijn superblij met deze ijskast , ziet er prachtig uit , veel ruimten , prachtig ingericht , veel comfort met de specialen groente en vleesvarkens een aanrader dus
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ambrosius 08-10-2021

Prachtapparaat

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij hadden al een prima Bosch, maar dat was er een van normaal formaat. Met een gezin van vier, waarvan twee oudere meiden, was die koelkast altijd ramvol. Deze is heerlijk breed, maakt geen geluid, behalve als de deuren te lang open staan, en met handige vlees- en groenteladen zeer praktisch in gebruik. De hoogte van ruim 2 meter is ook erg fijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

l**5@g**l.com 07-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast, ook qua prijs/kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

8,0
Heb deze koelkast nu enige maanden, het bevalt nog steeds prima. Moest wel even wennen aan de kleur en de grootte ervan, maar ben toch blij met de moderne uitstraling en ruimte voor koeling en vries.

Pluspunten

  • ruim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mulder 27-09-2021

Lekker ruim

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een ijskast met enorm veel ruimte. Geluid valt wat tegen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Colinda 19-09-2021

Mooie grote koelvriescombi voor een mooie prijs

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een mooie koel vries combi, groter dan we wilde maar zeker geen spijt van. Hier gaan we heel wat jaartjes veel plezier van hebben.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews