Bosch KGE49AWCA wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE49AWCA wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

e**o@g**l.nl 29-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker koud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

8,0
We hebben de ruimte en daarom een brede 70cm koel/vries combi van Bosch. Kleur past perfect alsof deze gemaakt is voor onze keuken. En deze combi is erg stil. Na een week al erg gelukkig met deze aankoop.

Pluspunten

  • Erg ruim en een goede indeling.
  • Geruisloos deze koel/vries combi

Minpunten

  • Hogere deurvakken hebben een te lage beugel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Adam 25-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koel-vries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
Handige grote koelkast van een betrouwbare merk namelijk Bosch. Ziet er zowel van binnen als van de buitenkant prima uit. Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooi

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlon 24-08-2021

waard voor je geld

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] betrouwbaar apparaat doet wat de beschrijving zegt
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Busra 14-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

8,0
Product werkt prima naar behoren, koelt super goed. Heeft handige laatjes en indelingen. Erg tevreden!

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Handige indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne 06-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader, mooie grote koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een grote koel vries combinatie omdat we in het huis weinig koeling hebben en geen diepvries. Mijn ouders hebben de kleinere versie van de koelkast en wij zijn gegaan voor de grote variant. Wij zijn ontzettend blij met de werking van het koelvries combinatie tot nu toe!

Pluspunten

  • Ruime koelkast/vriezer
  • Gebruiks vriendelijk

Minpunten

  • Geen handgreep op voorkant van de deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sieb 04-08-2021

ijs beslag vanaf tweede uur

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer ruime, mooie, grote kast. Met veel licht, maar ik ben ontevreden. Vanaf tweede uur al is de kast gaan ijsvormen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marpet 04-08-2021

Heerlijk ruim!

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heelijk ruime koelkast, praktisch ingedeeld met oa. een groot groentevak.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nadia 26-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed! Aanrader!

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
Ik ben super tevreden over de koelkast! Erg ruim en goed ingedeeld qua vakken en lades, wat erg praktisch is. Ik raad dit product zeker aan!

Pluspunten

  • Praktisch
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerry 10-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een echte topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
Zeer ruime top koelkast. Helemaal geweldig. Genoeg ruimte en gemakkelijk in te stellen.

Pluspunten

  • ruim
  • goede energieklasse
  • efficiente indeling
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabrina 08-07-2021

Stil en ruim

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De koelkast is erg ruim! De speciale lades voor groente en vlees zijn prettig. De groente bevriest niet zoals wel het geval was bij mijn vorige koelkast.
Vriezer gedeelte is ook ruim, ik vind het alleen jammer dat de onderste lade geen "stop" heeft. Daardoor moet je erg opletten dat je hem niet te ver eruit trekt en hij eruit valt.
Verder is hij erg stil in gebruik en het is ook heel prettig dat je de vriezer los van de koelkast kunt in- en uitschakelen en ook los de temperatuur kunt regelen.
Prima koelkast, zeker gezien de prijs
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

J v Winden 22-06-2021

Koelkast

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Is ruim en goed overzicht baar in te delen.
Geruisloos.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nesat 08-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast met zeer veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
Zeer mooie en degelijke kwaliteit.
Ruime koelkast en zeker een aanrader voor de toekomstige kopers gezien de betrouwbaarheid en degelijkheid.
Deze koelkast is zeer ruim van binnen en heeft ook een mooie design.

Pluspunten

  • Ruim
  • Degelijk kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van der Wilt 03-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Koel-vriescombi

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
Fraaie kast met veel inhoud in het koel- en in het vriesdeel. Netjes afgeleverd door de leverancier EP. Windhorst te Boskoop.

Pluspunten

  • inwendige handgreep
  • veel ruimte
  • mooie cashback korting.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 20-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

9,0
De koelkast heeft een mooi strak design, is stil en is heel ruim, wat handig is wanneer je voor meer dagen boodschappen doet. De prijs kwaliteit verhouding vind ik zeer in orde, en als bonus geeft Bosch ook nog eens een cashback van 150 euro.

Pluspunten

  • Heel ruim
  • Stil
  • Mooi design

Minpunten

  • Boekje toont items die niet bij de koelkast zitten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer