Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE49AWCA wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

i**o@b**l.nl 20-09-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

8,0
Goede indeling van de koel-vries gedeelte. Nette afwerking van de kast zelf.

Reageer

Vincent 19-09-2022

Prima koelkast en vriezer, lekker veel ruimte!

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mijn vorige koelkast en vriezer waren beiden heel klein. Daarom heb ik expres deze koelvries-combinatie gekocht: heel veel ruimte! Hij doet het uitstekend. De ijsvorming in de vriezer is wel meer dan ik verwacht had. Geen groot probleem trouwens.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wim&Marieke 17-09-2022

Heel zuinig en practisch. Ijskoud warm aanbevolen.

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Meting toont dat deze combinatie bij ca 21 graden Celcius en 2 persoons gebruik slechts ca 400 Wh/dag of ca 146 KWh/jaar verbruikt; minder dan alleen onze oude koelkast. Top in deze tijd. Strak interieur, practisch, aanrader.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 23-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
Zeer grote moderne koelkast. Staat ook mooi in een open keuken. Van alle moderne gemakken voorzien!

Pluspunten

  • Groot/ruim
  • Prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Nofrost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Superstil,HKNB 10-08-2022

HKNB.oftewel Het Kan Niet Beter.

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een erg fijne koeler en vriezer.Groenten en fruit en ook je zuivel en bier liggen ruim en koel.Ook de vriezer doet in een mum van tijd alles wat nodig is op een snelle manier.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Lydia m 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast, zeker aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

9,0
Heerlijk die ruimte, de grote lades en dat je zo in de groentelade kan kijken is heel prettig.
Hij is goed verlicht en een duidelijk en makkelijk bedieningspaneel. Dat de greep in de zijkant zit en niet er voorop zorg voor een strakke aanblik.
Hij maakt niet veel geluid.
Ik ben heel tevreden over deze koelvriescombinatie.

Pluspunten

  • Ruim
  • Grote groente lade met helder glas
  • Extra lade voor vlees, vleeswaren enz

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

F. Kramer 02-08-2022

Bosch koelvries combinatie

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Bevalt goed is zeer ruim en maakt weinig lawaai. Ook de verschillende lades zijn zeer praktisch en zijn geld zeker waard.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Judith 29-03-2022

Super koelkast met vriezer

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele fijne, grote koel/vriezer. Meerdere lades in de koelkast.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Guido 03-11-2021

Dikke prima, een geweldige koel-vriescombinatie !

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

8,0
Een kanjer van een koel/vries-combinatie ! Kunnen nu eindelijk de boodschappen voor een huishouden van 4 personen fatsoenlijk kwijt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 29-10-2021

lekker koel

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zowel het koel gedeelte als het vries gedeelte koelt/vroest zeer goed!
Daarnaast geeft de koel/vries combinatie een zee van ruimte, waarbij het ruime groente gedeelte echt zorgt dat de inhoud langer vers blijft. Het flessenrek zorgt voor een efficiente opslag van de (liggende) flessen. Hij is zuinig in het verbruik.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Maarten 21-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime combi koelast/vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
Deze xl combi koelkast/vriezer heeft een zee aan ruimte in beide compartimenten. Overzichtelijke indeling en veel ruimte in de kastdeur. Geruisloze werking. Voldoet volledig aan onze wensen. Na 1 maand gebruik zeer enthousiast zoals over alle Bosch apparaten in de keuken.

Een aanrader!

Pluspunten

  • Ruim
  • Veel flessen in kastdeur
  • Apart compartiment 0 graden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 10-10-2021

Koelkast

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De koelkast bevalt super goed. Het koelgedeelte werkt separaat van het vriesgedeelte en dat is juist ideaal. Producten blijven goed koud. Je kunt de lades handig indelen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anna 27-09-2021

goed

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] ruime koelkast
erg blij met big box in het vriesgedeelde
alleen de gaatjes in de handvaten zien er een beetje raar uit
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Adam-20 13-09-2021

Bosch koelkast

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een koelvriescombinatie die echt ruim is tevens naar 100% tevredenheid werkt
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

e**o@g**l.nl 29-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker koud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

8,0
We hebben de ruimte en daarom een brede 70cm koel/vries combi van Bosch. Kleur past perfect alsof deze gemaakt is voor onze keuken. En deze combi is erg stil. Na een week al erg gelukkig met deze aankoop.

Pluspunten

  • Erg ruim en een goede indeling.
  • Geruisloos deze koel/vries combi

Minpunten

  • Hogere deurvakken hebben een te lage beugel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Adam 25-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koel-vries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
Handige grote koelkast van een betrouwbare merk namelijk Bosch. Ziet er zowel van binnen als van de buitenkant prima uit. Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooi

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlon 24-08-2021

waard voor je geld

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] betrouwbaar apparaat doet wat de beschrijving zegt
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Busra 14-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

8,0
Product werkt prima naar behoren, koelt super goed. Heeft handige laatjes en indelingen. Erg tevreden!

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Handige indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne 06-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader, mooie grote koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een grote koel vries combinatie omdat we in het huis weinig koeling hebben en geen diepvries. Mijn ouders hebben de kleinere versie van de koelkast en wij zijn gegaan voor de grote variant. Wij zijn ontzettend blij met de werking van het koelvries combinatie tot nu toe!

Pluspunten

  • Ruime koelkast/vriezer
  • Gebruiks vriendelijk

Minpunten

  • Geen handgreep op voorkant van de deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sieb 04-08-2021

ijs beslag vanaf tweede uur

Geschreven voor: Bosch KGE49AWCA wit

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer ruime, mooie, grote kast. Met veel licht, maar ik ben ontevreden. Vanaf tweede uur al is de kast gaan ijsvormen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews