Siemens KG49EAICA aluminium

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KG49EAICA aluminium op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Diana 03-09-2021

Prachtige koel-vries combinatie

Geschreven voor: Siemens KG49EAICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben erg blij met mijn nieuwe koel-vries combinatie.
Hij staat prachtig in mijn keuken.
Het is heel fijn dat goed word aangegeven welk product het beste in welke lade bewaard kan worden.
Ook het flessenrek is erg handig.
Al met al ben ik heel erg blij met mijn koel-vries combinatie
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

IQ500 25-08-2021

Boven verwachting

Geschreven voor: Siemens KG49EAICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele ruime koelkast met twee vershoudlades in de koeling ruime vriezer echt een aanwinst in het huishouden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

N.OKTAY 14-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed kijken en meten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49EAICA aluminium

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelkast! Was alleen een beetje moeilijk door de de voordeur te krijgen.

Pluspunten

  • Ruimte

Minpunten

  • Groter dan verwacht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rinus 30-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfectie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49EAICA aluminium

Algemene score

10,0
Goede indeling voldoende ruimte mooie grote vakken zeer mooie buitenkant en nog eens betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2**m@z**o.nl 28-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49EAICA aluminium

Algemene score

8,0
Deze koelkast is lekker groot en vooral zuinig. Zowel het vries- als het koelgedeelte voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • zuinig
  • ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

y**1@g**l.com 21-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

dit moet je hebben!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49EAICA aluminium

Algemene score

10,0
Supper mooi koelkast. Ik heb deze koelkast gekozem voor mooi strake vorm en grote inhoud. koelkast is ruim en goed ingedeeld heeft 2 grote lades voor groente en fruit houd het alle producten goed vers.
Kortom een fijne koelkast voor een mooi prijs.

Pluspunten

  • Ruimte in koelkast is goed verdeeld
  • is goed verlicht en overzichtelijk
  • mooi strak vorm

Minpunten

  • geen ijs maker
  • ik mis koudwater resrvoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Y**1@g**l.com 16-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49EAICA aluminium

Algemene score

9,0
Een mooi koelkast lekker ruim ingedeeld. Goed verlicht van binnen. Houd alles goed vers. Ik ben zeer tevrede mijn aankoop.

Pluspunten

  • Ruimte in koelkast is goed verdeeld
  • grote vriez laden
  • heeft rek voor flessen

Minpunten

  • geen ijs maker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koelkast 11-07-2021

Mooie koelkast en veel ruimte

Geschreven voor: Siemens KG49EAICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer mooie koelkast.Veel ruimte en muis stil.
Het is fijn dat je de temperaturen zelf in kunt stellen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

b**h@k**l.nl 08-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49EAICA aluminium

Algemene score

9,0
Hij is net binnen. M.a.w. over het gebruik kan ik nog niets zeggen. Het apparaat ziet er mooi uit, heeft veel ruimte, zowel in het koel- als in het vriesgedeelte. Heeft energielabel C in de nieuwe classificatie. In deze prijsklasse het hoogst haalbare. Installeren en in gebruik nemen gaan heel makkelijk. Nog geen nadelen ontdekt

Pluspunten

  • veel ruimte
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Margriet Vendevielle 04-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49EAICA aluminium

Algemene score

8,0
Als eerste het uiterlijk van de kast.
De fijne indeling van de koeling.
De inhoud van de vriezer.
Maakt weinig of geen geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John 26-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49EAICA aluminium

Algemene score

10,0
Wij zochten een grote koelkast, met veel vriesruimte
Omdat we veel vers producten gebruiken, is het belangrijk dat deze goed blijven
Dat was met onze oude koelkast, een Lg niet het geval,ook de degelijkheid liet de wensen over
Daarom zijn we voor het kwaliteitsmerk Siemens gegaan

Pluspunten

  • Groot
  • Stil
  • Handige indeling
  • Degelijk
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 20-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49EAICA aluminium

Algemene score

9,0
Zeer mooie koelkast met een geweldige uitstraling.
Veel ruimte en je kunt de temperatuur zelf in stellen
Voordeel koelkast en vriezer kun je appart in stellen.

Pluspunten

  • Temperatuur kun je appart in stellen
  • Maakt weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer