Bosch KGV332WEA wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGV332WEA wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**t@k**t.nl 07-09-2021
  • Product gekocht

staat nu een week zit nu al aardig vol heerlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

8,0
heerlijke grote koelkast met groot diepvries lade prijs is goed we zijn er blij mee

Reageer

h**1@k**t.nl 31-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zoek niet verder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

10,0
Gekocht koelvriescombinatie KGV332WEA. Voor het oog een prachtig produkt. Goede indeling van de koelkast. Zeer ruime vriezer. Hele goede prijs voor zo'n produkt en weer met de service van Bosch.

Pluspunten

  • Indeling koelkast
  • inhoud vriezer
  • lust voor het oog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edgar 30-08-2021

Perfecte koelkast

Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Perfecte koelkast, degelijk en goed afgewerkt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

fracam 20-08-2021

Wat anders, dus Bosch

Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

10,0
De tijd zal leren hoelang mijn koel/vries kast haar taak blijft vervullen.
Maar gelet mijn nu al 18 jaar oude Bosch vries kast (welke mog altijd perfect werkt en in ons huishouden blijft staan) heb ik alle reden aan te nemen dat mijn huidige aankoop ook richting 20 of wel 25 jaar gaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

K.prive 12-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden, bij twijfel zeker kopen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

8,0
Het is echt een hele mooie koelkast. Hij doet het erg goed en ik ben er erg tevreden over. De koelkast heeft een ruime en overzichtelijke indeling cid je naar eigen wens kan indelen. Het enige wat ik graag had gezien was een houder voor mijn eieren maar die heb ik zelf later kunnen aanschaffen en dat is slechts een detail.

Pluspunten

  • Ruime indeling
  • Mooi
  • Doet het goed

Minpunten

  • Geen eierbakje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Linda 06-08-2021

Mooie moderne koelkast

Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Koelkast ziet er mooi en modern uit. Doet wat hij moet doen, geen poespas.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

p**s@g**l.com 02-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

10,0
Bosch KGV332WEA koel vries combinatie is een zeer mooi en ruimte koelkast/vriezer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

f**s@h**e.nl 01-08-2021
  • Product gekocht

Goede keuze 'n Bosch product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

9,0
Als gebruiker van eern Bosch diepvries kast is mij de kwa;liyteit van het merk al bekend geworden.
Ja het is waar het merk Liepherr is op het gebied van hoelen en vriezen een wereld topmerk, maasr dast herken je ook aan de prijs.
Je moet af en toe ook aan de centjes denken, toch !!

Reageer

m**s@l**t.nl 31-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

10,0
Kwaliteit/prijsverhouding is prima, vooral door actie cashback, geld retour.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Grootte

Minpunten

  • Niets
  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. v.d. Brand 30-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

STRAK EN GOED

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

8,0
STRAKKE VORMGEVING , MOOIE INDELING EN EEN MOOI HELDER LICHT, GROTE DIEPVRIES LADE,S EN HIJ IS SUPER STIL EEN ECHTE AANRADER

Pluspunten

  • MOOIE VERLICHTING
  • HANDIGE SCHUIF SYSTEEM
  • GROTE DIEPVRIES LADE,S
  • handige indeling

Minpunten

  • VOOR GEVORMDE HANDVATTEN AAN BEIDE ZIJDE,S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr Hendriks 28-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast Bosch KGV332WEA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

9,0
Uitstekende verlichting , deur gaat makkelijk open, mooie indeling. vries afdeling heeft ruime laden

Pluspunten

  • verlichting
  • stil
  • mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Magis 26-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt snel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

9,0
De ruime diepvries lade is erg fijn! Er past meer dan voldoende in de vriezer maar ook in de koelkast. Koelt snel en een goede ledverlichting.

Pluspunten

  • Voldoende ruimte
  • Grote diepvrieslade
  • Goede verlichting
  • Koelt snel!

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jhon 10-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Review

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

9,0
Goedkoop voor veel kwaliteit .Mocht er meer van zulke producten zijn zullen wij zeker gebruik van maken

Pluspunten

  • 250

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koop 26-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ruime indeling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

9,0
De indeling is prima en ruim en alle materialen zijn zeer degelijk. Makkelijk in de bediening en koelt prima. Kortom prima koelvriescombinatie voor een prima prijs. En ziet er nog mooi uit ook.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk te bedienen
  • Indeling is goed
  • Degelijke materialen gebruikt
  • Maakt weinig geluid

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C. Plasmans 12-12-2020

Goed product

Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede kwaliteit is een Bosch de vorige hadden we meer dan 15 jaar Het is precies wat wij er van verwacht hadden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

CHRIS PLASMANS 05-12-2020

HELE GOEDE VRIESCOMBINATIE

Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] RUIM VAN OPZET EN ER KAN MEER IN DAT IK VERWACHT HAD . WE HADDEN EEN KOELKAST VAN BOSCH MET EEN KLEIN VRIESVAK. DIE HEBBEN WE MEER ALS 15 JAAR GEHAD. DUS WILDEN EEN GROTERE EN HEBBEN WE WEER VOOR EEN BOSCH GEKOZEN
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer