Bosch KGN49XLEA aluminium

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGN49XLEA aluminium op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Immi 16-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super service en super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
Super service via de app en telefonisch. Ik kreeg keurig 30 min voor tijd een bericht dat er geleverd ging worden. Dit was super handig ivm verhuizing. Een dikke 10 krijgt Keukenloods en ook de koelkast is precies wat ik ervan verwacht had👍🏼

Pluspunten

  • No frost
  • Extra breed
  • Snel op temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koel/ vries combinatie 13-09-2021

Super koel / vriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dit is mijn. 5e koel/ vries combinatie.
Ik ben nu 73 jaar en ja dit is echt de beste en hopelijk de laatste!!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

k**1@l**e.nl 09-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelkast en vriezer, alleen jammer van de kleur en vingerafdruk zie je wel

Pluspunten

  • Groot
  • Ruim

Minpunten

  • Kleur
  • Vinger afdruk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 03-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt uitstekend!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

9,0
Heerlijk grote koel- vriescombinatie en uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Ruim
  • No-frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

samira hegic 01-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
Ik vind goede product.Hij doet zijn werk. Prima maat.Ik ben heel blij mee. Prijs is ook prima.

Pluspunten

  • Goede maat
  • Mooie kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**u@h**l.com 25-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ruime koelkast maar er is te veel vocht in de groente llade

Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

8,0
Over het algemeen is de koelkast prima lekker groot ruim. Maar enige min punt is dat er heel veel vocht ontstaat in de groentelade waardoor je groenten en fruit eerder bederft. Nou het blijft echt niet vers als je om de dag de vocht niet weghaalt. Dit is echt balen het is nieuw koelkast met nieuwe technologie dit had NIET moeten kunnen.

Pluspunten

  • ruim
  • mooi

Minpunten

  • veel vocht in de groente lade het bederft sneller
  • er ontstaat snel krasjes deukjes op de deur
  • diepvries zou groter moeten zijn
  • bovenste la is niet geheel te gebruiken jammer

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 21-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
Wat een mooie koelkast! Enorm veel ruimte, makkelijk in gebruik, makkelijk in te stellen en eventueel planken e.d. aan te passen naar wens. Maakt weinig geluid. Wij zijn er super blij mee!

Pluspunten

  • stil
  • veel ruimte
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guney777 16-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende ijskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
Lekker groot, ruim, kan heel veel in, makkelijk in te stellen op hoeveel graden je de koelkast wil, en hoeveel graden je de vriezer wil. Lekker stil, mooi design. Ik ben er echt heel tevreden over.

Pluspunten

  • Heel ruim
  • Energiebesparend
  • Indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 16-08-2021

Top apparaat

Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Supergezellig ruimte. Overzichtelijk in te delen. Uitschuifbare glazen planken. Ik ben er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Yvonne 12-08-2021

Uistekend

Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze koel-vries combinatie overtreft al onze verwachtingen, in alle opzichten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nadine 07-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
De koelkast is heel groot en zeer ruim van binnen, bosch is zeer hoog kwaliteit en top service ik ben heel blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniël Stolwijk 07-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast/vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

9,0
Goed en heerlijke ruime koelkast/vriezer.
Aanrader voor iedereen !!
Ziet er ook nog eens heel mooi uit.

Pluspunten

  • Enorm ruim.
  • Mooi uiterlijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 31-07-2021

Super koelkast

Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dit is een super koelkast overtreft al onze verwachtingen.
Erg ruim van binnen zowel het koel- al vriesgedeelte.
Hij is ook stil je hoort hem niet mits je er dicht bij staat.
Hij staat bij ons in de open keuken/woonkamer.

We waren allang aan vervanging toe dus nu erg blij met deze koel-vriescombinatie.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Natasja 26-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

8,0
Mooie grote koelvriescombinatie. Veel opslagruimte en is overzichtelijk Mooie vormgeving. Maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

MazdaMario 08-07-2021

Ruime koel-vries-combinatie van Bosch

Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Al een paar weken deze mooie koel-vries-combinatie in bezit, vind hem zeer ruim! Ik had al een grote koelkast, maar hier past veel meer in. Ook de vriezer is ruim, ik had een volle vriezer met 4 vakken, maar alles paste in deze 3 vakken vriezer. Vind hem wel meer geluid maken dan wat ik gewend was. De vorige was stiller. Misschien even wennen...
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

MazdaMario 08-07-2021

Ruime koel-vries-combinatie

Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] In het begin zeer blij met deze nieuwe aanwinst, zeer ruime koelkast! Toen ik de koeling voor het eerst aanzette hoorde je niets. Perfect gewoon. Inmiddels vind ik hem steeds meer geluiden gaan maken, continu hoor je hem aanslaan. 15 jaar een Miele gehad, die hoorde je niet gewoon. Dus het geluid dat hij maakt valt me tegen. Voor de rest een fijne, ruime koelkast. Veel ruimer dan ik gewend was.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Robbert de Boer 29-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een fantastische hightech koel-vries combinatie

Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
Deze koel-vries combinatie voldoet aan alle wensen. Groot, veel ruimte, veel soorten manieren van koelen en bewaren. Al met al een topmodel onder de koel-vries combinaties. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Zeer ruim
  • Hightech koelen en bewaren
  • Eco zuinig

Minpunten

  • Werkelijk geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thanh 18-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruime koelkast met ruime vriezer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

9,0
Zeer ruime en mooie koel-vries-combinatie! Het valt me 100% mee wat er allemaal in past. Zeer stil ook, en oogt luxe. Vandaag mogen ontvangen thuis en is dus nog bezig om op juiste temperatuur te komen. Ze zijwanden voelen nu nog heel warm, waarschijnlijk vanwege het warme weer en dat hij hard moet werken om alles op de juiste temperatuur te krijgen. Ben zeer blij met deze combinatie en vind de prijs/kwaliteits-verhouding super! Zeer content, dankuwel Bosch!

Pluspunten

  • Prijs kwaliteits-verhouding
  • Ruimte in koeling/vriezer (XXL)
  • Mooie uitstraling
  • Overzichtelijk
  • Goede verlichting in koelkast

Minpunten

  • Zijwanden voelen (nog) heel warm
  • Zijwanden kunststof-look

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NAMS 13-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie maat met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

8,0
Top apparaat voor mensen die geen ruimte hebben voor een Amerikaanse koelkast. Deze biedt ruimte voor veel boodschappen en het grote vriesvak is ook erg fijn.

Pluspunten

  • Groot

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Andy 01-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote stoere koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een koelkast met een groot koel en vriesgedeelte. Deze is 2m hoog en 70cm breed dus een flinke inhoud.
En die rvs look geeft het een mooi uiterlijk.

Pluspunten

  • inhoud
  • breedte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews