Bosch KGE39ALCA aluminium

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 40 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE39ALCA aluminium op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**t@h**l.com 23-09-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Erg stil, geen gezoom zoals met een anti-vries. Stijlvol en veel ruimte. Prijs is ook erg netjes.

Reageer

la-la2011@live.nl 17-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

10,0
Zeer goeie koelkast, weinig geluid en ziet er modern uit. Bovendien gaat er een alarm af als je de koelkast bent vergeten dicht te doen. Kort om een top aankoop en nog goedkoop ook.

Pluspunten

  • alarm voor openstaande deur
  • weinig geluid
  • veel ruimte voor voedsel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

g**d@h**l.com 11-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille Koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

8,0
Dacht een mooie witte met mooie rode Boschletters te hebben gekocht,zoals mijn vorige Bosch(15 jaar werkzaam)maar had niet de zilveren schaduw on line gezien...Hoe dan ook, deze is ook wel goed en ben er toch wel blij mee!

Pluspunten

  • Grote koelbak
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Randen van deurrekjes wat laag
  • Led licht niet zo warm,maar zal wel wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thijs 03-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch KGE39ALCA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

10,0
Zeer mooie en goed in te delen koelvries-combinatie. Luxe uitstraling met een duidelijk display. De twee vita fresh lades zijn top! Echt een aanrader.

Pluspunten

  • grote koeling
  • diepe diepvriesbakken
  • flessen rek
  • 2x een Fresh lade
  • snel invries en koel functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stormskevin1@gmail.com 23-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goeie koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

8,0
De koelkast is makkelijk in gebruik. Fijn apparaat. Maakt weinig tot geen geluid

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Gebruikers comfort
  • Goed te verplaatsen

Minpunten

  • Krast/ duikt makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anton Korovin 22-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Silenst fridge

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

8,0
In general, I like the refrigerator. It has a large vegetable chamber and the zero chamber. The food does not dry out. It works quietly and this is a big advantage. We chose it because of the price-quality ratio. As a disadvantage: very easily soiled, we have a silver refrigerator, all traces are visible on it. It was also delivered to us with a broken part that holds the shelf, but this is the carrier's fault. Also I think that it seems big, but inside there is not too much space, for sure the next one we will choose Bosh, but bigger.

Pluspunten

  • Silent
  • Nice

Minpunten

  • handles are not the best

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.M. 21-08-2021

Fijne en mooie koel vrieskast

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben heel blij met de koel vrieskast mooie kleur en makkelijk schoon te houden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

n**n@h**l.com 24-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

degelijke koelkast voor een schappelijke prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

10,0
mooie koelvries Combinatie van Bosch gekocht. Super ruim en met vita fresh lade waarbij je verse producten wel 2x zolang houdbaar blijven. Ik heb dit product nu een aantal weken inhuis en ben erg tevreden over de koelkast. Had ik veel eerder moeten aanschaffen.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • Vita Fresh lades
  • mooi vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Baycan 23-07-2021

Super kwaliteit bosch

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze bosch heb ik gekocht omdat mijn oude koelkast niet paste in de nieuwe keuken, dit ding is perfect.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

r**d@h**l.com 20-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

9,0
Super! Heel blij mee. De koellade voor vlees/ vis en de la voor groente zijn helemaal goed, alles blijft lekker vers. Enige nadeel is de ( voor ons) kleine vrieslades .

Pluspunten

  • Groentela
  • Vlees/ vis la
  • Veel ruimte
  • Goede verlichting
  • Stil

Minpunten

  • Kleine vrieslades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea64 15-07-2021

Wat een ruimte!

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Verbazingwekkend hoeveel ruimte de koelkast heeft. De 2 laden ben ik superblij mee en het rekje voor de flessen erg handig. En dan nog het diepvries gedeelte ook alleen maar lof.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gea64 15-07-2021

Wat een ruimte!

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Verbazingwekkend hoeveel ruimte de koelkast heeft. De 2 laden ben ik superblij mee en het rekje voor de flessen erg handig. En dan nog het diepvries gedeelte ook alleen maar lof.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Inno 14-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch koelvries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

10,0
Koelvries combinatie doet precies wat men verwacht. De speciale lade voor groente en vlees werken subliem. Groente en vlees is stuk langer houdbaar in het vitafresh lade. Hulde. Combinatie is ook lekker stil, en heeft een mooie uitstraling.

Pluspunten

  • Fresh lade
  • Goede instellingen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 11-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

9,0
Prachtige ruime kwalitatief goede koelkast die snel koelt en perfect op temperatuur houd.

Pluspunten

  • Kwalitatief goed gebouwd
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi
  • Ruim
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h**3@k**t.nl 11-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

9,0
Mooie hoge rvs koelvriescombinatie. Grote inhoud zodat er veel in past. Dit geld voor het koel en vries gedeelte. Energiezuinig en mooie prijs/kwaliteit. Ook omdat er nu korting op zat. Ik ben erg tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoran 08-07-2021

Bosch KGE39ALCA

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Uitstekende koelkast met veel ruimte, koelt en vriest super en je hoort hem bijna niet. In het kort: TOP
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Danny 07-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime en stijlvolle koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

8,0
Zeer blij met deze aankoop. Een ruime en stijlvolle koelkast die je de juiste ruimte geeft en plek aanwijst voor je producten.

Pluspunten

  • Ruim
  • Verschillende temperaturen voor producten

Minpunten

  • Groot flessenrek (mocht je geen wijndrinker zijn)
  • dannybartels3@gmail.com

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bosch 07-07-2021

Bosch Refrigerator

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] het is een van de beste koelkasten, het is groot genoeg, het is goed voor een groot gezin.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hetduveltje 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote koel vries combi met mooie indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

9,0
Het is een zeer fijne combinatie, erg stil en koelt / vriest erg snel. Mooi design en een zeer fijne indeling.
Groente etc. blijven erg lang vers. Ik beveel deze combi zeer zeker aan de prijs, kwaliteit en design staan zeker in verhouding.

Pluspunten

  • koelt en vries snel
  • fijne indeling
  • mooie grote lades
  • makkelijk in gebruik
  • erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jack 05-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel-vries combinatie KGE39ALCA

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA aluminium

Algemene score

9,0
We waren toe aan een nieuwe koel-vries combinatie en kwamen na een korte zoektocht al snel uit bij een mooie koel-vriescombinatie van Bosch: de KGE39ALCA. Veel ruimte in de koelkast, lekker grote laden in de vriezer. Als je de koelkast open doet, verdwaal je bijna in de enorme ruime koeling. Het heldere led-lampje maakt dat alles nóg groter lijkt dan het al is.

Mooi design, handige en eenvoudige bediening met duidelijke temperatuur-weergave boven aan de binnenkant van de deur.

Wij zijn er erg blij mee! En de (onverwachte) cashback van €75,- maakte onze lach op het gezicht nóg groter!

Pluspunten

  • erg ruim
  • mooi design
  • stil en zuinig (klasse C)
  • heldere verlichting in de koelkast
  • ruime vriezer (al lijkt hij klein van buiten)

Minpunten

  • niet verrijdbaar (moeilijk verplaatsbaar)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews