Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi meubel in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint

Algemene score

8,0
Mooi meubel, heb het nog maar een paar dagen dus nog geen echte review mogelijk.
Misschien na een paar maanden wat meer ervaring met dit apparaat.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Claire 20-09-2021

Super

Geschreven voor: Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne, grote, ruime en handige koel-vriescombinatie!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Shevon 09-09-2021

I love my fridge

Geschreven voor: Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De lastigste van dit koelkast is dat de deur blijft door draaien. Maar heeft als voordeel als je de laden eruit wilt halen, bv. tijdens schoonmaken dan wordt dat makkelijk. Ik moet alleen opletten en de deur vasthouden zodat het niet blijft open draaien. Verder is dit koelkast mooi van binnen en buiten. Genoeg ruimte, als thuis-bakster kan ik 2 taarten kwijt, zonder spullen in de koelkast eruit te halen. Laden kunnen makkelijk omhoog en omlaag. Voor mijn behoefte als thuis-bakster is dit koelkast een zeer aanrader.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens koelkast 31-08-2021

Schitterende koelkast

Geschreven voor: Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldige aanwinst voor onze keuken. Efficiënt en mooi om te zien.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Monika 18-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koel/vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint

Algemene score

10,0
Ik raad dit product aan. Mooie ruime koelkast. Mooi design, ruime groentenlade, ruime diepvries.

Reageer

m**4@g**l.com 27-07-2021
  • Product gekocht

Koel/Vries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint

Algemene score

9,0
Het is een mooie, praktische en grote kast. Ook de Vries lades zijn ruim. Prijstechnisch prima en ook een mooie kleur. Makkelijk schoon te houden.

Reageer

Super koelkast 09-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint

Algemene score

9,0
Groot en degelijk en voorzien an all gemakken wat je benodigd hebt.
Zeer mooie diep donkere metallic kleur met ruimte laden en mooi led verlichting.
Snel cool en duidelijk en eenvoudig display.

Pluspunten

  • Groot
  • Mooie kleur
  • Ruimte indeling
  • Goede verlichting
  • Kan meerdere koel gedeeltes aan

Minpunten

  • Deur zuigt vacuum moeilijk te openen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Super koelkast 06-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint

Algemene score

9,0
Groot en degelijk en voorzien an all gemakken wat je benodigd hebt.
Zeer mooie diep donkere metallic kleur met ruimte laden en mooi led verlichting.
Snel cool en duidelijk en eenvoudig display.

Pluspunten

  • Groot
  • Mooie kleur
  • Ruimte indeling
  • Goede verlichting
  • Kan meerdere koel gedeeltes aan

Minpunten

  • Deur zuigt vacuum moeilijk te openen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anna 06-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtich koelkast met veel koel-vries ruimte,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint

Algemene score

10,0
Dat is precies wat ik zocht : een grote moderne koelkast! Met deze koelkast heb ik genoeg ruimte in zowel de koelkast als de vriezer. Daarnaast ziet dit apparaat er schitterend uit en is het zeker een mooie aanwinst voor de keuken. Ik ben tot nu toe zeer tevreden over mijn aankoop.

Pluspunten

  • groot
  • mooi design
  • stil
  • ruim en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super koelkast 06-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint

Algemene score

9,0
Groot en degelijk en voorzien van alle gemakken wat je benodigd hebt.
Zeer mooie diep donkere metallic kleur met ruimte laden en mooi led verlichting.
Snel cool en duidelijk en eenvoudig display.

Pluspunten

  • Groot
  • Mooie kleur
  • Ruimte indeling
  • Goede verlichting
  • Kan meerdere koel gedeeltes aan

Minpunten

  • Deur zuigt vacuum moeilijk te openen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joop blok 25-11-2020
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint

Algemene score

10,0
Topper van een koelkast ik raad het iedereen aan mooi ruim en een 0 graden is de topper van koelkast heel lekker ruim van binnen en goed schoon te houden dus een aanrader

Pluspunten

  • Goed
  • Goed

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Reageer

F van Huis 24-11-2020

Prima koelkast

Geschreven voor: Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie ruime koelkast met grote lades en verschillende koude zones, vries gedeelte met 3 ruime lades, elegante mat zwarte vormgeving laat geen vinger afdrukken achter, een sieraad in de keuken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

van Dam 10-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruime koel/vries combinatie met mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint

Algemene score

10,0
Super apparaat, heerlijk ruim, stil, koelt perfect en is ook nog een lust voor het oog.
Wij gebruiken hem als extra koelkast naast onze inbouw koelkast in de keuken.

Pluspunten

  • lekker ruim
  • koelt perfect
  • mooie uitstraling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aalsen 10-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens KG49NXXEA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint

Algemene score

9,0
Mooie en grote koelkast met veel ruimte. Geborsteld 'gunmetal' kleurig met materiaal wat amper vlekt. Goede balans tussen vriesvakken en koelkast. Robuuste bouw, plastic onderdelen in de deur zijn dubbelwandig en erg stevig, de lades van de koelkast en vriesvak voelen niet teer aan. Handig flessenrekje, ijsklontjes tray en eienhouder zijn gelukkig optioneel om te gebruiken.
Geen 10, want hij is voor kleine mensen wel erg hoog, hij past op een haar na wel of niet rechtop door deuropeningen!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Mooie kleur en strak design
  • Stevig plastic
  • Alarm als de deur open is blijven staan
  • Buitenkant is na aanraking niet vlekkerig

Minpunten

  • Vrij hoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 07-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast eindelijk een topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint

Algemene score

10,0
Mooie koel-vrieskast groot en mooi alles kon en het toppers ik ben blij met de 0 graden vakken lekker vlees met en vis hoeft gelukkig niet in de diepvries

Pluspunten

  • Lekker groot
  • En lekker stil
  • En eindelijk weer een met 0 graden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie de Boer 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXXEA black inox-antifingerprint

Algemene score

10,0
Deze koel/vries combinatie heeft een luxe uitstraling en als je deze opent heb je een zee aan ruimte en tevens is hij muisstil.

Pluspunten

  • uitstraling
  • ruimtelijk
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer