Kenwood Chef KVC3100S zilver

Beste deals -11% prijsdaling
Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden
Mixer functies
kloppen, mixen, kneden, roeren
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef KVC3100S zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MarkTi 20-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige kwaliteit, redelijk stil

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
De keukenmachine is net binnen, de opgeklopte slagroom was erg luchtig. Het pannekoekenbeslag ook, luchtig en zo gemaakt. We even met de meegeleverde spatel de bodem leegschrappen, omdat de ballongarde hier niet precies bij komt. Misschien moet ik hem nog niet iets scherper afstellen.

Door de solide uitvoering en gewicht gaat het apparaat niet staan dansen op je aanrecht, zelfs niet op volle snelheid. Het geluid valt mee.

Pluspunten

  • solide
  • geluidsproductie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lotte__08 19-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie keukenmachine die krachtig is

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Hele fijne keukenmachine die goed zijn werk doet. Slagroom stijf kloppen, geen probleem. Net zoals met eiwitten kloppen. Fijne boostfunctie, en maakt niet teveel lawaai. Degelijke accessoires zijn ook nog te koop, wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • krachtig
  • maakt niet teveel lawaai

Minpunten

  • mengkom heeft geen handvat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne 14-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Mooie degelijke keukenmachine met een grote kom van rvs. De verschillende snelheden zijn top. Uitbreiding van accessoires is mogelijk. Hij staat heel stabiel.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Staat stabiel
  • Uitbreiding van accessoires mogelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

nick 04-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

degelijke kenwood chef kvc3100s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
we vinden de kenwood chef kvc3100s een hele fijne keukenmachine. hij is een stuk stiller dan de vorige chef

Pluspunten

  • sterk
  • niet te luidruchtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pat67 27-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

KVC3100S degelijk,mooi,goed uitbreidbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Ik ben blij dat ik deze heb gekocht en geen goedkoop plastic apparaat dat je 1x zwaar kneden thermisch uitschakelt.
Degelijk en uit te breiden met bijna alles wat je maar kan verzinnen.
Een hele goede zet is ook de in hoogte verstelbare hulpstukken zodat alles in de kom meegenomen wordt.
Met een handvat aan de kom had de beoordeling een 10 geweest!
In ieder geval geen spijt van de aankoop.

Pluspunten

  • Hoogte verstelbare hulpstukken
  • Sterk en relatief stil
  • Compact

Minpunten

  • Handvat aan de kom ontbreekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 27-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Mooie keukenmachine, kneedt het deeg goed.
Echt een aanwinst voor onze keuken, mooi en strak design,

Pluspunten

  • Strak design
  • Goede kneedfunctie

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

steven 25-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grootse kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
Deze machine heeft al op 2 dagen zijn best gedaan en doet alles super handig en sterk.broden kneed hij als de beste bakker .
degen zijn mooi egaal .
machine is een zeer degelijke kwaliteit, zoals het in de oude tijd was toen niets kapot ging.
een super aanbeveling

Pluspunten

  • sterk en stevig
  • geen rommel plastiek maar echt metaal
  • accesoires zijn ook geen rommel maar kwaliteit

Minpunten

  • tot nu toe geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Willems 14-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima machine, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Heb product een dag, veel uitgeprobeerd, ben vooralsnog zeer tevreden. Krachtig apparaat, mixen gaat sowieso prima, deeg kneden trekt hij ook goed. Ik ben er blij mee, ook omdat het een aanwinst is voor onze keuken.
Mogelijkheden tot aanschaf extra accessoires vind ik ook fijn. AL met al zeer tevreden.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Design en Power in een apparaat

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Daan 06-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Help in de Keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Ik had een hulpje nodig in de keuken om beter deeg en tart te maken en daar voor heb ik gekozen om deze mooie chef machine te kopen ... had lang geleden moet doen is vrij makkelijk te gebruiken en vrij krachtig om alles te doen ben er super blij mee .

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Krachtig
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • beweeg aardig met deeg draaien op hoogte snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 03-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design. Prijs/kwaliteitsverhouding is top

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Als kok ben ik zeer tevreden met deze keukenmachine. Mooie prijs voor degelijke kwaliteit. Aan de additionele tools hangt een prijskaartje, maar daar krijg je degelijke kwaliteit voor. Een aanrader!

Pluspunten

  • Degelijk, makkelijk te gebruiken.
  • Mooi en strak design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Ik heb het pas net in gebruik, maar het apparaat heeft een zeer degelijke behuizing en staat erg mooi in de keuken.
Het mixen van de cake ingredienten ging prima, ik moet er nog even mijn weg in vinden. Het apparaat maakt wel geluid, maar dat zullen alle keukenmachines doen. Hij is erg krachtig.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Motor capaciteit (1000W)

Minpunten

  • Bijschrapen om het onderste in de kom te mixen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GJ Kloens 20-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design, professionele machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Gerenommeerd merk en professionele kwaliteit Chef Kitchen machine. Mooi design, staat prachtig in onze keuken. Echt een standaard voor onze kookkunsten binnen de familie.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koekenbakker 18-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, makkelijk, meesterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Mooi design. Een metalen behuizing. Makkelijk in gebruik. Alles kan in de vaatwasser. Degelijk materiaal. Doet alles waar ik hem voor gekocht heb.

Pluspunten

  • Mooi
  • Degelijk
  • Goed
  • Duurzaam

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bjorn 07-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
Goede keukenmachine. Krachtige motor en kan prima deeg kneden. Kwaliteit is goed en veel accessoires bij te krijgen.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Kan goed deeg kneden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mink 13-07-2019
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden en afwisseling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
We hebben deze machine aangeschaft omdat je deze op veel verschillende manieren kunt gebruiken en hij een krachtige motor heeft.

Reageer

Martijn 21-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke mixer, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Ik heb de mixer nu een aantal weken en hij bevalt goed. Hij is stabiel en degelijk. Ook het kneden van brood gaat goed zonder overdreven schokken. Daarnaast is hij super makkelijk in gebruik. Geen poespas aan knoppen etc.

Pluspunten

  • Voelt degelijk aan.
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • accessoires zijn redelijk prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Helis 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet waar ik het voor heb gekocht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Ik heb het product gekocht voor het maken van seitan (mock-meat) Omdat wij hier vegan eten was ik op zoek naar een mixer die het 20 minuten kon volhouden om seitan, gemaakt van hoofdzakelijk tarwegluten en water. Op internet werd natuurlijk de alom geprezen kitchen aid aangeprezen, maar zo fortuinlijk ben ik niet, dus op zoek gegaan naar een andere goeie, doc betaalbare, oplossing. Dat werd uiteindelijk Kenwood en ben niet teleurgesteld. Heb behalve seitan ook al diverse cakes, puddings en andere soorten deeg gemaakt.

Pluspunten

  • Kan goed overweg met zwaarder deeg

Minpunten

  • tot nu toe nog geentje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rutger 30-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super degelijk en past in een hoge keukenlade

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
De Kenwood 3100 is een super degelijke maar ook compacte keukenmachine. Een die op het aanrecht kan staan, maar je net zo goed opbergt; dit in tegenstelling tot de meeste keukenmachines.

Pluspunten

  • Hoogte
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Spatscherm voelt kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Cremers 29-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Zeer degelijk product, goede materiaalkwaliteit, nog maar 2 keer gebruikt. Maar wel 2 keer met succes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon 27-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een solide machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Erg zwaar, maar ook solide machine om van alles te kneden/mixen. Kan nu eindelijk heel simpel brood maken zoals in youtube videos :)

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Voelt heel degelijk in gebruik

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews