Kenwood Chef KVC3100S zilver

Beste deals -20% prijsdaling
Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden
Mixer functies
kloppen, mixen, kneden, roeren
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef KVC3100S zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Suzanne 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Ik heb het pas net in gebruik, maar het apparaat heeft een zeer degelijke behuizing en staat erg mooi in de keuken.
Het mixen van de cake ingredienten ging prima, ik moet er nog even mijn weg in vinden. Het apparaat maakt wel geluid, maar dat zullen alle keukenmachines doen. Hij is erg krachtig.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Motor capaciteit (1000W)

Minpunten

  • Bijschrapen om het onderste in de kom te mixen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GJ Kloens 20-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design, professionele machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Gerenommeerd merk en professionele kwaliteit Chef Kitchen machine. Mooi design, staat prachtig in onze keuken. Echt een standaard voor onze kookkunsten binnen de familie.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koekenbakker 18-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, makkelijk, meesterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Mooi design. Een metalen behuizing. Makkelijk in gebruik. Alles kan in de vaatwasser. Degelijk materiaal. Doet alles waar ik hem voor gekocht heb.

Pluspunten

  • Mooi
  • Degelijk
  • Goed
  • Duurzaam

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bjorn 07-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
Goede keukenmachine. Krachtige motor en kan prima deeg kneden. Kwaliteit is goed en veel accessoires bij te krijgen.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Kan goed deeg kneden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mink 13-07-2019
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden en afwisseling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
We hebben deze machine aangeschaft omdat je deze op veel verschillende manieren kunt gebruiken en hij een krachtige motor heeft.

Reageer

Martijn 21-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke mixer, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Ik heb de mixer nu een aantal weken en hij bevalt goed. Hij is stabiel en degelijk. Ook het kneden van brood gaat goed zonder overdreven schokken. Daarnaast is hij super makkelijk in gebruik. Geen poespas aan knoppen etc.

Pluspunten

  • Voelt degelijk aan.
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • accessoires zijn redelijk prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Helis 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet waar ik het voor heb gekocht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Ik heb het product gekocht voor het maken van seitan (mock-meat) Omdat wij hier vegan eten was ik op zoek naar een mixer die het 20 minuten kon volhouden om seitan, gemaakt van hoofdzakelijk tarwegluten en water. Op internet werd natuurlijk de alom geprezen kitchen aid aangeprezen, maar zo fortuinlijk ben ik niet, dus op zoek gegaan naar een andere goeie, doc betaalbare, oplossing. Dat werd uiteindelijk Kenwood en ben niet teleurgesteld. Heb behalve seitan ook al diverse cakes, puddings en andere soorten deeg gemaakt.

Pluspunten

  • Kan goed overweg met zwaarder deeg

Minpunten

  • tot nu toe nog geentje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rutger 30-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super degelijk en past in een hoge keukenlade

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
De Kenwood 3100 is een super degelijke maar ook compacte keukenmachine. Een die op het aanrecht kan staan, maar je net zo goed opbergt; dit in tegenstelling tot de meeste keukenmachines.

Pluspunten

  • Hoogte
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Spatscherm voelt kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Cremers 29-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Zeer degelijk product, goede materiaalkwaliteit, nog maar 2 keer gebruikt. Maar wel 2 keer met succes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon 27-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een solide machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Erg zwaar, maar ook solide machine om van alles te kneden/mixen. Kan nu eindelijk heel simpel brood maken zoals in youtube videos :)

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Voelt heel degelijk in gebruik

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacco 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Allround Keukenhulp

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Een mooie aanwinst in de keuken.
Allround en uit te breiden met allerlei handige accessoires.
Meteen in gebruik genomen (Taart en ijs).
Prijs kwaliteit een topper.
Gaan we een hoop plezier aan beleven.

Pluspunten

  • Compact
  • Vele accessoires
  • Prijs-Kwaliteit
  • krachtig genoeg

Minpunten

  • Geen handvaten aan de kom

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S.elkad 22-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
Snelle bezorging van bol.com en een goede actie!
Na het uitpakken voelde en zag ik dat dit product van goede kwaliteit.
Een goed compact product waar we veel plezier aan zullen hebben!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Kenwood keukenmachine
  • Compacte keukenmachine

Minpunten

  • Kan voor mensen teveel geluid maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nummer49 22-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Gekozen om het stevige uiterlijk en krachtige moter. Zou nog iets stiller mogen ma s r vergeleken met mijn vorige keukenmachine valt het geluid tedoen.
Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Design
  • Motor

Minpunten

  • Zwaar
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 18-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige stoere machine

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Ik zocht een basismodel met beslagkom. Deze is sterk (1000W) en heeft een mooie RVS kom. Als ik later meer wil,kan ik altijd hulpstukken toevoegen.

Pluspunten

  • mooi stoer uiterlijk
  • sterke motor
  • degelijke verrassend sterke K-klopper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 18-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pure degelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
Het apparaat werd compleet geleverd, er zaten in totaal 3 hulpstukken bij, meer dan genoeg om een begin te maken. Daarnaast is het apparaat flink uitbreidbaar met apparatuur die je in een keuken kunt gebruiken.

Het apparaat zelf was stevig verpakt en de instructies waren goed en simpel te volgen.

Pluspunten

  • Degelijk apparaat
  • Goed verpakt met voldoende extra's
  • Goede uitbreidings mogelijkheden

Minpunten

  • Groot apparaat voor in een kleine keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yannick Leeflang 05-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een juweel

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

7,0
Het uiterlijk spreekt mij heel erg aan niet te sierlijk maar gewoon strak. Een zeer degelijk aanvoelende machine. Geen spijt van de aankoop

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Werk perfect.

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel stabiel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
Ik heb in een keuken gewerkt waar ze een kenwood keukenmachine gebruikte. Naar aanleiding daarvan heb ik een kenwood keukenmachine gekocht.

Pluspunten

  • stabiel
  • krachtige motor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Miggiels 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi aparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
Gewoon prachtig apparaat, groter dan ik dacht.
heel groot, groter dan ik dacht.
bakken maar en pluim voor kenwood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Mooi product, goeie kwaliteit en luxe uiterlijk. Makkelijk in gebruik en stevig. Ik raad dit product zeker aan

Pluspunten

  • Luxe uiterlijk
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

keukenmachine 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote meng vorm

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
gemakkelijk uit te breiden. goede kwaliteit ten opzichte van de prijs. Gemakkelijk op te bergen. Niet te zwaar.Schoon maken eenvoudig.

Review criteria:

Goed

Reageer

Toon meer reviews