Bosch MUM58231 Keukenmachine - 1000W - 3.9L - Wit

Bosch MUM58231 Keukenmachine - 1000W - 3.9L - Wit

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 249,00Bekijk alle aanbieders
HappySas07-03-2022
9.0

Een vriendschap voor altijd in de keuken

9.0
Wat een mooi compacte keukenmachine. Het design is erg goed en door het compacte formaat makkelijk op het aanrecht te laten staan. Ik heb er al koekjes, taart, brood en Bapao mee gemaakt en de mixer en snijvlakken zijn ook makkelijk in gebruik. Ook het schoonhouden van dit apparaat is makkelijk en de losse accessoires kunnen gewoon in de vaatwasser. Verder is het een apparaat wat niet veel geluid maakt en door de zuignappen stevig blijft staan. De kom is groot genoeg. Met Gemak kan ik mijn kilo brooddeeg erin kneden. Het bijgeleverde tasje voor alle losse accessoires vind ik echt een enorm pluspunt. Geen losse accessoires in de lade of keukenkast. Als ik dan een klein minpuntje moet bedenken dan is dat misschien de deksel voor op de kom. Tijdens het draaien van het deeg kunnen door de grote vulopening wat ingrediënten eruit vliegen. Maar als je rustig start met mixen en dan langzaam op een hogere stand brengt is dit goed tegen te houden. Ja het is jammer dat de opening niet afsluitbaar is maar ik vind het niet opwegen tegenover alle voordelen.
Pluspunten
  • Compact
  • Veelzijdig
  • Stil
Minpunten
  • Opening deksel mengkom aan de grote kant