Bosch MUM58231 wit

Best Reviewed dec 2019 Bosch MUM58231 wit
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
Inhoud mengbeker
3,9 liter
Rotatiesnelheid
14000 rpm
IJs-crusher
Nee

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM58231 wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kiskr 17-03-2020

Prima apparaat

Geschreven voor: Bosch MUM58231 wit

Algemene score

10,0
Keukenmachine voldoet volkomen aan verwachting. Deeg kneden gaat geweldig [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gail 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58231 wit

Algemene score

10,0
Deze heb ik gekocht ter vervanging van mijn oud apparaat (andere merk). Het is een verademing ! Ik kan er alles mee en het werkt veel beter dan de oude. Ook makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • makkelijk schoon te houden
  • opbergtas is super makkelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia van der Schoot 25-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine Bosch Mum 58231.Eye-catcher in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58231 wit

Algemene score

9,0
Degelijke, krachtige machine .Staat stabiel en is eenvoudig en veilig te bedienen ook voor mijn kleindochter.Door levering via Cool bleu volgende dag in huis. Dankzij instructie filmpjes op internet meteen samen aan de slag met poffertjes beslag en daarna deeg voor een wortelcake. De prijs/kwaliteitsverhouding is gunstig.Er zijn veel accessoires bij te kopen zodat ieder zijn voorkeuren kan uitbreiden.

Pluspunten

  • krachtige 1000 watt motor
  • gunstige prijs
  • veilige en gebruiksvriendelijke bediening
  • alle onderdelen kunnen in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cesco 16-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58231 wit

Algemene score

9,0
Wij hebben deze machine gekocht omdat hij erg uitgebreid is, maar compact zodat hij op het aanrecht kan blijven staan. Hij is krachtig genoeg om deeg te maken voor thuisgebruik. Snel en makkelijk schoon te maken. Assesoires passen makkelijk terug in de bijgekregen etui.

Pluspunten

  • compact
  • goede vormgeving
  • uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric S 15-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compleet, robuust en sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58231 wit

Algemene score

10,0
Ik zocht een robuust apparaat met sterke motor om ook degen te draaien. Deze Bosch voldoet hieraan en wordt nog eens supercompleet geleverd, inclusief een vleesmolen.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Robuust
  • Compleet
  • Eenvoudig te reinigen, sterke metalen kom

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super assistent 13-12-2019

Nodig in elke keuken

Geschreven voor: Bosch MUM58231 wit

Algemene score

10,0
De Bosch keuken machine bevalt ons zeer goed. Je kunt er elke soort deeg mee maken. En daar blijft het niet bij. Vooral handig in de Turkse keuken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Harry 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine MUM58231

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58231 wit

Algemene score

10,0
Een plaatje om te zien! Inclusief vele accessoires! Geen hinderlijk geluid.
Pas in gebruik, niets om aan te merken. Aan te bevelen en succes er mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Adam 08-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel opties en mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58231 wit

Algemene score

9,0
It is a very nice and compact kitchen robot. Design does the work, it doesn't have to be kept in the closet. All the parts for upgrade or replacement are easily available.

Pluspunten

  • Design
  • Easily available parts

Minpunten

  • Engine/moving parts made of plastic

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 03-12-2019

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Bosch MUM58231 wit

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met dit apparaat. Hij is mooi maar ook functioneel. Ik zou ten alle tijden voor dit apparaat weer kiezen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marion 18-11-2019

Superfijn

Geschreven voor: Bosch MUM58231 wit

Algemene score

10,0
Nog nooit heb ik zo snel het deeg voor een appeltaart gemixt. Handig in gebruik en snel schoon te maken. Daarnaast staat het apparaat ook mooi in mijn keuken! Zeer blij mee. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch MUM5 supersterk 30-10-2019

Super sterke machine

Geschreven voor: Bosch MUM58231 wit

Algemene score

10,0
Super sterke machine. Het is al mijn 5-robot in een kleine bakkerij. Het apparaat werkt erg goed. 900 W motor werkt goed. 7 versnellingen geven veel mogelijkheden. Onze machines maken 40 taarten per week. aanraden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer