Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Specificaties
Inhoud mengbeker
2,1 liter
tile-Aantal standen
2 snelheden/standen
Functies
kneden, citruspers, blender, hakken en snijden
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 57 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Julius 03-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stabiel en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
Ik had allerlei losse apparaten (sapcentrifuge, hakmolen, handmixer) en die heb ik met dit apparaat nu allemaal in één. Scheelt een hoop gedoe en een hoop ruimte. Vooral ook prettig dat je de machine bijvoorbeeld beslag kan laten mixen, dan hoef je zelf niet minutenlang met de handmixer in de weer en kun je verder met het bereiden van je maaltijd. Het apparaat heeft zuignappen aan de onderkant zodat ie stabiel blijft staan. Alle onderdelen zijn stevig en van goede kwaliteit. En dat alles in de vaatwasser kan is ook erg fijn (daar heb ik mijn vorige hakmolen van Siemens dus mee geruïneerd). Erg blij met dit apparaat en dat voor relatief weinig geld als je ziet hoeveel verschillende apparaten in één je er voor krijgt.

Pluspunten

  • veel opzetstukken
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • de laagste stand is vrij snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen Vergoossen 06-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact compleet product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
Doordat ik Hello Fresh pakketten thuis ontvang ontstond bij mij de behoefte om het vele snijwerk van groenten/fruit te vereenvoudigen en zocht ik een foodprocessor. De Kenwood FDM307SS vond ik het meest compact en compleet voor z'n prijs. Eenmaal ontvangen was ik aangenaam verrast door de eenvoud waarop het product werkt. Daarnaast vond ik het geproduceerde geluid reuze meevallen in tegenstelling tot mijn Philips blender. Het enige wat ik nog mis is een snijschijf waarbij ik iets dikkere schijven kan snijden bij b.v. een komkommer. Ik moet nog uitzoeken of deze ook los te verkrijgen zijn.

Pluspunten

  • Compactheid
  • Volume
  • Compleetheid

Minpunten

  • Mis nog een snij schijf die iets dikker snijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en kwaliteit/ veel extra mogelijkheden.

Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
De Kenwood Foodprocessor heeft een mooie vormgeving, stevige kom en wat ik prettig vind is de glazen kan om smoothies te maken.
Alles makkelijk te bedienen, compacte handleiding.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • sterk materiaal
  • mooie vormgeving
  • neemt weinig ruimte in op je aanrecht

Minpunten

  • heb er geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Noes 03-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keuken appratuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

8,0
Het is in het begin een beetje uitzoeken, hoe het apparaat in elkaar klinkt en hoever je moet doordraaien. veder werkt het echt perfect. Bij de Jus pers maakt die wel erg veel geluid.

Pluspunten

  • snelheid
  • veiligheid

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kenwood fan Adrie 30-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Aankoop voor je leven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

10,0
Kenwood is een aankoop voor je leven. Goede kwaliteit , aandacht voor veiligheid , eenvoudig in gebruik en handige hulpstukken. Werk al bijna 50 jaar met Kenwood in de keuken en heb helemaal niets te klagen.

Pluspunten

  • kwaliteit en veiligheid
  • makkelijk in gebruik en schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jitse 25-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima product maar schoonmaken blijft veel werk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

8,0
Er zitten heel veel accessoires bij dit product. Doet goed waar hij voor bedoeld is maar schoonmaken blijft wel altijd een klusje.... Maar dat is met elk apparaat 😉

Pluspunten

  • Veel accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Evelien 19-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, vaatwasserbestendig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

4,0
Hele fijne keukenmachine! De machine heeft veel functies en is gebruiksvriendelijk. Alles kan in de vaatwasser. Ik vind het design ook erg mooi, hij staat prachtig te stralen op mijn aanrecht, klaar om gebruikt te worden.
Ik kan nu een hoop spullen uit mijn keuken verwijderen omdat deze machine simpelweg zoveel opties heeft. Ik ben er ontzettend blij mee!

Pluspunten

  • Sapcentrifuge
  • Vaatwasserbestendig

Minpunten

  • Sapcentrifuge trilt wel aardig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

WilmaR 18-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact met veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

8,0
Ik heb deze foodprocessor net 2 dagen in mijn bezit dus nog niet veel er mee gedaan. Wel direct de sapcentrifuge uitgeprobeerd, deze werkt echt geweldig. Wel wat lastiger met schoonmaken. Verder zijn de blender en multimolen van glas. Ik verwachtte niet dat een redelijk klein en compact apparaat zoveel power zou hebben. Doet wat hij moet doen! Nu al zeer tevreden over de foodprocessor.

Pluspunten

  • Sapcentrifuge
  • Blender
  • Compact
  • Krachtig
  • Stabiel door de stevige zuignappen

Minpunten

  • Sapcentrifuge lastiger schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hetty 17-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel accessoires, krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

8,0
Kenwood is een goed en betrouwbaar merk. Dit type Foodprocessor is compact en handig in gebruik. Een fijn apparaat.

Pluspunten

  • Accessoires
  • Compavy

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruofan 16-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
Leuk design en makkelijk in elkaar te zetten. Niet al te groot en goed op te bergen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylly 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Food Processor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
Toch wel handig en sneller als je het door een machine laat prakken, snijden en vooral raspen. Heb hem net gekocht dus wel even getest. Hij doet wat ie zegt. Eventjes lawaai, maar snel een stuk gedempt.

Pluspunten

  • Sterk
  • doet het goed
  • stabiel

Minpunten

  • Kort lawaaierig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Foodprocessor Kenwood FDM 307SS 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Foodprocessor Kenwood 307ss

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
Super mooie machine, met alle toebehoren die je maar nodig kan hebben! Sterk ontwerp en materiaal. En het grootste pluspunt: de blender is van glas!

Pluspunten

  • Glazen blender
  • Veel toebehoren

Minpunten

  • Geen opbergbox voor alles toebehoren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BoaBoa 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kenwood compact foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

8,0
mooie machine, niet te groot.
biedt je alle snij- en haktechnieken die je nodig hebt.
Zeer tevreden.

Pluspunten

  • design
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T Chiew 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

8,0
Gekozen omdat 1 apparaat alle functies heeft waar je normaal minstens 3 apparaten voor nodig hebt en prijs is zeer gunstig. Kwaliteit moet ik komende maanden uitproberen.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Prijs

Minpunten

  • Geen opberg oplossing meegeleverd voor de messen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elies 28-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KenWoord food processor

Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

7,0
Ik heb dit product nog niet uitgetest. Vandaar dat ik er nog niets over kan schrijven. De set is compleet.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tony 22-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed, degelijk uitziend apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

8,0
Leuke aanbieding met nog 15 euro retour via Kenwood! Foodprocessor werkt prima, voldoet aan de taken die je verwacht. Maakt weinig herrie!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anna 05-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Je kunt er alles mee!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
Ik ben er zeer blij mee! Ik zocht een nieuwe blender, maar ook iets waar ik deeg mee kon kneden en de 307ss heeft ook nog een sapcentrifuge. Alles wat ik zocht voor een goede prijs. En de blender en hakmolen zijn van glas, wat ik erg fijn vind.

Pluspunten

  • Glazen blender en hakmolen
  • Mooi design
  • Kan veel!

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing is vrij beknopt
  • neemt ruimte in beslag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angela Cramer 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

10,0
Ik heb het product nu net 3 dagen in huis, maar er nu al erg blij mee!
Ik was oorspronkelijk opzoek naar een citruspers, die van mij had het begeven. toen kwam ik deze Kenwood foodprocessor tegen, ik was verkocht. Alle apparaten in 1, dat scheelt me ten eerste veel ruimte en ten 2e heb ik nog meer accessoires dan ik zelf al had! ik kan er super veel mee doen en ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie uitstarling

Minpunten

  • Het geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 06-01-2020
  • Product gekocht

een goede foodprocessor met veel accesoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
Mooi uitziend apparaat met heel veel toebehoren. Heel gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcella 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

8,0
Mooi uitgebreide set met een mooi uiterlijk. Veel opties en accesoires voor een perfecte bereiding van elk gerecht.

Pluspunten

  • veel accesoires
  • mooi uiterlijk
  • goede messen

Reageer

Toon meer reviews