Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Specificaties
Inhoud mengbeker
2,1 liter
tile-Aantal standen
2 snelheden/standen
Functies
kneden, citruspers, blender, hakken en snijden
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Julius 03-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stabiel en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
Ik had allerlei losse apparaten (sapcentrifuge, hakmolen, handmixer) en die heb ik met dit apparaat nu allemaal in één. Scheelt een hoop gedoe en een hoop ruimte. Vooral ook prettig dat je de machine bijvoorbeeld beslag kan laten mixen, dan hoef je zelf niet minutenlang met de handmixer in de weer en kun je verder met het bereiden van je maaltijd. Het apparaat heeft zuignappen aan de onderkant zodat ie stabiel blijft staan. Alle onderdelen zijn stevig en van goede kwaliteit. En dat alles in de vaatwasser kan is ook erg fijn (daar heb ik mijn vorige hakmolen van Siemens dus mee geruïneerd). Erg blij met dit apparaat en dat voor relatief weinig geld als je ziet hoeveel verschillende apparaten in één je er voor krijgt.

Pluspunten

  • veel opzetstukken
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • de laagste stand is vrij snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen Vergoossen 06-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact compleet product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
Doordat ik Hello Fresh pakketten thuis ontvang ontstond bij mij de behoefte om het vele snijwerk van groenten/fruit te vereenvoudigen en zocht ik een foodprocessor. De Kenwood FDM307SS vond ik het meest compact en compleet voor z'n prijs. Eenmaal ontvangen was ik aangenaam verrast door de eenvoud waarop het product werkt. Daarnaast vond ik het geproduceerde geluid reuze meevallen in tegenstelling tot mijn Philips blender. Het enige wat ik nog mis is een snijschijf waarbij ik iets dikkere schijven kan snijden bij b.v. een komkommer. Ik moet nog uitzoeken of deze ook los te verkrijgen zijn.

Pluspunten

  • Compactheid
  • Volume
  • Compleetheid

Minpunten

  • Mis nog een snij schijf die iets dikker snijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en kwaliteit/ veel extra mogelijkheden.

Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
De Kenwood Foodprocessor heeft een mooie vormgeving, stevige kom en wat ik prettig vind is de glazen kan om smoothies te maken.
Alles makkelijk te bedienen, compacte handleiding.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • sterk materiaal
  • mooie vormgeving
  • neemt weinig ruimte in op je aanrecht

Minpunten

  • heb er geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Angela Cramer 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

10,0
Ik heb het product nu net 3 dagen in huis, maar er nu al erg blij mee!
Ik was oorspronkelijk opzoek naar een citruspers, die van mij had het begeven. toen kwam ik deze Kenwood foodprocessor tegen, ik was verkocht. Alle apparaten in 1, dat scheelt me ten eerste veel ruimte en ten 2e heb ik nog meer accessoires dan ik zelf al had! ik kan er super veel mee doen en ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie uitstarling

Minpunten

  • Het geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 06-01-2020
  • Product gekocht

een goede foodprocessor met veel accesoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
Mooi uitziend apparaat met heel veel toebehoren. Heel gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcella 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

8,0
Mooi uitgebreide set met een mooi uiterlijk. Veel opties en accesoires voor een perfecte bereiding van elk gerecht.

Pluspunten

  • veel accesoires
  • mooi uiterlijk
  • goede messen

Reageer

Mark 28-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

8,0
Het oudere model heeft ruim twee jaar goed gewerkt, tot de motor begon te roken en stinken. Tijd voor een nieuwe! Deze nieuwe versie kwam naar boven wegens goede prijs/kwaliteitverhouding. Mooi meegenomen is dat alle losse apparaten (dat zijn er nogal wat) ook passen op dit nieuwe blok!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lia 18-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

compleet model incl citruspers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
In vergelijking met andere modellen kwam deze er voor mij het beste uit.
Ook staat Kenwood garant voor kwaliteit.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • mooi design

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 05-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Professoneel foodprocessor voor die prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

8,0
Is een prima vervanger van mijn vorige foodprocessor. Is deugdelijk en makkelijk te onderhouden. Kan allemaal in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Vaatwasbestendig
  • Geluidniveau valt mee.

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anna 01-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig, eenvoudig, stabiel

Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

7,0
Veel mogelijkheden, stabiel, eenvoudig, werkt perfect. Ik ben er blij mee.
Compact, dus gewoon op het aanrecht zodat ik hem makkelijk kan gebruiken.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • eenvoudig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hendrika 23-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Type FDM30

Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

5,0
Het valt me tegen. Gisteren een cakedeeg klaargemaakt met het klopperelement en daarbij draaide het dopje in de deksel kapot. In het dopje valt de as van de aandrijvingselementen van de klopper en de messen. We hebben het met secondenlijm gerepareerd en ik ga de handmixer maar weer gebruiken 😑. Nog een waarschuwing: NIET alle onderdelen mogen in de vaatwasser.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Ingrid 16-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

solide materialen

Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
Ik heb hoge verwachtingen van deze machine. Hij ziet er robuust uit en er worden veel onderdelen bij geleverd. De eerste proefjes zijn veelbelovend. Lekkere smoothie gemaakt en kool fijngesneden.

Pluspunten

  • stevige behuizing
  • goede handleiding

Minpunten

  • receptenboekje erbij zou leuk zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijn 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden en mooi compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
In tegenstelling tot veel andere foodprocessors is deze vrij compact, waardoor hij goed in de meeste keukens past. De vele opzetstukken en accessoires zorgen ervoor dat je vrijwel alles met dit apparaat kan doen. Verder is de motor krachtig genoeg voor de meeste taken, behalve het kneden van brooddeeg.

Pluspunten

  • Compact
  • Mooi design
  • Veel opzetstukken
  • kleine hakmolen meegeleverd

Minpunten

  • Niet krachtig genoeg voor brooddeeg kneden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Timmer 24-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel vermogen, verschillende functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

8,0
Fijn product, werkt zoals het moet. Laagste stand is wel redelijk hoog voor de laagste stand. Doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel verschillende mogelijkheden
  • Verschillende messen bij geleverd

Minpunten

  • Maakt redelijk wat lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.Blitterswijk 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer complete foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
De Kenwood Foodprocessor is een zeer compleet en fijn apparaat. We hebben voor dit apparaat gekozen vanwege de veelzijdigheid. We hadden eerst overal losse apparaten voor (citruspers, blender, keukenmachine, etc...) maar dat is nu verleden tijd. Je kunt hier werkelijk alles mee. Het is met recht een Foodprocessor die de meest gebruikte keukenapparaten voor het bereiden van milkshakes, smooties en andere fruitsappen, sauzen, pesto, en vele andere lekkernijen.

Pluspunten

  • zeer compleet
  • veelzijdig
  • zuignap voetjes
  • goede veiligheid
  • vaatwasmachine bestendig

Minpunten

  • maakt vrij veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Avo 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel en goede prijs/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

7,0
Dit model gekocht omdat de bijgeleverde accessoires alles omvatten wat een keukenmachine nodig heeft. Vaak missen er net een paar onderdelen bij andere machines (sapcentrifuge) die hier allemaal wel bij zitten. Ook goed uit de test van de consumentenbond gekomen. Sommige onderdelen van glas, daar waar in deze prijsklasse alles vaak plastic is. Erg goede prijs/kwaliteitsverhouding dus.

Pluspunten

  • Accessoires
  • Glazen onderdelen

Minpunten

  • Lichte motor
  • Kwaliteit messen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danielle 25-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
Kenwood is een betrouwbaar merk en prijs kwaliteit verhouding is dit een goede keuze!
Alle opties zijn aanwezig en het heeft een mooi design.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 20-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideaal voor de keuken met weinig ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

9,0
Mooie compacte foodprocessor met veel opties. Neemt verrassend weinig plek in vergeleken met andere modellen. Doet wat een foodprocessor moet doen.

Pluspunten

  • Compact
  • Doet wat het moet doen

Minpunten

  • Saaie RVS kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berdie 06-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine.

Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

10,0
Heel erg blij met deze food processor. Mooi design en doet alles wat hij moet doen.
Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 05-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stijlvolle foodproccessor met een glazen blenderkan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS zilver

Algemene score

7,0
Glazen blenderkan waar de onderkant van kan worden losgemaakt
Jammer : de onderkant van de kan mag niet in de afwasmachine en niet worden ondergedompeld in water

Pluspunten

  • Glazen blenderkan

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews