Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef XL KVL4110S zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Saskia 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functioneel, degelijk en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
Had eerst een ander merk keukenmachine op het oog maar die viel 'in het echt' een beetje tegen (teveel plastic). Ondanks de wat hogere prijs toch voor de Kenwood Chef XL gevallen. De machine straalt een stoere degelijkheid uit door de metalen buitenkant en is gewoon mooi om te zien, een voordeel als de machine in het zicht staat, zoals bij mij. Natuurlijk is het uiterlijk een kwestie van smaak en geen garantie voor een goede functionaliteit van de machine, dus dezelfde dag nog twee broden en een cake gemaakt. Wat een verbetering en tijdbesparing vergeleken bij de handmixer en het met de hand kneden! De Kenwood Chef XL kneedt het brooddeeg moeiteloos en blijft ook stevig op zijn plek staan. De cake was luchtiger en prachtig gelukt en het brood ook. Noten malen in de blender ging ook super makkelijk en snel. Goed te bedienen en zonder poespas van allerlei knoppen en schakelaars. Wel nog even sparen voor de accessoires die ik op het oog heb. Heel tevreden en gelukkig met deze aankoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rachel 13-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Great machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

10,0
Such great quality, I am really happy with it. If you are looking for a great blender and mixer, I would recommend this one.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathyn 06-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood machine met goede klanten service

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
De machine werkt na behoren, Ongelukkig kreeg ik een beschadigt product. Dit werd door de klanten service goed opgelost. Voor de waarde van het geld heb je een goede machine met een extra tool (Keukenblender) Ik ben er zeer te vrede over. Omdat ik zelf ook in het bakkers vak zit.

Pluspunten

  • Mooie kwaliteit
  • krachtige moter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willemijn 05-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste keukenmachine voor hele gezin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
Fantastisch apparaat voor hele gezin - we houden allemaal van koken en bakken en dit robuuste apparaat heeft vele mogelijkheden hiervoor. Eerste smoothies en cakes inmiddels gemaakt. Fijn dat ook alles in de vaatwasser kan.

Pluspunten

  • robuust
  • mooi design
  • veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seyfullah 04-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
Het apparaat heeft een grote bak, en een erg krachtige motor. Tot nu toe is alles naar wens, ik hoop dat het ook zo blijft.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Vele accesoires
  • grote bak

Minpunten

  • Kan teveel lawaai maken op de hogere standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouschka 11-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect brooddeeg!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik brooddeeg wilde kneden en de reviews goed waren. het product voldoet helemaal aan mijn verwachting. Ik krijg prachtig elastisch brooddeeg in korte tijd. Het apparaat staat stevig en de deeghaak gaat makkelijk door het deeg. in het begin dacht ik dat niet al het bloem in het deeg kwam, maar dit wordt echt allemaal opgenomen.
Het apparaat is makkelijk in gebruik, de accessoires zijn eenvoudig te bevestigen en los te maken. Ook het reinigen gaat makkelijk.
Ideaal is dat er nog een ballongarde, een K-klopper, spatdeksel, spatel en blender bijzitten. De mengkom is mooi groot, ideaal voor brooddeeg.

Pluspunten

  • kan stevig deeg aan
  • verschillende accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Kerver 05-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

10,0
Ik heb hiervoor ook al een kenwood chef gehad en deze werkte tot 2 weken geleden nog heel goed helaas is door een ongelukje de machine defect geraakt. Nu waren we op zoek naar een nieuwe en hebben we direkt gekozen voor een iets zwaardere machine met meer inhoud. Ik mag zeggen dit bevalt super! Je merkt dat dit een zwaardere uitvoering is en hierdoor krijg je ook grotere hoeveelheden goed gemixt. Ook bij deeg kneden merk je dat de zwaardere motor het veel makkelijker kan verwerken. Ik kook graag maar met deze machine wordt het nog makkelijker om fantastische gerechten op tafel te zetten.

Pluspunten

  • grote capaciteit
  • uitbreidingsmogelijkheden
  • meegeleverde accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker Koen 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Product met kwaliteit die jaren mee kan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
Goeie en degelijke keukenmachine van kwaliteit die niet snel kapot zal gaan. Werkt eenvoudig en heeft enorm veel uitbreidingsmogelijkheden. Koken of bakken wordt zo veel leuker en eenvoudiger!

Pluspunten

  • Stevig
  • Uitbreidbaar

Minpunten

  • Maakt natuurlijk wat lawaai op de hoogste stand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tonnalds 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige keukenmachine voor deeg en beslag

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

8,0
Een fijne krachtige keukenmachine met goede uitbreidingsmogelijkheden tot een volwaardige alleskunner. De hoge kom en de stevige kneed en mix haken werken heel prettig. Kortom een heel fijne machine voor de thuis-kok en thuisbakker.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • veel extra uitbreidingsmogelijkheden

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

chef XL 26-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

chef XL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

8,0
Industrieel mooi, stevig en degelijk. Duidelijke gebruiksaanwijzing zonder poespas. Lekker groot.. gaan er mee aan de slag..

Pluspunten

  • stevig
  • duidelijke gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Priem 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
Aangeschaft om deeg mee te maken voor worstenbroodjes en pizzabodems. De ervaringen met de Kenwood Chef XL KVL4110S zijn super. Deeg is perfect en het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk. Enorm blij mee!

Pluspunten

  • Spettert niet door grote bak en deksel
  • Werkt perfect, maak super deeg
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Heel compleet pakket met keukenmachine/mixer
  • Uit te breiden met extra features

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RON 24-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

IS ONZE TWEEDE MACHINE

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
IK HAD AL EEN KENWOOD KEUKEN MACHINE, MAAR STEED RUZIE MET DE VROUW DIE HEM VEEL GEBRUIKT VOOR CAKE EN GEBAK ETC. DUS NU ER MAAR EEN BIJGEKOCHT. ALLE ACCESOIRES PASSEN OOK OP DE NIEUWE DUS GEEN EXTRA KOSTEN HOEVEN TE MAKEN.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Manti 20-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige keukenmachine met grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

8,0
Sinds ik steeds vaker brood en pasta wil maken heb ik besloten om een wat grotere keukenmachine aan te schaffen, deze Kenwood KVL4110 was precies wat ik nodig had. Een grote kom en stevige deeghaak zorgen dat ik een flinke hoeveelheid deeg in een keer kan maken. Er zitten oa ook een garde bij, hier is op de dag van aankomt ook gelijk slagroom mee gemaakt.

De blender is ook gelijk getest, ook deze werkt zonder issues. :) een beetje jammer dat deze van plastic is, maar dat kan de pret niet drukken. (een glazen kan bijbesteld worden)

Voor de komende kerst periode kan ik gelijk een aantal opzetstukken zoals een pasta roller adviseren, een van de voordelen tov andere keukenmachines die ik gehad heb is dat er enorm veel verschillende opzetstukken voor te krijgen zijn. Het nadeel is dat deze best prijzig zijn. Een pasta roller zit gelijk tegen de 80 euro aan, en kan je dan ook alleen sheets pasta mee maken, voor spaghetti mag een andere gekocht worden welke ook tussen de 80 en 100 euro is.

Een dure grap, maar op de lange duur verwacht ik dat deze machine ons een hele hoop plezier gaat opleveren.

Het is een stevig apparaat, met bijzonder veel opties als extra te koop zijn.
Er zitten maar 2 koppen op (openklappen en draaisnelheid) en is heel intuïtief in gebruik.

Pluspunten

  • Grote mengkom (6,7 L)
  • Stevige machine met sterke motor

Minpunten

  • Prijzige accessoires
  • Het apparaat is groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie Ehv 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke, betrouwbare keukenmachine.

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

8,0
Ik wilde perse een Kenwood hebben vanwege de betrouwbaarheid mbt het degelijk draaien in de bowl. Alle zijdes worden geraakt en er blijven weinig tot geen resten achter in de schaal. Mijn moeder (94) werkt er nu mee, maar ik heb dit apparaat gekocht voor mezelf. De werking is makkelijk en heel goed

Pluspunten

  • raakt de gehele bowl
  • krachtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kenwood Chef XL 14-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi degelijke Machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

10,0
Kenwood staat al 20 jaar bovenaan als het om keuken machines gaat, degelijke kwaliteit en betrouwbaar

Pluspunten

  • loopt rustig
  • makkelijk te wijzigen van hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Run13 07-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

BEAUTY AND THE BEAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

8,0
I wanted to upgrade my baking skills!
My 'cake by hands' were never really special or good. Using Kenwood CHEF XL opened up the possibilities to do so much more - cakes, breads, pasta, pies. all done beautifully.

Pluspunten

  • Strong, powerful, can do all
  • Looks amazing in the kitchen

Minpunten

  • Expensive accessories and parts

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

dubbelup 20-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KVL 4110S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
We hebben deze machine gekocht om meer te gaan bakken, en na enig zoeken kwamen we dit apparaat tegen lijkt ons een geweldige machine uitpakken was al een feestje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mari J 01-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
Wat kun je hier veel mee, geweldig! Ik heb hem vooral gekocht voor het maken van brooddeeg. Mijn moeder had ook een Kenwood Chef. Zij was dol op dit apparaat, dus ik ken de mogelijkheden en de kracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 28-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote mengkom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

7,0
Goede kwaliteit en grote handige mengkom. Ik ben er zeer tevreden mee. Mooie uitstraling. Goed merk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joanna 22-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
Werkt heel goed. Mooi groot mengkom. Makkelijk te gebruiken. Ik gebruik de keukenmachine vooral om brood te maken maar werkt ook heel goed voor taarten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews