Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Best Reviewed jul 2019 Kenwood kMix KMX750RD Rood rood
Best Reviewed - juli 2019
Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 201 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix KMX750RD Rood rood op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RobertS 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Degelijke bouwkwaliteit, stabiel, geluidsniveau is prima. Mixed mooie slagroom en eiwitten. Voor de rest kan ik het nog niet beoordelen, dat zal de toekomst uitwjzen. Maar het is een zeer welkome aanwinst in de keuken en ook nog eens mooi om te zien!

Pluspunten

  • Degelijk en robuust
  • Stabiel

Minpunten

  • Jammer dat er maar 1 kom wordt mee geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Mooie Kenwood Keukenmachine, rood met roestvrijstaal waardoor je 'm niet kunt missen in de keuken. Lekker zwaar waardoor hij als een huis staat. Oerdegelijke uitstraling

Pluspunten

  • zwaar
  • stevig
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jody 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede product

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Great machine, easy to use and excellent quality. It is quite heavy and was pretty expensive but you pay for quality and durability.

Pluspunten

  • kwaliteit

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

erturk mutlu 28-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

very useful machine

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

10,0
it is very useful machine and my wife very like she uses the machine in the kitchen and she is very happy

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Irma 28-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige Kenwood keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Deze keukenmachine heeft geen plastic onderdelen en staat stevig op het aanrecht. Ideaal voor het in korte tijd mixen en kloppen van ingrediënten. Verder zijn er veel accessoires bij te kopen.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maik 27-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ergonomisch mengkom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Ik vind dat voor de prijs van het artikel een heel goede machine wordt geleverd. Daarbij vind ik hem mooi; het is niet erg om hem op de aanrecht te laten staan.
Eenvoudig in gebruik, werkt naar behoren en goed schoon te houden

Pluspunten

  • Weinig Lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Teuni 27-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

7,0
Heb het gekocht omdat het mooi is en goede informatie kreeg, beschrijving is duidelijk, alles ziet er gebruiksvriendelijk en stevig uit.

Pluspunten

  • Goed te onderhouden en veelzijdig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 26-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi robuust apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Mooie robuuste allesmixer die zowel het lichte als ook het zwaardere werk aankan. Heb hem aangeschaft omdat hij robuust is, krachtig en goed schoon te houden.
Bovendien misstaat hij echt niet op mijn aanrecht en is hij compact.

Pluspunten

  • degelijk, weinig plastic
  • goed schoon te houden

Minpunten

  • geen extra beslagbak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aaf 26-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

10,0
Solide apparaat met vele mogelijkheden. Degelijk materiaal. Mooi grote mengkom die in de vaatwasser kan.

Pluspunten

  • Degelijk en solide apparaat
  • stevige mengkoppen
  • grote mengkom met gladde wanden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jakup 26-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachiene KMiX

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Oerdegelijk, echte kwaliteit. Gemakkelijk en voldoet aan alle wensen om deegproducten klaar te maken.

Pluspunten

  • Fluisterstil
  • Degelijk

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

EJvdS 26-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoere en functionele keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Apparaat is zwaar en staat daardoor erg stevig. De metalen behuizing en RVS-kom zijn mooi om te zien. Eenvoudige bediening met traploze snelheidsknop. Gemakkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Bosch 26-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Ik gebruik de machine voornamelijk voor het kneden van brooddeeg. Dit gaat uitstekend met deze machine. (volg wel de gebruiksaanwijzing, waarin staat dat je eerst de vloeistof in de kom moet doen en dan pas het meel moet toevoegen... ik heb het andersom geprobeerd, en dan krijgt de machine het niet gemend). Maar ook het opkloppen van eieren gaat deze machine goed af. Voor andere dingen heb ik hem nog niet gebruikt. De machine voelt zeer degelijk aan. Alleen aan de bevestiging van het spatdeksel heb ik zo mijn twijfels. Je moet er wel de ruimte voor hebben, want echt klein is hij niet. Door het gewicht van 10kg, is hem steeds in een kast zetten waarschijnlijk niet wat je wilt.
Nu 3 weken in bezit, en ik ben er heel erg tevreden over.

Pluspunten

  • Machine voelt degelijk aan.

Minpunten

  • Bevstiging spatdeksel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jenneke 23-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fijne mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
De mixer stond al langer op mijn lijstje, gisteren voor het eerst gebruikt om brood mee te kneden. Werkt uitstekend, scheelt een hoop kracht.

Pluspunten

  • doet wat je ervan mag verwachten
  • robuuste mixer

Minpunten

  • geluidsniveau harder dan verwacht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 23-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste machine met sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Ik wilde eindelijk eens een goede degelijke mixer hebben met een sterke motor, deze is van goede kwaliteit

Pluspunten

  • Robuust
  • Degelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fvd 23-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super keukenmachine !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Ik heb deze gekocht omdat omdat hij super handig is en perfect aan mijn maatstaven voldoet.
En dan nog eens voordelig !

Pluspunten

  • fijne machine werkt perfect
  • topprijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eli 20-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

FIJN, Ook voor kleine hoeveelheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit, ook goed voor wat kleinere hoeveelheden. Ziet er goed uit en maakt niet heel veel kabaal. Wel erg zwaar met verplaatsen

Pluspunten

  • kleine hoeveelheden
  • veel standen
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • erg zwaar
  • kom los draaien gaat nier heel soepel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M Verberne 20-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
een mooi en stabiele machine met fijne hulpstukken en een grote kom zeer sterk met 1000 watt en een spatdeksel.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Bo 18-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nice design, handy to bake

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Baking is my hobby but kneading the dough isn't, I need it to save some human labor . I looked through and found several band, the Kenwood kmix series really stood out. IIt has beautiful design while doing excellent for bakers.

Pluspunten

  • Beautiful design
  • Sturdy and heavy, does not move

Minpunten

  • The noise
  • Accessories are too expensive

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hertje 15-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Dit merk biedt super kwaliteit voor een redelijke prijs. Krachtige machine waar we lang mee vooruit kunnen.

Pluspunten

  • degelijkheid
  • prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geraldine 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak en klassiek design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Krachtige motor, maar toch redelijk stil. Het fijne is dat het apparaat geheel uit ijzeren gedeeltes bestaat en daardoor veel steviger is dan andere apparaten. Dit is een product dat zeker langer mee gaat!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goede kwaliteit
  • Veel opzetstukken mogelijk
  • Redelijk stil

Minpunten

  • Redelijk zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews