Kenwood kMX750BK zwart

Best Reviewed 4 keer mei 2020 Kenwood kMX750BK zwart
Best Reviewed - mei 2020
Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 209 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMX750BK zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RM1991 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

10,0
Mooi design, grote mengkom van 5 liter en een krachtige motor.
Inclusief 3 hulpstukken, dus geschikt om van alles te maken!

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke goede machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Reviews gelezen, vergeleken met Kitchenaid machines kwam deze er ook erg goed uit, en meer waar voor je geld

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Goede bouwkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jarno 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit, maar werkt erg prettig, makkelijk en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Voor dit product gekozen, omdat het naast het uiterlijk gewoon erg functioneel is en erg goed en makkelijk werkt.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Anti spat deksel
  • Accessoires

Minpunten

  • Geluid bij op volle toeren draaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marijke 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Wauw, wat een krachtpatser. Gisteren 750 gr volkoren speltbloem deeg gedraaid en dat zonder problemen. Geen geschuif over het aanrecht, gewoon zoals het hoort. Stabiel en niet al te veel lawaai. Je voelt en ziet de kracht. Erg tevreden over het geheel. Alleen jammer dat er geen flexi-klopper bijgeleverd kan worden.
Biscuitdeeg en eiwit kloppen is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • krachtig en stabiel
  • geen blender en of citruspers.

Minpunten

  • geen flexi-klopper te krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kmix 750

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Een mooie machine waar je goed brooddeeg mee kunt maken. Ik heb het product nog te kort om een uitgebreide review te maken.

Pluspunten

  • Krachtig machine
  • Goed schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Heidi 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk zwaar en mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
staat als een huis, mengt en kneed goed. Mooi genoeg om op het aanrecht te blijven staat, geen kastje voor nodig. perfect gebruik het iedere dag voor het kneden van brooddeeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Na enige twijfel tussen de KMix en groter broertje Kitchenaid toch vanwege de goede beoordelingen voor de Kenwood gekozen omdat hij voor deze prijs wel erg compleet was. Door de corona-vertraging enige tijd op moeten wachten dus pas sinds gister in huis. Intussen een lekker brood gebakken en deeg gemaakt voor donuts. Prestaties tot nu toe prima! Makkelijk te bedienen en schoon te maken ook!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Youss 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, bij lage stand kneed de machine al goed

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
ik vind het een mooie uitstraling hebben hij oogt chique, compact, kan tot 5 liter in, kneed goed, motor hoor je niet hard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tusiaem 06-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Very nice product, works good, nice design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

10,0
Very nice product, it works good, nice design. It is heavy but thanks to that it is stable. It is a bit expensive and does not include additional items inside

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenSop 27-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige profesionele keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Degelijke keukenmachine, misstaat niet op het aanrecht. Mixt zeer goed, machine heeft een luxe uitstraling maakt weinig lawaai. Handig dat je zelf de hoogte van de klopper kunt instellen. Draaiknop voor instellen van de snelheid, mixer van ander merk had een grote hendel om snelheid in te stellen wat ook lomp oogt. Juweeltje voor in de keuken, zeer blij mee

Pluspunten

  • Stevige machine die niet weg schuift
  • Draaiknop om snelheden in te stellen
  • Mogelijkheid om gehaktmolen e.d. aan te sluiten

Minpunten

  • Nog niet gevonden, verwacht het trouwens ook niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eefje 26-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Meteen zin om te bakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Na levering meteen gaan bakken. Wat een fijn apparaat!
Redelijk stil. We weten nog niet hoe het apparaat is met wat zwaarder deeg, zoals brood of pizza deeg. Maar dat gaan we snel testen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet 19-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Kenwood KMIX75

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
De Kenwood KMIX75 is een praktische en bijna onmisbare machine om in de keuken te hebben. Niet alleen zijn design maar ook zeker zijn bedieningsgemak is hetgeen waar ik bijzonder over te spreken ben....een echte aanrader.

Pluspunten

  • Design
  • Krachtige motor

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 17-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
De keukenmachine werkt goed, mengt en mixt goed, ook voor stevig deeg werkt het erg prettig. Al een paar heerlijke broden als resultaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joop 16-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige, mooie en funcionele keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
AANRADER!! Deze hele fijne keukenmachine gekocht op aanraden van familielid die deze al jaren naar alle tevredenheid gebruikt! Twijfelde tussen Kenwood en Kitchenaid maar prijs / kwaliteit is deze mijns inziens beter. Kortom topkeuze!

Pluspunten

  • Kracht motorvermogen
  • Looks

Minpunten

  • Relatief zwaar maar dat is ook een pluspunt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LG 07-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat en de grote kom is erg fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
De Kmix wilde ik al heel erg al hebben en nu was er een mooie aanbieding. Ik heb meerdere producten van de Kmix en dit staat dan ook erg mooi op het aanrecht.

Pluspunten

  • Grote
  • Stijlvol

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ferry 07-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Degelijk product, ziet er mooi uit in onze keuken. Mijn vriendin is er erg enthousiast over. Dat zal vele taarten geven :-). De Cashback actie is niet minder dan slecht. Het is erg omslachtig wat er allemaal gedaan moet worden om het geld terug te krijgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Ben Salem 05-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevige apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

10,0
robust en degelijkheid de grote van de kom en de mogelijkheden
de accessoires die erbij horen ben je niet beperkt met je bereidingen

Pluspunten

  • stevig
  • sterk enro bust

Minpunten

  • onstabiel tijdens het kneden van zware deeg

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Cor Huft 04-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie zwarte keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Ik heb de keukenmachine nog maar een paar dagen. Nu een keer gebruikt en ik ben erg tevreden.
Hij doet wat ie moet doen Niet te veel knopjes etc. Prima

Pluspunten

  • Doet wat ie moet doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davy 04-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
De machine doet wat je ervan verwacht. Goede prijs kwaliteit verhouding. Genoeg power, en blijft op zijn plaats staan.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken, vaatwasser bestendig
  • Handvat op de kom
  • Veel extra accessoires bij te bestellen

Minpunten

  • Op hoge stand wat meer geluid, maar niet storend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Ben Salem 02-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevige en robuust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

10,0
goed en stevige apparaat ben heel erg blij mee in deze tijd wordt brood thuis bakken bijna heel gewoon ik raad het aan

Pluspunten

  • stevig
  • robust

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews