Kenwood kMX750BK zwart

Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 174 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMX750BK zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thijs 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke goede machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Reviews gelezen, vergeleken met Kitchenaid machines kwam deze er ook erg goed uit, en meer waar voor je geld

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Goede bouwkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jarno 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit, maar werkt erg prettig, makkelijk en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Voor dit product gekozen, omdat het naast het uiterlijk gewoon erg functioneel is en erg goed en makkelijk werkt.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Anti spat deksel
  • Accessoires

Minpunten

  • Geluid bij op volle toeren draaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marijke 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Wauw, wat een krachtpatser. Gisteren 750 gr volkoren speltbloem deeg gedraaid en dat zonder problemen. Geen geschuif over het aanrecht, gewoon zoals het hoort. Stabiel en niet al te veel lawaai. Je voelt en ziet de kracht. Erg tevreden over het geheel. Alleen jammer dat er geen flexi-klopper bijgeleverd kan worden.
Biscuitdeeg en eiwit kloppen is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • krachtig en stabiel
  • geen blender en of citruspers.

Minpunten

  • geen flexi-klopper te krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kmix 750

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Een mooie machine waar je goed brooddeeg mee kunt maken. Ik heb het product nog te kort om een uitgebreide review te maken.

Pluspunten

  • Krachtig machine
  • Goed schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leontine 15-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat.

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Prima prijs voor een degelijk apparaat. Ziet er mooi uit, bediening is makkelijk en er zit genoeg power in.

Pluspunten

  • prijs
  • uiterlijk

Minpunten

  • op hoogste stand wel veel geluid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Hannah Lahm 14-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige compacte en goed schoon te maken mixer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen heb ik deze Kenwood 750 gekocht, en daar heb ik helemaal geen spijt van. Het is mijn eerste ervaring met een niet handmixer maar kan er goed mee overweg. Het zit een fijne grote mengkom bij zodat die niet te vol wordt bij een grote hoeveelheid. De mixer is goed schoon te maken en fijn dat er een opbouw in snelheid in zit, maar wel langzaam in te stellen is. Heel handig voor slagroom kloppen om te kijken of het al in de buurt komt of nog langer nodig heeft. Doordat er niet veel tuutjes en dingen bij zijn is het lekker makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • grote mengkom,
  • goed schoon te maken

Minpunten

  • kost ff wat tijd om in en uit elkaar te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joyce 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

feestje op het aanrecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Verjaardagscadeau voor dochter de bakprinses. Geweldig apparaat. Duidelijk en simpel in gebruik. Meteen de eerste dagen meermaals gebruikt. Cake, slagroom etc. Alles is een feestje. Kwaliteit zeer degelijk en een mooi design om zeker op het aanrecht te laten staan.

Pluspunten

  • Mooi design - kun je laten staan op het aanrecht
  • Eenvoudig in gebruik
  • Goed resultaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christa 08-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Was op zoek naar een keukenmachine en zag deze staan en vindt het een mooi design hebben. Ook de kleuren combinatie is prachtig. Ik heb het een mooi prominent plekje gegeven op het aanrechtblad in mijn keuken. Het heeft een krachtige uitstraling, de kom zit goed vast en heeft een handvat. Ook heb ik de recensies gelezen en die waren lovend.

Pluspunten

  • mooi design
  • geen trillengen als de klopper klopt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaatje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Fijne machine, degelijk in gebruik. Nog niet gebruikt maar kan niet wachten op de eerste keer dat deze machine gebruikt wordt.

Pluspunten

  • Degelijk
  • mooi ontwerp

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Els 24-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood kmx750bk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Ziet er prachtig uit en werkt erg goed. Ik ben er heel blij mee! Al jaren wil ik er een kopen, nu eindelijk gedaan. Zeer geslaagde koop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Keukenprins 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke machine. Krachtig. Compact op het aanrecht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Altijd al een keukenmachine willen aanschaffen.
Deze Kenwood heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding gezien de functies èn de krachtige 1000W motor.

Pluspunten

  • 1000W motor
  • Compact dus goed te plaatsen op aanrecht
  • Ziet er erg mooi uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 21-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Deze robot is absoluut niet te vergelijken met de machines uit de goedkopere prijsklasse, deze robot is degelijk rook nog eens erg mooi.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 14-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte Mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

10,0
Vertrouw op Kenwood en bereid heerlijke maaltijden voor alle gelegenheden met de vele verschillende artikelen van Kenwood, zoals de beroemde keukenmachines en blenders, maar ook waterkokers en koffiezetapparaten. Door de veelzijdigheid Kenwood merk je dat je steeds meer kunt variëren. Je wordt geïnspireerd tot nieuwe ideeën, nieuwe gerechten en nieuwe recepten, zodat je elke maaltijd speciaal kunt maken

Pluspunten

  • Klein
  • geruisloos

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mario 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

7,0
Mooie klein compacte mixer. Makkelijk in gebruik en schoon te maken. Staat stevig. Echte aanrader. Lekker stil.

Pluspunten

  • Sterk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emve 06-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Goede, sterke mixer. Wel vrij zwaar om op te tillen, maar werkt erg goed. Beslag moet wel van de zijkant en onderkant van de kom enigszins bijgeschraapt worden, omdat de mixer daar niet komt.

Pluspunten

  • sterkte van de motor
  • design

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Magda 03-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie aparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Hele goede apparaat, staat ook mooi in keuken. Nu bakken wordt wat stukje makkelijker. Bent echt tevreden met mij nieuwe keukenmixer. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Mooie design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design,niet teveel toeters en bellen

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
prachtige mixer om te zien, staat mooi op het aanrecht, mixt ingrediënten goed door elkaar. Kortom goede machine voor een niet te dure prijs!

Pluspunten

  • mooi design
  • geluid valt reuze mee
  • mixt goed
  • handig spatdeksel meegeleverd
  • zware machine waardoor hij niet aan de wandel gaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Oostindie 22-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Degelijke kwaliteit, mooi design, goed resultaat.
Het is een prachtig product, welk goed zijn werk doet, er zijn uiteraard min punten, zo is de mixer relatief zwaar.

Pluspunten

  • mooi design

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PAul 13-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KM750BK, geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Ben al een tijdje opzoek naar een keukenmachine waarvan de prijs/kwaliteit verhouding prima is. in deze machine heb ik die gevonden. hierdoor is het mixen en kneden voortaan een koud kunstje.

Degelijk materiaal.

Pluspunten

  • Klopt en kneed perfect mijn producten
  • Heeft een fijne traploos te regelen snelheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SvdWijgert 15-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Ik moest een nieuwe keukenmixer en had al een handmixer van Kenwood dus wilde deze graag proberen. Ik heb hem nu 1 keer gebruikt maar werkt erg fijn. Het enige ding is dat met deeg maken de kom niet stevig vast zit waardoor die gaat rammelen. Verder heel fijn en mooi apparaat.

Pluspunten

  • Mooi
  • Kwaliteit
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews