Kenwood kMX750BK zwart

Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 162 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMX750BK zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thijs 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke goede machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Reviews gelezen, vergeleken met Kitchenaid machines kwam deze er ook erg goed uit, en meer waar voor je geld

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Goede bouwkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jarno 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit, maar werkt erg prettig, makkelijk en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Voor dit product gekozen, omdat het naast het uiterlijk gewoon erg functioneel is en erg goed en makkelijk werkt.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Anti spat deksel
  • Accessoires

Minpunten

  • Geluid bij op volle toeren draaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marijke 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Wauw, wat een krachtpatser. Gisteren 750 gr volkoren speltbloem deeg gedraaid en dat zonder problemen. Geen geschuif over het aanrecht, gewoon zoals het hoort. Stabiel en niet al te veel lawaai. Je voelt en ziet de kracht. Erg tevreden over het geheel. Alleen jammer dat er geen flexi-klopper bijgeleverd kan worden.
Biscuitdeeg en eiwit kloppen is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • krachtig en stabiel
  • geen blender en of citruspers.

Minpunten

  • geen flexi-klopper te krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kmix 750

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Een mooie machine waar je goed brooddeeg mee kunt maken. Ik heb het product nog te kort om een uitgebreide review te maken.

Pluspunten

  • Krachtig machine
  • Goed schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design,niet teveel toeters en bellen

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
prachtige mixer om te zien, staat mooi op het aanrecht, mixt ingrediënten goed door elkaar. Kortom goede machine voor een niet te dure prijs!

Pluspunten

  • mooi design
  • geluid valt reuze mee
  • mixt goed
  • handig spatdeksel meegeleverd
  • zware machine waardoor hij niet aan de wandel gaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Oostindie 22-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Degelijke kwaliteit, mooi design, goed resultaat.
Het is een prachtig product, welk goed zijn werk doet, er zijn uiteraard min punten, zo is de mixer relatief zwaar.

Pluspunten

  • mooi design

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PAul 13-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KM750BK, geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Ben al een tijdje opzoek naar een keukenmachine waarvan de prijs/kwaliteit verhouding prima is. in deze machine heb ik die gevonden. hierdoor is het mixen en kneden voortaan een koud kunstje.

Degelijk materiaal.

Pluspunten

  • Klopt en kneed perfect mijn producten
  • Heeft een fijne traploos te regelen snelheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SvdWijgert 15-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Ik moest een nieuwe keukenmixer en had al een handmixer van Kenwood dus wilde deze graag proberen. Ik heb hem nu 1 keer gebruikt maar werkt erg fijn. Het enige ding is dat met deeg maken de kom niet stevig vast zit waardoor die gaat rammelen. Verder heel fijn en mooi apparaat.

Pluspunten

  • Mooi
  • Kwaliteit
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton 08-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en grote inhoud

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

7,0
De machine voelt en ziet er solide uit. De kom is ook echt groot, waardoor je veel beslag tegelijk kan maken. Twee grote broden bijvoorbeeld. De mixer gaat daar ook met gemak doorheen.
Wat ik wel vind tegenvallen is dat er veel aan de randen blijft hangen wat telkens erbij moet worden geschraapt. Ook ontbreekt de gewone mixer, die volgens de handleiding juist van belang is bij veel verschillende soorten deeg. De K-klopper bv heeft moeite met boter en suiker mengen tot een egaal geheel.
Wat ook heel moeilijk gaat is de machine uit zijn kantel blokkade halen. Dat gaat echt heel stroef en is veel kracht bij nodig.
Ik heb meer tijd nodig om een beter beeld te krijgen.

Pluspunten

  • grote kom
  • krachtig
  • uitbreidbaar

Minpunten

  • Mix niet volledig zonder hulp
  • Klopper ontbreekt
  • Kantel blokkade

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sterre 07-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Het is een fijne keukenmachine met een krachtige motor, de ideale bakpartner voor iedere thuisbakker!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kenwood KMX75 06-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Ik heb het product pas 1 keer gebruikt, maar je merkt aan alles dat dit een kwaliteitsproduct is. Veel stabieler in elkaar gezet dan een plastic mixer. Daar is de prijs uiteraard ook naar. Bij de keukenmachine zitten 3 opzetstukken (van metaal). Machine heeft voldoende kracht om brooddeeg te maken (met bijgeleverde deeghaak). Wij hebben daarnaast voor deze gekozen vanwege de retro uitstraling (zwart). Je kunt er daarnaast ook nog andere onderdelen bij kopen, zoals een vleesmolen.

Pluspunten

  • Stevige machine met voldoende kracht
  • Uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sigrid 29-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte stevige keukenmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
het is de Kenwood geworden omdat deze een goede kwaliteit prijsverhouding heeft.
Stevige en eenvoudige bediening met handige spatdeksel.

Pluspunten

  • stevig
  • maakt weinig lawaai
  • eenvoudige bediening
  • grote kom met handvat

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nelly 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en sterk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Uitstraling van het apparaat, mooi vorm gegeven. Het doet wat het moet doen en staat stevig op zijn dopjes. Gemakkelijk in gebruik en de onderdelen zijn goed schoon te krijgen.

Pluspunten

  • Degelijk en sterk
  • Mixt goed
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Zwaar apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sam 24-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, sterk apparaat

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Mooi strak design, de kom is groot en kan dus veel in. Mengt alles prima
En past nog eens ook mooi in de keuken.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Inhoud mengkom

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GdeR 20-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Prachtige machine die erg goed doet wat hij moet doen. Ik heb al koekjesdeeg gemaakt, cakebeslag en brooddeeg. Zelfs het brooddeeg is mooi egaal doorgekneed!

Pluspunten

  • Stabiel
  • Goede vergrendeling
  • Zwaar dus hij danst niet weg
  • Prachtig deeg en beslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FRanscuisine 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Nog niet gebruikt, maar ziet er goed uit! Mooie uitstraling, goed materiaal!
Tjonge jonge wat een mooi apparaat. Wat een geweldig mooi apparaat!

Pluspunten

  • Mooi
  • supermooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Williams 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie keuken machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
fijne krachtige keuken machine met mooie hoge mengkom ideaal om grotere hoeveel heden in te mixen zeker geen spijt van deze aankoop

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Williams 10-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie keuken machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
fijne krachtige keuken machine met mooie hoge mengkom ideaal om grotere hoeveel heden in te mixen zeker geen spijt van deze aankoop

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

p de ruiter 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

robuuste machine

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
een prima machine met behoorlijk wat mogelijk heden ,voor een leuke prijs
gekocht omdat onze dochter / schoonzoon ook goede ervaring er mee hebben

Pluspunten

  • degelijk
  • weinig onderhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ray 30-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige behuizing

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Mooi stevig apparaat. Doet wat hij moet doen. Wel zwaar maar dat komt ook door de stevige behuizing.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews