Kenwood KMX750WH wit

Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 74 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMX750WH wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

olaf 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Deze KMix werkt perfect en doet alles wat deze moet doen. Werk zelf als kok en op de zaak werken we met Kitchenaid en deze werken super maar deze Kenwood doet absoluut niet onder aan dit duurder merk. Voor de thuisgebruiker raadt ik echt deze kenwood aan. Betaalbaarder en doet het gewoon goed.

Pluspunten

  • stevig, robuust
  • werkt perfect
  • betaalbaar

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 15-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
vooral om deeg te kneden omdat ik een piza oven heb, maar ik heb er ook al brood en gebak mee gemaakt.

Pluspunten

  • prijs -kwaliteit
  • design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW 01-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Goed en mooi ontworpen apparaat voor redelijke prijs. Snelle service via Coolblue. Uit te breiden met accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjerk de keukenprins 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
gewoon doet wat hij moet doen. simpel in gebruik geen toestanden of overbodige tools die alleen maar in de kast belanden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

paul 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi solide apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Als kado aangeschaft; werd erg gewaardeerd! Vooral de solide uitstraling en de sterke motor maakt deze machine heel fijn in gebruik

Pluspunten

  • solide
  • styling

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnaud 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak en sterke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine maar pas sinds 10 dagen maar hier dan een paar punten die ik alvast kan noemen. Deze keukenmachine staat heel mooi op mijn aanrecht! Hij is lekker zwaar, lijkt oer sterk te zijn, super mooi design, en tot op heden mixt hij perfect! Gekozen om de design, de prijs en de genoemde kwaliteit bij andere reviews. Ben tot nu toe niet teleurgesteld!!

Pluspunten

  • design
  • prijs
  • kwaliteit van het product

Minpunten

  • andere accessoires bestellen is duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilza 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
We hebben de machine onlangs per post snel ontvangen en zijn er erg blij mee. Hij is robuust goed schoon te maken en een er zit een fijne spaddeksel bij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Josefien 13-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne Machine, Handig in gebruik.

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Deze keukenmixer werkt zeer gemakkelijk. Verwisselen van accessoires is eenvoudig. Sterke motor en stabiele machine.

Pluspunten

  • Grote kom
  • Handige accesoires

Minpunten

  • zware machine

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jelte 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig gebouwd (netaal), sterk en niet te licht van gewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Beste alternatief voor Kitchenaid. Ik bak desembrood, dus heb krachtige machine nodig voor deeg. Deze machine is perfect en ook nog mooi om te zien.

Pluspunten

  • krachig
  • stevig gebouwd (metaal)
  • constante snelheid d.m.v. snelheidssensor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taarten van Nell 24-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne keuken machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Jaren geleden heb ik mijn eerste KMix gekocht. Nu omdat ik zoveel bak heb ik er een 2e bijgekocht. Hij werkt super fijn, is makkelijk schoon te maken en heeft een mooi design! Hij werkt prettig voor kleine hoeveelheden maar ook een hoge capaciteit kan hij makkelijk aan. Mijn eerste machine heb ik nu al 5 jaar en deze werkt echt nog steeds uitstekend!!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goed schoon te maken
  • Grote en kleine hoeveelheden
  • Vaatwasbestendig
  • Gaat jaren mee

Minpunten

  • Heb ik niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taarten van Nell 23-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Superfijn apparaat. Ik heb al 5 jaar een Kmix keukenmachine en nu door het vele bakken een 2e aangeschaft. Hij werkt super fijn en is goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Kan hoge productie aan zonder warm te worden

Minpunten

  • Heb ik niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 19-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoer uiterlijk,lijkt op veel duurder prof merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Sterke deegkneed machine tegen redelijke prijs. Mooi model, ook nog een cash back actie !
Veel goede reviews.

Pluspunten

  • Stevig
  • Sterke motor 1000W

Minpunten

  • Uitvoering en bevestiging spatdeksel kan beter

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

MJ75 18-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Zware kwaliteit, kan daardoor goed overweg met zwaarder deeg.
Mixt goed.
Waardige concurrent voor de veel duurdere KitchenAid

Pluspunten

  • Degelijk
  • Zwaar

Minpunten

  • Geluid bij hogere snelheid
  • weinig accessoires bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mw 06-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterk genoeg voor al het bakwerk

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Ik heb m nog niet heel veel gebruikt, maar hij bevalt tot nu toe erg goed. Van kleine dingen mixen, tot brooddeeg kneden, het gaat allemaal lekker soepel.

Het voelt ook aan als een degelijk apparaat (wat natuurlijk ook wel mag voor dat geld). Goede aankoop!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Ster

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dav 16-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goeie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

7,0
super product, werkt goed voor beslagen. weet niet hoe het zit met de iets zwaardere beslagen maar de machine werkt goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Goed product 27-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

6,0
Fijn product voor de keuken. Voldoende accessoires die je erbij hebt. Voldoende kom inhoud. Je kunt het gebruiken voor alles wat je maar kunt bedenken. Voortaan niks meer met de hand doen. Alles in de kom en je bent er klaar mee.

Pluspunten

  • Goede inhoud
  • Accessoires voldoende

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 24-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil, stabiel, mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
De keukenmachine maakt weinig geluid, staat stevig op het aanrecht en makkelijk schoon te maken. Mooi design.

Pluspunten

  • stabiel
  • makkelijk te reinigen
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maggie 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Mooie grote mengkom dus kan ik ook grotere hoeveelheden mee bereiden.
Door de krachtige motor kan je ook het zwaardere kneed werk aan!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dorcila 27-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

kenwood Keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Na twee jaar twijfelen knoop doorgehakt om dit geweldige apparaat te kopen. Doorslag was de gunstige aanbieding en een verhaal over de Engelse Holland bakt ‘The Great British Bake Off’ alwaar men was overgestapt op deze Kenwood als de bakmachine.
Hij is niet alleen mooi, hij kneed mix, klopt en roert perfect, ook het zwaardere brooddeeg zonder dat je het idee hebt dat hij het gaat begeven. Kneden doet hij als de beste, zonder protest of elektrisch gekerm. Dit is zo een ding waarvan je weet, deze gaat heeeel lang mee.
Voelt en ziet er zeer degelijk uit, gevoel klopt met het idee over een degelijke machine. En ja, ik althans, vindt hem mooi op het aanrecht staan. Hij is best groot en zwaar, dus als je hem toch laat staan is dat mooi meegenomen.
Schoonmaken is appeltje eitje.

Absolute aanrader.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Kwaliteit prijs verhouding
  • Resultaat
  • mooie grote mengkom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofian El adel 26-05-2019
  • Product gekocht

Kenwood kmix

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

5,0
Deze Kenwood k mix keuken machine is een hele goede stabiele apparaat je krijgt er 3 mix dingen bij en je hebt 3 verschillende kleuren waaruit je kan kiezen ik ben heel tevreden met dit apparaat en raad iedereen aan ook zn apparaat te kopen veel plezier dervan .......................

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews