Kenwood Chef KVC3170S

Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
Vleesmolen
Ja
Aantal snelheidsstanden
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 78 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef KVC3170S op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

David 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

“Top kwaliteit.”

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Uitstekende keukenmachine. Mooi design en uitbreidbaar met meerdere accessoires. Het is een enorm veelzijdig product; kan er mee mixen, mengen, kloppen, blenden, Food processor op zetten en nog veel meer.
Hij is heel stevig doordat hij van RvS is en veel kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Top kwaliteit
  • Mooi design. Werkt erg fijn.
  • Krachtige motor
  • Zeer veelzijdig
  • Uitbreidbaar met meerdere accessoires

Minpunten

  • GEEN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daxter 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige en nette keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Na een aantal jaar een oude keukenmachine is het tijd voor een nieuwe; kwaliteit is keurig, het is een stevige nette keukenmachine welke je op je keuken laat staan. Machine is eigenlijk te zwaar om te verplaatsen. Handig is dat de mixer instelbaar is en zo alles in de kom meeneemt. Jammer dat de kom geen handvaten heeft waardoor je deze met 2 handen moet vasthouden. Verder geen enkel minpunt

Pluspunten

  • Solide
  • Neemt al het beslag mee

Minpunten

  • Metaal maakt hem ook weer zwaar
  • Beslagkom heeft geen handvaten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anwar 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood chef KVC3170

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Kenwood gekocht wegens de naam, en in vergelijking met kitchen aid ook een stuk goedkoper in deze classe. Machine en accessoires voelen zeer solide aan. Makkelijk in gebruik, handleiding is duidelijk. Machine werkt naar behoren tot nu toe.

Pluspunten

  • Stevig
  • Duidelijke Handleiding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en Robuust

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Omdat mijn hobby om taarten te bakken iets wat uit de hand is gelopen, wilde ik een grote, krachtige en degelijke machine. Voorwaarde voor mij was dat ik de accessoires los kon aanschaffen en dat er niet te veel plastic onderdelen op zaten die snel kapot kunnen gaan.

Pluspunten

  • krachtig en stil
  • robuust door metalen onderdelen
  • losse accessoires aan te schaffen
  • grote hoeveelheden tegelijk te maken

Minpunten

  • had graag keuze gehad voor accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ls 26-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goede maat, fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Haalt het onderste uit de kom
Fijn in gebruik
Veel accessoires
Veelzijdig en goede kwaliteit
Zeker aan te raden voor de amateur bakker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moo 25-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi solide

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
mooi solide apparaat, doet wat ie moet doen zonder moeite. nadeel is dat bijna elk onderdeel van de gehakt draaier aluminium is dus niet in de vaatwasser kan.

Pluspunten

  • zwaar
  • solide
  • sterke motor

Minpunten

  • gehakt draaier spullen alumi dus kan niet in vaatw
  • spatscherm beetje wiebelig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kram 22-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Chef KVC3170S

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Staat stevig, is stil en voldoet uitstekend/ Blij met deze aanschaf. Heb getwijfeld of ik deze of een KitchenAid of de Kenwood wilden. De combinatie van prijs en mogelijkheden gaf de doorslag. Apparaat doet wat het moet doen en de motor is stevig en krachtig genoeg om allerlei brooddegen aan te kunnen inclusief die met noten. De gehaktmolen die erbij wordt geleverd is de kers op de taart.

Pluspunten

  • staat stevig
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BoxelaarJ 11-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koop consumentenbond

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Mooi design. Kwalitatief ziet het er degelijk uit. Inhoud doos is zeer goed verpakt en extra doos eromheen bij het verzenden. Apparaat werkt naar behoren. Veel accessoires toegevoegd.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Degelijk verpakt
  • Consumentenbond beveelt deze aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Victor 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, solide apparaat en hulpstukken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Prijskwaliteit verhouding.
Topmerk
Diverse hulpstukken, mooie design van het apparaat.
Duidelijke handleiding, is stil in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Thea 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Heb de Kenwood een paar dagen in bezit, maar voldoet helemaal aan de verwachting. Ziet er solide en mooi uit. Heb ook de foodprocessor erbij gekocht en die werkt perfect op de machine.

Pluspunten

  • degelijk
  • mooi
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Winfred 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Een mooie degelijke machine. Stabiel, veel power en super eenvoudig in het gebruik. Heel breed inzetbaar (van bakken to worst op de BBQ) en aanzienlijk goedkoper dan KitchenAid Artisan.

Pluspunten

  • Solide
  • Eenvoudig in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken
  • Krachtig
  • Uitbreidbaar

Minpunten

  • Uitbreidingen zijn prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dylan 03-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

kenwood chef KVC3170S

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
een mooi produckt gebruiksvriendelijk. gebruik hem nu al voor bijna alles mix/blender gerechten. uitgebreide beschrijving en duidelijke bebruikswijzen.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • alles kan in vaatwasser
  • veel mogelijkheden
  • makkelijk schoon

Minpunten

  • geen 2de kom
  • toebehren zijn zeer duur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Slagter 02-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
omdat ik graag een keukenmachine wilde hebben.
en deze machine heeft een hoop positive reviews op internet.
beslagkom is degelijk uitgevoerd, en de machine is erg stil.

Pluspunten

  • Design
  • zwaar uitgevoerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pleuts 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Onwijs fijn product, gebruik het veel en zeker tevreden! Ik werk zelf in de keuken en dit is ideaal om thuis te gebruiken. Zwaar deeg is ook geen probleem, ik gebruik het dagelijks. Ideaal !

Pluspunten

  • Sterk
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa 27-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
De kenwood keukenmachine werkt goed naar behoren.
Het heeft een grote mengkom en heeft voldoende kracht om deeg te maken, eiwitten, slagroom opkloppen etc waardoor mijn gerechten lekkerder gaan smaken. Ook is het tijdsbeparend doordat ik ondertussen andere dingen kan gaan doen.
Ik ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Grote mengkom

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne degelijke keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Heel blij met de aanschaf van deze keukenmachine om naar hartelust te kunnen bakken. Handig zijn ook de accesoires zoals de blender waar we heerlijke smoothies mee hebben gemaakt.
Manlief is heel blij met de gehaktmolen, zodat hij zelf zijn eigengemaakte worsten kan maken om te BBQ en

Pluspunten

  • degelijk
  • veel uitbreidingsmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WIM 19-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Goed product tegen een redelijke prijs doet wat er van verwacht wordt en is ook nog eens redelijk stil en gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • KWALITEIT
  • PRIJS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans.S. 17-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige keukenmachine met veel toepassingsmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

7,0
Ik vind het een mooie machine die goed in de stijl van mijn keuken past.
hoop een hoop mooie en lekkere dingen hiermee te gaan bereiden.

Pluspunten

  • mooi glad en goed schoon te houden ontwerp
  • veelzijdigheid

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anica 21-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

mixer

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

3,0
Omdat hij zo veel mogelijkheden heeft, hebben wij voor de Kenwood gekozen. Wat mij vreselijk tegenvalt is het mixen. Bij deeg gaat alles tegen de wand zitten en drukt hij het omhoog uit de kom. Ook slaat hij steeds stukken over. Je moet er echt bijblijven, de machine steeds stoppen en het met de hand doorroeren. Ik denk er over om maar weer een handmixer te kopen. Bij pannenkoeken beslag mixen ontstaan klontjes. Ondanks we het in kleine beetjes bijvoegen. Dit doen we dit tegenwoordig maar met de hand en een garde.

Pluspunten

  • snijden

Minpunten

  • mixen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Carolus 25-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot, snel en handig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Een groot apparaat, met genoeg ruimte voor verschillende baksels. Een beetje lawaaierig op de hardste stand, maar dat is nog te vergeven. Het staat stabiel, en dat is het belangrijkst. Voor de prijs een prima ding.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Groot volume

Minpunten

  • Lawaaierig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews