Kenwood Chef KVC3170S

Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
Vleesmolen
Ja
Aantal snelheidsstanden
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef KVC3170S op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

David 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

“Top kwaliteit.”

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Uitstekende keukenmachine. Mooi design en uitbreidbaar met meerdere accessoires. Het is een enorm veelzijdig product; kan er mee mixen, mengen, kloppen, blenden, Food processor op zetten en nog veel meer.
Hij is heel stevig doordat hij van RvS is en veel kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Top kwaliteit
  • Mooi design. Werkt erg fijn.
  • Krachtige motor
  • Zeer veelzijdig
  • Uitbreidbaar met meerdere accessoires

Minpunten

  • GEEN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daxter 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige en nette keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Na een aantal jaar een oude keukenmachine is het tijd voor een nieuwe; kwaliteit is keurig, het is een stevige nette keukenmachine welke je op je keuken laat staan. Machine is eigenlijk te zwaar om te verplaatsen. Handig is dat de mixer instelbaar is en zo alles in de kom meeneemt. Jammer dat de kom geen handvaten heeft waardoor je deze met 2 handen moet vasthouden. Verder geen enkel minpunt

Pluspunten

  • Solide
  • Neemt al het beslag mee

Minpunten

  • Metaal maakt hem ook weer zwaar
  • Beslagkom heeft geen handvaten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anwar 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood chef KVC3170

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Kenwood gekocht wegens de naam, en in vergelijking met kitchen aid ook een stuk goedkoper in deze classe. Machine en accessoires voelen zeer solide aan. Makkelijk in gebruik, handleiding is duidelijk. Machine werkt naar behoren tot nu toe.

Pluspunten

  • Stevig
  • Duidelijke Handleiding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en Robuust

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Omdat mijn hobby om taarten te bakken iets wat uit de hand is gelopen, wilde ik een grote, krachtige en degelijke machine. Voorwaarde voor mij was dat ik de accessoires los kon aanschaffen en dat er niet te veel plastic onderdelen op zaten die snel kapot kunnen gaan.

Pluspunten

  • krachtig en stil
  • robuust door metalen onderdelen
  • losse accessoires aan te schaffen
  • grote hoeveelheden tegelijk te maken

Minpunten

  • had graag keuze gehad voor accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anica 21-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

mixer

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

3,0
Omdat hij zo veel mogelijkheden heeft, hebben wij voor de Kenwood gekozen. Wat mij vreselijk tegenvalt is het mixen. Bij deeg gaat alles tegen de wand zitten en drukt hij het omhoog uit de kom. Ook slaat hij steeds stukken over. Je moet er echt bijblijven, de machine steeds stoppen en het met de hand doorroeren. Ik denk er over om maar weer een handmixer te kopen. Bij pannenkoeken beslag mixen ontstaan klontjes. Ondanks we het in kleine beetjes bijvoegen. Dit doen we dit tegenwoordig maar met de hand en een garde.

Pluspunten

  • snijden

Minpunten

  • mixen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Carolus 25-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot, snel en handig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Een groot apparaat, met genoeg ruimte voor verschillende baksels. Een beetje lawaaierig op de hardste stand, maar dat is nog te vergeven. Het staat stabiel, en dat is het belangrijkst. Voor de prijs een prima ding.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Groot volume

Minpunten

  • Lawaaierig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carolus 25-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot, snel en handig!

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Een groot apparaat, met genoeg ruimte voor verschillende baksels. Een beetje lawaaierig op de hardste stand, maar dat is nog te vergeven. Het staat stabiel, en dat is het belangrijkst. Voor de prijs een prima ding.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Groot volume

Minpunten

  • Lawaaierig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C. Jansen 24-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp en constant in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Als keukenmachine steekt de kenwood chef met kop en schouders boven andere apparaten uit. Je hoeft geen pro te zijn om goede resultaten te behalen met dit apparaat en als je wel gevorderd bent kun je met alle mogelijke opzetstukken al je kookprocessen versnellen of makkelijker maken. En ik zal altijd toegeven dat het een grote investering is, maar de kwaliteit die je ervoor terug krijgt zul je nog jaren kunnen gebruiken.

Pluspunten

  • Elegant ontwerp
  • Makkelijk schoon te maken
  • Veelzijdig apparaat

Minpunten

  • Grote initiële investering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

parkerfan 23-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

betrouwbaar, robuust en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
deze heb ik gekocht voor mijn schondochter, die graag kookt en bakt.
wij hebben zelf al jaren een Kenwood Chef en zijn er heel tevreden over ivm de kracht en uitbreidingsmogelijkheden

Pluspunten

  • robuust
  • uitbreidbaar

Minpunten

  • prijs van de hulpstukken
  • niet alles kan in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 17-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Na lang zoeken hebben we dit mooie apparaat gekocht. Nog niet heel veel gebruikt maar de eerst indruk ik uitstekend. Het krachtige apparaat heeft geen enkele moeite met het kneden van zwaar deeg.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Robuust

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Wolf 13-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Nog maar net in huis maar wel enthousiast over de degelijke uitstraling. Vanmiddag al een sapje geperst en m’n eerste appeltaart gebakken. Tot op heden zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lola 04-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Het is een mooie machine echt de perfecte look niet tw groot niet te klein
een min punt is dat ie best lawaai maakt is en met deeg kneden loopt ie bijna van me aanrechtblad af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CookieCutter 22-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige, stevige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Wij hebben de keukenmachine met name aangeschaft voor patisserie maar ook voor andere taken zoals de bereiding van vlees of van brood is deze machine zeer goed te gebruiken.

De machine heeft een hoog vermogen en is erg degelijk wanneer het gaat om de bouwkwaliteit. Ook het design van de keukenmachine valt bij ons erg in de smaak.

Pluspunten

  • Hoge bouwkwaliteit, stevig
  • Hoog vermogen
  • Design
  • Echt voor meerdere klussen inzetbaar

Minpunten

  • De kom heeft geen handvat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KVC3170S 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great kitchenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Best machine ever! Whether it is mincing meat, baking a cake or making a smoothy, the Kenwood Chef it the mixer that you need!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smit 26-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige machine met grote kom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Hoewel ik deze machine pas kort in bezit heb, heb ik al eerder met dezelfde machine gewerkt. Fijne en krachtige machine die traploos in te stellen is. Met diverse haken, gehaktmolen en blender. Prettig in gebruik!

Pluspunten

  • traploos
  • solide

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kenwood keukenmachine 28-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

7,0
Fantastische keukenmachine heb hem zelf al jaren,en deze voor mijn zoon gekocht.
Heel erg geschikt voor zwaar deeg,gebruik hem zelf om brooddeeg mee te kneden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronique 03-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraaie keukenmachine met veel uitbreidingsmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Deze keukenmachine kwam als beste uit de test met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De machine is eenvoudig in gebruik met veel handige uitbreidingsmogelijkheden en heeft een fraai design.

Pluspunten

  • Veel uitbreidingsmogelijkheden
  • Eenvoudig in gebruik zonder te veel knoppen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 01-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

bevindingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Apparaat 1,5 jaar in bezit. Ben er in het algemeen goed over te spreken enkel de bevestiging van de beweegbare (kantelbare) kop is matig. Mijn machine is na ongeveer 1 jaar retour gestuurd voor reparatie. De as was er bijna helemaal uitgelopen (borgmoertje zou helpen). Voor het einde van de garantie zal hij nog wel een keer retour gestuurd moeten worden. Hoop dat als het hierna nog meer voorkomt het probleem ook netjes opgelost wordt. De eerste keer is het keurig opgelost.

Pluspunten

  • bijna enkel + punten

Minpunten

  • montage scharnier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 01-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

bevindingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Apparaat 1,5 jaar in bezit. Ben er in het algemeen goed over te spreken enkel de bevestiging van de beweegbare (kantelbare) kop is matig. Mijn machine is na ongeveer 1 jaar retour gestuurd voor reparatie. De as was er bijna helemaal uitgelopen (borgmoertje zou helpen). Voor het einde van de garantie zal hij nog wel een keer retour gestuurd moeten worden. Hoop dat als het hierna nog meer voorkomt het probleem ook netjes opgelost wordt. De eerste keer is het keurig opgelost.

Pluspunten

  • bijna enkel + punten

Minpunten

  • montage scharnier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Design en Degelijkheid zijn top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Wat een krachtig, goed werkende machine! Makkelijk bedienbaar, goed schoon te maken. Zeer gebruiksvriendelijk. Klopt alles heel luchtig.

Pluspunten

  • Alles van stevig materiaal, geen plastic rommel.
  • Heel precies in het versnellen van het toerental.

Minpunten

  • De beslagkom zonder handvat, randje is vrij dun.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews