Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Best Reviewed jan 2019 Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Inhoud mengbeker
3,9 liter
tile-Aantal standen
4 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen, kneden, blender, sapcentrifuge

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marrie 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Happy kitchen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Ik heb een Bosch keukenmachine gekocht en word daar helemaal blij van. Niet allerlei aparte apparaten, maar één machine met hulpstukken waarmee ik alles kan: van slagroom kloppen tot brood bakken, van smoothies malen tot milkshakes kloppen, heerlijke sapjes persen en op een eenvoudige manier salades maken.
Een semi-professioneel apparaat dat stoer staat te glimmen in mijn keuken voor een uitstekende prijs. Zeker met zo'n refund actie er bovenop.
Daar wordt een keukenprinsesje helemaal happy van!

Pluspunten

  • Staat goed stevig, zeker met zuignappen.
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

VPE-WHY 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stabiele machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

8,0
Een geweldig apparaat. De motor is krachtig, maakt niet teveel lawaai en de bediening super eenvoudig. Ook fijn: schoonmaken is heel snel gedaan omdat het apparaat niet overal kleine hoekjes heeft waar vuil in blijft zitten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 14-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving. De machine doet wat hij moet doen. Gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kritische klant 25-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi, handzaam apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

8,0
Apparaat 1 dag in huis. Kan in ieder geval goed smoothies maken, en voor de rest moet ik het nog even afwachten, maar dat is logisch nietwaar.

Pluspunten

  • mooi
  • handzaam

Minpunten

  • nog niet ontdekt
  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

geen foto 14-11-2019

Redelijk

Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

8,0
Bij het maken van een volkorendeeg (500 gr. meel en 350 ml. water 70%) beweegt het apparaat redelijk heftig heen en weer, er ontstaat dus behoorlijk wat frictie en kan mij niet voorstellen dat dit gezond is voor de machine
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Donna 04-06-2019

Makkelijk in gebruik!!

Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

10,0
Het is net of ik deze machine al jaren in gebruik heb. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Onderhoud snel en makkelijk.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

R. Wagenaar 14-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Hele fijne machine die veelzijdig inzetbaar is. Hij heeft een vaste plek op het aanrecht omdat hij erg weinig ruimte inneemt en dagelijks wordt gebruikt. Alles is ook erg makkelijk weer schoon te maken. Er zijn erg veel accessoires, (ook los) verkrijgbaar maar deze vindt ik in verhouding erg duur. Na jaren gebruik was mijn mengbeker stuk en heb ik om die reden besloten de gehele machine nieuw aan te kopen weliswaar in de standaard uitvoering omdat ik de overige accessoires natuurlijk gewoon kan blijven gebruiken. Heb daardoor ook ontdekt dat er possitieve verbeteringen zijn gedaan aan de machine. Ik raad deze machine zeker aan!

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden in 1 machine
  • Weinig ruimte nodig op aanrecht

Minpunten

  • Losse accessoires zijn duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AvH 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

10,0
De prijs,kwaliteit en functionaliteit is prima. Makelijk in gebruik en onderhoud. Neemt niet veel ruimte inbeslag. Stevig exemplaar.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Functionaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige en degelijke machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Mijn moeder had vroeger al een Bosch Keukenmachine. Ik wilde dus zelf ook al jarenlang een Bosch Keukenmachine en ben er net zoals zij superblij mee! De machine voldoet echt aan alle verwachtingen en eindelijk krijg ik mijn beslag luchtig!
Het is een mooie compacte machine met de nodige accessoires.

Pluspunten

  • Compact en mooie vormgeving
  • Staat stevig
  • Stevige rvs kom
  • Vele accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie design keukenmachine een aanwinst in de keuken

Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

10,0
Mooie keukenmachine een sieraard voor in de keuken, eenvoudig te bedienen, stevig en solide materiaal. Multifunctioneel een machine die voor vele doeleinde te gebruikten. Nu alweer zin om te gaan bakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela0511 06-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

10,0
Super machine met vele opties
Niet geheel geleuidloos ,maar maakt stuk minder lawaai als mijn vorige machine
Echt een aanrader ook een mooi model trouwens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fiederelsje 22-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prachtige keukenmachine voorzien van handige snufjes

Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

8,0
De keukenmachine is niet alleen mooi maar ook heel handig. Even wat in de blender of sinaasappels uitpersen is nu ook in een handomdraai gedaan en heel weinig afwas achteraf. Hij staat stevig door de antislib onderkant. Ik ben blij dat ik hem heb

Pluspunten

  • meerdere functies
  • antislib
  • ruime kom
  • veel snelheids standen
  • spatdeksel

Minpunten

  • best groot van stuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch keukenmachine MUM50123 21-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede solide keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Makkelijk te gebruiken keukenmachine met voldoende accessoires.
Mooi design. Gemakkelijk te bedienen, voldoende mogelijkheden en mooie rvs kom.
Staat goed vast op aanrecht.

Pluspunten

  • stevige RVS kom

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ben harkema 14-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Toch iets minder degelijk dan gedacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Ik heb hem op 24-01-2018 gekocht en was/ben erg enthousiast, maar helaas begint de binnenbak van de citruspers al barstjes te vertonen. Toch minder degelijk dan gedacht, Verder vind ik het een heel fijn apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marloes 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, multifunctionele en goede keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Op deze keukenmachine uitgekomen na de test van de Consumentenbond begin dit jaar. Inmiddels gekocht en erg tevreden! De keukenmachine ziet er mooi uit en is niet onwijs groot waardoor die goed op het aanrecht kan staan en werkt super goed! Mooie accessoires erbij waardoor die ook multifunctioneel is.

Pluspunten

  • Compact en mooi design
  • Multifunctioneel door accessoires
  • Stevig, ook door zuignappen aan onderkant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben Harrkema 24-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn stabiel en compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Ik heb het gekocht omdat onze mixer en citruspers het begeven hadden. We zochten een apparaat dat kon mixen, deeg kneden en sinaasappels persen. Het was even zoeken hoe de deegkom vastgeklikt moest worden. het leek of het apparaat meteen al stuk was, maar dat bleek een mijns inziens terechte beveiliging. We hebben hem nu twee weken in gebruik en hij bevalt ons prima. Brooddeeg, cake en taartdeeg, slagroom kloppen en sinaasappels persen gaat heerlijk. Het appraat is gemakkelijk om te bouwen en staat erg stabiel. Het maakt niet veel herrie en het is gemakkelijk goed schoon te maken. Kortom een prima aanwinst. Wij bergen hem op, maar als je hem op je aanrecht wilt laten staan, ka ndat ook prima: het is mooi vorm gegeven.

Pluspunten

  • stabiel
  • goed schoon te maken

Minpunten

  • snoer gaat wat lastig naar binnen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rianne 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige vormgeving, fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met de aankoop van deze MUM50123.
Hij is prettig in gebruik, ik heb er inmiddels enkele malen gebruik van gemaakt voor het maken van taart, oliebollenbeslag (zwaar beslag) en het opkloppen van slagroom. In alle gevallen ben ik er erg tevreden over.
Het apparaat staat stabiel, is eenvoudig bedienbaar, maakt geen grote herrie en is ook nog eens prachtig van uiterlijk!

Pluspunten

  • Eenvoudig bedienbaar
  • Maakt geen herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mum50123 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mum50123

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Een zeer uitgebreide keukenmachine.
Ideaal voor het maken van shakes met bevroren fruit, het maken van deeg etc.
Alles is makkelijk schoon te maken en eenvoudig in gebruik maar kwalitatief erg goed.

Pluspunten

  • Meerdere opties op 1 apparaat
  • Uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny Smelt 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede, stevige, gemakkelijk te bedienen machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Ik vind het een goede machine. We hebben de machine net gekocht en al voor een aantal klusjes gebruikt. Het maken van oliebollendeeg ging goed. Cakedeeg maken ging goed. Er komen heerlijke smooties uit.
Waarom we deze machine hebben gekocht? Hij kwam goed uit een test van de Consumentenbond: 7,9.
De machine werkt heel plezierig. Hij doet zijn werk goed. Het enige "negatieve" puntje wat ik zou kunnen bedenken is, dat de kom wel iets groter zou mogen zijn.

Pluspunten

  • Prettig in gebruik
  • Goede prestaties in de diverse taken

Minpunten

  • Kom mocht iets groter (is bijna 4 liter)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan Heidstra 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte, strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Voor het eerst van mijn leven de perfecte slagroom geklopt, heb met spanning gekeken hoe dat ging. Met kerst stand het prachtig op het toetje. Het restant is mooi tot nu 2 dagen na de kerst en smaakt het heerlijk op mijn welverdiende kopje koffie. De citruspers werkt ook heel goed. Enne alles nu in één met mijn oude blender en citruspers weer een ander blij gemaakt.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • werkt goed

Minpunten

  • het was even uitzoeken hoe alles in elkaar stak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews