Bosch MUM58720 grijs, rood

Best Reviewed okt 2019 Bosch MUM58720 grijs, rood
Best Reviewed - oktober 2019
Specificaties
Inhoud mengbeker
3,9 liter
tile-Aantal standen
7 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM58720 grijs, rood op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

cbdkl 06-11-2018

veelzijdig apparaat

Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

8,0
Fijne machine die al veelzijdig is maar waar ik helaas toch nog een extra multimixer bij heb aangeschaft omdat ik een snijmolen miste. Werkt prima, is krachtig en staat ook mooi op het aanrecht.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Brenda 12-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik, mooi design, alles in 1

Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

9,0
Mooi design viel me direct op. Is compacter op aanrecht dan ik in eerste instantie dacht. Handig(makkelijk) in gebruik, onderdelen goed schoon te maken. Mijn voordeel is nu dat ik 1 apparaat op aanrecht heb waar ik alles mee kan.
(een heel klein minpuntje: DVD bijleveren met tips en recepten is beetje ouderwets ;-) aangezien meeste PC's geen DVD spelers meer hebben..)

Pluspunten

  • hanidg in gebruik
  • mooi design
  • alles in 1

Minpunten

  • dvd met recepten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mir 21-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

8,0
Veelzijdig product, met mogelijkheid om uit te breiden naar keus.
Staat stabiel op het aanrecht, best stil in gebruik in vergelijk met ander apparaten.

Pluspunten

  • Stil
  • Veelzijdig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

willie 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

10,0
we wouden een goed apparaat en dat is top gelukt. goede kwaliteit, hadden eerst een kenwood maar die was echt slecht.
deze is functioneler en veel beter . zou hem iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doortje 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenmachine Bosch MUM58720

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

10,0
Had al zo'n zelfde machine (700 watt) maar die heb ik aan mijn dochter gegeven. Deze machine (1000 watt) kneed, klopt, raspt en mengt alles voor me.
Ben er superblij mee. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • alle hulpstukken kunnen in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anja douma 10-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch keukenmachine MUM58720

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

9,0
Keukenmachine is snel, makkelijk in gebruik. Ben tevreden over de machine, ik raad hem iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HelmaW 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

9,0
Fijne machine, handig in gebruik, doet wat er beloofd is. Aardappels en groenten raspen met gemak.
Brood kneden gaat ook super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirjamjohanroos 10-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

8,0
We hebben nu een paar dagen het apparaat in huis en gebruik hem elke dag om een smoothie te maken, ook al verscheidende andere dingen mee gedaan zoals kaas raspen en sinaasappelen uit persen. alles is makkelijk schoon te maken en hij heeft een ere plek op het aanrecht omdat hij zo leuk er staat met zijn rode kleur.
we hopen er nog heel veel plezier mee te hebben, al met al een hele goede koop.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • ziet er mooi uit.

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing wat beknopt die erbij zit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Irene 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk gevonden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

9,0
Net aangeschaft, deze keuze vanwege de sterke motor en de functionaliteit van de onderdelen. Ik heb het apparaat nog maar net uitgepakt en moet het nog gaan uitproberen. Alleen nog maar "droog"getest en het geluid en de bediening zijn wat ik hoopte en verwachte. I

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • leuke kleur, het oog wil ook wat
  • voelt stevig aan...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Be 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

9,0
Ik ben blij met deze bosch, fantastisch op het moment van het maken van resposteria, koop het vooral om die reden en ik ben tevreden met de overname.

Pluspunten

  • makkelijk te gebruiken
  • Voor beginners in gebak is ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch keukenmachine MUM58720

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

10,0
Super apparaat! Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Gemakkelijk te bedienen. Vele toepassingsmogelijkheden

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Vele toepassingsmogelijkheden
  • Fraaie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.W.B. 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

8,0
Krachtige motor die het zware brooddeeg goed aan kan. Veel accessoires. Ziet er goed uit in de keuken.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Veel accessoires
  • niet veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ironblok 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte machine voor heel veel bak- en kooktoepassingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

9,0
De Bosch MUM58720 vier dagen geleden gekocht na lang wikken en wegen, vanwege het overstelpend grote aanbod in keukenmachines. Het vermogen, de hoeveelheid accessoires en de afwerking vielen direct op. Persoonlijk val ik niet op de retro look van veel machines tegenwoordig, het ontwerp van deze Bosch lijn combineert gebruiksgemak met een bijna futuristisch design. Direct uitgeprobeerd voor het kneden van een volkorenbrood en de hoge verwachtingen werden direct meer dan waargemaakt. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • functioneel, modern ontwerp
  • kwaliteit en degelijkheid
  • hoeveelheid accessoires
  • prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • ontbreken van een kleinere kom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anja douma 20-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch keukenmachine MUM58720

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

10,0
Geweldige keukenmachine, de machine voldoet aan al mijn eisen. Is snel klopt goed, snijdt de groente ook goed.

Pluspunten

  • snel
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert 08-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compacte keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

7,0
heb eerst een ander merk gehad,deze ging in rook op naar 25 mnd.,daarom uiteindelijk voor een merk keukenmachine gekozen,ziet er in 1e instantie veelbelovend uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenmachine mum 58720 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

10,0
geweldig apparaat voldoet aan de eisen goede prijs kwaliteit verhouding

makkelijk te bedienen ik ben er erg tevreden over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

8,0
Aangenaam verrast door de goede kwaliteit en het weinige geluid dat de machine maakt. Prettig in gebruik. De accessoires die aangeboden zijn prijzig, maar die heb ik niet nodig dus niet aangeschaft.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • geluid

Minpunten

  • prijzige accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ITSME 04-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compact en zeer complete Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

10,0
Zeer compacte MUM keukenmachine van Bosch tegen een betaalbare prijs.
Echt een alles-kunner of het nou gaat om roeren van cakebeslag, kneden van brooddeeg, kloppen van eiwitten of slagroom, raspen, snijden van groente en fruit maar ook met een krachtige blender.
Alle hulpmiddelen zijn handig op te bergen in de meegeleverde hoes die daarna weer precies past in de mengkom.
Eeenvoudige bediening. Door zuignappen staat de machine stevig op uw werkblad en I love the coleur
Super raad geen andere machine meer aan.

Pluspunten

  • Compact
  • Staat stevig op een aanrecht
  • mengkom, blender zijn gemakkelijk te vergrendelen
  • Ook voor mensen met minder kracht in hun handen
  • handig opbergsysteem voor accessoires

Minpunten

  • netwerkkabel mocht wel iets langer zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super snel apparaat, degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

8,0
Vandaag dit nieuwe speeltje gekregen en direct koekjes gebakken. Met 2 minuten mixen heerlijk en mooi deeg en lekkere koekjes! Mooi design, mooie kleur echt een aanwinst voor de keuken!!

Pluspunten

  • Super snel
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Els 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood

Algemene score

10,0
Ik heb dit apparaat gekocht omdat het ten eerste een Bosch is en ik over Bosch apparaten heel erg tevreden ben. Het is dan ook niet mijn eerste Bosch. Dan is de uitstraling van dit apparaat heel mooi, neemt niet zoveel ruimte in, dus compact, en kan bijna alles voor die prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews