Bosch MCM3501M zwart - Reviews

8,9 Lees 56 reviews
Best Reviewed jun 2016 Bosch MCM3501M zwart
Best Reviewed juni 2016
Specificaties
Inhoud kom
2 liter
Aantal snelheden
2
Kleuren
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 56 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ronny 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Slechts 30min na aankoop heeft hij direct bewezen waar hij voor diende , bij deze kan ik het product aanbevelen .pluspunt maakt niet veel lawaai zeer gebruiksvriendelijk omtrent wisselen van de messen.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • minimaal lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rosita 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch Keukenmachine all-in one

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het werd weer tijd om een nieuwe keukenmachine aan te schaffen. Met mijn vorige keukenmachine had ik goede ervaring, maar na 9 jaar intensief gebruik werd het weer eens tijd voor een nieuwe. Deze keukenmachine vind ik qua design erg goed bij mijn andere keukenapparaten passen. Het staat mooi op mijn aanrecht en ook als ik even geen zin heb om het op te bergen. Uiterlijk strak en mooi. Verder vind ik het ook fijn om het te hebben vanwege de verschillende mogelijkheden, zoals een kleine hakmolen, extra messen en een blender. Ik heb het al gebruikt en het werkt goed en is niet te luidruchtig. Tot slot vind ik het niet te duur voor de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Helen 06-12-2016 Product paar weken in bezit

Super krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Veel mogelijkheden heeft het apparaat
Kan er smoothies mee maken, raspen, ik snij heel veel groenten ermee. Ik kook vaak voor 6 personen dan is het super makkelijk om 2dozen champignons er in te laten snijden. Scheelt veel tijd.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Weekr prima

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Tevreden Klant 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Perfect voor in de Keuken!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijn apparaat. Dit omdat deze vele functies heeft.
Enigste nadeel het opbergen van de lossen onderdelen. Hiervoor zou een mooie opbergbox de oplossing bieden.
Maar maar ondanks deze kleine tekortkoming een fijn en krachtige keuken machiene.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Krachtige motor
  • Mooi design

Minpunten

  • Opruimen van de vele losse onderdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nina 05-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne veelzijdige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product werkt erg fijn en snel. Heb er tot nu toe alles mee kunnen hakken en snijden. Bananenbrood bakken lukt ook erg goed. Enige minpunt is dat het apparaat best veel geluid maakt. Wel handig schoon te maken.

Pluspunten

  • hygiene
  • snelheid
  • gebruik

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Barbera 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sindes een paar dagen in het bezit van deze keukenmachine, een echte keukenhulp die doet wat er gezegd wordt!
Heerlijk!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Jet Kording 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Snel Soepel en Veilig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima foodprocessor. Ik moest even wennen aan het feit dat je de stukken echt goed en precies vast moet zetten, anders werkt het apparaat niet. Maar dat is juist handig voor een onhandig iemand als ik. Voorkomt drama met rondvliegende smoothies. Apparaat zelf werk heel snel en substanties worden mooi glad. Kwaliteit naar zijn geld.

Pluspunten

  • Veilig
  • Snel
  • Degelijk

Minpunten

  • Handleiding kan duidelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Romina055 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Veelzijdig keukenapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit apparaat nog maar een paar dagen in bezit, maar al meerdere keren gebruikt. Wat een kracht en snelheid! Binnen seconden heb je groentes geraspt! Ook de blender is ideaal , heb hier een warme soep van verse groentes in gedaan en geen stukjes meer te vinden! Ik ga hier zeker dagelijks gebruik van maken

Pluspunten

  • geweldig keukenapparaat
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Makkelijk te monteren
  • Goed schoon te maken
  • Maalt zelfs koffiebonen!

Minpunten

  • Dat ik deze niet eerder heb gekocht!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Renate 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Compact, veelzijdig, eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na mijn detox-week ben ik helemaal in voor gezonde smoothies en eten uit kookboeken zoals Renske Kroes. Daarvoor heb ik elke dag een machine nodig die zowel smoothies kan maken, als noten kan malen. Ideaal dit apparaat dat niet teveel ruimte in beslag neemt en waarmee ik alle kanten op kan. Makkelijk te bedienen en het meeste past in de vaatwasmachine, dus makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • compact
  • veelzijdig
  • goede prijs, kwaliteit verhouding

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Fam van der Stegen 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zéér gebruiksvriendelijk met héél véél mogelijkheden

Algemene score

10,0
Dit Product is veelzijdig en doet wat het moet doen een echte aanwinst in de keuken wij kunnen nu al niet meer zonder goede kwaliteit zoals gewent van Bosch dus als u nog twijfelt dan zeg ik niet twijfelen het apparaat overtuigd u van een goede keuze na het eerste gebruik

Pluspunten

  • Zéér Compleet
  • Mooi Design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen minpunten gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Famjanssen3 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Compact maar groots in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een compacte foodprocessor gekozen voor deze Bosch. Fantastisch apparaat, compact, veelzijdig en bovenal stil! Echt een aanrader. Het staat mooi op je aanrecht en de blender maakt bij ons elke dag gezonde drankjes.

Pluspunten

  • Compact
  • Veelzijdig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Henk 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

God apperaat voor vele opties in het huishouden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te gebruiken en schoon te maken met veel mogelijkheden om een hoop ongemakkelijk snij-en hakwerk makkelijk te maken

Pluspunten

  • makkelijk schoon te houden
  • veel verschillende functies
  • genoeg accessoires

Minpunten

  • tamelijk groot en niet makkelijk op te bergen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Willem 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Keukenmachine. MCM3501M

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Praktische en complete keukenmachine. Eenvoudige bediening.
Echte aanrader voor huis-tuin en keuken gebruik en vriendelijk geprijsd.

Pluspunten

  • Praktisch en handig
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
super keukenhulp 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Kleine machine, met een eenvoudige bediening en reiniging

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Kleinere afmeting als mijn vorige, moderne uitstraling. Een scala aan hulpmiddelen, duidelijke beschrijving en prima service van het bedrijf

Pluspunten

  • moderne uitstraling
  • kleine afmeting
  • krachtige motor
  • veel hulpmiddelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
keukenmachine 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Keuken machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met deze machine omdat deze machine heel veelzijdig is en veel meer mogelijkheden heeft dan mijn vorige keuken machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
J. Nouwen 14-11-2016 Product paar weken in bezit

goede kwaliteit

Algemene score

9,0
Vind het een goed product ook prijs/kwaliteitverhouding goed wat mede bepalend is voor de aanschaf. Veel accessoires bijgeleverd, wat bij sommige andere merken karig is.

Pluspunten

  • mooi dessin
  • ruimtebesparend
  • krachtige motor
  • mmakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • trilling/ geluid bij hoge belasting, bak halfvol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Thijs 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit is uitstekend. Doet goed wat hij moet doen. Onderdelen zijn wel in de afwasmachine te wassen maar moeten nagespoeld worden omdat er water in blijft staan.

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Vaatwasmachine resultaten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Richard 29-08-2016 Product half jaar of langer in bezit

Buitengewone apparaat!

Algemene score

10,0
Het verschil tot sommige thuis toestellen op de markt tegenwoordig is, is de elektromotor van Bosch MC3501M keuken- hulp helemaal anders. Ongeacht de smoothie van harde vruchten of groenten u maakt, verplettert dat de Bosch MC 3501 M zonder moeite. Buitengewoon machine!

Pluspunten

  • de elektromotor
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • snijmes niet verwiselbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ahlam 07-07-2016 Product paar weken in bezit

Magie in eigen keuken

Algemene score

8,0
Bosch helpt met het voorbereiden van de lekkerste maaltijden. Het makkelijke gebruik en veiligheid zijn daardoor ook een pluspunten. Helaas, wel problemen gehad met het krijgen van het geld retour op de Bosch voedselbereiders.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
CdB 24-06-2016 Product paar weken in bezit

Degelijk apparaat

Algemene score

10,0
Nadat de blender gesneuveld was dit apparaat gekocht omdat het meerdere mogelijkheden heeft, zeer tevreden.
Kan ook ijs aan hoewel aan te raden dit eerst met de handmatige stand te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews