Kenwood FDM313SS zilver

Specificaties
Inhoud mengbeker
1,2 liter
tile-Aantal standen
2 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen, citruspers, sapcentrifuge
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM313SS zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ted winkels 28-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FDM313SS compacte alleskunner +ingebouwde weegschaal

Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

10,0
De Kenwood FDM313SS is een heerlijk compacte alleskunner met zelfs een ingebouwde weegschaal. Ik heb deze gekocht vanwege de vele positieve reviews en ook de vele accessoires die er al standaard bij zitten. Waar ik hem voor gekocht heb, het snijden, raspen. mixen en koffiebonen malen doet hij uitstekend. De ingebouwde weegschaal is een handig hulmiddel en kan mijn oude weegschaal naar de kringloop zodat ik weer ruimte overhoud en andere mensen een plezier kan doen.

Pluspunten

  • compacte alleskunner
  • hoeveelheid accessoires
  • ingebouwde weegschaal

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia 08-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot en toch compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

9,0
Een handig compact mooi uitgevoerd foodprocessor met veel diverse mogelijkheden. De bijbehorende blender is een topper. Ook de sinaasappel pers is super.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alien 01-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

10,0
Fijne foodprocessor met veel mogelijkheden en een strak design. Werkt naar behoren, ik ben er erg blij mee

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby 16-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
geweldig apparaat raad het iedereen aan. de foosprocessor doet wat er beschreven staat en dat voor niet teveel geld

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik
  • goede beschrijng

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

prima 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ideale foodprocesser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

7,0
partner kan alleen gemalen voedsel eten.is een uitkomst voor het maken van gerechten.is snel om te bouwen naar nieuwe gerechten.

Pluspunten

  • functioneel
  • geschikt voor vaatwasser

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A 20-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

9,0
Het is een compact apparaat met veel mogelijkheden om op verschillende manieren te gebruiken. Mijn 30 oude Moulinex keukenmachine is stuk gegaan. Dus gezocht naar nieuwe topper.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden in 1 apparaat

Minpunten

  • geen opberg box voor lossen artikelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yilmaz 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
(Bijna) Alles zit erbij. Zeer uitgebreide accessoires. Degelijk materiaal. Gemakkelijk schoon te maken. Krachtige motor.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

J. Kaspersma 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
In verband met Indonesische achtergrond is een goede keukenmachine een must. Deze machine is compact heeft een goede keus aan messen en raspen.

Pluspunten

  • Compact apparaat met veel keuzemogelijkheden
  • Goede keuze uit messen en raspen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse 11-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust en stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Ik zocht een machine die snel dingen kan raspen, snijden en hakken. Deze machine werkt super snel, is robuust en staat stijlvol op het aanrecht

Pluspunten

  • snelheid
  • scherp

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

L. Egmond 30-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke krachtige foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving en handig dat er een weegschaal in verwerkt zit. Veel verschillende opties voor hakken, snijden etc. Hij is vrij krachtig, soms zelfs iets te. bijvoorbeeld tomaten in stukjes maken voor een salsa resulteert al snel in een tomaten puree pulp.
Alsnog blij met onze aankoop. Makkelijk schoon te maken ook omdat alles los gemaakt kan worden en het onder de kraan mag. Hoewel sommige hulpstukken er een beetje fragiel uitzien door de plastic stukken: citrus pers.
Al met al voor de prijs een goede deal denk ik.

Pluspunten

  • veel opties
  • weegschaal
  • makkelijk schoonmaken
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • soms te krachtig
  • sommige hulpstukken minder stevig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Blije gebruiker 21-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Product is compact, maar is groot genoeg voor een gezin. Staat stevig vast en makkelijk schoon te maken. Erg veelzijdig. Weegschaal is een fijne extra product.
glazen hakmolen en blender ja wat mij heeft overgehaald om voor kenwood te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Wendy 11-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Ideaal dat er een weegschaal in zit!
Ik heb hem gekocht vanwege de glazen blender.
Hij maakt iets teveel kabaal en bevroren groente gaat iets moeilijker.
Toch tevreden!

Pluspunten

  • Glazen blender
  • Ingebouwde weegschaal

Minpunten

  • De blender maakt genoeg kabaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HansH 03-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Mooie stevige foodprocessor met veel accessoires. Vooral de geintegreerde weegschaal vind ik top. We kunnen nu veel andere apparaten wegdoen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roos 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Heel erg fijn dat er nu een compacte foodprocessor is, met een glazen blender kan. Enorm blij dat ik hem nu eindelijk gekocht hebt. Ook zitten er voldoende nuttige accessoires bij, niet teveel onzin dingen.

Pluspunten

  • glazen kan

Minpunten

  • geen warme soepen mogelijk in de glazen blender

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer