Kenwood FDM313SS zilver

  • Best Reviewed sep 2020
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM313SS zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

L. Egmond 30-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke krachtige foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving en handig dat er een weegschaal in verwerkt zit. Veel verschillende opties voor hakken, snijden etc. Hij is vrij krachtig, soms zelfs iets te. bijvoorbeeld tomaten in stukjes maken voor een salsa resulteert al snel in een tomaten puree pulp.
Alsnog blij met onze aankoop. Makkelijk schoon te maken ook omdat alles los gemaakt kan worden en het onder de kraan mag. Hoewel sommige hulpstukken er een beetje fragiel uitzien door de plastic stukken: citrus pers.
Al met al voor de prijs een goede deal denk ik.

Pluspunten

  • veel opties
  • weegschaal
  • makkelijk schoonmaken
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • soms te krachtig
  • sommige hulpstukken minder stevig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Roos 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Heel erg fijn dat er nu een compacte foodprocessor is, met een glazen blender kan. Enorm blij dat ik hem nu eindelijk gekocht hebt. Ook zitten er voldoende nuttige accessoires bij, niet teveel onzin dingen.

Pluspunten

  • glazen kan

Minpunten

  • geen warme soepen mogelijk in de glazen blender

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Otten 03-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctionele keukenmachine voor de hobbykok

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Prima product, deze is namelijk makkelijk in gebruik. De opzetstukken zijn makkelijk te bevestigen en werken naar behoren. Voorheen had ik o.a. een blender, staafmixer, hakker, mandoline en citruspers in de keuken staan. Deze heb ik nu kunnen vervangen en het levert meer ruimte op. De machine is wel een beetje luid en de bevestiging voor o.a. de mesjes lijkt een beetje instabiel tijdens het plaatsen. Overigens werkt alles gewoon naar behoren en vind ik dat dit product een goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft.

Pluspunten

  • Glazen kan
  • Makkelijk in gebruik
  • Weegschaal
  • Prijs

Minpunten

  • Vrij luid
  • bevestiging opzetstukken instabiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ank Kok 22-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Word ik gelukkig van.

Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met de aanschaf van dit apparaat, het maakt verse produkten bereiden een stuk gemakkelijker. Ik maak bloemkool- en broccolirijst elke keer vers. Het bespaart geld en je hebt een goed, vers produkt om te bereiden. Evenzo met witte kool en rode kool snijden, nu een makkie met dit geweldige apparaat. Dit zijn nog maar enkele gebruiksgemakken, er zijn er veel meer.Ik heb het apparaat nu 4 maanden en ik zou het niet meer willen missen.


Review: 2-12-2020
Ik heb voor deze machine gekozen, omdat het een complete machine is met alles erop en eraan wat ik wilde.
Voor deze prijs en kwaliteit een goede aankoop. (Met tijdelijk: Leuke cashbackactie van € 15,--.)
De machine is makkelijk in gebruik, snel schoon te maken en doet wat er beloofd is!
Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij met meerdere bruikbare tips. Kortom: DOEN!

Pluspunten

  • compleet, makkelijk in gebruik.
  • altijd verse produkten

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isuru 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Je hebt alles wat je wilt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

10,0
Je hebt alles wat je wilt in één product, het is echt efficiënt. Ik zou dit product zonder enige aarzeling willen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kenwood foodprocessor FDM313SS 02-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi compact, kan gewoon op het aanrecht blijven staan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

9,0
ik maak er mijn eigen boemboes mee en dat gaat uitstekend en .... natuurlijk smaakt het dan veel lekkerder. En dit model gekozen omdat er ook nog een aparte kleine molen bij zit.

Pluspunten

  • compact
  • onderderdelen kunnen in vaatwasser

Minpunten

  • mis de opbergdoos voor de raspen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lia 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Als een kind zo blij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

9,0
Er kwam geen einde aan het uitpakken van alle onderdelen die erbij zitten en toch heb ik meer ruimte over in mijn keukenkastjes om ik meerdere apparaten de deur heb kunnen doen. De onderdelen zelf kon ik makkelijk opbergen. Het apparaat zelf ziet er strak uit het aanrecht. Ideaal dat er een ingebouwde weegschaal inzit. Omdat ze nog maar heel kort in mijn bezit is heb ik nog niet alles kunnen uitproberen. Ik heb een 9 gegeven i.p.v. 10 omdat je jammer genoeg niet items kunt kopen om uit te breiden.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Ingebouwde weegschaal

Minpunten

  • geen sapcentrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moakraan 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, solide

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Eens een Kenwood, altijd een Kenwood.
Ik heb onlangs mijn Kenwood Chef uit 1974! met vele hulpstukken, wegens verhuizing en kleiner wonen de deur uitgedaan. Hij werkt nog steeds!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke machine

Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over deze food processor. In de paar dagen dat ik hem nu heb heeft hij al goede diensten bewezen. Gemakkelijk te bedienen met een prima resultaat. Ik kan eigenlijk maar één ding zeggen: ik had deze al jaren geleden moeten kopen!

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • erg goed resultaat
  • alles mag in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R 10-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fijn apparaat

Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

7,0
Fijn apparaat. Je hebt heel veel mogelijkheden en eigenlijk kan je al je andere keukenapparaten de deur uit doen. Helaas was een van de rubbertjes al kapot en kan je zelf geen extra's kopen voor dit apparaat. Wat erbij zit is dus wat je ermee kan.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Compact

Minpunten

  • Bij levering al kapot
  • Geen mogelijkheid om extra's bij te kopen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Heleen 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreid en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

9,0
Deze machine is zeer veelzijdig door alle attributen maar toch redelijk compact zodat hij makkelijk op te bergen is. De ingebouwde weegschaal is een hele grote plus!

Pluspunten

  • veelzijdig
  • ingebouwde weegschaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ted winkels 28-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FDM313SS compacte alleskunner +ingebouwde weegschaal

Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

10,0
De Kenwood FDM313SS is een heerlijk compacte alleskunner met zelfs een ingebouwde weegschaal. Ik heb deze gekocht vanwege de vele positieve reviews en ook de vele accessoires die er al standaard bij zitten. Waar ik hem voor gekocht heb, het snijden, raspen. mixen en koffiebonen malen doet hij uitstekend. De ingebouwde weegschaal is een handig hulmiddel en kan mijn oude weegschaal naar de kringloop zodat ik weer ruimte overhoud en andere mensen een plezier kan doen.

Pluspunten

  • compacte alleskunner
  • hoeveelheid accessoires
  • ingebouwde weegschaal

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia 08-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot en toch compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

9,0
Een handig compact mooi uitgevoerd foodprocessor met veel diverse mogelijkheden. De bijbehorende blender is een topper. Ook de sinaasappel pers is super.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alien 01-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

10,0
Fijne foodprocessor met veel mogelijkheden en een strak design. Werkt naar behoren, ik ben er erg blij mee

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby 16-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
geweldig apparaat raad het iedereen aan. de foosprocessor doet wat er beschreven staat en dat voor niet teveel geld

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik
  • goede beschrijng

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

prima 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ideale foodprocesser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

7,0
partner kan alleen gemalen voedsel eten.is een uitkomst voor het maken van gerechten.is snel om te bouwen naar nieuwe gerechten.

Pluspunten

  • functioneel
  • geschikt voor vaatwasser

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yilmaz 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
(Bijna) Alles zit erbij. Zeer uitgebreide accessoires. Degelijk materiaal. Gemakkelijk schoon te maken. Krachtige motor.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

J. Kaspersma 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
In verband met Indonesische achtergrond is een goede keukenmachine een must. Deze machine is compact heeft een goede keus aan messen en raspen.

Pluspunten

  • Compact apparaat met veel keuzemogelijkheden
  • Goede keuze uit messen en raspen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse 11-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust en stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Ik zocht een machine die snel dingen kan raspen, snijden en hakken. Deze machine werkt super snel, is robuust en staat stijlvol op het aanrecht

Pluspunten

  • snelheid
  • scherp

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Blije gebruiker 21-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Product is compact, maar is groot genoeg voor een gezin. Staat stevig vast en makkelijk schoon te maken. Erg veelzijdig. Weegschaal is een fijne extra product.
glazen hakmolen en blender ja wat mij heeft overgehaald om voor kenwood te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews