Siemens HB675GBS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
71 liter
Inbouwhoogte
58,5 cm
Inbouwbreedte
56 cm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hester 11-02-2017 Product paar weken in bezit

Oven

Algemene score

7,0
Apparaat is snel voorverwarmd, mooie grote oven. Minder prettig is de onduidelijkheid tussen de wekker "tijd" en de duur "tijd". Deze moeten beide worden ingesteld, als deze niet goed zijn ingesteld, bakt het de oven niet. Hetgeen erg vervelend is.

Pluspunten

  • groot
  • snel voorverwarmd

Minpunten

  • wekker/ duur "tijd"

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

sanderq 03-06-2017

mooi design

Algemene score

10,0
1 week in huis en nu al drie heerlijke taarten gebakken in deze perfecte oven. gemakkelijk te bedienen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Dennis 16-03-2017 Product paar weken in bezit

Top Oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne oven makkelijk in te bouwen,stil,snel op temperatuur en ziet er stijlvol uit, helemaal happy mee

Pluspunten

  • stil
  • stijlvol

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Meester Ad 12-01-2017

Mooi design, prachtige resultaten

Algemene score

10,0
Ik heb deze bakoven sinds december 2016 in gebruik, samen met de iQ700 compacte varioSpeed bakoven met magnetron. Ik heb voor deze combinatie gekozen, omdat ik graag gebruik wil maken van de mogelijkheid om tegelijkertijd te kunnen bakken en/of gebruik te kunnen maken van de magnetron. Ik ben blij met deze keuze, het is al verschillende keren voorgekomen dat ik tegelijkertijd beide apparaten in gebruik had (kerstdiner!)
De bakoven is makkelijk in het gebruik. De bediening is intuïtief en je hoeft niet persé de (overigens duidelijke en uitgebreide) handleiding te bestuderen (al heeft het je wel meer info). Door het 'toutch-screen' en de grote draaiknop kom je snel bij het programma dat je wenst. Ook de temperatuur is goed instelbaar en deze is ook betrouwbaar! Er zijn veel programma's die je kunt kiezen (tot bijv. het voorverwarmen van het servies!)
De oven wordt geleverd met een rooster, een braadslede en een bakplaat. Als je wilt, zou je op meerdere niveaus tegelijkertijd kunnen bakken (hete lucht), zeker als je ook nog de bakplaten van de combi bakoven/magnetron daarbij betrekt).
Door de mooie binnenafwerking (geëmailleerd) is de oven uitstekend schoon te maken.
En dan het design: ik weet het, het is een kwestie van smaak, maar ik vind beide ovens boven elkaar in mijn keuken echt een plaatje!
Wat mij betreft een dikke aanrader!
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Ralph1973 13-10-2016

Geweldige oven

Algemene score

10,0
nu twee weken in huis en erg tevreden. De oven is gemakkelijk te bedienen en ziet er qua vormgeving heel strak uit. Daarbij komt te kijken dat hij enorm veel functies heeft welke je met alle gemak in kunt stellen. In deze oven kan het niet verkeerd gaan. Dan als laatste nog het schoonmaken. Ik heb daar altijd al een hekel aan gehad, maar bij deze oven is het een genot. Alleen as uitvegen, meer niet. Kortom echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Marcel 24-09-2016 Product paar weken in bezit

Stille Oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze mooie stille Oven heeft de juiste programma's voor mij en meer. En heel handig is de schoonmaak functie die de oven beschikt.

Pluspunten

  • Stil
  • Schoonmaakfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Juci 06-09-2016

Mooi goede oven.

Algemene score

10,0
Nog niet zoveel in gebakken, alles wat gedaan is ging goed en smaakte goed. Ook gaat het erg snel. Makkelijk schoon te houden. Ook geeft hij aan of hij nog warm id dmv een rood balkje. Een plaatje in de keuken
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

ZEYZEY 03-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super Oven

Algemene score

9,2
Dit is echt de oven waar ik van droomde.
Staat mooi in mijn keuken,en is makkelijk te bedienen.
En de barkresultaten zijn uitstekend.
Wat duurzaamheid betreft verwacht ik ook geen problemen. In een woord suuuuuupergoed,dank u wel Siemens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjeff 15-02-2016

Prima oven

Algemene score

10,0
We zijn zeer tevreden met deze oven. In onze nieuwe keuken zit hij op ooghoogte en dat is sowieso erg prettig.
verder is hij lekker stil en snel op temperatuur.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

JanB 15-01-2016

Super makkelijk en perfect resultaat!

Algemene score

10,0
Sinds 3 maanden in gebruik. Zeer tevreden, bediening is super makkelijk en het resultaat is perfect. Zowel taarten, pizza (home made..) als ovengerechten komen er prima uit. Af en toe de zelfreiniging aan, en hij is weer brandschoon. Top apparaat!
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

HOZAN05 09-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb heel erg tevreden.ik heb heel erg lekkere broodjes gemaakt.mooie grood ovens tot nu ik heb.ik advieser mijn alle familie en vriendenen ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndreK68 27-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
We hebben reeds enkele malen de oven gebruikt met zeer goede resultaten. De vormgeving is zeer goed met een mooie uitstraling en het vlees komt en goed uit en smaakt lekker!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer