Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch CMG636BS2

8,1 Lees 17 reviews

Vergelijkbare producten

Neff C15MS22N0

  • Inhoud 45 liter
  • Vermogen 900 watt
  • Kleur(en) inox
Neff C15MS22N0
9,0 (1)

Siemens CN678G4S1

  • Inhoud 45 liter
  • Vermogen 900 watt
  • Kleur(en) inox
Siemens CN678G4S1

Whirlpool AMW 508/IX

  • Inhoud 40 liter
  • Vermogen 900 watt
  • Kleur(en) rvs
Whirlpool AMW 508/IX

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andirem 18-09-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
Voor de aankoop perfect geïnformeerd over de mogelijkheden.
Ziet er zowel van binnen als buiten erg goed uit.
Het apparaat doet wat het moet doen, niets dan lof!
Achteraf toch veel spijt van deze aankoop!
Bij het gebruik van de magnetron gedurende 15 sec (bijv. voor het ontdooien van enkele sneden bevroren brood) wordt de interne elektronica dermate opgewarmd dat de ingebouwde ventilator ca. 13 minuten nodig heeft om e.e.a. af te koelen. De naloop van de ventilator is dan ook duidelijk hoorbaar.
Bij eerdere oudere combi magnetrons (Siemens 1994 / Sharp 1994) bleek dit totaal niet het geval te zijn.
Uit navraag bij Bosch blijkt dat het apparaat zo is ingesteld.
Bij bakken of braden gedurende een wat langere periode kan ik me een langere looptijd voorstellen, maar 15 sec?

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petert 30-03-2017 Product paar maanden in bezit

Mooi apparaat

Algemene score

6,0
Bedieningsring is een drama voor dat geld verwacht je een app wat perfect in te stellen is. Ring is niet te draaien en loopt regelmatig vast

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Bedienigsring

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht
Officiele reactie van Bosch 31-03-2017

Beste Petert, Uiteraard moet de bedieningsring gewoon goed functioneren. Waarschijnlijk is er dan toch iets mis met de ring van je combioven. Neem alsjeblieft hierover even contact op met ons contactcenter op telefoonnummer 088-4244010 optie 1.

Reageer

Hans 02-02-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijke en fraaie combi-magnetron

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, gemakkelijk te plaatsen. We hebben deze aangeschaft ter vervanging van 13 jaar oude combi-magnetron (ook Bosch). Ovenruimte is erg ruim, dus ook goed te gebruiken voor pizzas of grote schalen. Bediening Is gemakkelijk, wel moet je het apparaat eerst aan zetten.

Pluspunten

  • Ovenruimte
  • Bediening
  • Gemakkelijk in te bouwen

Minpunten

  • Irritant deuntje bij inschakelen
  • Sleuf van 3mm aan onderzijde
  • Lucht blaast in je gezicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura 13-12-2016

beoordeling oven

Algemene score

8,0
Hele mooie oven. Wel iets minder hoog als verwacht, maar wel heel mooi diep en breed. Jammer dat het inschuiven van de bakplaat/rooster een vervelend/krassend geluid maakt.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Petra 04-04-2016

Fijne oven.

Algemene score

8,0
Heb deze oven nog niet zo lang dus beetje lastig maar heel makkelijk te bedienen. Doet wat ie moet doen. Heb nog geen ingewikkelde gerechten gemaakt. Verder nog uitzoeken hoe te gebruiken bij bepaalde gerechten. Maar ben er wel tevreden over.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

schipper 20-12-2015

Prachtig design en erg stil

Algemene score

10,0
Onlangs deze fantastische combi oven/magnetron gekocht. Veel mogelijkheden en hij werkt fantastisch. Echt een aanwinst voor elke keuken. Beetje goed shoppen en dan is hij veel voordeliger te kopen dan op site vermeld staat
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Arthur 22-11-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,2
De draaiknop om temperatuur en tijd te regelen is niet erg handig, beter zou zijn knoppen met toetsen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Maarten 08-11-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
Wat een mooi, degelijk apparaat! De Assist functie is erg handig, vooral als je even niet meer weet hoe je iets klaar moet maken. Wel jammer dat de magnetronfunctie alleen via het menu te bereiken is ipv. één directe toets.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Paul 10-12-2015

Je kunt overigens wel de magnetron als startscherm instellen. Zeker wanneer je deze functie frequent gebruikt een handige keuze.

Reageer

John 04-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Het apparaat ziet er mooi uit en heeft veel mogelijkheden. De bediening van het apparaat zou met een aantal eenvoudige softwarematige aanpassingen nog beter/eenvoudiger kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Emil 16-10-2015

Mooie Compacte bakoven met magnetron

Algemene score

10,0
Vind het design erg mooi en de oven en magnetron werken prima, heb veel gemak van de indeling met schuif rek en bakplaat.
Heb twee opmerkingen 1: snoer is aan de korte kant ten opzichte van het stopkontakt.
2: de draai ring om de tijd in te stellen is erg glad het zou handig zijn deze van kartels te voorzien aan de buitenkant van de ring of op een punt een uitholling waar je je vinger in kan zetten.
Verder alle lof.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Nobody60 25-09-2015

Een alleskunner.

Algemene score

10,0
De oven heeft eindeloze mogelijkheden, een aanwinst voor elke keuken. Langzaam of snel een gerecht maken, zelf of met hulp van de aangeboden mogelijkheden......top!
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

bugsie 24-09-2015

Zeer makkelijk overzichtelijk gebruiksmenu.

Algemene score

10,0
Deze combi gekozen omdat deze een zeer makkelijk gebruikersmenu heeft, heel duidelijke weergave, zeer prettig in gebruik
geweldig apparaat zijn er heel blij mee
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Liesbeth 24-09-2015

Gebruiksvriendelijke combi oven-magnetron

Algemene score

10,0
Een fijne combinatie van oven-magnetron. Heel gebruiksvriendelijk en als je er zelf even niet uitkomt zit er een handig assist programma op, die je helpt je keuze te maken.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Dini 24-09-2015

Mooi en intelligent

Algemene score

10,0
Het apparaat is niet allen mooi, maar zeer functioneel.
De uitgebreide menukeuze maakt het bereiden van gerechten door een combinatie van magnetron en oven bijzonder eenvoudig.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Har Bosch 02-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
uiterst mooie vormgeving
sober, met weinig poespas,
echter zeer uitdagend om aan de slag met menu te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskiagemma 30-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Prachtig uitziend apparaat met bijzonder vriendelijk gebruiksgemak. Alleen af en toe iets traag reagerende "toetsjes" maar dat zal ook gewoon even wennen zijn, van werkelijke knopjes naar touch-screen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Al Brouwer 26-04-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Apparaat bevalt prima. Apparaat heeft een gemakkelijk gebruik dmv toesten toets je overal doorheen, zelfs zonder de gebruiksaanwijzing.
Wel bewust zijn van het lang na'blazen' van het apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer