Bosch HMG636BS1 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

x 10-09-2016 Product paar weken in bezit

Snelle opwarming

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede magnetron evenals oven. Door combinatie snelle opwarming naar gewenste temperatuur. De assist helpt bij het maken van de juiste instellingen dus je kunt het nooit laten aanbakken.

Pluspunten

  • snelle verwarming
  • assist

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mars35 14-06-2017

Mooi design combi magnetron

Algemene score

10,0
Enorm ruime combimagnetron met prachtig design. 1 minpunt: er zitten zoveel opties op dat je je gebruiksaanwijzing bij de hand moet houden (haha)
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

Abe1 06-05-2017

Zeer gemakkelijke beienbare oven/magnetron

Algemene score

8,0
Eindelijk een oven met magnetron waarvan de ovenfunctie ook goed werkt. Wat je instelt gebeurt ook. Dus niet gokken of de temperatuur wel de ingestelde waarde haalt, dat doet ie gewoon. Assist functie wrkt ook perfect.
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

Paul 13-02-2017 Product paar maanden in bezit

Ideaal bedieningsgemak voorgeprogrammeerde menu's

Algemene score

9,0
Oven is standaard al gemakkelijk te bedienen door het overzichtelijke menu.
Mocht je niet zo goed weten hoe bepaalde gerechten voorbereid worden is de assistent ideaal. Gebruiken we standaard om vlees te ontdooien, pizaa's te bakken of andere gerechten voor te bereiden.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Overzichtelijkheid
  • Groot

Minpunten

  • Touchscreen reageert niet altijd even snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

CHantal 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Handig!

Algemene score

9,0
Gekozen vanwege de "luxe", maar het voldoet aan alle verwachtingen! Ontzettend gebruiksvriendelijk en gemakkelijk voor iedereen om te gebruiken. Vanwege het glas wel gevoelig voor de vette vingers :)

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • schoonmaken:)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vera 29-12-2016 Product paar weken in bezit

groot scherm, hulp programa in het menu is geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
combioven is erg mooi om te zien. Extra groot van binnen. duidelijk menu met allerlei mogelijkheden. hulp programma hoe lang je iets moet bakken. gewoon goed.

Pluspunten

  • duidelijke bedining
  • extra grote oven
  • mooi om te zien
  • gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oven/magnetron 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Grote oveninhoud

Algemene score

10,0
De inhoud van de oven is zeer ruim en tevens is er een magnetron ingebouwd
De vooringestelde oven programma's zijn bijzonder handig

Pluspunten

  • vooringestelde programma,s

Minpunten

  • magnetron is minder sterk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

de Boer 30-09-2016 Product paar weken in bezit

Mooi front met duidelijke aanwijzingen

Algemene score

8,0
Een mooie combi-oven . Met een mooie aanduiding / gebruik op het display. Het bakken ging heel goed. OOk de tijdsaanduiding is prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch oven 27-06-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch Oven met magnetronfunctie

Algemene score

8,0
Heel erg blij zijn wij met onze Bosch oven met magnetronfunctie, alles erop en eraan..... Een echte aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rene 16-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat. Een meerwaarde voor onze keuken.
De combinatie van een full-size oven met magnetron is ideaal voor het bereiden van heerlijke gerechten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Serena1967 14-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,3
Heel mooie apparaat en handig.
Alleen de magnetron functie lijkt niet zo goed te werken.
Ik moet een bord gebruiken voor het opwarmen/ontdooien.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

blij met laptop 12-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Eerste indruk is erg goed. Assistfunctie paar keer gebruikt en gerecht is precies zoals het moet zijn.
Mooi, modern uiterlijk. Draaischijf werkt handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer