Siemens CT636LES6 - Reviews

Best Reviewed mrt 2017 Siemens CT636LES6
Best Reviewed maart 2017
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Type
espresso machine
Soorten koffie
americano, caffe latte, espresso, hete melk, koffie, latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 20 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dejong 10-11-2017

Lekkere koffie maar erg veel onderhoud nodig.

Algemene score

4,0
Ik heb dit product nu dik een half jaar in gebruik. Ik het begin was de maler erg stil. Maar naar een tijdje is dit een van de lawaaierigste machines geworden die ik ooit heb gehad. Volgens Siemens is dit normaal en die willen er dan ook niks aan doen. De wifi is een leuke toevoeging. Maar eigenlijk alleen om even te showen aan het bezoek. Je bent altijd druk om o.a. de lekbak te legen die erg snel vol zit. Ook schakelt hij automatisch uit zonder waarschuwing dat de melkkan er nog inzit. Waardoor je makkelijk vergeet de kan te verwijderen. Zet je hem handmatig uit dan krijg je wel een waarschuwing of je de melkkan niet bent vergeten. Zou mooi zijn als ze hier een softwareupdate voor maken.
Door de lawaaierige koffiemaler en een te kleine lekbak zal ik dit product niet snel aanbevelen. De koffie en koffiespecialiteiten zijn daarnaast erg lekker!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jarig65 01-11-2017

Makkelijk apparaat

Algemene score

8,0
Eenvoudig te bedienen en veel keuze aan de soorten koffie. Wat ik wel opvallend vind is dat er toch veel koffieprut achterblijft buiten de opvangbakjes. Dus er ligt koffieprut die dan flink is aangekoekt. Jammer.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jasmeen 24-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Perfect kopje koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig koffie!! Recepten zijn aan te passen naar eigen smaak. Kan ook geheel eigen recepten invoeren. Makkelijk schoon te maken. Duidelijke handleiding. Appeltje eitje. Elke dag genieten van koffie!! Ook thee is perfect hiermee te maken in verschillende graden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DorisDay 08-05-2017

Heerlijke koffiemachine

Algemene score

10,0
Sinds een week of drie gebruiken wij deze volautomatische koffiemachine en wij willen nu al niet meer anders! Een heerlijke kop koffie naar eigen keuze en sterkte. Apparaat is ook eenvoudig schoon te houden en geeft zelf aan wat er gedaan moet worden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

bremerdijk 29-03-2017

Heerlijke koffie

Algemene score

8,0
Bij de aanschaf van onze nieuwe keuken, deze inbouw koffiemachine gekocht. Heerlijke koffie, die vooral ook heet is, wat bij andere machines nog wel eens een probleem is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Margreet 21-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Heerlijk eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een koffiezet inbouw apparaat, welke in gebruik niet al te moeilijk is. Het display is heel duidelijk in de handelingen die je moet verrichten. Geeft goed aan wanneer je lekbakken moet legen, mocht je dit een keer zelf vergeten, bonen bij moet vullen, of het waterreservoir. Het is super eenvoudig om de te gebruiken koffiesoort naar eigen smaak aan te passen. De bereidde koffie is dan echt heerlijk van smaak. Tot nu toe ben ik echt SUPERBLIJ met deze aanschaf. Het is ook qua uiterlijk een mooi item in onze nieuwe keuken

Pluspunten

  • super gebruiksvriendelijk
  • heerlijke koffie's
  • mooi strakke vormgeving

Minpunten

  • geen aansluiting op waterleiding, maar dat weet je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van de rijt 18-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

gebruikers gemak en top kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit apparaat overtreft onze verwachting !!
elk te bereiden kopje kun je instellen op : hoeveelheid / sterkte / temperatuur .
het apparaat geeft precies aan wat je moet doen en is heel attent in gebruik .
Het was even slikken van de investering maar achteraf gezien zou ik het direct weer doen .
Het heeft een super luxe uitstraling , groot gebruikers gemak ,maar het belangrijkste van alles is de kwaliteit van de koffie of latte macchiato en alles wat er voor of tussen valt. Een TOP kwaliteit.
Er wordt relatief veel aandacht gevraagd aan reiniging , maar we zien dit als een positief punt .
Op deze wijze zijn we verzekerd van kwaliteit en hygiëne . Let op bij de keuze van de koffie bonen en grofheid van het malen ,deze hebben invloed op de smaak van het eind product.
Kort samen gevat : als je jezelf en anderen wilt verwennen een ZEER goede aanrader.

Pluspunten

  • koffie kwaliteit
  • gebruikers gemak
  • reiniging
  • uitstraling
  • indien gewenst wifi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jorri 17-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker Koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfect apparaat, ik had al een Siemens stand alone, maar deze is nog luxer. Echt goede koffie, veel instelmogelijkheden, en schitterende uitstraling/ontwerp.

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • Alles demontabel voor schoonmaak

Minpunten

  • vrij aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pimmus 17-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een heerlijk apparaat. Zet in een handomdraai overheerlijke koffie. Naar ieders wil en smaak. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marietta 25-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Siemens inbouw koffieapparaat werkt boven verwachting goed. De ingebouwde WiFi zorgt voor extra smaken en is voor ons echt een pre. Het apparaat is makkelijk te bedienen. Een kind kan de koffie doen!!!

Pluspunten

  • WiFi
  • Bediening
  • Design
  • Automatische reiniging

Minpunten

  • Geen signaal als de melk op is
  • Lekbak is wat klein

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bart 23-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

lekkere koffie / makkelijk bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekkere koffie, leuke gadget via app bedienen. Uiteindelijk bepaald ook de juiste koffieboon wel de smaak van het kopje, maar deze machine maakt er wat moois van!

Pluspunten

  • smaak
  • app

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 22-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Schitterend apparaat, gemakkelijk in te bouwen en daarna heerlijk genieten van de grote diversiteit aan mogelijkheden om een lekker bakkie te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard en Karin 04-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig apparaat en heerlijke koffie

Algemene score

10,0
We waren met een Jura al heel verwend maar met de nieuwe keuken kwam dit apparaat. We missen de Jura geen seconde. Heerlijke koffie en ook de melkproducten zijn top. Schoonmaken is een eitje.
Ik heb de uitvoering met Home Connect. Leuk om alles te volgen op je app.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Gemak
  • Groot reservoir (water en bonen)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 06-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Veel werk

Algemene score

1,0
Als ik het nog eens had moeten doen, had ik dit apparaat niet aangeschaft.
Ontzettend veel werk met schoonmaken, wel een paar keer per dag.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

arno 05-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

mooi design

Algemene score

10,0
supermooi design, makkelijke bediening middels mooi lcd scherm. 1 nadeel maar daar ga ik nog voor bellen; de melk bij bv een capuccino is maar lauwtjes

Pluspunten

  • design
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • lauwe melk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Arno 24-12-2016

Na contact te hebben gehad met Siemens werd een monteur gestuurd. Volgens hem is de melk 50 graden en dat zou goed zijn. Ik vind hem echt maar lauwtjes, niet goed. Maar we doen het er dus maar mee, echter een siemens? Nooit meer

Reageer

Rachelle Eliza 29-08-2016

Mooie machine, lekkere koffie

Algemene score

8,0
Dit is een erg mooie machine en dankzij het grote display ook gemakkelijk te bedienen.
De koffie is erg lekker en heeft een goede temperatuur.

Het is wel wat moeite om de machine schoon te maken, ik moet er nog achter komen wat helemaal de meest praktische manier is om het melksysteem te reinigen, want de clean functie "melksysteem reinigen" is niet afdoende.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Lidia 17-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Fantastisch apparaat, zeer gebruiksvriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie vele keuzes van espresso tot koffie verkeerd, zelfs je eigen favoriete kopje koffie kan je opslaan onder je naam. Mooi design, makkelijk schoon te houden.
Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vince 30-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Compleet in alle opzichten

Algemene score

8,8
De Siemens koffie volautomaat machine zier er fantastisch uit. Uitgevoerd met de HomeConnect maakt deze machine nog leuker.
Nu begint het avontuur om nog andere bonen smaken te gaan proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 15-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie

Algemene score

9,2
Fijn apparaat, zet prima koffie. Enige minpuntjes, snelheid zetten van een cappu of latte, gebruiksgemak, melk bevindt zich achter de deur, hierdoor wordt de melk vaak vergeten en je kunt niet zien hoeveel melk nog aanwezig is waardoor je vaak een leeg spuitende melkopschuimer hebt. Verder top apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miro031977 17-05-2016

Heel veel functies!

Algemene score

8,0
Heel mooi toestel met veel mogelijkheden.
Ik heb dit apparaat nu 2 weken in gebruik en het werkt niet alleen perfect, het staat ook nog eens prachtig in onze moderne keuken met z'n strak design. Overheerlijke koffie. Enig minpuntje misschien is de lekbak die vrij snel vol is. De wifi-functie voor besturing via de app is echt leuk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer