Siemens CT636LES6 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Type
espresso machine
Soorten koffie
americano, caffe latte, espresso, hete melk, koffie, latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marietta 25-01-2017 Product paar weken in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Siemens inbouw koffieapparaat werkt boven verwachting goed. De ingebouwde WiFi zorgt voor extra smaken en is voor ons echt een pre. Het apparaat is makkelijk te bedienen. Een kind kan de koffie doen!!!

Pluspunten

  • WiFi
  • Bediening
  • Design
  • Automatische reiniging

Minpunten

  • Geen signaal als de melk op is
  • Lekbak is wat klein

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bart 23-01-2017 Product paar dagen in bezit

lekkere koffie / makkelijk bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekkere koffie, leuke gadget via app bedienen. Uiteindelijk bepaald ook de juiste koffieboon wel de smaak van het kopje, maar deze machine maakt er wat moois van!

Pluspunten

  • smaak
  • app

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Schitterend apparaat, gemakkelijk in te bouwen en daarna heerlijk genieten van de grote diversiteit aan mogelijkheden om een lekker bakkie te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard en Karin 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig apparaat en heerlijke koffie

Algemene score

10,0
We waren met een Jura al heel verwend maar met de nieuwe keuken kwam dit apparaat. We missen de Jura geen seconde. Heerlijke koffie en ook de melkproducten zijn top. Schoonmaken is een eitje.
Ik heb de uitvoering met Home Connect. Leuk om alles te volgen op je app.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Gemak
  • Groot reservoir (water en bonen)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 06-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Veel werk

Algemene score

1,0
Als ik het nog eens had moeten doen, had ik dit apparaat niet aangeschaft.
Ontzettend veel werk met schoonmaken, wel een paar keer per dag.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

arno 05-09-2016 Product paar maanden in bezit

mooi design

Algemene score

10,0
supermooi design, makkelijke bediening middels mooi lcd scherm. 1 nadeel maar daar ga ik nog voor bellen; de melk bij bv een capuccino is maar lauwtjes

Pluspunten

  • design
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • lauwe melk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Arno 24-12-2016

Na contact te hebben gehad met Siemens werd een monteur gestuurd. Volgens hem is de melk 50 graden en dat zou goed zijn. Ik vind hem echt maar lauwtjes, niet goed. Maar we doen het er dus maar mee, echter een siemens? Nooit meer

Reageer

Lidia 17-08-2016 Product paar weken in bezit

Fantastisch apparaat, zeer gebruiksvriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie vele keuzes van espresso tot koffie verkeerd, zelfs je eigen favoriete kopje koffie kan je opslaan onder je naam. Mooi design, makkelijk schoon te houden.
Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vince 30-07-2016 Product paar dagen in bezit

Compleet in alle opzichten

Algemene score

8,8
De Siemens koffie volautomaat machine zier er fantastisch uit. Uitgevoerd met de HomeConnect maakt deze machine nog leuker.
Nu begint het avontuur om nog andere bonen smaken te gaan proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 15-06-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie

Algemene score

9,2
Fijn apparaat, zet prima koffie. Enige minpuntjes, snelheid zetten van een cappu of latte, gebruiksgemak, melk bevindt zich achter de deur, hierdoor wordt de melk vaak vergeten en je kunt niet zien hoeveel melk nog aanwezig is waardoor je vaak een leeg spuitende melkopschuimer hebt. Verder top apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer