Informatie over gezichtsreinigers

Met een gezichtsreiniger kun je heel gemakkelijk en snel je gezicht een grondige schoonmaakbeurt geven. Met een gezichtsreiniger reinig je in één minuut je gehele gezicht en hals en dit is tot tien keer effectiever dan een gezichtsreiniging met de hand (wattenschijfje of washandje). Een gezichtsreiniger reinigt niet alleen de huid maar ontgift, peelt, masseert, stimuleert de bloedsomloop en verfijnt de poriën. Een pulserende, roterende of vibrerende borstelkop zorgt er voor dat je alle huidcellen meeneemt. Ook zijn er gezichtsreinigers die werken met lichttherapie. Deze gezichtsreinigers zijn voorzien van een blauwe en rode stralingslamp welke ideaal zijn voor het verhelpen van acne.

gezichtsreiniger-kopen

Reinigingsstanden gezichtsreiniger:
Sommige gezichtsreinigers beschikken over één reinigingsstand maar er zijn ook modellen op de markt die over meerdere standen beschikken. Het kan handig zijn hierop te letten bij het vergelijken en kopen van een gezichtsreiniger.

Waterdichte gezichtsreinigers
Tegenwoordig zijn alle modellen geschikt voor onder de douche en zijn de koppen af te spoelen onder de kraan. Waar de oudere modellen nog op batterijen werkten zijn tegenwoordig vrijwel alle gezichtsreinigers oplaadbaar en waterdicht. Hoe lang de bedrijfstijd en de oplaadtijd is van de gezichtsreiniger dat verschilt per model. Let hier op bij de aankoop van een gezichtsreiniger als je het belangrijk vindt dat de accu lang mee gaat.

Bekijk alle Gezichtsreinigers

Beste gezichtsreinigers
Populairste gezichtsreinigers