De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 5000 Series Sandwich Maker - Black/Silver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Dit tosti/wafelijzer wordt geleverd met 3 platen. Zodra het keukenapparaat binnen kwam kreeg ik een dubbele smeekbede om wafels. Dus dat was het eerste gerecht dat eruit kwam. Ik heb Hollandse en Luikse wafels gemaakt, om de verschillende dingen goed uit te testen. De suiker van de Luikse wafels bakt aan de antiaanbaklaag, en is simpel te verwijderen door de aangekoekte suiker los te weken. Dus de antiaanbaklaag doet precies wat er nodig is, namelijk het schoonmaken makkelijk maken. Toen ik te veel beslag tussen de platen deed, stroomde het beslag eruit precies bij de knopjes om de platen te wisselen. De platen zijn zonder overstroming makkelijk te wisselen, aangekoekt beslag maakt het moeilijker. Met de tostiplaten kun je tosti’s maken. Het nadeel is dat een gewone boterham niet in het ijzer past. Alleen casinobrood. De tosti doet er vrij lang over om gebakken te worden (8 minuten). Daarna zijn ze wel erg lekker knapperig. Het kost tijd, dus een snelle tosti is het niet, maar lekkere dingen hebben nu eenmaal tijd nodig. Het apparaat heeft een aan/uit knop. Dat is echt een geniale toevoeging. Je kan gewoon met een knopje het apparaat uitzetten, en niet alleen door de stekker eruit te trekken. Hij is compact, verbruikt weinig stroom, en is veelzijdig. Een goede keuze voor deze prijs!
Dit product mogen testen. Is, ontzettend goed bevallen.
Mooi apparaat, handzaam en doet gewoon heel erg goed wat het moet doen, nl: tosti's, panini's en wafels maken.
Met name dat laatste was voor mij nieuw.
Producten zijn lekker krokant aan, de buitenzijde en goed gaar aan de binnenzijde.
Daarnaast: heel erg makkelijk schoon te maken met de non-stick platen.
Kortom: toppertje