Tristar FR-6994 Crispy Fryer XXL

Best Reviewed apr 2019 Tristar FR-6994 Crispy Fryer XXL
Best Reviewed - april 2019
Specificaties
Vermogen
1500 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Kleuren
zilver, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Tristar FR-6994 Crispy Fryer XXL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Belgianguy 30-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6994 Crispy Fryer XXL

Algemene score

10,0
In vergelijking met een andere Airfryer heeft dit een hele goede prijs, en de kwaliteit is ook top! En mijn kroketten zijn erg lekker geworden.

Pluspunten

  • Goede Prijs/kwaliteit
  • Handig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fr1dd3e 23-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6994 Crispy Fryer XXL

Algemene score

8,0
Een fijne airfryer om mee te werken. Het eten wat je er in stopt bakt goed af. De knoppen wijzen zichzelf uit en de buitenkant wordt niet warm waardoor je hem overal op zou kunnen zetten.

Pluspunten

  • Ruime frituurla
  • Handige klok
  • Wordt niet warm aan de buitenkant
  • Snel op temperatuur

Minpunten

  • Groot apparaat

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

NienkedeJ 21-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6994 Crispy Fryer XXL

Algemene score

9,0
Deze airfryer ziet er goed uit en is makkelijk in het gebruik. We hebben pom duchesse erin gemaakt en die waren precies goed; knapperig en krokant van buiten en zacht van binnen.
We zijn erg tevreden met deze airfryer.
Prijs/kwaliteit oké!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Arjan 21-08-2019
  • Product gekregen

Na 1x gebruiken al kapot

Geschreven voor: Tristar FR-6994 Crispy Fryer XXL

Algemene score

2,0
Na 1x gebruiken is de plastic beveiliging die ervoor zorgt dat de frietpan uitgaat zodra je het mandje eruit haalt afgebroken. Ook voelt het mandje alles behalve stevig aan. De airfryer van philips daarentegen is veel steviger helaas is het formaat kleiner.

Pluspunten

  • Prijs
  • Inhoud

Minpunten

  • Goedkoop hard plastic
  • Meteen al afgebroken
Customer Service Smartwares Group 29-08-2019

Beste Arjan, Dit is inderdaad vervelend en niet de bedoeling. U kunt contact opnemen met het aankooppunt voor garantie en het product laten omruilen. Met vriendelijke groet, Maaike Klantenservice Tristar

Reageer

Jobbathehut 12-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel en krokant!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6994 Crispy Fryer XXL

Algemene score

9,0
goed werkende frituurpan!
aanschafprijs is goed en kwaiteit stelt niet teleur.
de pan zelf is makkelijk schoon te houden door de anti aanbaklaag. er is echter geen mandje aanwezig maar die is ook niet echt nodig, het eten wordt hierdoor minder droog, maar wel lekker knapperig. ook heb je geen lastige mand om schoon houden. het werkt snel, en is krachtig genoeg voor een snelle snack. lekker ruim van formaat.

Pluspunten

  • ruim
  • snel
  • makkelijk schoon
  • ziet er niet slecht uit

Minpunten

  • apart geluid als hij aan staat
  • geen bescherming om de pan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer