Inventum GF350HLD

Best Reviewed 5 keer jun 2020 Inventum GF350HLD
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Vermogen
1500 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Kleuren
zwart, roestvrijstaal

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF350HLD op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Met de GF350HLD van Inventum zet je gemakkelijk en snel een volledige maaltijd op tafel. De heteluchtfriteuse is namelijk uitgerust met acht automatische programma’s, die je bedient via een digitaal display. Denk daarbij aan opties als frietjes, taart en diverse vleesgerechten. Naast frituren kun je met dit apparaat namelijk ook grillen, roosteren en bakken tot een temperatuur van 200°C. Ook fijn: de baktijd is op het display in te stellen, zodat je lekker kunt ontspannen terwijl de Inventum GF350HLD het werk doet. Ook de afwas is kinderspel, aangezien je de onderdelen gewoon in de vaatwasser schoon kunt maken.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi design en compact formaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Gemakkelijke digitale bediening door middel van voorgeprogrammeerde menu's van frites, vlees vis etc. maar ook persoonlijke instel mogelijkheden. Hierdoor een lekker en krokant eind product wat veel minder vet is dan uit een gewone friteuse. Voldoende inhoud (1500 gram friet) voor een doorsnee gezin van vier personen.Makkelijk in onderhoud omdat pan en mandje in de vaatwasser kunnen. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • Frituurmand 3,5 liter
  • Digitale bediening & display
  • Regelbare temperatuur
  • 8 automatische programma's
  • Makkelijk schoonhouden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kool 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling en voldoende capaciteit voor 4 personen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
De digitale bediening werkt erg prettig en is duidelijk. Je kunt kiezen uit verschillende voorgeprogrammeerde menu's en daarnaast kun je ook je eigen instelmogelijkheden kiezen. De RVS vinden wij een luxere uitstraling geven en het onderhoud is heel fijn omdat de onderdelen in de vaatwasser kunnen. Wij gebruiken hem vooral voor ons tweeën, maar heeft ook voldoende inhoud en capaciteit voor 4 personen. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • RVS uitstraling
  • Inhoud ca. 3,5 liter
  • Voorgeprogrammeerde programma's
  • Onderdelen kunnen in vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

I. Stevens 12-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Een mooi vormgegeven airfryer en gemakkelijk digitaal te bedienen. Het hoekige mandje is prettig voor het garen van bv. vis. De pan is gemakkelijk schoon te maken en de prijs is heel goed voor de kwaliteit die je krijgt. Een geweldige aankoop.

Pluspunten

  • Bedienings
  • Hoekige mandje
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Mooie RVS vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
het design van de airfryer sprak mij in eerste instantie aan. Door de RVS heeft het een luxere uitstraling dan bijvoorbeeld de Philips airfryer.
Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en kan gemakkelijk een maaltijd voor ongeveer 3 personen klaarmaken.
Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Design
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • veiligheidsmechanisme van het handvat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trezie Steinbusch 17-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum,mooie vorm eenvoudig in te stellen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Ik heb hem aangeschaft omdat hij een groot mandje heeft.hij is mooi van vorm en eenvoudig in te stellen.En dat voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Groot mandje
  • Eenvoudig in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R van Rossum 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke frietjes en snacks

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
Wisselende verhalen over gebruik Airfryer in onze omgeving. Wij waren meteen na eerste gebruik overtuigd, heerlijk! Prima apparaat voor het bereiden van verschillende producten. Geen stinkend frituurvet meer en schoonmaken frituurpan. Echte aanrader.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • ziet er mooi uit
  • Heerlijk krokante snacks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke 22-10-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Inventie GF350HLD

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Grote mand is ideaal voor bakken van b.v quiche of kip e.d.
De frites worden goed knapperig.
Je kunt er ook kastanjes mee poffen die zijn heerlijk.

Pluspunten

  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ajvangelder 10-10-2020
  • Product gekocht

Inventum

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

3,0
Zolang hij werkt een uitstekend apparaat. Na 1 maand doorgebrand of iets dergelijks. Een misser of bedenkelijke kwaliteit ?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Ria v. Leuven 19-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en handige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Een mooi apparaat dat een vaste plaats in mijn keuken heeft, zodat ik die dagelijks kan gebruiken. Broodjes bakken, gehaktballen, aardappeltjes, frites, alles komt er heerlijk uit. Heb het drie maanden in bezit en wil het niet meer missen.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • handige bediening
  • kan in de vaatwasser

Minpunten

  • snerpende signaal
  • handvat van mandje bevestigen aan de pan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert van den Dool 17-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Ik wilde graag verantwoord gaan frituren. Koos daarom voor een Airfryer en dat werd deze Inventum.
Ik ben zeer gelukkig met deze aankoop en raad hem iedereen aan. DE losse onderdelen kunnen in de vaatwasser en de gerechten die je eruit haalt zijn heerlijk!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen en een mooi design
  • Losse onderdelen kunnen in de vaatwasser

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Brouwer 15-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum Airfryer GF350HLD

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Bij veel airfryers moet je producten doorsnijden. Bij deze Inventum kunnen veel van die producten er zo in de mand, omdat hij vierkant is.
De tiptoetsbediening werkt uitstekend en is eenvoudig in gebruik. Ook de voorgeprogrammeerde programma's zijn erg makkelijk.
Ik ben zeer tevreden over dit apparaat en blij dat ik ben overgestapt van mijn vorige.

Pluspunten

  • vierkante vorm
  • tiptoetsbediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jala46 10-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vieze smaak friet

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

1,0
Werkt totaal niet zoals we verwacht hadden, de friet heeft een vieze smaak die overeenkomt met de reuk van de warme lucht die uit de airfryer komt.

Minpunten

  • Friet heeft een vieze smaak.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 14-09-2020

Wat vervelend om te vernemen dat de friteuse niet naar wens functioneert. Het is niet de bedoeling dat de friet een andere smaak krijgt door dit apparaat, dus het lijkt zo dat uw aangekochte friteuse defect is. U kunt hiervoor altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn per e-mail te bereiken via service@inventum.eu of telefonisch: 088-4583688. Zij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

watchme2 23-10-2020

Typisch een gevalletje RTFM lijkt me! VOOR HET EERSTE GEBRUIK
Controleer of de spanning overeenkomt met die vermeld is op het typeplaatje en steek de stekker in een geaard stopcontact.
Het verwarmingselement is voorzien van een beschermlaag die voor het eerste gebruik verwijderd dient te worden. Dit doet u door
de hetelucht friteuse ongeveer 10 minuten op de maximumstand aan te zetten zonder voedsel in het apparaat. Er kan een lichte
rookontwikkeling ontstaan door de beschermlaag die nu van het verwarmingselement brandt. Zorg daarom voor goede ventilatie
in de ruimte. Na het verwijderen van de beschermlaag kunt u de hetelucht friteuse uitschakelen.

Reageer

Wilma Leeuwenburgh 14-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen en mooi design hete lucht friteuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
Het is een juweeltje in mijn keuken,die niet in een kastje wordt gestopt.
Werkt fantastisch en ga er van alles in bereiden.
Super blij mee!!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Mooie maat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 30-06-2020
  • Product gekocht

Display onleesbaar

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

6,0
Aangeschaft vanwege de mooie vormgeving, het formaat en gunstige prijs.
Bij ingebruikname viel op dat de programma-symbolen op het display niet oplichten en het onmogelijk is om het apparaat in te stellen. Airfryer daarom teruggebracht en Inventum helpdesk om hulp gevraagd. Zij bevestigden dat het betreffende programma-symbool pas oplicht als je een programma hebt geselecteerd.
Vreemde redenering want de symbolen zijn niet leesbaar/zichtbaar dus het is dan erg lastig om een keuze te maken.
Dus voor mij geen Inventum airfryer.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Prijs

Minpunten

  • Onleesbaar display

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
watchme2 23-10-2020

Nee, de programma symbolen lichten één voor één op via de toets 'Menu' die telkens aangeraakt dient te worden zoals in een review op YouTube is te zien en de handleiding ('Druk op de menu toets om de volgende functies te selecteren:') duidelijk aangeeft. Ik vind het echt schandalig dat U een dergelijke negatieve review afgeeft zonder eerst de handleiding even door te nemen. Het is betreurenswaardig dat ik er nog meer van weet dan u terwijl ik het apparaat (nog) niet eens bezit!

Reageer

Marianne 18-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gezins airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

8,0
Een fijne airfryer die gelijk makkelijk in gebruik is zonder al teveel knopjes en toch een hoop functies. Makkelijk te begrijpen en in gebruik. Goed schoon te maken. Ik kan hem zeker aanraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

bert2004 12-06-2020
  • Product gekocht

Voortreffelijk snel warm

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Gekocht bij de Aldi voor 60 Euro.
Mooi design en snel warm.
Voorheen hadden we een instap philips Airfryer, maar deze is een stuk sneller met iets warm maken. Nu zal dat bij de duurdere Philips apparaten wel meer watt zijn, maar aan deze prijs kunnen ze nooit komen. Nadeel bij aanvang was door hem voor de eerste keer te gebruiken dat de lade moeilijk tot niet meer inging door het uitzetten en heb hier tot 3x toe contact gezocht met Inventum 3x een automatisch mailtje teruggehad dat ze binnen 3 dagen zouden reageren en 3x gewoon niet reageren. Waardeloze klantenservice.
Gelukkig doet hij het nu we hem langer hebben een stuk beter.
Nadelen?
Ja, de schelle piep die te veel repeteert.
De voorkeuze toetsen onvoldoende verlicht t.o.v. het tijd/baktemperatuur display.

Pluspunten

  • Snel warm
  • design
  • grote mand

Minpunten

  • pieptoon
  • voorkeuze verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

debbie 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne, makkelijke airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
ziet er goed uit, maakt makkelijk schoon, bereid eten goed, makkelijk te bedienen, past veel in. ben erg tevreden met deze aankoop/

Pluspunten

  • makkelijk
  • lekker
  • mooi

Minpunten

  • erg luide piep

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guido Hardies 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding , eenvoudig in gebruik en ziet er ook nog eens goed uit. Doet perfect wat je ervan verwacht

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A. Heddes 28-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk, modern display met touchscreen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
De GF350HLD is een zeer gemakkelijk bedienbare hetelucht friteuse. Het digitale display is zeer modern en het is makkelijk af te lezen. De touchknoppen zijn gebruiksvriendelijk waardoor je snel uit een van de 8 programma's kan kiezen. Momenteel hebben we de friteuse 2-3 weken in gebruik en hebben we gebruik gemaakt van de friet (heerlijk Vlaams), snacks (kipcorn (wat veel lekkerder is dan uit een reguliere friteuse)) en vlees stand (kip). Daarnaast is het mandje groter dan verwacht, makkelijk los te koppelen en kan deze zonder moeite schoongemaakt worden. Wij zijn tevreden met de aanschaf van deze hetelucht friteuse die toevallig ook nog eens precies bij het matchende RVS uiterlijk van onze Inventum oven past.

Pluspunten

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Modern digitaal display
  • 8 voorgeprogrammeerde progmma's
  • Grote frituurmand (3,5L)
  • Luxe RVS afwerking

Minpunten

  • Zoals elke hetelucht friteuse veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 20-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

6,0
Mooi product. Heb hem nu 1 week en 3x gebruikt. Resultaat voor frites, kroketten en rösti zijn prima. Makkelijk schoon te maken. Grote nadeel is dat de display niet te lezen is. Je moet gokken waar je moet drukken. Ik kijk steeds op de sticker die er op plakte. Daarom raad ik dit product niet aan aan anderen. Werkt dus prima, maar zeer irritant dat je de display niet kunt lezen.

Pluspunten

  • vormgeving
  • makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • display niet te lezen

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
watchme2 23-10-2020

@Anne: Zou het kunnen zijn dat het display niet goed te lezen was doordat de zon er op scheen? Het is wel opmerkelijk dat U voorlopig de enige bent met die klacht.

Reageer

Toon meer reviews