Inventum GF350HLD

Best Reviewed nov 2019 Inventum GF350HLD
Best Reviewed - november 2019
Specificaties
Vermogen
1500 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Kleuren
zwart, roestvrijstaal

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF350HLD op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi design en compact formaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Gemakkelijke digitale bediening door middel van voorgeprogrammeerde menu's van frites, vlees vis etc. maar ook persoonlijke instel mogelijkheden. Hierdoor een lekker en krokant eind product wat veel minder vet is dan uit een gewone friteuse. Voldoende inhoud (1500 gram friet) voor een doorsnee gezin van vier personen.Makkelijk in onderhoud omdat pan en mandje in de vaatwasser kunnen. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • Frituurmand 3,5 liter
  • Digitale bediening & display
  • Regelbare temperatuur
  • 8 automatische programma's
  • Makkelijk schoonhouden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kool 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling en voldoende capaciteit voor 4 personen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
De digitale bediening werkt erg prettig en is duidelijk. Je kunt kiezen uit verschillende voorgeprogrammeerde menu's en daarnaast kun je ook je eigen instelmogelijkheden kiezen. De RVS vinden wij een luxere uitstraling geven en het onderhoud is heel fijn omdat de onderdelen in de vaatwasser kunnen. Wij gebruiken hem vooral voor ons tweeën, maar heeft ook voldoende inhoud en capaciteit voor 4 personen. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • RVS uitstraling
  • Inhoud ca. 3,5 liter
  • Voorgeprogrammeerde programma's
  • Onderdelen kunnen in vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

I. Stevens 12-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Een mooi vormgegeven airfryer en gemakkelijk digitaal te bedienen. Het hoekige mandje is prettig voor het garen van bv. vis. De pan is gemakkelijk schoon te maken en de prijs is heel goed voor de kwaliteit die je krijgt. Een geweldige aankoop.

Pluspunten

  • Bedienings
  • Hoekige mandje
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Mooie RVS vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R van Rossum 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke frietjes en snacks

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
Wisselende verhalen over gebruik Airfryer in onze omgeving. Wij waren meteen na eerste gebruik overtuigd, heerlijk! Prima apparaat voor het bereiden van verschillende producten. Geen stinkend frituurvet meer en schoonmaken frituurpan. Echte aanrader.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • ziet er mooi uit
  • Heerlijk krokante snacks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
het design van de airfryer sprak mij in eerste instantie aan. Door de RVS heeft het een luxere uitstraling dan bijvoorbeeld de Philips airfryer.
Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en kan gemakkelijk een maaltijd voor ongeveer 3 personen klaarmaken.
Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Design
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • veiligheidsmechanisme van het handvat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lenaerts Rohnny 18-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Eenvoudige bediening.
Degelijk resultaat.
Afgewerkt product.
Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 16-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super makkelijk te bedien en vreselijk schoon!

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Wat een verademing deze friteuse. Zo makkelijk te bedienen en zo schoon.
Wij zijn een drempel over. Wij gaan hiermee een goed Oudjaar tegemoet.

Pluspunten

  • schoon
  • makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 28-11-2019
  • Product gekocht

Kids smullen van knapperige snacks

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Ik heb deze hetelucht friteuse gekocht, omdat er goede reviews zijn. We hadden al een paar jaar geen friteuse meer en gebruikte de oven, wat maar een matig resultaat gaf.
Vandaag gekocht en meteen in gebruik genomen. Kroketten en snacks meteen goed. De frites was ik vergeten om te schudden, daardoor was de gaarheid verschillend. Waarschijnlijk als ik ze volgende keer halverwege de tijd ze wel omschud zullen de frites wel goed zijn.
Wat ik wel een beetje jammer vindt is dat het geluidssignaal erg hard is en het apparaat ook behoorlijk volume maakt, wanneer t ingeschakeld is, maar dat ons er niet van weer houden het te gebruiken
Conclusie: prima bakresultaat met dit zeer gebruiksvriendelijk apparaat! :-)

Reageer

Lianne 17-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hete lucht friteuse

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Bij de AH een met een mooie actie gekocht om te proberen, want het lijkt dat iedereen een hetelucht friteuse heeft behalve...... wij dan.
Na 1x proberen zijn we overtuigd dat het goed werkt, lekkere frites bakt en gezonder eten is.

Pluspunten

  • snel
  • gezonder en lekker
  • snacks en frites gelijktijdig bakken.
  • kan ook vlees etc bakken

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetelucht friteuse Inventum GF350HLD 07-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

design en gebruiksgemak Inventum GF350HLD

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

8,0
Gekocht omdat mijn oude was versleten. Bij aankoop gekeken naar design en prijs / kwaliteit / mogelijkheden die het apparaat heeft. Ik zal hem zeker aanraden voor kleine gezinnen. Programma's doen wat ik ervan verwacht. is makkelijk schoon te maken. Een meevaller was een fikse korting op de aankoopprijs.

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • mooi desing

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Geert B. 04-11-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

stijlvol apparaat

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
perfect resultaat, diverse producten uitgeprobeerd, Apparaat is keurig afgewerkt en heeft een goede gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer