Remington D7777

Best Reviewed dec 2018 Remington D7777
Best Reviewed - december 2018
Specificaties
Vermogen
1800 watt
Aantal warmtestanden
3
Aantal blaasstanden
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 85 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington D7777 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karin 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beter dan verwacht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Voor mijn krullende haren was ik op zoek naar een nieuwe föhn met diffuser. Ik koos voor deze vanwege de ionische en keramische technologie.
Voorheen kreeg ik mijn haren NOOIT zo geföhnd als de kapper. Ik begrijp nu waarom. Met deze föhn is er een heel groot verschil!!
Mijn krullen zijn veel luchtiger en er is ook bovenop volume. GEWELDIG!
Ik heb niets gemerkt van het warm worden van de föhn zoals anderen in recensies zeiden. Tot slot is de föhn mooi en handzaam.

Pluspunten

  • Krullen zoals na een kappersbezoek!
  • Lang snoer is heel prettig.
  • De diffuser is inbegrepen.
  • Ligt prettig in de hand.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kroon 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, mooie techniek

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Prachtig design en super techniek. Keuze is snel gemaakt geen twijfel mogelijk! Raad het iedereen aan om deze investering te doen

Pluspunten

  • Techniek
  • Design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariannr 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Licht in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Ik ging voor de Dyson maar de verkoper overtuigde mij dat deze net zo goed was en langer garantie termijn

Pluspunten

  • Licht
  • Mooi ontwerp
  • Droogt goed

Minpunten

  • Geluid is best hard

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Valin3 24-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Viel direct tegen

Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

5,0
Nadat onze oude föhn alleen nog maar heel hete lucht blies, zijn we gaan kijken voor een andere föhn. De Dyson föhn stond hoog op m’n lijstje, maar helaas was mijn budget niet toereikend.
Na veel positieve verhalen op het krullenforum (curly girl method) op Facebook over deze föhn, toch maar hiervoor gegaan.
Helaas een totale tegenvaller. Mijn oude föhn (destijds voor €30 gekocht) beviel me beter dan deze.
Je betaalt absoluut voor het design, niet voor de kwaliteit van de föhn.

Pluspunten

  • Mooi design (vandaar de kosten)

Minpunten

  • Duurkoop
  • Veel lawaai
  • Weinig standen
  • “Koude stand” niet echt koud

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tom 16-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

10,0
Zeer goede föhn Met de Remington D7777 Air3D creëer je in korte tijd je favoriete look zonder je haar te beschadigen. Deze föhn beschikt over 3 warmtestanden en 2 snelheden. Dankzij de ionentechnologie worden er negatieve ionen afgegeven aan het haar, waardoor je zacht en pluisvrij haar krijgt. Ook kun je het haar fixeren met de Cool Shot functie voor een glanzend resultaat. Verder maakt het ergonomische en lichtgewichte ontwerp de föhn handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mies 18-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Erg fijne föhn die je haar snel droogt zonder dat het gaat pluizen, bij mijn vorige föhn ging mijn haar sne pluizen nu een stuk minder last van !! Mooie voorgeving, ligt fijn in de hand en heeft meerder standen kwa warmte en hoeveelheid lucht !! Een echte aanrader

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlène 10-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super Föhn

Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

8,0
Deze föhn is goed te vergelijken met een dyson alleen iets minder stil. Groot voordeel deze houd 100 x lekkerder vast. Ik gebruik hem ook professioneel en ben erg tevreden.

Pluspunten

  • houd super vast
  • goede blaaskracht

Minpunten

  • niet super stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bia-ca 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

600 droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

8,0
Fijne fohn. Stil en sterk. Vooral lekker lichtgewicht. Nu 3 weken in bezit. Ook voor mijn man die hem gebruikt.

Pluspunten

  • Licht

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mylene 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superfijne fohn en droogt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
De föhn ligt goed in de hand, hij is klein en compact en droogt ook erg goed. Daarentegen ziet hij er ook nog eens erg strak en mooi uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.m 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en krachtige föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een kwalitatief goede föhn die je haar mooi krult zonder te pluizen. De föhn droogt snel en krachtig waardoor je haar veel volume krijgt. Door de verschillende opzetstukken is het stylen va het haar geen enkel probleem. De föhn is makkelijk in gebruik. Ik ben blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Droogt snel en krachtig
  • Lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Esma sevdi 07-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Klein maar wel fijn !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

10,0
Ik heb het gekocht omdat het heel fijn ding is het is fij omdat het een kleine haardroger is en hij is heel licht dat maakt hem stuk leuker waardooe ik geen moeite heb om mijn haren te drogen. Ik raad hem iedereen aan!

Pluspunten

  • Klein en licht
  • Droogt mijn haren snel en geeft gladheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Isa 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn product!

Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

8,0
Hele fijne föhn, met als belangrijk voordeel 3 verschillende warmte standen. Ik merk na het föhnen dat mijn haar meer volume heeft en meer glanst dan bij het gebruik van eerdere föhns.

Pluspunten

  • Meerdere warmte standen
  • Fijn formaat en licht gewicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compact en krachtige haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Het model is licht van gewicht, maar wel krachtig in gebruik. De vormgeving is er fraai en de onderdelen, makkelijk te wisselen. Handig dat er verschillende standen te gebruiken zijn qua warmte.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Lichtgewicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goldenlocks 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Air 3d fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Goeie aankoop. Heb een Dyson demo gehad, maar die is echt veels te duur. Dit model komt m.i heel erg in de buurt van het dyson model. Maar qua prijs niet zo belachelijk duur. Licht gewicht, goeie technologie, lange snoer, haar wordt mooi glad. En niet zo pluizig als bij een gewone fohn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

8,0
Deze haardroger van Remington ziet er ten eerste mooi uit en is niet zwaar om vast te houden. Makkelijk in gebruik. Ik ben er heel blij mee!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Niet zwaar om vast te houden
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carlala 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Net als bij de kapper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Ik heb deze föhn nu een tijdje in gebruik en moet eerlijk zeggen dat ik er zeer blij mee ben . Het heeft een aparte luchtstroom die je echt ervaart en een heel goed resultaat geeft net alsof je van de kapper komt !!! De föhn doet echt wat het belooft je haar gaat er van glanzen en geeft een glad/pluisvrij resultaat. De föhn ligt ook nog eens prettig in de hand wat je een lamme hand scheelt en niet vervelend vind om je haar te gaan doen Er zitten 3 verschillende warmte standen op en 2 standen qua hard en zacht en als top een cooldown waardoor je haar net die fixing krijgt ... Er zitten ook nog 3 handige tools bij waarmee je of een of een zeer glad resultaat creëert of meer volume of de perfecte krul/beachlook. Erg blij mee.

Pluspunten

  • Snel droog
  • Geen pluizig haar meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dan 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

great dryer

Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
I just needed one and chose to buy one that is a bit more expensive but of higher quality as I expect to use it for longer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bezorgt je een super styling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Wat een geweldig apparaat!
Icm met de (juiste) borstel creeer je fantastische stylingkapsels! Het model ligt goed in de hand en de bijbehorende accessoires zijn eenvoudig te bevestigen aan de haardroger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

minou 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne handzame haardroger

Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Fijn lichtgewicht compacte haardroger ideaal om mee op reis te nemen ook.
Droogt mijn haar snel en zonder het uit te drogen, wat nogal snel gebeurd met krullen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita V. 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht gewicht en zeer krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Werkt zeer goed (door mijn vrouw bevestigd!!!). Licht, krachtig. Doet wat hij moet doen, snel, goed en efficiënt zijn werk doen.

Pluspunten

  • Licht
  • krachtig
  • praktische vorm

Minpunten

  • nog een iets langer snoer?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews