Remington D7777

Specificaties
Vermogen
1800 watt
Aantal warmtestanden
3
Aantal blaasstanden
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 92 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington D7777 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karin 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beter dan verwacht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Voor mijn krullende haren was ik op zoek naar een nieuwe föhn met diffuser. Ik koos voor deze vanwege de ionische en keramische technologie.
Voorheen kreeg ik mijn haren NOOIT zo geföhnd als de kapper. Ik begrijp nu waarom. Met deze föhn is er een heel groot verschil!!
Mijn krullen zijn veel luchtiger en er is ook bovenop volume. GEWELDIG!
Ik heb niets gemerkt van het warm worden van de föhn zoals anderen in recensies zeiden. Tot slot is de föhn mooi en handzaam.

Pluspunten

  • Krullen zoals na een kappersbezoek!
  • Lang snoer is heel prettig.
  • De diffuser is inbegrepen.
  • Ligt prettig in de hand.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kroon 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, mooie techniek

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Prachtig design en super techniek. Keuze is snel gemaakt geen twijfel mogelijk! Raad het iedereen aan om deze investering te doen

Pluspunten

  • Techniek
  • Design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariannr 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Licht in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Ik ging voor de Dyson maar de verkoper overtuigde mij dat deze net zo goed was en langer garantie termijn

Pluspunten

  • Licht
  • Mooi ontwerp
  • Droogt goed

Minpunten

  • Geluid is best hard

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sarahv 10-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig voor mijn haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Ik ben heel tevreden over deze haardroger. Mijn haar is veel sneller droog dan met mijn oude haardroger, mijn haar voelt ook veel zachter aan en blinkt mooi. De droger ligt goed in de hand, de verschillende blaasmondjes zijn ook handig. Alleen maar positieve eigenschappen dus. Heb hem ook kunnen kopen aan een heel interessante prijs en daarbovenop kon ik gebruik maken van een cashback actie. Ik ben heel blij met mijn aankoop!

Pluspunten

  • snel droog
  • haar is zacht en glanzend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pawel 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington AIR 3D: de beste selectie voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

10,0
Zeer lichte droger met hoog vermogen, die elke eigenaar tevreden zal stellen. Het heeft vele bedieningsmodi en verschillende tips voor verschillende soorten haar.

Pluspunten

  • gewicht
  • macht
  • vele werkingswijzen

Minpunten

  • kan goedkoper zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tobbie 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Na het lezen van diverse review ben ik uitgekomen bij deze föhn. Het is werkelijk een top apparaat. Voldoende instellingen en zelfs een cool stand voor de finishing touch. Pluizig haar behoort met deze föhn tot het verleden.

Pluspunten

  • Licht
  • Cool stand
  • Instelingen
  • Prettig te bedienen
  • Design

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BeWi 02-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

3D Remmmington Bronze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Kwaliteitsprodukt met mogelijkheid voor koude lucht. Handzaam en licht, ergonomisch. Mooi design. Dit produkt sprong er direct uit en de keus was snel gemaakt aangezien de verkoper ook erg enthousiast was over dit produkt.

Pluspunten

  • kwaliteitsprodukt
  • mooi design

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nina Rosalie 29-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Heel fijne fohn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Deze fohn heeft 2 blaasstanden, 2 warmtestanden en een coolshot knop. Hij blaast niet hard, waardoor je haar niet alle kanten op vliegt maar droogt wel effectief. Er zit ook een lekker ruime diffuserkop bij en voelt licht in de hand. Op de laagste warmte stand is hij lauw warm en wordt hij niet heet op je hoofdhuid. Kortom, een heel fijne fohn en hij ziet er ook nog eens mooi uit.

Pluspunten

  • Ruime diffuserkop
  • Lage warmtestand en coolshot knop
  • Blaast niet hard
  • Droogt effectief
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne M 25-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handzaam formaat, haar sneller droog en mooier resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

8,0
handzaam formaat,haar sneller droog,en stiller dan de meeste. Ben hierdoor meer tevreden met dit product dan mijn huidige fohn.

Pluspunten

  • stil
  • handzaam formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina C 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

8,0
Wat een handzame en functionele föhn. Wilde eerst een Dyson maar deze was best getest en idd een prima apparaat. Top Remington.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Licht

Minpunten

  • Niet zo stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Valin3 24-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Viel direct tegen

Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

5,0
Nadat onze oude föhn alleen nog maar heel hete lucht blies, zijn we gaan kijken voor een andere föhn. De Dyson föhn stond hoog op m’n lijstje, maar helaas was mijn budget niet toereikend.
Na veel positieve verhalen op het krullenforum (curly girl method) op Facebook over deze föhn, toch maar hiervoor gegaan.
Helaas een totale tegenvaller. Mijn oude föhn (destijds voor €30 gekocht) beviel me beter dan deze.
Je betaalt absoluut voor het design, niet voor de kwaliteit van de föhn.

Pluspunten

  • Mooi design (vandaar de kosten)

Minpunten

  • Duurkoop
  • Veel lawaai
  • Weinig standen
  • “Koude stand” niet echt koud

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tom 16-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

10,0
Zeer goede föhn Met de Remington D7777 Air3D creëer je in korte tijd je favoriete look zonder je haar te beschadigen. Deze föhn beschikt over 3 warmtestanden en 2 snelheden. Dankzij de ionentechnologie worden er negatieve ionen afgegeven aan het haar, waardoor je zacht en pluisvrij haar krijgt. Ook kun je het haar fixeren met de Cool Shot functie voor een glanzend resultaat. Verder maakt het ergonomische en lichtgewichte ontwerp de föhn handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mies 18-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Erg fijne föhn die je haar snel droogt zonder dat het gaat pluizen, bij mijn vorige föhn ging mijn haar sne pluizen nu een stuk minder last van !! Mooie voorgeving, ligt fijn in de hand en heeft meerder standen kwa warmte en hoeveelheid lucht !! Een echte aanrader

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlène 10-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super Föhn

Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

8,0
Deze föhn is goed te vergelijken met een dyson alleen iets minder stil. Groot voordeel deze houd 100 x lekkerder vast. Ik gebruik hem ook professioneel en ben erg tevreden.

Pluspunten

  • houd super vast
  • goede blaaskracht

Minpunten

  • niet super stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bia-ca 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

600 droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

8,0
Fijne fohn. Stil en sterk. Vooral lekker lichtgewicht. Nu 3 weken in bezit. Ook voor mijn man die hem gebruikt.

Pluspunten

  • Licht

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mylene 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superfijne fohn en droogt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
De föhn ligt goed in de hand, hij is klein en compact en droogt ook erg goed. Daarentegen ziet hij er ook nog eens erg strak en mooi uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.m 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en krachtige föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een kwalitatief goede föhn die je haar mooi krult zonder te pluizen. De föhn droogt snel en krachtig waardoor je haar veel volume krijgt. Door de verschillende opzetstukken is het stylen va het haar geen enkel probleem. De föhn is makkelijk in gebruik. Ik ben blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Droogt snel en krachtig
  • Lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Esma sevdi 07-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Klein maar wel fijn !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

10,0
Ik heb het gekocht omdat het heel fijn ding is het is fij omdat het een kleine haardroger is en hij is heel licht dat maakt hem stuk leuker waardooe ik geen moeite heb om mijn haren te drogen. Ik raad hem iedereen aan!

Pluspunten

  • Klein en licht
  • Droogt mijn haren snel en geeft gladheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Isa 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn product!

Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

8,0
Hele fijne föhn, met als belangrijk voordeel 3 verschillende warmte standen. Ik merk na het föhnen dat mijn haar meer volume heeft en meer glanst dan bij het gebruik van eerdere föhns.

Pluspunten

  • Meerdere warmte standen
  • Fijn formaat en licht gewicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compact en krachtige haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Het model is licht van gewicht, maar wel krachtig in gebruik. De vormgeving is er fraai en de onderdelen, makkelijk te wisselen. Handig dat er verschillende standen te gebruiken zijn qua warmte.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Lichtgewicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews