Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 240 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AC8820 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ellen 15-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington föhn ac8820

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

10,0
Werkt uitstekend! Goede temperatuur en snel droog. Vorige föhn na 5 jaar kapot, nu weer gekozen voor zelfde merk en type omdat wij er heel tevreden mee waren.

Pluspunten

  • Droogt snel
  • Goede temperatuur

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

R 13-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

10,0
Ik heb van mezelf, erg krullend haar. Dus dit is een top product, voor droge en futloze krullen.

Pluspunten

  • Verhit snel
  • Diffuser

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**i@h**l.com 11-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De bijna perfecte Föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Voor mij is het belangrijk dat ik mijn haar kan föhnen zonder dat mijn haar uitdroogt en pluist. Dat kan met deze föhn ook nog eens snel door de krachtige motor, koud, lauw, warm het kan allemaal. De lange snoer geeft mij de bewegingsvrijheid die ik nodig heb en met de 3 opzetstukken voor krullen of gewoon drogen/stylen kan ik mijn haren beter en sneller in gewenst model krijgen dan met mijn oude föhn die het na 22 jaar heeft begeven. Ik ben zeer tevreden over deze remington AC8820 op dat deze iets aan de zware kant en wat lawaaierig is na, alsnog een ideaal apparaat.

Pluspunten

  • Meerdere standen
  • Lange snoer

Minpunten

  • Beetje lawaaierig
  • Beetje zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PH 11-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
Super fijn product wat er mooi uitziet en fijn in de hand ligt. De resultaten van het gebruik van de föhn zijn ook geheel naar verwachting. Top!!!

Pluspunten

  • Ligt in de hand
  • Mooi qua looks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

p**2@1**e.nl 08-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een genot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Wat een genot.
Heb lang met een onbekend merk gewerkt, maar deze föhn is een genot om te werken.
De hulp stukken zijn geweldig.
En de extra lange snoer is ook handig

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Standen warmte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r**7@l**e.nl 07-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blije klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat.Ik ben hartstikke tevreden.Echt aanrader!!!!
Vooral krullige haren is perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LFvM 06-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede föhn maar vrij zwaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
Mooie fohn met veel standen en een lang snoer. Wel vrij groot en nogal zwaar.

Pluspunten

  • Veel standen
  • Mooi design
  • Lang snoer

Minpunten

  • Vrij groot
  • Nogal zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

b**o@c**a.nl 05-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit leek mij erg juist.
Blaast erg goed en niet te heet.
Stevige föhn.

Pluspunten

  • Werkt goed

Minpunten

  • Beetje zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Debbie 03-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington keratin protect fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Fohn zoals omschreven lang snoer.
Ik heb zelf dik haar, droogt heel snel droog en krachtig.
Met 3 opzet stukken naar wens je haar in model te brengen.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Lang snoer
  • 3 opzet stukken

Minpunten

  • Ligt wat zwaar in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RK123 01-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, fijn product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Product net aangeschaft maar zeer tevreden over de verschillende hitte standen en de 2 krachtstanden!

Pluspunten

  • Meerdere hitte en krachtstanden
  • Komt met opzetstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cynthia 28-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel fijne föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
Het is een hele krachtige föhn. Makkelijk in gebruik en fijn dat er een coolshot op zit.

Pluspunten

  • Mooi
  • Krachtig
  • Coolshot

Minpunten

  • Gewicht
  • Geen meedraaiend snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

t**k@h**l.com 28-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top föhn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

10,0
Fantastische föhn! Helemaal blij mee. Compleet weggeblazen door de kwaliteit 😜

Pluspunten

  • Blaaskracht
  • Ionentechnologie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

h**k@s**n.nl 26-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

10,0
Het is een goedkope en goede Föhn, veel beter dan de vorige die we eerst hadden.
Echt een aanrader en must have voor iedereen!!!!!!

Pluspunten

  • goedkoop
  • kwaliteit
  • handig

Minpunten

  • concurrenten hebben geen kans meer op de markt!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eva 23-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden van de kracht en warmte van de haardroger. Deze weegt veel, maar dat vind ik positief. Hij ziet er kwalitatief uit en dat voor een schappelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Otterdijk 22-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede krachtige mooie fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

8,0
Krachtige Föhn met verschillende standen. Ook koude stand mogelijk waardoor je koud kunt fohnen

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Mooi design

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R.H. 22-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Hele fijne en krachtige föhn, haar droogt snel en pluist niet. Als ik dan toch een minpunt zou moeten noemen, is dat het gewicht van de föhn, maar dat is ook verklaarbaar door de goede AC-motor die erin zit en die zorgt dat je haar super snel droogt en de föhn een langere levensduur heeft. Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Haar pluist niet
  • Goede temperatuur regeling
  • Meerdere standen
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Gewicht
  • Warmste temperatuur niet stabiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vaper 21-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed voor je haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

10,0
Goed prodcut, beter dan de gewone droger die hiervoor gebruikt , ander merk

Pluspunten

  • mooi
  • goede functionaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

NF 21-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

10,0
Wat een krachtige haardroger. Ik heb dik en krullend haar en met deze Föhn is mijn haar razendsnel droog. Hij ziet er mooi uit, ligt goed in de hand, ik vind het gewicht prima en het snoer is heel lang, ideaal. Ik heb de föhn met korting gekocht en met een cashback-actie dus qua prijs ben ik heel blij. Ik vind hem echt een aanrader. Alle hulpstukken zitten erbij en de kracht en temperatuur kun je zelf regelen.

Pluspunten

  • Droogkracht
  • Vormgeving
  • Hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

p**n@h**e.nl 20-12-2021
  • Product gekocht

fijne fohn.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

9,0
Fijne fohn met alle standen en alle toebehoren.Echt ideaal!! Ook fijn dat er een lange kabel aanzit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

k**6@g**l.com 20-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8820

Algemene score

10,0
Dit is een super leuk product. Top kwaliteit. Krachtige föhn, geweldige keratine haarbescherming. Comfortabel in gebruik en elegant ontworpen

Pluspunten

  • Productkwaliteit
  • Elegant ontwerp
  • Comfortabel gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews