Remington AC8002

Specificaties
Vermogen
2200 watt
Aantal warmtestanden
3
Aantal blaasstanden
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AC8002 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne 15-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne fohn die goed in de hand ligt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
Het is een erg fijne fohn, met 3 warmte standen en 3 blaas standen. Hij is wel iets wat aan de zware kant dus daar dien je wel rekening mee te houden met het kopen van dit product.

Pluspunten

  • 3 blaasstanden
  • 3 warmte standen

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kiki 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne fohn, veel kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

10,0
Zeer fijne föhn, doet zeker niet onder aan een professionele kappersföhn. Geen statisch haar meer en mijn lang en dik haar super snel droog!

Pluspunten

  • Goede blaaskracht
  • Haar snel droog
  • Geen statisch haar
  • Zachte verzorgde haren na het föhnen

Minpunten

  • Had iets lichter mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
Haardroger ziet er mooi uit. In de hoogste stand is de temperatuur niet te hoog. Genoeg opties en prettig in gebruik.

Pluspunten

  • Niet te warm
  • Mooi ontwerp

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

M 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

10,0
Ik beveel dit produckt aan omdat mijn haar ervan glanst en niet pluist
En ik kan er verschillende kop stukken op doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stephanie Z 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
Fijne föhn, je haar droogt snel en pluist minder door het keratine project effect. Bij te lang föhnen kan je haar een vettig laagje krijgen als je al vet haar hebt. Het heeft een krachtige moter en prettig niet te lang snoer. Het design is ook mooi.

Pluspunten

  • Goede prijs / kwaliteit
  • Krachtige motor

Minpunten

  • Je haar kan vettig worden
  • Het is onduidelijk hoelang het keratine werkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric Bos 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en krachtige haarfohn van Remmington

Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
Degelijke en krachtige haarföhn van Remmington gekocht. Keuze is hierop gevallen ivm goede prijs/kwaliteit verhouding samen met cashback actie, een zeer goede koop

Pluspunten

  • degelijke fohn
  • krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aafke 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
Prima föhn, fijn dat hij meerdere standen heeft en extra opzetstukken. Via wehkamp ook een prima bezorging

Pluspunten

  • Opzetstukken
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tessa 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie fohn voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

9,0
Ligt ondanks gewicht goed in de hand. Verschillende blaasstanden, temperaturen en opzetstukken voor optimaal resultaat. Maakt wel meer geluid t.o.v. van vorige fohn, maar uiteindelijk wel blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • 3 Blaasstanden
  • Warme en koude standen

Minpunten

  • Veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sam B. 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

9,0
Hele krachtige haardroger. Ligt fijn in de hand. Zou alleen kam als mondstuk toevoegen. Verder een geweldige haardroger.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Uitstraling
  • Prijs
  • Droogtijd

Minpunten

  • Extramondstuk kam niet aanwezig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjen de Witte 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

9,0
Na al het gemopper van mijn echtgenote over haar inferieure föhn heb ik voor haar een degelijk en uitstekend apparaat gekocht wat gewoon prima doet waarvoor het bedoeld is. Echtgenote weer helemaal gelukkig (en ik ook ;-) ).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mooi kapsel ;) 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgevong, makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

9,0
Deze föhn is erg fijn en makkelijk in gebruik, niet te veel poespas. Handig ook dat er 2 verschillende blaasmonden en een diffuser bij zitten. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Over de duurzaamheid kan ik nog niet spreken, wamt heb de föhn net in bezit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

L 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fohn keratine protect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

9,0
Fijne föhn! Heeft verschillende blaassterkten met verschillende warmte standen. Maakt het haar meteen stijl tijdens föhnen. Heel tevreden over dit product

Pluspunten

  • Mooi design
  • Verschillende opzetstukken voor styling
  • Maakt het haar stijl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dbtje 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie fohn met goede sterke blaaskracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

9,0
Mooie fohn. Ligt goed in de hand. Heeft een sterke blaaskracht, waardoor je haar snel droog is. Pluist ook minder door de ionen en keratine. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jennifer 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
Ik vind het prijs kwaliteit super goed! het werk prima.
Ik gebruik de difuser en het is groot genoeg voor mijn want ik heb veel haar. De enige nadel die ik vind is dat de kabel niet heel lang is en ik moest de hele tijd om de zelfde plek blijven.

Pluspunten

  • Grote diffuser
  • gewicht niet zwaar

Minpunten

  • Lente van de kabel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bianca 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en erg handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een handzame föhn en met temperatuur instelling. Na het lezen van reviews op de Remington AC8002 uitgekomen. Deze föhn ligt lekker in de hand, ziet er mooi uit en doet wat je mag verwachten van een föhn. Ik ben zeer tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • Handzaam
  • temperatuur regeling
  • mooi design

Minpunten

  • weinig extra opzet stukken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjo 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

haardroger

Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
mooie solide föhn, ben er erg tevreden over.
Meerdere warmte standen en ook koude stand.
Ook de bijgeleverde accessoires zijn handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie FIJNE haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

10,0
Fijn voor het oog en haar ;) erg prettig in gebruik. Niet te heet voor mn hoofdhuid. Haar gaat niet pluizen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwen 08-12-2018
  • Product gekocht

Zeer degelijke haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

9,0
Zeer degelijke haardroger met alle opties, keratine protect, warmte bescherming en A-C motor, kortom alles in huis!

Pluspunten

  • Mooi
  • Alle opties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edb 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

9,0
Deze föhn gekocht voor dagelijks gebruik. Tevreden met de prijs kwaliteit verhouding. Vooral om de keratine functie heb ik deze genomen. Het maakt je haar minder droog.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacintha 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
De fohn is stevig. Veel blaaskracht en ligt fijn in de hand. Extra opzetstukken erbij ook erg makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews